För mycket vatten ska rinna under många broar...

Veronica maggio visar sig på stortorget om cirkus 8 timmar, om jag kommer shaka med henne visar sig först då men det finns en chans, en stooor chans :)
det väntas en fest lite längre bort på den här gatan i stan senare ikväll också, och det är väl den som kommer få bestämma om jag ser maggio eller inte, 40 pers på 27 kvadrat? det brukar ju iofs aldrig sluta med att alla kommer men vi får väl se helt enkelt, jäääävligt kul kan det ju gärna få bli iaf :)

missade florence valentin igår, av olika skäl kom vi inte in förrän elva och dom spelade tio vilket söög hårdare än det mesta just då faktiskt.. men, ett snyggt band fick jag i år, och som jag skrev igår var det mitt sista på länge som jag känner just nu iaf, det finns ju så mycket bättre festivaler liksom, varför ska yran kännas som ett måste då? :)

solen skiner emellanåt men trots att det står på yr.no att det enbart ska vara sol på himlen har en del moln lagt sig ändå, men men, inga regndroppar idag iaf :)

PUSS!

Vaaaadå?

  • Det kommer inte bli nån mer yra för mig efter i år
  • Sammy var full och tyckte att min hud luktade bebisrumpa
  • Jag träffade en kille som bara var ute efter blondiner med stora bröst vilket jag inte har, han var förövrigt jäääävligt ful så jag vet seriöst inte varför jag pratade med honom, no joke
  • Jag är trött och yranbandet är blått i år, precis som jag sa :)
Sleep tight!


Mer illamående...

Det känns mer och mer klart att jag kommer vara död på söndag morgon.. hade det varit okej skulle jag lätt varit det men eftersom det redan är planerat att vi ska ner till stockholm på måndag funkar det ju inte...

gårdagen blev ju som den blev, jag blev nog lämnad själv mest överallt tror jag och det är ju bara tur såna gånger att man känner några i den här stan.. jag hittade iaf för första gången en människa som faktiskt verkade veta hur man rör sig på dansgolvet, hanna jonasson, hon visste hur man rörde på dom där fötterna hon, haha :)
jag gick hemåt framåt ett iaf och fick skjuts till härke efter några "snälla", somnade gott och vaknade några timmar senare med spyan halsen, huuur nice som helst eller? :) spydde iaf ut en hel del av det jag hade, kände mig hyfsat tom efteråt och imorse när jag vaknade kände jag mig skitfräsch faktiskt, jag mådde bra iaf, väldigt bra :)

ikväll är det utgång med gamla fotbollslaget, verkar just nu som att vi blir typ 9 stycken men det är ju kul det med isf, vi lär nog ha kulkul :) jag ska bara fundera över om det är dags att ta en nykter kväll ikväll eller om jag ska köra på igen, och från och med söndag bli seriös nykterist? no joke..

dags att äta lite, åskan mullrar på och efter att den där grabben hade slungats 7 meter när det åskade kanske det är dags att skippa datorn under just den här tiden? :)

PUSS!




Illamående...

Jag och emelie tog oss ut igår, efter några glas rosé (det låter ju mycket godare än vad det faktiskt är) småskuttade vi in mot nåt tält som jag inte minns namnet på mer än att det hade nåt mer sommar att göra.. det var ganska klart och tydligt att igår söndag var dom flestas vilodag, det var väl halvproppat i ett tält men annars var nog dom flesta tomma, ett bra coverband spelade iaf, vilket det var har jag ingen större koll på men det var bra iaf..


jag och emelie ställe oss längst fram och sjöng allt vad vi hade efter att jag hade gråtit en skvätt, sådär som man oftast gör när man går ut för att ha tankarna borta men istället låter dom vara alldeles för mycket i huvudet.. jag försöker iaf tänka på allt roligt som faktiskt väntar den här veckan och allt gick över förväntan tills jag gick hem och väntade på ett samtal som jag faktskt skulle få efter ett-tiden..
en timme senare somnade jag och imorse vaknade jag vid tio när mamma väckte mig och vi skulle handla. jag mådde huuur bra som helst men nu mår jag så jävla illa och min mage mår allt annat än bra.. emelie och kristoffer är påväg hit och om en timme är dom här, jag och stina ska ut ikväll och just nu vet jag inte hur det ska gå faktiskt, men det löser sig :)

/


Ingen lugn söndag såklart...

Det är bara stråket en gång om år och jag och emelie har precis kommit fram till att vi inte gör någon nytta hemma.. vi behöver komma ut och tänka lite och stråket känns ju faktiskt mest aktuellt isf..

Hörs!

Just det..!

