Gott nytt år!

ja, så var det nyårsafton, ta mig nånstans.. kvällen kommer nog bli bra ändå, mina förväntningar har sjunkit så det kanske blir någorlunda iaf :P ont i halsen har jag dock, och är inte överdrivet pigg, men det kanske löser sig efter en dusch :)

jag hade väl inte så mycket att säga, men gott nytt år folks ;)

PUSS!

Hos emelie

Tittar på naked mile, äter lite godis och snart nachos med ost, mumma :)

jag och mamma drog fram symaskinen idag och jag fick sy igen efter 6 års vilande, gick väl bra men lät mamma ta över när det väl var tvunget att bli bra, och bra blev det ju :) ska bara dra igenom resårbandet så sitter nog linnet som det ska, finemang :)

tänk att verklighet för någon kan vara ren bullshit för någon annan, sjukt..

/Less
Om man ler av att tänka på en kille samtidigt som man gråter av att tänka på en annan, åt vilket håll är det påväg då?

I should know that you're no good for me

Har varit duktig och städat lite, eller ja, dammsugit och plockat ut diskmaskinen är väl vad jag gjort,  men det är väl bra nog :P
bara jag och olivia hemma, sköööönt! ska iväg på ica och köpa frimärke så jag kan posta min första tidrapport för att få min första lön på eeeevigheter..! ska försöka sy om en t-shirt till ett linne sen, får se hur det går, om det är så lätt som jag känner att det borde vara går det nog askalas, men jag brukar inte ha sån tur med symaskiner och sånt, så vi får väl se, klarar jag det inte har jag inte en aning om vad det blir för kläder imorrn och det känns ju lite jobbigt, vill ha mina guldtights iaf, vore ju himlans trevligt :)

får se hur och vart kvällen slutar imorrn, allt känns väldigt oklart vilket jag känner att jag inte riktigt orkar med, det känns som att det kommer bli en hel del drama imorrn också, men jag tänker ta med mina fötter och gå därifrån då, det är nyårsafton trots allt, och jag orkar inte med en massa bråk..

spännande kväll..

SENARE!
Gubbjäveln har ju inte alla bestick i lådan, en tesked kan jag gå med på, men sen är det fan tomt..!

Vad hette den nu igen?

Jag åkte in till stan för att joina micke och stina i deras filmtittande, ingen rysare verkar vara värd att se längre, det är vad jag lärt mig ikväll, värdelösare film får man banne mig leta efter, ja, kanske the mist då isf men annars, fan, lätt en pytteliten jävla 1a på filmtipset.se, helt värdelös, stina blev rädd dock så så det var ju skönt att vi inte hyrde den helt i onödan, jag satt mest och funderade på vad för värdelöst skämt dom skulle dra upp härnäst.. usch, titta på den för att skratta, gör det, då är den värd det.. jag kom dock inte ihåg namnet på den, men det gör fan inget..


Över och under
Release me, 'cause I'm not able to convince myself, that I'm better off without you

Fan!

Jag är dum i huvet!

och jag saknar dig, fan

nog om mig

Så är det och så var det

Jag har precis rensat min mun på bakterier med listerine, det känns verkligen som att hela munnen ska försvinna när man använder det där, det liksom fräter sönder allt som finns, men det ska ju vara bra tydligen så det är väl bara att hålla ut ;)

har suttit och kollat på oc sen jag vaknade, what a life huh? :P har iaf sett så jag har åtta avsnitt kvar av andra säsongen, sen är det ju bara tredje kvar, haha :)

försöker fylla i min tidrapport för dagiset också, fattar dock inte riktigt hur den funkar, och hon som man ska kunna ringa och fråga har semester såklart :S själv tidrapporten är väl rätt lätt men dom har nåt kostavdrag och för var tredje lunch som man ska fylla i, det är där jag har fastnat :P men jag är ju smart så det där kirrar ju jag, säkert..

fick sms av oscar igår, där han skrev att jag var tvungen att följa med ut nästa gång han kom hem, och att det var en speciell person som ville träffa mig.. skämtsam kille tyckte jag, men det visade sig vara en kille som har kollat mig på face och fastnat, sånt där kan jag inte annat än skratta åt, jag kan ju vara världens psyco och han är ändå helt "såld" som oscar så fint uttryckte det, sjukt kul, men det är väl så,  utseendet säger väl allt..? :P hur som så ville oscar att jag skulle smsa honom, jag stod på mig dock och tyckte att det var han som skulle smsa om det var nåt han ville, haha, jag hade även sagt till oscar att jag nog inte borde börja intressera mig i andra killar förrän jag har kommit över en annan, och att jag inte heller faller så lätt för blondiner, vilket han var. han gav sig dock inte och tillslut fick jag ett sms av den här tobias, det var ju trevligt att prata lite, men jag vet inte ja..

jag är lite less, på en människa, eller ja, jag är väl less på en hel drös men en människa speciellt, man tror att man hittar en som man bara kommer så himla bra överrens med, som förstår ens liv helt och hållet, och som man finns där för när alla dens andra vänner sviker. vad tjänar man på att finnas där för en människa som ändå skiter i en så fort dens egna liv blir som vanligt igen, även fast ens egna liv fortfarande är skit, man räknar med att personen ska finnas där såsom man själv fanns där, men man ska aldrig tro så bra om folk, det finns en anledning till att jag inte orkar lita på folk längre, mitt liv är i total kaos vill jag lova, och att en vän som jag trodde fanns där inte gör det gör ju inte saken bättre.. jag har kastat dig i soporna nu.

nyårsafton på onsdag ja, fan vad kul! lär ju bli världens grymaste natt kanske, vi ska ju spåra som aldrig förr och visa alla vart skåpet ska stå trots att vi firar i östersund, skulle ju vara kul om vi fick ordning på allt också, så vi vet vart vi håller till?
en dags vila efter den dagen och utgång på fredag igen för att fira mikeymike, kan ju bli kul, klart det blir kul ;)

hänga tvätt?
PUSS!

Markus har lärt mig att ett minustecken är en pil som skjuter bort alla siffror som ska bort, eller nåt, jag tror faktiskt inte att han förstod själv :)

Yes man

Helt okej film, fick mina skrattanfall emellanåt men blev också påmind om varför jag inte tycker om jim carrey, han är väldigt mycket må jag säga, lite för mycket, men mamma tyckte att han inte var fullt lika sprallig som han varit annars och trodde att det berodde på att han nog var över 40, vad jag vet har han varit över 40 ett tag nu, men who knows, det kanske beror på det :P
vi gick vidare mot mcdonalds efteråt och åt en bigtasty, min första nånsin, och jag vet inte vad jag tyckte om den, helt okej antar jag men jag vet inte om jag gillar hamburgare längre, haha :P vi kom iaf fram till att ett nyårslöfte var hälsosammare mat, fine with me, jag har ju plötsligt börjat tyckt mindre och mindre om äcklig onödig mat så det blir nog inga problem..eller? :)

lite mer o.c nu kanske? :)

Hörs!
Jag har slutat lita på folk, punkt!

Om jag inte var förkyld innan...

...så är jag det garanterat imorrn! jag och mamma åkte längskidor för nån timme sen, bra aktivitet för att märka hur dålig kondis man har, det gick bra i början, men när jag hade pallrat mig upp för några backar och lyckats ramla nerför några backar hade jag svårt att andas, och fästet under skidorna gav med sig så det var lagomt svårt att ta sig tillbaka till bilen, men jag kan väl få känna mig lite duktig ändå? 2,5 km är ju 2,5 km iaf, mamma körde på 5 men jag gav upp efter första varvet, kaaanske kommer kunna åka med två varv om några gånger, vi får la se :) rört på mig har jag ju gjort iaf, så kombinerar vi det här med simningen på måndagar, det borde ju bli bra, kanske nån promenad här och där också, jaaa, det låter fint :)
jag och mamma bestämde oss iaf för att åka utomlands nästa jul, tack!

pratar med malin lite om våran malaysiatripp, vi har boende, flygstolen kostar cirkus 11000 vilket känns galet! men vi ska åka, och jag ska jobba arslet av mig i januari, inget mer fika på pause, jag ska sitta på svenskan varje kväll hela januari, kul? nope, men lätt värt det! osså ska jag se till så att alla dagisfröknar är sjuka åtminstone en dag var så jag får jobba :)

bio ikväll, yes man, ja, jag ska ge jim carrey en chans i den här filmen också, det gick ju ingen bättre, vi vill skratta och vi hade iaf tur med vädret, igen, var tydligen inte värd att se på bio, så vi testar den här, jag skrattade iaf en gång på trailern :) får hoppas att mamma är vänlig att betala iaf, annars är jag körd..!

kul att min mössa luktade fotbollsstrumpa när jag hittade den i olivias påse idag, där är tacken för att hon får låna allt hon vill av mig, och när jag börjar skrika på na, då tittar hon på mig med dom där ögonen som visar hur dåligt hon mår över vad hon gjort, så då kan jag inte bli argare och verkligen trycka mössan i näsan på henne, fan!

så är det och så var det, nu ska jag duscha mitt äckliga hår

See ya!
Nån är skyldig mig pengar som jag behöver..

O.C

I 6 timmar har jag och malin suttit och kollat på OC nu, och där räckte det, iaf för malin som kom på precis nyss att hon åker imorrn och var därför tvungen att glida härifrån i sin sixten, själv ska jag fortsätta snart, finns inte mycket vettigare att göra eftersom jag var cirkus en halvtimme för sen att ringa emelie för att hitta på nåt, hon var påväg att bowla, himla kul, men jag är fattig och kan inte hänga på pga det, kul!

nej, vad gör jag för nytta här egentligen, ännu ett onödigt inlägg, sweet!

Adieu
"She can't fall for you, If you're not there to catch her"

...