Jag glömde ju att berätta hur otrevliga jag tycker att vakter kan vara..

igår i allstars-tältet ställde sig en kille på knäna vid bordet och började sjunga, jag märkte honom inte mer än för att jag gick förbi just när han gjorde det.. hur som så puttade vakten bort mig så att jag först höll på att ramla omkull ostadig som jag var, och sen drog han upp killen från andra sidan bordet, över bordet och skrek att han var så jävla less på honom, så han drog honom över bordet och med det drog grabben såklart med sig alla flaskor som stod på också, och vart hamnade dom om inte på mig..? jävla as-vakt..! nog var grabben fullerifull men det var lagomt så onödigt att dra honom tvärs över bordet om ni frågar mig.. så typiskt vakter som bara är vakter för att dom ser ut att kunna, med deras jävla muskler och självbelåtna flin, well, fuck you!


Vad hände?

Jag vet varken ut eller inte, men vi kan nog iaf säga att saker sällan är så perfekt som dom bör vara, och jag hatar en del av mig själv just nu...

det här med jobb i stockholm vet jag inte riktigt med längre, jag vill verkligen åka om jag skulle få nåt men reaktionen jag får varje gång det ringer ett okänt nummer är inte bra.. idag ringde det till och med ett 063 nummer och jag blev helt till mig, det är nummer från stan så att dom ringde om jobb vore högst osannolikt, sen att  det var söndag tänkte jag ju inte på alls såklart.. det var iaf en tjej som kanske ville köpa min bokhylla på blocket så jag hoppashoppashoppas att jag om nån dag blir 900 rikare :)

gårdagen blev som den blev också, jag och emelie gick ut och följde med mango på två olika förfester, vi satt som intryckta i soffan mest hela kvällen så det var väl sådär, men helt okej ändå, jag kan nog skylla en hel del av min opepp på fredagens bravader som följdes av en stor sten i mitt huvud under hela dagen igår.. men helt okej var det iaf. lite trist att det regnade som bara den när vi gick ut och att emelie därför valde att gå hem trots att hon var den mer påverkade av oss två.. jag ställde mig iaf i den långa kön in på Allstars och började dansa loss med gabbis i början i väntan på stina som kom efter en lite längre tid.. kul var det iaf :)

mamma städar massamassa så det känns nästan som att mitt bloggande stör henne lite, kanske borde ge henne en hjälpande hand och städa mitt rum själv åtminstone :)

/det går visst inte alls så bra nu...

Stråk stråk strååååk

Jag har ganska nyss fått ett av dom äckligaste samtalen på länge, av en viss björn eklund.. han lekte fastighetsskötare och ringde mig angående röklukten i lägenheten, samt råttorna som kanske kommer krypa i väggarna i vinter.. jag hörde såklart inte att det var han så jag gick ju på allt han sa, enda tills det började lukta lite lurt.. han pratade om att han ville hjälpa oss att få bort råttorna så han hade köpt råttfällor med blad som högg av råttans huvud direkt. jag kunde få komma förbi honom och hämta dom, och sen började han prata och fråga om jag inte gillade blod eftersom det skulle spruta blod från råttan när den delades, och sen kom han på att vi kunde installera dom tillsammans uppe hos honom och prova, för han tyckte visst om blod, jag frågade om han skämtade och med vad vi skulle testa, "ett lillfinger kanske" sa han då och där blev jag lite orolig :P vi la på efter ett tag iaf och sen fick jag reda på att det var ett skämt som spårade ur lite, KUL BJÖÖÖRN! :)

stråket var sjukt kul igår och jag träffade en del folk, att få umgås med sara och oskar var riktigt roligt också och trots att vi inte setts på över ett år var allt hur bra som helst :)
dagen har spenderats framför teven med massamassa film och 4 kronors lösviktsgodis(!!), jag tror aldrig att jag köpt så lite godis faktiskt, speciellt såhär på en bakisdag :)

usch, vissa dagar ska man helt enkelt inte blogga, såna dagar när det känns som att man bara tvingar fram orden liksom, som det här :)

systemet stänger om en halvtimme och jag har ont i huvudet, men imorrn ska jag vila :)

PUSS!

hon är bra den där S :)

Springelingeling

Tror ni seriöst att jag sprang? nej, inte jag heller. det är väl klart att jag inte gjorde, jag springer ju inte, så är det bara. jag tog mig en tur på stan och köpte svart färg till en rosa klänning jag nu har i tvättmaskinen, jag väntar otåligt på resultat och hoppas verkligen att den blir svart som jag vill så jag  kan börja använda den.. det lilla problemet är väl att mina boobies verkar ha växt sen jag köpte den där men sånt löser man ju, hur? det ska jag drömma inatt så fixar jag det imorrn, den ska nog kunna användas iaf :)

jag lägger upp bild på klänningen sen så får ni se på under ;)

/

Go och glá?

Det var längesen jag var såhär irriterad, hela dagen har verkligen varit i kaos och minsta lilla grej har gjort mig irriterad, speciellt bilförare som tror att dom gör allt rätt i trafiken och det verkligen är raka motsatsen, usch.

mamma sa precis åt mig att ta en springtur, och det vore väl i sin ordning egentligen, speciellt när jag kommit till det stadiet att jag nästan börjar svettas när jag sitter still. jag har kommit fram till att det inte kan ha att göra med värmen i rummet längre eftersom ingen annan blir lika varm som jag, sååå, dålig kondition kan nog vara nånting att förklara mig med.. det är nog den som har hållt mig tillbaka med springandet, och latheten förstås, vilken gör att den dåliga kondisen blir ännu sämre såklart, fan. kan man inte bara få bra kondis direkt? jag tror inte på den där grejen om att det blir bättre efter några gånger, jag har faktiskt testat. sen är det ju faktiskt inte särskilt kul heller, och nu blåser det ute också, det gör det ju knappast roligare..

jaja, jag ska fundera lite mer på springet, städa rummet känns också ganska aktuellt eftersom sara och oskar kommer imorrn, men fan, nu har mamma bakat bullar.. shit

/

Ooooh

Solen har skinit heeeela dagen. kallt har det varit dock men vad gör det, jag hittade ett nytt solställe som funkar mellan tre och fem på eftermiddagarna, vi öppnade fönstret på mitt rum och sen la jag mig i sängen, hur härligt som helst.. så där låg jag länge länge, tills jag somnat och vaknade av mitt låga blodsocker, jävla skit..! skönt var det att vila en stund iaf och samtidigt få lite färg i ansiktet :)

and guess what?! jag har sökt ett till jobb in the big city.. kista den här gången dock men det kan ju bli bra det också :)

/ L

Shit shit shit!

Jag har sökt 2 jobb i stockholm och skulle dom vilja ha mig på intervju vet jag inte vad jag gööööör, men det löser sig väl då, nu ska jag bara göra folk redo för det här.. ska söka en hel del barnskötar-jobb i stockholmstrakten också, det sköna med dom är ju att man får boende, och har dom hund blir det ju skitmysigt :)

PUSS!

Come back and haunt me

Det regnar idag också, och jag tror att det har regnat i stort sett hela natten, det är nämligen väääldigt blött ute..! egentligen borde man nog lyssna på snooks låtsas som att det regnar en sån här dag, fast å andra sidan är det ju faktiskt ingenting man behöver låtsas just nu.. jag har iaf tryckt play på min Kill me please skiva som jag gjorde jag-vet-inte-när, en rad med depplåtar är det iaf, och regnar det kan jag inte påstå att nåt annat passar bättre faktiskt..

hur som så ska det bli fint imorrn, en dag, wohopalopa..! 16 grader visade tidningen idag tror jag men i gavik är det ännu varmare så jag och mamma har funderingar på att åka dit och hälsa på kusinerna över dagen, men vi får se, vi får se :) jag är i stort need till att bli brun iaf, hur töntigt det än låter, jag tror att det har blivit nåt fel på mig faktiskt, jag ser verkligen inte fram emot vintern vill jag lova..

jag och nathalie träffades igår, huur bra som helst :) vi bestämde oss för att lägga allt groll bakom oss och ta vara på den här lilla sommaren som är kvar tillsammans, sen kan det kanske hända att vi beger oss mot norge efter jul om inget bättre händer, men det är ju lååååååångt dit, eller?

veckorevyn droppade in nyss så jag kanske ska ta och läsa litegrann :)

PUSS!


Latmåndag

Det öser verkligen ner ute, det enda jag har ätit idag är flingor med fil och resten av dagen har spenderats i sängen, med brad pitt och morgan freeman i datorn. seven är väl den filmen alla verkar ha sett utom jag så vi slog på den idag, och den var ju faktiskt bra :) lite seg och irriterad känner jag mig ändå när filmen slutar klockan fem och man märker att man inte gjort ett skvatt av hela dagen, sen att jag precis läste att snook spelade på gotland igår gör ju liksom inte mitt humör bättre. jag hade väl aldrig tagit mig dit även om jag vetat det tidigare men just nu känns det ju bara skit att jag aldrig får reda på när deras spelningar är förns det är för sent, det lär ju ha varit bra iaf, vad annars..

hälsocentralen gjorde ju inte mig smartare iaf, vad är det för mening att ringa på telefontiderna om man ändå inte får ut mer än ett nummer av dom? jag ska alltså behöva ringa en läkare nån vardagmorgon istället, det känns ju ungefär lika bra att dom skriver det direkt på hemsidan, hon lär jävligt grinig i telefon också så det finns ju en till anledning..