Det är ju skönt att spegeln kan bjuda på ett gott skratt såhär när man vaknar.. mitt hår stod åt alla håll verkligen, uppåt, neråt, åt sidan, åt andra sidan, ja ni vet, och det är klart jag skrattade, det såg ju kul ut :)

min mp3 funkar, jag lät den vara på under natten tills den dog av dåligt batteri, och nu funkar den, weehooo :)

malin borde vara påväg snart tycker jag, jag kanske borde klä på mig, kanske äta en macka eller så nöjer jag mig med clementinerna jag åt, vi får la se..

onödigare inlägg

/L
Jag börjar gruva mig lite nu

Musik är mitt liv..

Så är det. jag älskar musik verkligen, den finns där när jag mår dåligt, när jag mår bra, när jag behöver energi, och under alla mina deppdagar, så ni kan ju försöka förstå att jag blir alldeles tokig och förstörd när jag märker att min mp3 hakar sig när den ska laddas, det har aldrig hänt förr men nu går den varken ladda eller stänga av, den har stannat där det står "Every moment has its music", är det ett sorts straff för att jag inte har haft lurarna i på länge? det är ju skit, och jag som tänkte röra på mig imorgon innan malin kommer och ska svulla popcorn och kolla på oc hela dagen, bara för att känna att man gjort nånting iaf, men fuck it, nu tänker jag åka in på onoff och skrika, egentligen skulle jag vilja ringa direkt till sony och skrika, dom kan fan aldrig göra nånting rätt, det blir jämt fel på allt, ingen kan väl påstå att deras telefoner är felfria? ändå vägrar jag testa något annat, jag tycker verkligen om allt dom gör, trots att allt förstörs efter en mindre lång period, weird I know.. åter till mp3n, vad gör jag? jag hade verkligen sett fram emot att lyssna på all bra musik som har kommit på sistone och bara le åt det jag hör, det är ju bara SÅ BRA! :) nej fan, fan fan fan! den kanske ger med sig till imorgon, man kan ju hoppas :)

jag kan inte begära mycket mer i mitt liv just nu, jag tar inte vara på det bra jag har, utan ser bara det dåliga, det är ju sjukt, allt är ju så himla bra ändå, idag är en sån dag när jag ser vad underbart liv jag har, men det förvånar mig inte om tankarna är borta imorgon, jag är konstig, no doubt, haha :)

creedence på folkan i mörsil imorrn har jag hört, nånting som alla verkar ska på, det står överallt på facebook och vem man än pratar med ska dom dit känns det som.. inte jag iaf, och inte malin, även om det hade vart galet kul att träffa på alla gamla godingar så känns det liiite för dyrt för mig och oc känns väldigt aktuellt istället, jag tänker boka in mig på en fika med oskar och olle senare i veckan istället, ingen av dom ska få åka härifrån utan att ha pratat av sig med mig först :)

jag bjuder på en sån där braaa låt såhär innan läggdags, underbar :)

Sleep tight! :)

Joseph Arthur - Honey and the moon


Jaaa just det...

Det slog mig precis att jag mår riktigt jävla dåligt! det är väl inte okej att man ska vara bakis halv tio kvällen efter att man druckit? nej det tycker inte jag faktiskt.. och fredag är det på det också, känns mer som söndag, så dött är det, fan..!

funderar på att lägga ner bloggen, ingen annan bloggar ju, jag vill faktiskt läsa jag med, så börja blogga lite mer eller så får ni snart sluta läsa om mitt liv, your choice!

nyår om mindre än en vecka, sug på den, fuck it, ge mig bara 1 januari och ett nytt år så jag kan börja leva efter mina löften..

borde äta macka, kanske kolla på oc eller så lägger jag mig, vi får se vi får se..

Mr C var ute igår också, det var ju kul att man fick titta lite där också :)

varför blir det olika typsnitt på inläggen hela tiden? inte så snyggt ju..

PUSS!
Jag gjorde bort mig ikväll, men det är lugnt nu ;)


Vad hände?!

Okej, sist jag skrev var alltså julafton, tror jag, och jag borde kanske berätta precis vad jag gjort eftersom alla är så intresserade av mitt händelserika liv, men jag skiter i det och hoppar direkt till gårdagen ;)

marité var ju kanske bland det bästa av det bästa, man ska verkligen inte ha några förväntningar, då blir kvällen alltid kanon! vi förfestade hos simon med lite olika, oscar fick jag träffa också, sicken tur jag hade :) helt ärligt minns jag inte vidare mycket från kvällen, jag hade visst skrivit ett sms till jonas om hur mycket malin hade snackat om kvällen hon bodde på ibis och hur dåligt hon mådde för att hon var så otrevlig, orden hängde inte riktigt ihop dock så det var ju som det var, minns det gjorde jag iaf inte.. jag träffade en hel del folk som jag inte träffat på länge, en berättade hur mycket han alltid har tyckt om mig och att min kille var dum i huvudet som gjorde slut, det verkade faktiskt som att han fortfarande tyckte om mig och då när han ringde och ville prata allvar och kärlek med mig och det visade sig att han var kär i hans syrras killes brors tjej och ville ha min hjälp till att fixa allt kändes allt lite fel faktiskt, jag vet ju inte.. träffade även en G.E som var väldigt trevlig, han tyckte dock att mitt efternamn var lite konstigt men kom ändå ihåg det varje gång vi möttes, haha..! malin blev bjuden på champagne hit och dit och jag minns faktiskt inte ens om vi dansade särskilt mycket, men det lär vi ju ha gjort, hur som, galet kul var det och ni som inte var där missade nåt BIG TIME!
mådde jag bra imorse då? näääee va?! kanske hade världens tyngsta huvud och allt bara dunkade? ja. Mår jag bra nu då? nääääee va?! jag kanske fortfarande mår pyton och att jag fick en alldeles för stor hamburgare och äckliga strips med bearnaisesås hjälpte inte direkt, nej.. men det var lätt värt det..!
var det värt att hamna på ännu en ful jävla vimmelbild då? nej jag tror inte det minsann..!

jag och malin har bestämt oss för malaysia i februari, hur skönt blir inte det liksom? och med det här viktraset jag verkar gå igenom nu kommer jag ju vilja ha bikini jämt, haha, jag minns inte när jag vägde såhär lite sist faktiskt, galet!

Later suckers!


1 dag

okej, paketen är öppna, magen är mätt och jag mår illa, en dag kvar med jul sen är det äntligen slut!

Tack!

Julafton imorrn, eller?

Jomen det märks ju, nada!
firar jul med mamma idag och åker till pappa imorrn. dagen har spenderats på stan, där det var tänkt att vi bara skulle strosa omkring men allt slutade med ett jävla kaos, stod på jc en timme typ och kollade på alla jeans emelie provade, det blev ett par g-star till slut iaf, superfina :)

mamma blev påkörd av en bil, kärringen framför tyckte tydligen att mamma skulle hinna och backa lika fort som hon gjorde det, vi hann dock inte ens reagera på att hon hade lagt i backen och med det hann vi alltså inte heller med att backa, det gick bra med bilen dock, men sjutusan vad arg mamma blev..

tillagning av julmaten pågår för fullt, och mitt illamående går aldrig över, inte alls sugen på nånting, blaha blaha

gårdagen bjöd ju på alla sina härligheter iaf, jag har nog aldrig skrattat så mycket på så kort tid, helt galet, jag grät och grät och gräääääät, tårarna bara rann.. och det fortsatte hela kvällen verkligen, superskönt att jag faktiskt kan gråta av lycka också, haha :)

kom på idag 20 minuter innan systemet stängde att jag inte hade nån dricka till juldagen, hörde runt fort om systemet var öppet på juldagen och fick snabbt svaret nej och malin blev lika less som jag, hon hade nämligen inte heller tänkt på det, hörde med stina och micke kunde tydligen fixa så där hade jag tur, nu ska fan juldagen bli bra, vi testar på marité först och suger det drar vi väl på g3 då tycker ja :P vi har fortfarande inte hittat folk som vill åka pulka med oss och har inte heller någonstans att förfesta, jag och malin har inte heller någonstans att sova, så vad kan gå fel liksom, vi har ju allt planerat in i minsta detalj, så seriöst!

Dagens:
Olivia: Jag har en kompis som är stor, alltså, hon är inte tjock, hon har bara stort huvud och stora armar liksom..

Stenbocken:
Svälj förtreten. Du måste
trots allt gå vidare. Akta dig
för att göra samma misstag
två gånger.



GOD JUL DÅ!

P.S.
Jag har en Ganglion på tummen D.S.

Blondie!?

-men scotts var ju lite snyggare också
*mm, och gay
-jamen folk måste ju tydligen vara gay för att vara snygga.. TYDLIGEN
*ja, alltså glad
-haha, va?
*gay, glad på engelska
-är det norska eller?
*du fattar ju nada
-gay är inte engelska
-ellerjo
-haha
*fan vad du är dum

jag vet ju mycket väl att gay är engelska, men grabben gjorde mig ju förrvirrad, fan

Men äsch

Jag tänker sluta dricka kaffe, det är ju faktiskt inte gått, och jag har sammanlagt säkert druckit åtminstone 10 koppar eller muggar kaffe plus både latte och det där andra, så nu ger jag upp, det blir inte godare och det kostar bara pengar, äckliga pengar..