diskussioner har tagits upp och diskussioner läggs ner, och just nu vet jag faktiskt inte särskilt mycket, förutom att jag ska låta en del vara osagt i bloggen och kanske även lösenordssätta den? det har ju faktiskt kommit på tal förut så det kanske inte är en sån dum idé..

nej, lite mat på det här så kanske man piggnar till :)

/

Hälsocentral

Jag såg en av mina bästa filmer igår, det hjälper verkligen att vara medlem på filmtipset om man är ute efter en bra film, dom betygsätter ju filmer man inte sett utifrån dom man redan har sett, jag gick in på sidan och kollade vilka hyrfilmer jag skulle ge bra betyg och gick tillsammans med mamma och olivia och hyrde en film jag skulle ge en femma, och den fick en femma när den var slut :) hur bra som helst, då slipper man kasta bort pengar på filmer som man ändå kommer tycka är dåliga :)
changeling hette filmen. den var fråån 1920-talet och den handlade om en mamma som fick sin son kidnappad en dag. efter 5 månader fick hon reda på att dom hade hittat honom men när hon mötte upp honom på tåget tillsammans med polis och press var det inte hennes son. polisen vägrade tro på henne och inse att dom hade fel så hon fick gå med på att ta hem pojken för att "komma på" att det var hennes son, eftersom han hade varit borta i 5 månader hade han kunnat förändras tyckte dom. hur som så var det inte han, men polisen vägrade medge att dom hade fel och satte istället mamman på psyket för att hon tjafsade emot. mer än så orkar jag inte berätta men den var helt galet bra iaf, den var nog så bra också bara för att det var en sann berättelse, det är nog dom enda filmerna jag ska se, alla filmer som är sanna som jag har sett har jag gett högsta betyg. det är väl ganska sjukt egentligen att man gillar filmer som är så hemska men det är nog också det jag tycker är intressant, att se hur sjuka människor är och också att få se att det finns bra människor bland alla dom här dåliga.. well, nog om film, jag tycker nog att ni ska se den ändå :)

rubriken då? jag har haft lite gult i kanterna på mina naglar ett tag nu, folk säger att det kan vara nagelsvamp så då tänkte jag bara låta det vara. idag stod det i aftonbladet att gula naglar kan vara symptom på en hel del och att hudcancer kunde vara värsta.. tacka solen tänkte jag och det är väl den värsta sjukdomen som man kan relaterade dom här gula naglarna till av alla som fanns men jag råkar ju faktiskt sola mig en del också så jag vet inte.. nån lungsjuka var också med och eftersom min hosta har hållt i sig i ungefär 1½ månad känns ju det lite jobbigt också.. sen har min kropp börjat klia för en tid sen och naglarna kunde vara sympton på eksem, problemet där är väl att utslagen jag har inte känns riktigt som eksem utan mer som små knottbett? men man vet ju aldrig, hälsocentralen får besök av mig imorrn iaf..

frukost..

/

50/50

Det irriterar ju inte bara lite när posten kommer igenom brevinkastet och det ligger en hösttidning på golvet. halva sommaren har alltså gått och vi går in mot en mörkare tid alldeles snart, en tid som enbart ska bestå av jobb för min del förhoppningsvis, jag skulle kunna jobba dag och natt om så gick, och jag ska försöka, jag behöver inte hösten. kanske att jag behöver några av dom där goa dagarna när alla löv är av olika färg, men sen är det nog.

solen skiner idag iaf, och det vore kanske ännu trevligare om den kunde skina varje dag under sommaren och inte bara under vissa tider, men så är det, jag får väl skylla mig själv för att jag fortfarande bor kvar här, jag vet ju faktiskt hur sommaren brukar se ut här, och jag minns mycket väl att jag inte var såhär blek den här tiden förra året, när jag befann mig i stockholmstrakten..

och vet ni det värsta av det värsta? spelschemat för yran är färdigt, och lady gaga börjar en halvtimme före timbuktu, så jävla dåligt gjort skulle jag våga säga.. turen för mig där är väl att jag inte är nån större hejare av gaga så jag kan gott gå därifrån efter en kvart, men det verkar ju som att hela stan ska se tjejen(killen?) och det är väl det som kan bli trist om jag ska stå själv med timbuk, kan ju bli kul också iofs.. men fan, dålig planering iaf, dom hade ju kunnat ta ett dåligt band där iaf..

vi köpte massa trisslotter igår iaf, vi hade lite att göra så vi bestämde oss för att åka på alla mackar i city (6 st) och köpa en trisslott på varje, och så blev det, jag köpte en och johan köpte sex eftersom han råkar ha lite mer pengar än mig just nu, jag vann inget på mina medans han lyckades vinna 25 pix på två, gånger 2 dessutom, så 100:- fick han ut ;)



nu ska jag soooola :)

/

Astronaut

Jaha, det känns ju som att ungefär halva sverige var på harry potter premiären igår, jag också? självklart, inte.. jag har inte sett en film eller läst en bok och så ska det nog förbli, jag kan mycket väl missa en stor grej, men det gör mig nog inte så mycket ändå :)

istället ägnade jag morgonen till att klippa av mitt hår, HELT SJÄLV! men det gick bra, jag trodde det skulle gå åt skogen då jag inte kom på direkt att håret faktiskt blir kortare när det torkar, men det gick bra som sagt :)

idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, mitt humör är inte på topp och jag vet inte riktigt varför faktiskt.. det har åskat iaf, väldigt mycket också, vilket jag älskar så jag borde kanske vara på bättre humör? det är jag inte iaf så därför tänker jag inte ägna tid åt att skriva massa ovett här faktiskt..

jag har hittat tillbaka till salem också, han är ju sjukt grym faktiskt så det vore ju mer än dumt att inte lyssna på honom mer ;)

/
Jag sa "han var här men han har gått"

Salem Al Fakir - Astronaut

Dot.

Okej, allt har löst sig mellan mig och mamma, fråga mig inte hur eller varför men allt är bra, och det känns ju bättre än bra faktiskt :)

det har regnat idag, inte lite heller kan jag lova. jag och johan tog oss en promenad på stan, vi skulle lämna hans väska på hans mammas jobb bland annat, men sen skulle vi också hem när köparen av vardagsrumsbordet ringde. vi satt iaf hos helena när det bara vräkte ner, det var helt sjukt verkligen och det råder inga tvivel om att det skulle bli översvämning här om det regnade så en hel dag.. mitt i allt ös ringde såklart köparen och jag var tvungen att säga att jag kunde vara hemma inom fem minuter.. det blev till att springa och direkt när vi öppnade dörren blev vi piskade av regnet, det liksom blåste och regnade samtidigt så man fick verkligen allt på sig också, det hade nog inte spelat nån roll med blåsten iofs, men skit samma.. hur som  så sprang vi, vi genade genom domus men när vi klev ut därifrån blev vi bara ännu mer piskade, som ett straff för att vi ens gick in kändes det som.. vi fortsatte springa iaf och när vi väl var framme hade jag lyckats trampa i ett flertal vattenpölar som hade skapats under dom senaste 20 minutrarna så jag kan nog med största sannolikhet säga att mina skor fortfarande är blöta, det hjälpte ju liksom inte att det redan var hål i dom..



såhär såg jag ut iaf, och av vad jag själv ser på bilden så känns det inte möjligt att det inte var mer vatten på tröjan, jag var blöt rätt in och jag ångrar ju att jag inte spelade in alltihop, det var verkligen sjukt, men visst slutade det regna helt när vi kom in, det är klart :)

vi gick ut på stan igen senare iaf, efter att vi hade torkat litegrann, och tror ni inte på fan att jag köper ett linne? först äter jag mat för 75 pix som jag verkligen inte har råd med och som dessutom var väldigt äckligt och sen köper jag alltså ett linne för 200? det skulle nog inte spela nån roll om jag så hade minus på kortet, jag skulle nog ändå se till att ha råd med nåt nytt klädesplagg, jaja, fint var det iaf :)

jag fick sms av sara idag också, väldigt överraskande måste jag säga. hon kommer upp nästa helg och vill ut, och jag backar ju inte. det var tur att det var just den helgen eftersom jag har bestämt mig för att stanna nykter fram till yran, och det är ju ungefär då ;) kul var det iaf, jag minns inte när vi sågs sist :)

till middag blev det kycklingsallad, jag tänkte börja lägga upp mer bilder här (det är ju lite roligare faktiskt) så jag lägger upp på dagens mat också, bara för att :)



kvällen har spenderats hos stina med allsång på skansken, victorias födelsedag, paris hilton's new bff och so you think you can dance, jag tror dock att det sista var det enda värt att se, även om jag tyckte att paris serie var lite rolig faktiskt ;)

och med det säger jag godnatt :)


PUSS!