OJ

Sitter hos emelie och äter starka chilinötter, riktigt starka vill jag lova, vet faktiskt inte varför jag äter dom då det bokstavligen brinner ur min mun just nu, men dom är goda :P

har smygkikat lite på sista-minuten resor.. finns en resa med ospec. till egypten snart för 2995:-/2 veckor, inte alls tokigt, får se hur det blir med det, skulle ju vara skönt :P

det kom just upp hur tjock vi kommer bli efter att vi fått våra barn, vissa har ju turen att bara få en liten bulle på magen som sen försvinner helt när barnet är fött och man får direkt tillbaka sin platta  fina magen, så är det dock inte i mitt fall, jag kommer bli så jävla fet, och kommer aldrig bli smal igen, det är även speciellt svårt för diabetiker att gå ner i vikt så det hjälper ju inte direkt, men det ska jag inte skylla på, eller jo kanske lite.. vi kan ju säga såhär, om pappan till barnen sticker direkt efter på grund av någonting är det nog lugnt, jag har ju gått ner nästan 5 kilo sen jag flyttade från sigtuna så det är väl det jag får satsa på isf, haha.. eller så skiter vi i barnet och adopterar ett istället, varför skaffa ett eget liksom, fast det vorde ju trevligt också, äsch, färdigdiskuterat om sånt härnt, det ska ju inte hända på några år iaf :)

jag tror vi slutar där, det blev lite för mycket seriöst nu..

Till it's raining men
mamma: -Åh, lyssna på den här!
linda: -Jag hatar den här
mamma: -men det är ju sant, det regnar män, det regnar massa idiotiska jävla karlar..!

Tack Hej!

Dan före dan..

Det är inte direkt svårt att se att jag är nybörjare när det handlar om att brygga kaffe, förra gången jag skulle göra det var jag alldeles för nära att inte hälla i kaffe i bryggaren, och nu glömde jag ett filter, jag hann bara hälla i en skopa kaffe dock så det var väl lugnt, men ändå, hur svårt är det liksom? :P

Emelie och Kristoffer kommer ikväll, så snart ska vi in till stan och handla dom sista klapparna samt göra lite andra nödvändiga ärenden, jag har ingen som helst julstämning i kroppen, jag vet inte, man kanske inte ska ha det i den här åldern, julen är ju trots allt barnens högtid, det kanske känns bättre när man får sina egna, när nu det blir, jag lär nog ha tråkigt några jular framöver :P

jag drömde massa konstigt inatt, hyffsat jobbigt att inte kunna bestämma vad man ska drömma om. nattens drömmar var helt perfekt om ändå något konstiga, men jag var nöjd och jag kan tänka mig att jag log natten igenom, enda tills jag vaknade imorse, blaha blaha..

jag gillade en låt förut, chester see - that girl, stina fick mig dock på andra tankar när jag skulle spela låten för henne och det första hon sa när låten spelades var "vilken hemsk låt!", och den är verkligen hemsk, ingen man ska må bra av iaf, haha, jag tror jag hörde mer på hur bra han sjöng än vad han sjöng om :P

Kaffe med varannan vatten? yes

HÖRS!


God natt!

Jag tänker sova nu även om jag inte är trött..

jag mår dåligt, igen.. imorrn tänker jag bli lyckligt kär, även om det så är i killen som sitter i kassan på ica, han är säkert okej..jag ska spana på alla ica affärer i stan, ja det ska jag..

Det är ju liksom inte värt det..

och förresten, fredrik, vi styr upp nåt på nyår tack..! jag vet att jag kan lita på dig ;)

Heartbreak hotel

Kan vi skratta bara, ja tack, haha!

Jag ska berätta en grej..

Det var en gång en pappa och två barn som skulle koka knäck om jag inte minns sagan helt fel. allt gick superduperbra och när det bara var kokning av knäcken kvar bestämde sig pappan för att gå och duscha, barnen, som var i 14 respektive 9 årsåldern tyckte att det gick jättebra och stod kvar vid spisen för att se till så allt gick bra.. rätt vad det var kände 14-åringen sig väldigt angelägen till att gå på toaletten och bad därför sin 9åriga syster att kolla knäcken (hon skulle ju trots allt bara gå på toa en snabbis) och det gick bra, enda tills hon vid spisen tokskrek på att knäcken började stiga ur kastrullen och alltså koka över, pappan i duschen och storasyster på toa ropade hon förskräckt och visste inte vad hon skulle göra då hon var rädd att bränna sig, hon på toa försökte skynda sig och såg till sin förvåning att det inte fanns nåt toalettpapper kvar och ropade därför det till systern, hon blev mer rädd då knäcken nu började rinna över, hon ropade på pappan som sprang ut naken ur duschen, full fart med en toalettrulle i ena handen och hann dra undan kastrullen innan all knäck var borta, om jag inte minns sagan fel nu så var det antingen på vägen till köket eller ifrån som syrran inne på toa hörde någon falla, pappan var alltså liiiite blöt om fötterna när han sprang ut från duschen så han halkade, och kastade därefter in en toalettrulle lite argt till 14åringen, efter det var väl den kommande timmen lite irriterad.. The end

är det konstigt om det känns lite jobbigt att lämnas som ansvarig över knäckkokningen? :)


jag och mamma har varit på Kvantum och handlat, maaassa folk och jobbigt, men det gick väl bra, nu är kylen fylld med julmat och imorrn kommer emelie och kristoffer :):)

jag har haft min första dusch tillsammans med en gran.. förhoppningsvis var det väl den sista också men man vet ju aldrig, den var alldeles lagom stickig och så, så vi kanske testar igen, eller? haha

tror jag ska prova på knäcklagningen ikväll, jag är ju trots allt 5 år äldre än tjejen i sagan.. :P

PUSS!
Te quiero

To me you're perfect

Kollade på Love actually igår, kan vi bara komma överrens om att det är en av dom bästa feel good filmerna? usch vad bra jag mår av den, bäst är ju när mark(?) kommer till vad-hon-nu-heter som keira knightley spelar för att berätta hur han känner, ja ni, jag bara ler :)

glömde berätta lite om fredagen, bland annat att jag började dansa med en kille, bugg såklart :S som rätt vad det var slängde upp mig på hans höfter (trodde förövrigt att jag var för tung för att någon kille överhuvudtaget skulle kunna göra det) och lät mitt huvud dunka mot golvet, när stina försökte hjälpa mig ville han ha bort henne för han var stensäker på att jag var stark nog att ta mig upp själv, vilket jag inte var då allt hände så fort och mitt huvud hade fått sig några smällar, konstigt konstigt..

träffade en Kim B som jag pratade lite med, det enda jag minns av vår konversation var dock att han berättade att han älskade min nalle mer än mig.
för att göra historien kort så sov han hos emma under några nätter när jag rände runt i sigtuna, och i min säng där låg min nalle som jag haft med mig under alla mina år, vissa kan säkert tycka att den borde vara undanlagd men det har den inte varit, hur som så berättade emma hur kul kim hade haft åt nallen när jag var borta, han tyckte bland annat att dom skulle hugga halsen av den och se hur jag reagerade när jag kom hem, kul! och igår brast han ur sig det där, lite kul kan man ju tycka att det var, vi har min nalle gemensamt och pratar tillochmed om det på krogen, okeeej

har spenderat lördagen hos min moster och hennes hundar i svenstavik, skönt skönt :) jag, mamma och ollivia pratade faktiskt lite om att kanske skaffa oss en samojed lite senare, till sommaren isf, det tycker jag :)

man vill ha det man inte kan få, och när man väl har kämpat sig till att ha fått det, då vill man inte ha det längre, för man vill ha det man inte kan få, weird
jag undrar om det bara är så för mig eller för många, jag vill verkligen inte ha det längre, om någon blir intresserad av mig blir jag plötsligt ointresserad, med undantag för en, hur kul är det liksom, blaha blaha..

julafton om tre dagar, nåt som alla ser fram emot tydligen.. jag vet att min julafton kan bli skit, samtidigt som den kanske kan bli bra, men jag vågar inte hoppas..

duscha? yes

LATER!

bilder från fredagen ligger på lindihopp.bilddagboken.se, enjoy ;)

Oh yes

Gårdagen bjöd på sina härligheter, förfesten var lätt den bästa på länge, och musiken på larrys var heeelt okej faktiskt, utan schlagergolvet.. cidern var inte billig alls så det var ju ett skämt, jag hade nog ändå inte behövt nån så det var okej det också, drack upp mitt vin på drygt en timme vilket märktes, var helt säker på att jag skulle spy innan vi gick ut men gick bra, haha

kom hem till stina runt tre halv fyra efter att ha åkt runt lite på frösön i taxi.. micke ville sova här och lovade att han inte skulle snarka som han gjorde sist bara han fick lite nässpray, jag kunde ju inte direkt neka honom det så jag sa att det var okej, nåt jag ångrar big time idag, jag har vaknat ett antal gånger och tänkt att nåt stort är påväg hitåt, känts som att huset skakat på grund av jordbävning, nej,så illa kanske det inte varit, men illa, ja.. så det var andra och sista gången, jag ska aldrig gå på nån smörja om att nässpray hjälper för grabben, inget kan nog hjälpa, bortsett från att han får sova själv kanske, när jag och stina klev upp i morse slutade han helt, kul..!

väntar på mamma och olivia som borde komma snart, sen bär det av mot svenstavik där helgen kommer fortsättas och avslutas imorrn, trevligt :)

nu ska jag nog sno mig en till macka av stina :)

PUSS!

Okej


Jag har:

  • Duschat
  • Druckit TVÅ muggar kaffe
  • Varit färdig för kvällen sen två
  • Packat
  • Sminkat mig två gånger
  • Varit in på Bilddagboken och Face alldeles för många gånger
  • Blivit erbjuden en rakhyvel
  • Inte fått mina linser
  • Inte ätit, borde göras...


JUST DET!

Jag bokade tatueringstid igår, weeehhooo! :D:D det dröjer ett tag men den är påväg iaf, kan ju vara bra att få ihop den tusenlapp det antagligen kommer kosta också innan jag sätter mig i stolen :P

kul att jag beställde mina linser förra tisdagen och har inte fått dom än, medans olivia beställde sina i måndags och fick dom igår, fan :P

vad händer på nyår egentligen? jag ska försöka släppa dom förväntningar jag har och bara ta det som det kommer, men vi kan väl planera lite iaf, försöka åtminstone :P

nej, nu duschar vi, jag mår skit och jag ser ut som skit, duschen lär ju hjälpa mot det ena iaf, haha :)

ikväll går vi ut, vi får se hur det går, kan hända att det blir lite kaos, who knows..
imorrn åker jag till svenstavik och mooooster, KUL :)

Don't drink and dial
Senare!

Beyoncé - Single ladies


Ännu en pause på Pause...

Jag fick mig en dejt med tre par donnor ikväll, te på pause när jag egentligen skulle dricka kaffe, men det känns inte helt okej än så jag skippade det, haha :P jag gillar verkligen inte te dock så det kändes ju lite wasted, men vafan :P

vi snackade om min födelsedag iaf, och som det ser ut nu kanske vi kör paintball på dagen och badtunna i badhusparken på kvällen, kan ju bara bli bra, vart vi tar vägen efter badtunnan är fortfarande en stor fråga dock, men det är ju ett tag kvar så vi hinner ju fundera lite :P

kom in genom dörren för ett tag sen och det första håkan sa var att han hade fixat en ny webbläsare, safari, och frågade om jag visste vilken det var "ja, jonas hade den, den är bra" var det jag sa, och som svar fick jag "har du pratat med honom?" haha, det var lite komiskt bara, skulle jag ha pratat med honom tror jag inte vårt samtalsämne hade varit webbläsare, haha :P
har även sagt det att alla andra måste komma över honom om jag och ska kunna göra det.. och det gäller er alla, jag mår inte bättre om ni frågar om jag har pratat med honom, det blir snarare sämre, och det har gått snart två månader utan ett ljud, så det kanske är dags nu, även om jag inte vill så ger jag upp, och jag vet att ni vill hjälpa mig, men att fråga om honom hjälper inte nu, thats it, och skulle jag göra det tror jag ni skulle bli meddelade, men nu vill jag må bra :)

imorrn blir braaaaa! föris hos micke med lite random folk med samma mål, haha, sen vidare mot larrys, kanoners!


"Man kommer inte över någon förrän man ligger under någon annan"

SLEEP TIGHT THEN! 



Tandläkare

Jag förstår inte grejen med dom egentligen, jag har inga problem att gå dit, min tandläkare är grym, han kommer jämt in och sjunger nån låt "I saw linda yesterday" nånting, har ingen aning om vilken det är men det är ju kul :) hur som så förstår jag inte en grej, dom ska promt prata, varför? jag kan ju ändå inte svara när jag ligger med käften helt öppen, nej jag vet inte ja, haha, men det är väl kul antar jag :P jag hade inga hål iaf :)

är hos stina nu igen, mitt tredje hem det här tror jag, och jag ska få mig en fin och god frukost tydligen, känns som att det är hårdbröd som kommer dyka upp :P

SENARE!
"Det är som samerna, dom springer kåta in och kåta ut"


Why so serious?

Allt kanske löser sig trots allt, skönt vore det ju..

har hälsat på hos mina kusiner ikväll, trevligt trevligt, vi hade nog kanske lite att ta igen.. gunnar kom hem efter att ha jobbat på på svenskan och berättade stolt att han hade tjänat ihop dryga 3600 på tre dagar, nog att han ska  vara stolt, lätt! jag skulle också vara stolt, jag ska börja sälja många nu, jag är färdig med mina latheter, imorrn ska jag dit, och tjäna ihop en kosing, i have to :)

julafton om en vecka, kände vi av det eller? nääääeee va? inte ett dugg faktiskt.. emelie kommer hem på tisdag iaf, det kan bli trevligt, klart det blir trevligt, och christoffer tar hon med sig också :)

utgången på fredag är klar iaf, skönt! blir en liten föris hos micke först som det ser ut, sen bär det vidare mot larrys och billig dricka, schweet! I gotta get out!

svenstavik på lördag, kanske? :)

jag ska till tandläkaren imorrn, KUL!

PUSS!

I'm left without a choice

Det ser ut som att jag kommer behöva göra det här.. ingen annan vill eller kan och även om jag verkligen inte vill har jag sagt att vi ska fixa det, så då får jag väl stå för det isf, även om det är bland det värsta jag kan göra..
jag har ingen ork för nåt, vet inte om jag vill jobba för att försöka tänka på nåt bra eller om jag bara vill vara hemma.. ibland skulle jag vilja ta ett sånt där piller som julia tar i romeo och julia, så jag spelar död i några timmar, fast i mitt fall kanske några veckor, och sen vaknar igen, när allt är bra och alla är glada.. det är film, trist att man inte levde i en film, hade ju vart hyffsat skönt..

dricker varannan julmust varannan kaffe för tillfället, usch vad gott julmust är, haha, men! kaffet går faktiskt ner utan problem nu, även fast det inte är så gott som alla säger än :)

nu ska min klänning måttas, eller jag rättare sagt.. kanske ringa det där samtalet och dricka en kopp kaffe till..?

vi går ut på fredag förresten, 25:- för cider och 29:- för ölen, det kan ju tillochmed en fattiglapp unna sig :P

Hörs!


RUBRIK?!

Jag är ledig idag igen, och jag hatar rubriker..

vaknade klockan sju av att alla andra var vaken, då är det tydligen inte okej att nån annan försöker sova heller.. väntade på samtal från poolen om jobb men fick inget, så jag har alltså varit upp från klockan sju helt i onödan, känns väl sådär.. :S

skrev till stina och frågade om hon var ledig och ville umgås, men hon svarar inte så hon vill nog inte :P

vad gör vi idag då? säljer min fina balklänning till malin kanske? kanske.. duschar? kanske.. jobbar på svenskan? kanske.. vi får se vad som händer..

LATER!

Chai latten..

..var inte så god som jag hoppades. först var den god, då jag trodde stenhårt på att det var kaffe men fick en helt annan smakupplevelse, nämligen pepparkaka, vilket jag självklart gillar, men det var lite för mycket pepparkaka och kanske liiite för mycket sött, trot eller ej, så inte ens halva glaset blev drucket :S kändes ju lite onödigt, men vafan, nu är den provad iaf, nästa gång kanske en frappe?

fikat hade sina roliga stunder, jag och stina började allt med tacos och gick sen vidare mot pause där vi efter ett tag fick sällskap av andréa :) vi skrattade åt andréas fina gåta som ingen fattade men ändå kom fram till ett bra slut på, kunde jag förklara bra med ord hade jag lätt gjort det, för att visa alla missförstånd och icke-förstådda ord osv osv, men nu skiter vi i det och sover istället, jag ska ju trots allt kanske upp och jobba imorrn :)

vem fan är brumarlin?
PUSS!

förresten, kolla in den här sidan, han kan sina grejer han ;)
www.myspace.com/musicchester

So you can cry

Ledig, skönt? jag vet inte..
kommer nog inte orkar jobba ikväll heller så en fika med stina på pause står högst upp på listan.. kan behöva prata av mig lite och en chai latte måste provas..

jag börjar förstå hur min kropp fungerar, jag gråter som en gnu först, och sen blir jag arg, nu känns det faktiskt inte som att jag kan gråta, nu är jag arg för att människor får mig att gråta, och för att jag aldrig lär mig.. igår var världens värsta dag, och jag kunde inte somna på flera timmar, jag och mamma var och simmade en sväng, vilket var skönt, men vi hann bara med en halvtimme, och sen blev allt värre igen när jag kom hem..

mammas planer verkar gå åt helvete också, där vill jag bara skrika och slå, jag förstår bara inte..

jag la ut mina klänningar på tradera igår :( mammar har sagt flera gånger att jag borde göra det, iaf med balklänningen som bara hänger i garderoben, men den är ju så fin, och jag provade den igår och hade lätt kunnat behålla den på i all evighet, love it! meen, mamma fick mig att släppa iväg den iaf, och precis när jag hade registrerat den på tradera och sa till mamma återigen att jag egentligen inte ville sälja den tryckte hon ur sig "vill du inte, men varför gör du det då?", haha, schysst att säga det när den redan ligger ute :S men jag använder den ju inte, så det är väl lika bra.. mösspåtagningsklänningen la jag ut också, den gillar jag inte ens så det gjorde mig inget, förstår inte varför jag ens köpte den, hade en superfin som jag hade tänkt ha egentligen, som prislappen fortfarande sitter fast på, och som jag nu behåller bara för att den faktiskt är fin och går att använda många gånger.. men men, thats life..

funderar på looptroop på lördag? jag vill ut på fredag iaf av nån anledning, vet inte varför men det känns bra.. får se vilken dag det blir.. och om jag får med mig någon :P

Later!

Fick precis ett sms

"Utförsäljning POUR, dam
och herr kollektion. Med
start idag fram till och med
torsdag. Plats Biograf
Astoria Nybrogatan 15
Sthlm. Först till kvarn...

Vad var det liksom?

I ain't never been this broken

Jag förstår inte hur det kan bli såhär, jag trodde helt ärligt att mina tårar var slut, det känns inte som att jag gjort annat på sistone än gråtit, men jag har tårar kvar, mycket, och det kommer fortsätta forsa ner, oavsett vad alla säger.. det handlar inte om herr olsson längre, även om alla tycks tro det, det händer andra saker i mitt liv också, och just nu tänker jag inte särskilt mycket på honom, nu ljög jag, men det är annat som tar stor plats just nu, och ett tag trodde jag att det skulle vara skönt, att få tänka på annat, men det är det inte, inte när det ska vara nåt sånt här, och jag vet att allt skulle kännas bättre om jag hade honom här, bara för att få prata om allt som händer..
jag har fått en rad sms idag, och pratat med folk som inte orkar bry sig mer, och jag känner mig bara så hjälplös, jag kan inte göra nåt åt nånting..

jag är trött och borde sova, orkar egentligen inte jobba imorrn..