Whyyawannabringmedown

Jävligt många av oss växer upp, i en tid då förhoppningar brister
framförallt åttitalister
Med bördan av våra föräldrars separationer i vår ryggsäck sitter vi och grinar över myggbett
Tyvärr har ofta den där skiten färgat oss
Men ändå kan vi knappt bärga oss o visa våra föräldrar att vi själva kan va med nån tills döden skiljer oss åt
Vilket är svårt för nu måste bara det egna förhållandet hålla
Så höga krav när vårt över jag tar övertag o separationsångesten håller oss kvar o man har det skit till slut,
livet ut kommer vi nog
Pussla med alla dessa skärvor i vårt känsloliv
Försöka känna varje gång att det är "meant to be" så
Med olika motiv i, olika sängar kommer vi nog alltid låtsas som att det regnar


Ibland gör man saker man kommer få ångra långt efter, ibland gör man saker som faktiskt visar sig vara bra i slutändan, ibland gör man saker bara för att dom ska göras, ibland gör man saker för att man tror att det är det rätta. just nu vet jag inte varför jag gjort som jag gjort och jag har verkligen ingen aning om ifall det kommer sluta med nåt bra eller om det bara blir pannkaka av alltihop...

jag och johan har spenderat ungefär 4 timmar med att prata om oss, jag vet inte riktigt vad jag vill, och eftersom jag inte verkar kunna glömma saker som varit eller visa mina känslor bättre känns det som att för stor press läggs på mig. han kräver saker av mig som han har all rätt att kräva men som jag känner att jag kanske inte kan ge honom. jag har haft en klump i magen jättelänge, sen några veckor tillbaka när han sa att han hade en klump och trodde att han tyckte om mig mer än honom. klumpen försvinner inte och jag vet inte vad jag ska göra med den, precis som med allt annat..

jag fick iaf ett väldigt skönt samtal tidigare idag, det var nog bland det sista jag hade räknat med då jag helt glömmer bort vilka som faktiskt läser här.. skönt var det iaf och väldigt uppskattat..

till råga på allt så verkar min telefon svika mig också, den har dött 3 gånger på 1½ timme, känns inte riktigt okej men jag orkar inte lämna in den heller..

vi lämnar allt där, det var ju faktiskt ingen höjdardag idag heller..

/

Question mark

Det regnar. det har regnat hur mycket som helst och det känns inte som att storsjön har mycket att erbjuda snart när man jämför med vad som finns på stadens alla gator. men det är väl inte mycket annorlunda än vad en vanlig svensk sommar brukar bestå av va? inte så länge man bor här uppe iaf..

jag och emelie har åkt bil hela dagen i stort sett. vi skulle möta solen uppe vid artellerigränd, men han vad inte där, så vi åkte bort till brogränd och efter det fick vi åka bort till torvalla där det sas att den var, men icke, ingen sol för oss idag alltså, bara en massa regn och bilkörande, även en del tårar, men det hör väl snart vardagen till igen känns det som..

jag har iaf tagit tag i skiten och sökt en del jobb, tre stycken blev det.. tänka sig att man efter ett tag av ledighet så gärna vill jobba igen? just nu känns det faktiskt som att jag skulle kunna jobba 24/7, det gäller väl bara att hitta ett nattjobb då..

mina tankar går som ett jävla virrvarr där uppe, vart ska jag ta vägen, vad ska jag göra och med vilka? vilka ska jag ge upp och vilka ska jag ta med? det händer mycket nu..

en sak är iaf säker och det är att pappa är hemma om en vecka, äntligen :) dom här 5 veckorna har nog varit båda långa och korta, det har kort väldigt fort ändå för att vara över en månad men fan vad länge han har vart borta ändå. nu håller vi bara tummar och tår för att det går bra sen :)

magen kurrar...

/L

Timetimetime

Jag har inte tid egentligen, dagen har varit bättre än igår iaf, riktigt bra faktiskt. jag blev bjuden på bad och simmade 40 längder, satt i en bastu med pepparmint is så jag dog en sväng och nu sitter jag här. fick även reda på i morse att jag kommer få bo själv i två veckor om en vecka, inte här, någon annanstans, tack för det, det behövs :) vissa är helt enkelt bättre än andra vissa gånger..

nu bär det av till frösön en sväng för att senare göra en trevlig kväll med en emelie, kanske en inflyttningsfest på bergsgatan, vi får se :)

PUSS!

Fredag den trettonde

Jag vet att det inte är det, men skit samma.

livet känns fortfarande surt, även fast jag kan ångra en del jag skrev, men som jag alltid sagt så blottar jag mig totalt i bloggen, no secrets..

vi hyrde iaf film, swing vote blev det och jag kan väl inte direkt säga att den var bra, men dålig är väl fel ordval också.. den är sedd nu iaf och jag vet inte alls vad jag gör uppe, mina ögon känns som sandpapper och tanken på att få sluta dom känns ganska underbart faktiskt..

jag och emelie har suttit vid minnesgärdet och snackat skit, vi har pratat av oss om alla problem vi har, jag tror hon är den enda jag kan prata om allt med med vetskapen om att hon inte dömer..
vi kom båda fram till att det har vart en helt jävla rutten dag och vi hoppas helt enkelt på en bättre och förhoppningsvis mindre regnig dag imorrn.

/L

Verklighetsutflykt AB

Jag var osäker på om man kunde bli så trött så fort av tårar, nu behöver jag inte vara osäker längre..

jag orkar verkligen inte med den här skiten längre, jag är så ovälkommen hemma som jag aldrig nånsin trodde att jag skulle bli. jag njuter inte för fem öre när jag får komma hem, jag snarare gruvar mig, för jag vet att humöret på mamma sjunker till botten, jag känner verkligen att hon blir sur bara hon ser mig just nu..
vi har precis bråkat stort och det råder inga tvivel om att vi tycker olika, hon har svårt att lyssna på vad jag har att säga och jag orkar inte bry mig längre, jag måste ut och det är nu. jag behöver verkligen ett jobb. att få känna dag på dag att man betyder mindre och mindre för sina nära känns ju helt enkelt mindre bra, men just nu orkar jag knappt bry mig om det heller. hon tycker att jag borde flytta till offne och hon nekade inte heller när jag sa att emelie kändes som hennes favoritunge och jag kändes som ett problembarn. jag vet att jag får allt att låta som mammas fel, och det är det ju inte, jag vet att jag spelar stor roll till att hon är såhär, men jag vet inte vad jag ska ändra på eftersom jag tycker att det jag gör är rätt, och hon vägrar säga annat än att jag försöker smita undan. jag betalar det jag ska, jag städar när det behövs, och från och med i söndags fick jag ta min egen tvätt och handlade också min egna mat, vad ska man göra mer då? fan, låt mig klaga idag..

varför måste allt kosta pengar? pengar förstör verkligen allt. och jag kan inte heller göra nånting innan jag skaffar mig pengar, vilket jag gör om jag skaffar mig ett jobb. jag önskar att jag kunde flytta härifrån, norge, stockholm, göteborg, uppsala, vad som helst, men allt kostar dom där jävla pengarna. ge mig ett liv någon.

vemdalen var trevligt hur som, bilder kommer nån muntrare dag.

/L

Effektivmåndag

Haha, om jag bara hade hunnit filma gammgubben som sprang förbi här alldeles nyss hade ni alla fått ett gott skratt, nog om det.

klockan ringde klockan nio, innan dess hade jag vaknat från sex och framåt i tron på att jag försovit mig och att mina väckarklocka inte funkade, alltså skulle man kunna säga att jag varit vaken sen sex ungefär.. hur som så tog jag på mig löparbrallorna och skor för att ta min powerwalk på 50 minuter, trots skoskav och min värsta håll nånsin klarade jag det super :) efter det tog jag en tur till solen eftersom regnet valt att ösa ner här i östersund i dag och min bränna börjar försvinna vilket ju faktiskt inte är okej.
jag har precis ätit upp min gröt, äcklig såklart, men gud vad nyttig jag känner mig såhär efteråt. från och med nu börjar mitt hälsosammare liv, igår sa jag hej då till mitt älskade godis med en sista påse och även till alla mackor när jag åt tre stycken som ju faktiskt inte var så goda, det är konstigt att det ska locka så mycket att äta så många ändå.. jag och emelie ska pusha varandra i den här nyttigrundan fram till yranveckan när jag iaf kommer släppa lite på alla regler.
det jobbigaste under dom här dagarna blir nog att hålla ordning på blodsockret, rasar det rasar ju också mina tider med maten och rubbar allt det här med att inte småäta.. men det ska väl gå, hur svårt kan det vara?

ikväll beger vi oss nog till vemdalen som det ser ut, för att bara vara några dagar i en stuga och må gott, jag ska dock försöka hålla mig till mitt hälsoliv och inte falla för någon godisbit sådär på kvällskvisten.. mysigt ska vi ha iaf :)

den här effektiva måndagen ska få fortsätta med lite städning, till och med fönsterputsning tror jag minsann, jag har trots allt inte putsat fönstrena sen jag flyttade in här i mars så det kanske är så dags, det samlas ju faktiskt en hel del skit på dom av alla bilar som far runt..

nu kommer jag lägga ner bloggen ännu en gång, för ett tag såklart, antagligen till fredag om vi inte blir less innan och väljer att åka hem, jag vet faktiskt inte :)

PUSS!

Jobb?