/

I won't cry if you can't love me like the way it used to feel

I ain't never been this broken
I've got nothing left to give
Now I'm searching for salvation as the winter closes in


Ron Pope - Seven English Girls


Once again

Jag skulle aldrig säga att jag är förvånad, för det är jag inte, ändå gråter jag och kan knappt tänka klart.. det har hänt igen, precis när vi tror att allt faktiskt börjar ordna sig faller vi snabbt till verkligheten igen, det kommer aldrig ordna sig, för du vill inte, du har visat oss gång på gång vad som är viktigast för dig, trots våra ansträngningar, och vi kommer längre och längre ifrån varandra hela tiden, och vi kan inte göra nåt mer.. det är inte konstigt att folk runt omkring inte orkar mer, jag kan inte förstå dom bättre, men jag bryr mig, även om det vore lättare om jag inte gjorde det, jag vet att du kan, du måste bara vilja också, det funkar inte längre, jag orkar inte gråta mer..

och den som nog skulle förstå det här bäst av alla vill inte prata med mig..

bättre liv
/

Idol, Skoteråkning och P p p Pistvakt

Kollade på Idolfinalen idag eftersom jag missade den i fredags, och usch vad jag rös, heela tiden också, gaaalet! öppningen var ju grym, och jag tror minsann att jag såg min kusin en snabbis bland dansarna :) blev lite till när kevin sjöng living on a prayer vilket var kul :) kul att se det lilla man såg :)

sen åkte jag och emma till lit för årets första skoteråkning, åtminstone för min del, vilket var kaaanonkul :) DÄR har vi en anledning till att det ska vara vinter ibland, men det är nog enda, haha :) det var inget spår uppåkt(?) vilket gjorde att vi inte kunde åka så mycket, men det var roligt iaf :)
Pistvakt efter det, kan ju bara bli bra, vet inte vad jag tycker om humorn, ibland skratta jag järnet och ibland fattar jag inget alls, haha, men det är väl okej, "okej" :P

har börjat fundera lite, vissa människor är bra konstiga, helt sjuka egentligen, fattar nada och vill inte förstå heller, och inte mycket kan man göra åt saken, förutom att undvika dessa människor, ja..

jag börjar bli lite less också, det verkar aldrig som att det ska gå bättre, känns som att det kommer bli en tung vecka, eller så har jag bara haft en otrevligt tung söndag..

hungrig? mat? yes

Kärlek, hur blir man av med det mor?
-Det finns inget sätt...

HÖRS!

En varm o'boy och morotskaka

Det blev en fika på Pause iaf :) emma var snabbt på och lena fick vi med oss också, åkte hem efter 2 timmars prat om allt och ingenting, trevligt trevligt :)
nästa gång beställer jag en chai latte, kan vara gott eller? ;)

max ringde precis..fast malin pratade, haha, full som en kastrull, kul :) ångrar inte att jag inte följde med dock, mår bra här hemma ja :)

nästa helg ska vi ut iaf, och emelie kommer hem så henne ska jag ha med mig :)

man får aldrig glömma..
SLEEP TIGHT!

?

Inget pause ikväll, det sög ju.. malin ville ut med sin kusin som fyller 18 vilket jag förstår till 100, men att det i sin tur betyder att jag sitter hemma ännu en lördag är inte okej, jag jobbar hela kvällarna under veckorna och vill verkligen göra nånting när jag väl kan då, men malin ska ut, fine, jonna får jag inte tag på, inte fine, och stina är på kalas, vilket jag inte kan göra mycket åt, nathalie vill inte svara, så där kan jag väl inte göra mkt mer heller.. skickade sms till emma jessica och lena nu, får väl se vad dom gör, men dom lär väl vara hemma med sina grabs I guess.. nu har alla killar utom jag igen, var det inte så rätt nyligen också? skit samma, emma kanske följer med mig och fikar iaf, vore ju trevligt, även om klockan är åtta, haha :)

mer less

Dilba - I'm sorry


Jag vet...

"Hur ofta träffar man på en hop med brandmän liksom?"

Gårdagen blev lyckad, inte som vi tänkt, men bra ändå :)
Timbuktu ringde nämligen mig igår kväll och sa att han ville försöka spela bra utan mig en gång, även om han förstod direkt att det inte skulle gå, men jag kunde ju liksom inte göra mycket mer än att lyssna och försöka förstå hans situation, så jag lät honom göra det och jag och malin gick på dippan istället, DÄR det var schlagermusik och gratis inträde vilket alltså gjorde att det inte kunde bli mycket bättre.. det vi kunnat ändra på var väl åldern, det vi såg var gubbar som dansade med kärringar i stort sett, inte våran åldersgrupp alltså.. men det gjorde inte så mkt, vi köpte shot på drink på shot för att komma igång igen efter att ha stått i en längre kö ett tag (tiden innan timbuk ringde och bad mig gå) och efter det svängde vi runt på golvet till hanson och carola med en drös med brandmän, haha..

ikväll blir det pause med malin och jonna, myspys :)

Är du släkt med Carola?
Ja, vi är syskon..

HÖRS!

TIMBUKTU!

Ikväll är det kvällen det händer.. Timbuktu i åre med malin, kan bara bli bra, klart vi kommer in, oh yes ;)

Over and out!


News flash!

För lite Linda Rosing och för mycket Kungafamilj i Svenska dagbladet!

Det är vad jag fått lära mig under dom senaste två dagarna, tack!

Hos stina=ROLIGARE

You, change your mind..

..like a girl changes clothes
Yes, det är så jag vaknar varje morgon.. i början var det en skön signal, man blev liksom lite glad av den sådär och pepp på dagen, men nu är den fan det värsta jag hört! man ska nog aldrig ta en bra låt att vakna till då att vakna alltid är det värsta man kan göra.. what to do what to do..? vi ändrar signalen tror jag :)

jobb om två timmar och sen full fart fram till nio, sen vet jag inte om jag ska stanna i stan hos stina kanske, eller åka hem, svårt val..

måste prata med malin om imorrn också, vet inte alls hur det blir faktiskt, jonna jobbar tydligen till åtta så hon kanske inte ens följer med och vi kunde inte sova där det var tänkt heller, så jag tror vi får tänka om lite.. men det löser sig, det gör det alltid ;)

frukost?

SENARE!

Meeen trött eller?

Bara för att jag inte kan hålla ögonen öppna mycket längre börjar jag skriva.. smart!

jobbet var väl sådär, blev inga kaffekoppar minsann även om dom nog hade behövts.. sjukt sura människor man kan ringa alltså, och även om det bara är att ta sig i kragen och ringa vidare tar det emot lite mot slutet..
imorrn får jag jobba med nathalie iaf, kul :)

nu vill jag sova

Puss!

Crazy mother fucka

Även att jag har druckit EN OCH EN HALV kopp kaffe idag :O haha! jag försökte få stina att dricka med mig men hon hade bestämt sig för at julmusten var godare, vilket jag verkligen kan hålla med om, men man uppskattar ju den så mycket mer när man dricker något äckligt, right? jag är nöjd iaf! :)

var på Pekkas och Man's ruin och hörde om tatuering idag, Pekkas hade tid i april och det andra hade bokningsstopp så dit får jag komma tillbaka efter nyår isf.. men pekkas blir nog bra, borde väl boka så jag har nåt att se fram emot kanske :)
jag vet inte riktigt vilket typsnitt jag ska ha dock, det är svårt sånt därnt, om ni vet nåt snygg kursivt kan ni ju säga till :)

jobb om två timmar, kul!
dom var inte så sur från poolen..

massa kaffe ska jag dricka..
Över och ut!

Svenska Dagbladet..

Det gick ju bra igår after all, lagomt nervös när jag skulle ringa dom första samtalen och jag kan nog lova att mitt hjärta stod still i en halvtimme, men det är lugnt, ikväll ska jag dit igen och sitta tre timmar, fattar inte hur man ska palla, men det är väl bara att göra det I guess. det finns tydligen en där som tjänar upp till 80000:- i månaden så man kan nog ta sig långt, inte alls tokigt vill jag påstå, helt galet måste jag nästan säga, hur fan lyckas man, det enda jag fick igår vad telia kundbesked eller helt sura människor som bara slängde på luren, ja, han må nog ha tur den där snubben..

jag är kluven för fredag, har egentligen inga pengar men vill inget hellre än åka, hur ofta får man se honom liksom.. så jag har räknat med att jag kan låna pengar av mamma men efter att ha sett hennes konto igår och redan bett om så mycket tar det emot att fråga igen, så jag vet inte vad jag ska göra, jag vill mer än gärna som sagt.. :S

sitter hos stina nu, ska iväg till pekka tror jag och höra om han kan rita upp min tatuering lite snabbt, vore kul :) ska testa lite olika typsnitt på datorn först och se hur det blir.. men pris vill jag ha iaf, så jag vet om det är möjligt inom en snar framtid eller inte :)

och malin, jag är lätt på en thailandstripp i februari, jag klarar inte av att vara blek allt för länge, haha, och blir det inte thailand åker jag gärna nån annanstans :) nu när jag ska bli toppsäljare på SvD med minst 80000:-/månaden har jag ju råd med det mesta, haha :)

Senare!

Kaffe?

Jag får nog ändra lite från mitt inlägg Ett halvår utan..
alla -90:or är inte skit, det finns undantag, haha..

jag drack kaffe idag, usch, men det kommer nog gå ner snart.. så svårt är det nog inte..

gruvar mig för svenskan gör jag också, och funderar mer och mer på om det kanske inte kommer funka med två jobb? det visade sig ju väl idag :S men vi testar :)

biljetterna till juldagen på marité kostade 180 jävla spänn (:O) och det är nog bara att hoppas att jag får mycket pengar i jul så jag kan betala till max som fick punga ut med dryga 600:- för tre biljetter, gaaalet :S
fortfarande osäkert vart vi ska vara efter pulkaåkningen också, vi får klura på det.. :S

nu är jag stressad

Bye! 


Check!

Outfiten för fredag är nog klar.. svårt att veta vad folk har på sig i åre egentligen.. men som malin sa så ska man väl ha det man trivs bäst i.. frågan är om jag trivs i det här, haha, egentligen borde jag nog ta min jeanskjol och en t-shirt, men lagomt less jag är på det.. nej vi får väl se.. hittade linnet jag ska ha i en påse i veckan, ett linne jag haft en gång och sen valt att slänga ner i påsen med inte-så-använda-kläder då jag inte använt den mer, men det är inte så tokigt ändå faktiskt, så vi får väl se :)

min plattång är traaasig :O:O det är glapp i sladden, fan vad det ska vara glapp i mina sladdar.. och jag vet helt ärligt inte vad jag gör om den snart inte går att använda alls, vilket inte känns så långt borta.. det kanske låter fjantigt men sen jag klippte mig står håret verkligen åt alla håll när jag vaknar, när jag hade längre hår var det inte ens särskilt ofta jag använde plattången, men nu, fan, det vill inte gå bra för mig verkar det som.. :S

jag har inte ätit nåt, kanske borde göra det..?

bara för att jag har lite att göra och lyssnar på all musik jag kan komma på, haha

Steps - Better best forgotten


även att jag och min kusin dansade till den här när vi var små och nästan tvingade alla att titta och betala för det, haha

Färgade linser

Jag vill ha nya färgade linser, och jag får dom gratis om jag bloggar om det, såå..

www.fargadelinser.com

där är adressen och det är bara att gå in och beställa, dom har allt från crazy linser till vanliga färger i blått, grönt och brunt. sen har dom även hårprodukter, parfymer och annat kul :)

så prova, skaffa ny färg på ögonen till lucia, jul eller nyår, det är ju kul ;)


/L

Fan!

Min lediga dag och stina åker till ikea, typiskt..
dom ringde mig från poolen idag och sa;
ja jag såg att du bara kunde jobba till halv fyra idag..
- ja?
är det nåt speciellt då eller?
- ja jag måste vara hemma med bilen klockan fyra och sen ska jag på jobb i stan klockan fem
jaha, för annars hade du kunnat få jobba i ås från 9-17 idag..
-suck, ja fast jag måste vara i stan klockan fem
okej, då får jag försöka få tag i någon annan då.. hej då
-hej

alltså fan! varför ringer dom ens när dom ser att jag har skrivit in mig mellan 8-1530? det är ju inte direkt så att jag inte orkar jobba längre än halv fyra, åååh! nu hatar jag svenska dagbladet..! jag kommer alltså tjäna 300 ikväll istället för 800, känns bra känns bra, jävla skit! och på det ska jag sitta hemma hela dagen, fan fan fan!

dom har iaf fixat värmen i huset så man slipper frysa, skönt..! men fan!

jag hittade ingen hunk på badhuset igår heller..

/L


Innan sängen då..

  • Jag är alldeles slut i kroppen och bara tanken av att skriva inlägget får fingrarna att knappt vilja lyftas
  • Jag ogillar verkligen att jag inte vet om jag får jobba imorrn eller inte
  • Stina ska på Ikea imorrn så om jag inte ska jobba vet jag inte vad jag ska göra, alla andra jobbar ju också, tror jag
  • Jag missar Prison Break bara för att jag måste vara redo och pigg att kliva upp imorrn om dom ringer, men har ändå inte sett dom senaste 3 avsnitten så egentligen gör det inget
  • Jag vill in till stan och rita upp min tatuering
  • Jag vill sova nu
  • Jag kom ikväll på, medans jag simmade i mörkret med ljusen omkring mig, att livet är helt jävla underbart och att livet är för kort för att blicka tillbaka på det som varit
Sleep tight!

Simma simma simma till afrika..

Dagen har varit.. ansträngande. vi kan lämna det där, finns egentligen inte mycket mer att säga än att det har varit fullt upp alla timmar, med barn som testar gränserna på vikarien..

jag och mamma ska simma om 1½ timme=SKÖNT!

mitt horoskop kändes sådär jättekul idag, jag brukar läsa det dom flesta dagarna och ibland stämmer det faktiskt, however, det som skrevs idag hoppas jag inte stämmer..
Glad i hågen kastar du dig in i ett nytt förhållande.
Nu får du chansen att göra samma misstag igen.
amen kul! frågan är vad misstaget är, om det är att bli kär eller att flytta härifrån..? fast jag tycker nog själv att mitt misstag var att flytta härifrån.. och det är väl det jag kan välja på också, kär blir man ju bara, tyvärr :P sen tror jag inte att jag vill kasta mig in i ett nytt förhållande heller.. även fast jag vet att jag skulle trivas bäst då, men nej, jag behöver vara själv, tror jag.. äsch, jag får väl se om det dyker upp nån i bassängen ikväll eller på SvD imorrn, haha, time will tell, men som sagt, så hoppas jag att det inte stämmer :) usch, nu har jag verkligen snurrat in mig i det här, det är klart att det inte stämmer, det är ju ett jävla horoskop, haha!

jag ser fram emot timbuk på fredag iaf, borde bli bra, klart det blir bra! :)

Senare!

Ron Pope - You're the reason I come home ¦ kanske världens bästa låt, en av dom bättre iaf ;)


Update

såå, nu har jag duschat, klätt på mig allt bortsett från strumporna som snart ska på, och äter frukost. äggröra blev mitt val idag vilket jag kom på vid första tuggan var ett misstag, är det smart att äta nåt som nästan ser ut som nån sorts spya när man mår illa eller? näääääeeva? aja, det får fan gå ner, jag är inte sugen på nåt annat och för att orka leka med ungarna idag måste jag nog få i mig nåt :S

och till alla bloggers där ute, UPPDATERA MERA! jag orkar snart inte skriva mer, enda anledningen till att jag skriver är för att jag inte har annat att göra, och snart kommer jag säkert bara skriva samma saker i alla inlägg för att fylla ut dom, så skriv mer ;)

jag har fallit tillbaka till Eva Cassidy, hon är bra hon.. oh yes she is..!

Eva Cassidy - True Colors


Fields of gold är också kanon, lyssna på den med ;)

PUSS!

Hard work work

Jag mår illa, har ont i huvudet och ska jobba om 3 timmar, det går nog över men just nu vill jag bara gå och spy och sen dra täcket över huvudet och må dåligt idag.. men men, det får duschas istället...!

Tjing! 

Miss Independent

Efter en trevlig promenad med mamma sitter jag här igen, kul!

jag är kluven på hur jag ska göra.. jag vet inte om jag vill jobba på SvD, jag kommer verkligen ha fullt upp året ut, nog för att året snart är slut men ändå.. för att få lönen därifrån som jag vill då måste jag ta alla pass jag kan i princip, och då räknar jag med att jobba på dagis varje dag, jag kan inte ta bort mig från kalendern där iaf, jag måste ta det jag får, för pengarna måste jag ha.. önskar att jag hade börjat utbildningen imorrn, då hade jag inte gått miste om en dag så iaf, det hade vart skönt, meeen, nu är det inte så :S ska jobba med nathalie på torsdag iaf, det blir ju kul :D

det låter på mamma som att hon tycker att jag ska ta så mkt jobb jag kan här och jobba stenhårt fram till hösten och resa sen, det vore väl inte helt fel, men lätt för henne att säga också som har bestämt att hon vill vara här, för mig är det ett måste nu, och jag vill bort härifrån, tror jag.. nånstans tvekar jag, jag vill ändå vara kvar här med alla underbara människor, så jag vet inte, allt är svårt nu.. men jag hade ju räknat med att köra jorden runt i april typ, det kommer inte gå.. blir det så jag stannar här måste jag ha med mig nån på en sista minuten nån gång i januari februari iaf, jag kan inte bli hur blek som helst, haha :) sommaren vill jag nog spendera här iaf, i sverige, det är ändå fint på sommaren och det är kylan jag vill fly så det känns ju bara onödigt att sticka när det ändå är hyffsat varmt :P jag har hittat världens finaste lägenhet också, lite väl dyr dock, men fan att bo i den, usch vad snygg man skulle känna sig, haha :)

http://w4.objektdata.se/pregen/386/OBJ2330_935281386/wp.htm?firmanr=2330

Stina ska bli en ängel i sitt nästa liv, och vaka över mig om jag blir en örn eller en gulfisk
HÖRS!

2 advent

Kul, två ½ veckor kvar till jul, blaha blaha.. alla julklappar är snart klara iaf, emelie ringde mig för någon dag sen och sa att hon hade köpt nästan alla, lite trist att inte få vara med och bestämma vad det blev men skönt samtidigt.. nu ska dom bara betalas..

klev upp 930 idag och kollade på nyhetsmorgon med mamma, börjar man bli vuxen då? :P hur som så pratade dom om hur man betedde sig beroende på vem man var i syskonskaran, äldsta barn, mellanbarn eller minsta barn, det var väl intressant i sig, men det intressanta och det jag var glad över att se var en av mina kärlekar, david tainton, jag hade ingen aning om att han och blossom var syskon men det säger ju sig nästan självt, hur många heter tainton liksom :P hur som så såg han ju likadan ut idag, vet inte om det är nån jag skulle dras till i dagsläget men snygg är han ju, det går inte att komma ifrån, haha
sen var darin med också, han verkar så.. korkad, på nåt vis.. han verkar inte veta vad han säger alls, och ful är han på köpet, han kan ju inte ha det lätt grabben..

ska baka lussebullar med mamma snart, degen jäser för fullt, sen ska jag proppa magen med deg ^^, och en promenad på det borde ju göra susen, haha :) imorrn blir det simning, tänkte på det, det kostar 20 kronor så det måste ju nästan vara smockat med folk där? lite jobbigt att simma då kanske, när man inte tar sig nånstans, haha :P

vi kollade på The Mist igår, sämsta filmen tror jag, värsta skådespelarna också tror jag, nej den var inte bra, jag skrattade mer än vad jag hoppade vilket jag inte tror är tanken med en rysare, haha :)

stina kanske kommer sen, sweet! nu bakar vi :)

Ett halvår utan...