Jag har varit ute och gått i 1½ timme tillsammans med alla mina tankar, jag är kluven till tusen och vet verkligen inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra..

mamma har pratat med mig två gånger om att jag måste flytta ut, hon tycker att relationen mellan henne och mig förstörs av att jag bor här, enligt henne är det för att vi är två vuxna människor som tänker olika, och det kan väl vara sant. men jag vill verkligen inte bo kvar här heller vilket hon inte verkar förstå, hon verkar tro att jag bara går runt och mår gott vilket jag verkligen inte gör, jag är 20 år och bor hemma, vem mår bra då? speciellt när man faktiskt bott hemifrån sen man var 16, det är inte meningen att man ska flytta hem igen då. hon tycker inte att jag kämpar nog för att få ett jobb, men enligt mig finns det inga jobb nånstans, jag har ägnat 20 minuter till att leta efter jobb i stockholm både på arbetsförmedlingen och på olika butikers hemsidor, men jag hittar inga, och skulle jag hitta ett jobb har jag ju inget boende så då står jag ju fortfarande där.

jag har iaf kommit fram till att jag kan flytta härifrån, det finns inget som håller mig kvar och just nu känns det som att alla sviker mig på ett eller annat sätt, och är det nån som vill följa med får dom väl göra det då, men jag behöver minsann inte stanna här för någons skull. alla snacka om att dom behöver mig här, men när jag faktiskt är här känns det inte som att någon behöver mig, jag fattar inte att jag kommit på mer tidigare, det är ju sjukt att jag sitter hemma hos mamma och får ta en massa skit från den ena och den andra.

jag vill flytta och är det nån som har tips på boende eller jobb nånstans kan ni ju få berätta det, jag är less på östersund och allt som finns här, så är det.

jag och nathalie är påväg till mcdonalds snart så hon kan få bli mätt, själv skulle jag kunna sluta äta, och från och med måndag blir det nästan så..

låter jag bitter? kanske lite, men det får väl vara så då..

/

Hur mycket man än slutar förvänta sig saker av folk blir man alltid lika besviken ändå..

Pite, pite, piteå

Okej. jag kan väl helt enkelt säga att det här har varit en av dom värsta veckorna i mitt liv hittills, och det här blir nog mitt ärligaste inlägg här sen Älskar, älskar inte..

min pappa är alkoholist och har varit det sen ca 9 år tillbaka. det har varit ett rent helvete och både jag emelie och olivia har alla varit rädda för att det har varit sista gången vi sett honom efter vi har åkt därifrån, vi har liksom aldrig vetat vad han kan ta sig till på sistone eller vad hans kropp orkar med mer.
vi åkte till piteå i söndags morse, en hel dags bussresa och innan vi hade kommit fram 17.30 hade jag ett antal gånger funderat över om jag någonsin skulle vilja sitta mer i mitt liv.
på måndagen när emelie hade kommit började allt, vi var sammanlagt 11 stycken som var på anhörigvecka och vi gjorde precis som man gör i filmer, vi satte oss i en ring och berättade hur vi hade det, vilket skämt trodde jag först, jag trodde verkligen att det bara var nånting man gjorde i usa eller nåt, jag vet dessvärre inte alls hur jag trodde att man gjorde här. hur som så fick  vi alla berätta våra historier, och efter lunch fick vi tisdagens uppgift, den uppgiften som skulle visa sig sätta oro i magen på oss alla tre, vi skulle konfrontera pappa tillsammans med patienterna i hans grupp och berätta allt hemskt han utsatt oss för, och hur mycket hans drickande har gjort, och under tiden fick han inte säga ett ord, han skulle bara lyssna, och det var det som visade sig vara det jobbigaste. vi visste ganska fort vilka tillfällen vi skulle ta upp och hur vi skulle säga. allt kändes bra just med vad vi skulle säga, samtidigt som den här oron växte till världens illamående och magont att vi knappt visste om vi skulle klara det eller inte. vi klarade det dock, och med många tårar förlorade gjorde vi oss klar för onsdagens uppgift, eller ja, då behövde inte vi oroa oss längre, utan då var allt upp till honom, då var det hans tur att prata. visst grät vi lika mycket då och även igår när vi skulle prata om framtiden. så många tårar har runnits men mycket lättnad har lyfts från axlarna också.

jag trodde aldrig att jag skulle behöva säga allt jag sa men det är som sagt skönt, och jag tänker aldrig mer åka på någon anhörigvecka, thats it.

jag har lärt mig otroligt mycket under dom här dagarna, och bara tron att det här problemet delvis har varit mitt fel är nu borta. det man lätt glömmer är att det just är en sjukdom och inte något någon annan kan kontrollera, och det kommer verkligen hjälpa mig i framtiden och jag kunde inte vara mer glad över att pappa kommit in på det här behandlingshemmet och tagit tag i hans alkoholism.

nu blev ju det här väldigt seriöst, men det var väl kanske tvunget att bli det också, det är skönt att slippa skämmas över nånting man inte ska skämmas över..

buss- och tågresan hem idag har väl ungefär varit lika jobbig som den var upp, nu är jag dock hemma och jag vet att det väntas en lugn helg, tillsammans med dom bästa :)

PUSS!


RSS 2.0