Galet! jag kom på att det igår var ett halvår sen vi tog studenten! :O vad hände liksom?! om lika kort tid igen är det sommar och fullt med studenter på österäng, men det är inte vi den här gången, det är dom jädrans -90's, dom som alltid har varit ett snäpp sämre än oss, ett stort sådant, nu är det deras tur snart och jag minsann inte vara mer avundsjuk..  ett halvår? det är ju sjukt...

det blev inget bakande idag, mamma fick spendera hela dagen med att hjälpa grannarna med flytten så jag har suttit här framför datorn och knappat, bloggen ser lite bättre ut nu iaf, fast jag vill ha en annan bakgrund, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, den här är ju coolare :P



vi får se, jag lär ju kanske sitta här nån annan dag också när jag känner mig mer fantasirik :P

jag ska in till stan och be nån rita upp min tatuering i veckan tänkte jag, tror inte att den borde bli så dyr så jag ska försöka göra den efter jul, weehoo ;)

Hörs!

Susanne, Tages, Bio, Brunkullan, Thörners, Bishop Arms, News, Corner, Pause..McDonalds?

Så, gårdagskvällen med mamma blev ju som den blev.. haha, vi åkte in utan att veta vad vi kunde göra, men det var ju fredag så nåt skulle vi hitta på.. Vi ringde till susanne för att höra om var hemma för en kopp te, men det var hon inte, åkte på tages för att se om dom hade öppet, vi var där 2050 och dom stängde 2100, så vi åkte vidare ner på stan, parkerade på wargen och sprang ner för att se om det kanske fanns nån bio som vi kunde springa in på, det var en som började 2115 men det var ingen vi ville se, och rallybrudar som vi faktiskt båda ville se och hade sprungit in 5 minuter senare på om vi kunde började såklart 2030 så det kändes inte så aktuellt. det fanns alltså ingen film så vi fortsatte ner på brunkullan där mamma tyckte att vi kunde dricka kaffe? vi öppnade dörren och det satt bara massa folk med ölglas i handen så jag sa att jag inte ville, haha, gick sen på thörners som var stängt såklart, bishop arms föreslog mamma men jag antog också där massa ölglas, news tyckte mamma att det bara var för ungt folk på, corner var stängt, och pause, där vi helst hade velat fika, skulle ha nån dj grej så det var fullt..
vi åkte på mcdonalds och köpte en kaffe och muffin till mamma och bulle och cola till mig, haha, det var väl inte mcdonalds vi hade tänkt oss, men det gick faktiskt bra, det var mysigt och vi satt där bra länge och bara pratade, kul :)
-Haha
-Vad är det?
-Nu kanske jag låter lite rasistisk, men jag kollade på muffinsen och såg nåt lika svart röra sig där borta, haha..
Du är bra du mamma :)

Idag ska vi baka, blev väckt runt åtta först när håkan och ungarna skulle till bydalen, det är sjukt vad väggarna är tunna här, och jag som då hade sovit ca nio timmar var ju pigg men ville inte alls kliva upp då, så jag lyckade somna om..
mamma är och hjälper några grannar med en flytt som tack för att dom har hjälpt oss med diverse, men så fort hon kommer hem ska vi börja :) lussebullar ska det bli :)

Senare!

ABBA - Does your mother know


Bara för att jag och mamma lyssnade på den hela vägen hem igår, och stilen är ju bara helt klockren, haha

Stirra ner, stirra ner..

Man gör aldrig nåt rätt, jag skulle göra nåt kul tänkte jag, med sidan förstås, och nu är inte klockan kvar, och jag har inte rört nån del av den där klockan är.. sjukt..

guess what? Timbuktu & Damn spelar på bygget nästa fredag, och jag och malin ska dit, självklart, jaaa det ska vi :D usch vad bra, det var ett tag sen, typ, yran-07? kan vara kan vara.. men kul iaf :) ska bara kunna ta oss till åre, hmm, det löser sig ;)
jag skickade sms till stina om det, och hon skrev att hon var avis och jag lät det sluta så, jag visste att det inte var nån mening att fråga om hon skulle med, så jag gjorde inte det.. rätt av fick jag ett nytt sms "vill du ta med mig?" klart jag vill skrev jag då, och fick svaret "men jag har inga pengar " jaha? jag visste ju att hon inte skulle med, men nu kanske hon ska med iaf, fan du är konstig stina! man kan ju undra varför jag tycker om dig ändå? :S haha ;)

jag och mamma ska in till stan och se vad vi kan göra, så vi,

Hörs!


Yeah baby

Min rubrik har med mina barn att göra såklart, haha.. vi skulle äta pizza när vi lekte, och jag fick min kastad till mig när den andra sa;
-man måste ge!
-geee baby!
haha, det var sjukt kul för stunden iaf, och jag som vet hur minen såg ut på ungen när han sa det kan skratta åt det nu med :P
dagen har gått bra, bortsett från att jag fått jobba med värsta vikarien..! hon tyckte tydligen inte ens om att vara där, det är väl okej att jobba för att få pengar och kanske inte trivas till 100% men då säger man väl inget om det? och klagar? Hon iaf, blev så paff när jag sa att jag gillade att vara där att hon var tvungen att berätta det för en annan i personalen, "hon tycker om att vara här!" helt sjukt, helt sjukt..!

jag har jobb på måndag också iaf så det känns skönt, på samma dagis som nu, så det är samma barn :) jag skulle verkligen vilja vara där jämnt, dom är sååå bra :)

intervjun på svenskan gick bra också, ska dit på tisdag för utbildning :) det tog en kvart, haha, jag hade räknat med en halvtimme först och efter nathalies snack räknade jag med en timme extra :P hur som så fick jag göra nåt test på datorn, och välja på alternativ hur jag såg mig själv som person och betygsätta det, om jag var blyg eller social från 1-5, jag förstår inte att dom vill göra sånt, då är det väl bättre att prata? jag vill inte att dom ser hur jag är som person bara av en resultatsiffra, det är väl inte rätt..? :S aja, jag ska på utbildning iaf, så snart har jag två jobb :) det var riktigt många unga som jobbade där, såg vissa som gick ut för två år sen som jobbade där också, kanske har som heltidsjobb, vad vet jag, men det trodde jag inte, kan bli kul iaf :) försökte få stina att söka också men hon verkar lite svår :P jag tror att det är kul i varje fall :)

blir ingen simning för mig och mamma ikväll, åh jag hade verkligen sett fram emot det, bara få simma av mig lite, gå vet jag inte om jag orkar, jag är bara less nu, usch.. jag hade velat suttit på pause och fikat gott hela kvällen, jag vill ha mina pengar.. S

funderar på att söka en vikarietjänst på dagiset i ås, annonsen kommer i tidningen imorrn och jag vet inte alls hur jag ska göra.. på ett sätt känns det bra som det är, jag verkar få jobb så det räcker ändå, och om jag jobbar på svenska räcker ju det.. men samtidigt vill jag vara på samma ställe hela tiden och lära känna dom som är där, och inte vara en främling för alla barn jämt, nån som dom inte vågar gå till om det är nåt, eller som dom driver och lurar med allt, eller som dom gråter för så fort dom ser.. det är ju inte så kul.. sen! hur skönt vore det inte med dubbel lön i januari? :O kanske jätteskönt! :D men! vikariatet är på minst 6 månader, och jag vill ju härifrån så det kanske inte är så smart med tanke på det.. vi får väl se.. det kanske är bra som det är nu också..

jag kommer inte ens ha några pengar när jag fyller år, jag fyller 20 och vill ha en big fäst! dom får låna pengar till mig helt enkelt, det är ju bara 10 dagar, det löser sig nog, mindre kul att behöva betala tillbaka all lön jag får i skulder jag har dock, men men, det är väl smällar man får ta.. eller så kan jag ju få tillbaka pengarna nån är skyldig mig, skulle inte sitta helt fel det heller..

jag har ju såklart börjat älska en låt, jag gillar egentligen inte svenska jävla äckliga ballader, men den här är ju bra! den är bara..så bra, ja :) det bästa är att jag inte börjar gråta när jag lyssnar på den, jag ler, tro't eller ej.. den är fin, så fin :)

Sonja Aldén - Du får inte


Gone going

Förstår inte varför jag inte sover.. kommer ju vara lagomt pigg imorrn när jag ska upp igen.. sov nästan ingen i natt, somnade runt åtta dock, men vaknade igen tio då jag trodde jag skulle upp, haha, sen har jag vaknat med jämna mellanrum tills klockan ringde halv sex :S jag är fan inte van det här, men det är kul, kul kul :) ska jobba på samma ställe både imorrn och på måndag som jag jobbat på igår och idag, så det är skönt, barnen känner igen mig lite iaf :)
dom driver ju med mig allt dom kan dock, och jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad dom får och inte får göra, så dom utnyttjar ju rätt läge absolut :P
imorrn jobbar jag 730-1300 så det ska nog gå bra, sen är det bums in till stan för att kolla läget på svenska dagbladet, se vad som försigår där :P och sen hem för att åka och simma med mamma :)

det får bli en myshelg med mamma i helgen, jag orkar inte gå ut och har verkligen inte pengarna för det heller.. så vi ska baka och kolla på rysare :)

jag märker hur dum jag är med mig själv, jag gör saker jag inte borde bara för att göra det. en del saker jag gör är vettiga, men dom ångrar jag snabbt därefter bara för att jag inte verkar vilja vara vettig.. och dom andra sakerna? ja dom vet jag inte varför jag gör, och jag mår så dåligt när jag gör dom så jag fattar verkligen inte.. nog om det, haha..

nu måste det sovas :P

-Samuel, vilken bokstav börjar ditt namn på?
-En fisk..?

Sleep tight!

You see yourself in the mirror
And you feel safe 'cause it looks familiar
But you're afraid to open up your soul
Cause you don't really know
Who is, the person that's deep within?

Like I can afford it anyway?

Din jävla stina skit!
"det finns jättebilliga resor till usa nu ;)"
well, buy me a ticket then sister!

ååh jag vill ju åka, jag vill inte vara kvar här i krokom, östersund, jämtland..sverige?
jag är trött som ett as också bara för att jag inte jobbat på så länge och jag blir inslängd på ett 6 timmars pass, bra med peningan va, men vafan, förut var det ju inte ens jobbigt, nu somnar jag snart, kommer seriöst lägga mig innan åtta ikväll, funderar på nu faktiskt, tänkte slänga mig in i duschen men sen är jag fan färdig.. fast efter duschen lär jag ju piggna till, och bara vilja stanna upp tills grey's är slut, vi får väl se, vi får se..

vad lyssnar jag på? det är inte ens musik längre, bara nån som pratar, vi tar womanizer istället, den lessnar jag inte ens på :) laddade ner hela hennes album igår för att se vad hon håller på med, men funkade låtarna elle? näääääeeeva?

det är så jag säger det
skit samma, ma höres!

Life´s good

Fick jobba idag också, mer kaotiskt morgon kan man nog inte ha tror jag..
dom ringde mig från poolen 7:20 och bad mig vara i Ås på dagis där 8:00, jag fick paniiik, och hoppade upp ur sängen, skrek åt olivia att sluta titta på julkalendern och göra sig färdig.. hade ingen aning om vart jag skulle och av det hon i luren hade försökt förklara fattade jag noll, så jag sa att jag skulle ringa dagiset när jag var i närheten, kom sen på att jag inte hade några jäkla pengar på telefonen eftersom halebop har kommit på nåt osmart, jag hade så jag kunde prata i 6 minuter men thats it! så jag och olivia åkte på OK för att köpa ett refill för 50:- så jag iaf fick ringa billigt igen, men dom hade inte den för 50:- så det sket sig, försökte ringa mamma både för att höra om hon kunde föra över pengar och för att se om bensinen skulle räcka, hon svarar inte så jag får paniiik, och börjar skrika hit och dit.. fick till slut tag på mamma men hon hade inga koder med sig på jobbet såklart, så hon kunde inte ladda mobilen.. det slutade med att mamma hjälpte mig så gott hon kunde och när jag var utanför torsta ringde jag dagiset och sa att jag inte hade mycket pengar på mobilen så bröts det fick dom ringa upp mig.. hon försökte förklara fort vart jag skulle och hon trodde att jag hade kört fel och där bröts det.. hon ringde inte upp eftersom jag i all hast hade glömt att  ge henne numret hon skulle ringa.. hur som så snurrade jag runt där några minuter innan jag insåg att jag måste ha kört rätt och körde tillbaka och hamnade där jag skulle..

annars har dagen varit givande, jag har aldrig varit så trött som jag är nu och då ska jag jobba 2 timmar till imorrn, mellan 7-15:30, så jag gruvar mig lite, kanske får skippa grey's ikväll och lägga mig i tid istället..

meeen, jag har ett jobb nu iaf :) weeehooo! jag ser new york framför mig redan, jag ska dit, jaaa det ska jag :)

kul att malin smsade mig och frågade om jag skulle med på en sista minuten resa, klart jag vill, men vart var pengarna? det suger ju att jag inte kommer få några pengar förrän slutet av januari, efter min födelsedag och allting :S
men jag får pengar iaf, dom finns där nånstans ;)

Hörs då!


Pang!

Det här är inte okej längre.. det är inte ens kul, jag har kommit fram till att dagarna är rätt okej ändå, jag får dom att gå, men sen när huset blir fyllt runt fyra halv fem är det inte alls kul, det funkar inte.. och på tal om att inte funka så funkar inte min jävla dator, den är på och så, men den vill gärna trycka samma knappar flera gånger så om jag inte hade sudden skulle det se ut som att mina fingrar stammade, så tack för sudden, som jag hatar mest av alla tangenter ganska säkert.. musen är nämligen väldigt känslig och flyttar sig som den vill vilket gör att det här strecket där man skriver också försvinner ibland, vilket betyder att om jag backar då så kommer jag till sidan jag var på innan, det är nåt jag vant mig vid och det är helt okej när det handlar om blogg.se som ändå sparar det man skrivt i utkastet så det bara är att fortsätta, men säg att jag har skrivit världens längsta brev till någon på face, eller hotmailen och sen backa, då måste jag alltså skriva om allt igen, jävla äääs!

jag och mamma ska ut och gå, långt vill jag gå, och snacka massa skit, ja det ska vi :)

PUSS!

Haaaar jaaag...

.. kanske jobbat mina första 2 timmar på 6 månader? jaaa, det har jag..! :)
dom ringde mig imorse klockan 8 och undrade om jag kunde jobba 9-11, och då var det ju bara att pallra sig upp med ett leende på läpparna för att tjäna sin första hundralapp :P
jag var lagomt stressad men lyckades komma dit till prick nio, och en kvart senare visste jag inte vart jag skulle ta vägen, jag hatar att vara ny och inte veta vad man ska göra, nog var personalen jättetrevlig men dom hade ju fullt upp så nåt snack blev det inte direkt, haha.. det gick bra mot slutet iaf när jag började bli varm om kläderna, så nu är det bara att hoppas på att jag får komma dit igen :)
och inte nog med det, när jag kom hem hade jag fått mail från Svenska dagbladet om en intervju på fredag klockan 1415 så då ska jag dit och snacka :) det kanske artar sig nu, det är ju kalasbra med lite ströjobb här och där, weehoo :):)
jag borde kanske ringa dom andra dagisen och höra om jag kan få komma och hälsa på där, då kanske chansen att jag får vik på fler ställen är lite större :)

jag pratade med olivia igår om allt som händer och så, och hon tog det bättre än vad jag trodde faktiskt, så det var ju skönt :)

ååh det går bra nu :)

nu ska jag spendera nån timme med att kolla på gossip girl och 90210 :)

jag har inte fått skit för det än, men det kanske är för att ingen vet nåt?
Hörs!

Tiden läker alla sår..?

Nu har jag sökt jobb på Svenska dagbladet, och så såg jag att dom hade rekrytering på Aditro idag, så jag kanske får höra nånting därifrån imorrn eller så? jag vet ju inte, men man kan ju hoppas :)

haha, kul att jag precis hörde glassbilen, borde den ens få köra när det är typ -8C ute? nae va? jag troor inte det mister! aja, jag ska minsann inte ha nån glass iaf :P

jag är less till tusen, för er som inte visste det, jag har ställt mig på kö till 3 lägenheter tror jag, inte för att jag har råd att bo i nån av dom, men det känns liksom bättre, haha, och sen när jag väl har råd, då kanske jag står längre fram i kön, så det blir lite lättare, man kan ju hoppas iaf :)

ingen hemma här heller, var det jag som sa i förra inlägget att det var skönt eller? jomen det är nog skönt, ja det är det, eller? jag vet inte, men jo, ganska, haha :) olivia borde snart komma hem iaf :)

jag har kommit på att jag vill vara kille, både för att få känna hur dom tänker, men framförallt för att få köpa kläder från lagom, hur snygga är dom inte liksom.. jag kanske ska skaffa lite pengar och köpa ändå, mm, kanske..

jag tror att jag kommer få skit för det här..
PUSS!

Schweet!

Det kanske går bra nu..

jag var på kommunhuset idag och lämnade mitt polispapper, förde över pengar till emelie och promenixade med emma.. imorrn tänker jag ringa dagisen, så jag kommer nån vart :P

dom ringde från sjukhuset och berättade vad som var fel på mig, så nu fixar det sig, och nathalie är så himla bra :)

en halvtimme tills det är full rulle här igen. det är bra konsigt, jag mår inte direkt bra av att vara själv, men jag trivs så himla bra att vara själv också, haha, det är konstigt konstigt :P

jag har faktiskt kommit på vad som är bra med julen, alla kommer hem! malin kommer, oskar kommer, emelie kommer, och då, då ska vi hitta på nåt kul :) försöka göra en repris på förra året, det var ju roligt :)

jag borde duscha, känner mig lagomt ofräsch faktiskt.. men jag är ju bara hemma, och här kan man ju få känna sig lite äcklig, haha :P
men jag kanske ska göra det..

/L

Ojeda mig

Haha, jag har precis skrivit klart ett meddelande till min förra granne tomas, han har skaffat facebook och verkade vilja veta hur mitt liv såg ut, så jag berättade, än en gång, om mitt värdelösa liv, jag börjar dock skratta åt det mer nu, det är ju tragiskt och komiskt på samma gång, usch vilket jävla helvete jag har..

jag har fått papper från polisstyrelsen iaf, och jag hade ingenting i belastningsregistret, så nu ska jag visa det för damen på kommunen och sen börja jobba förhoppningsvis.. jag gruvar mig verkligen, usch.. men det ska bli så skönt så skönt :)

emma är påväg hit, vi ska ut och gå, lämna pappret på kommunen och sätta in pengar till emelie, sen får vi väl se vad som händer..

Över och ut!

RSS 2.0