Trötter

Jag och emelie har spenderat dagen på stan, i regnet dessutom, det är ju nästan typiskt att det ska vara dåligt väder när man är ledig, hur kul är det liksom?! ett linne inhandlades, och lite saft så jag hade nåt gott att dricka när jag kom hem :)

förkylningen har blivit allt annat än bättre och imorrn ska jag jobba mellan 7.30-15.30, sen blir det raka vägen hem för att en och en halv timme senare sätta mig på tåget till uppsala :) det jobbiga är att nånting har fått mig att inte vilja åka lika gärna längre, dumt dumt, men jag och stina får det kul :) jag är glad :)

nej, jag har tappat lusten

/

Vemdalen ja..

Nu har jag nog liite mer tid att berätta om lördagen :)

jag och emelie kom till vemdalen runt 15 efter att ha stressat från typ 9? klockan fyra var det afterski som vi såklart ville på så jag drog i mig 4 cider lite snabbt och hade efter det 6 kvar, kände ingenting av cidern men afterskin var väl kul ändå? vi stannade inte särskilt länge utan tog oss tillbaka till lena och andreas stuga för att fortsätta drickandet. klockan sju var jag liiite trött och lite halvt borta, vi tog lite jäger mellan cidrarna och det visade sig, emelie var rädd att jag skulle bli utslängd av vakterna när vi kommit in men det minns ju inte jag nånting av :) träffade på en rad trevliga människor, även elin som var väldigt treeeevlig att träffa, även jonas gick förbi men inte ens en blick fick jag, kände jag nånsin den grabben? jag kan väl bara tacka honom för att han hjälpt mig mycket med att komma över honom, en sak är ju säker och det är ju att jag inte vet vem han är längre, verkligen inte.
kvällen slutade med en jävla massa spya och att mamma tyckte att jag såg tanig ut när jag kom hem kan nog bero på det, jag hade nog inte mycket mat kvar i kroppen efter den turen :) blev även pussad i nacken av en, helt seriöst 60-årig gubbe och jag kanske spydde lite för honom när kvällen var slut också.. följde med upp till en stuga efteråt efter att jag sagt godnatt till emelie i bilen som förövrigt kändes huuur kall som helst, låg och pratade från halv fyra till halv åtta och efter att ha varit vaken i ett dygn var jag liite trött så då sov vi i 1½ timme innan det var dags för mig att äta frukost med emelie som låg och frös i bilen :)
ja, det var den kvällen det, och jag kan som jag skrev innan inte klaga på nånting alls, allt var bra, brabrabra :) 60-åringen hade jag väl kunnat skippa iofs ;)

måndag idag och inget jobb blev det, tur är väl det också eftersom jag är mest förkyld i östersund, ont i öronen har jag och jag som älskar att nysa gruvar mig bara nu när jag märker att en är påväg, jag har så ont i halsen att jag inte ens kan dricka en god cola, nej, inte okej, och jag ska till uppsala imorrn? usch, har ni en mirakelkur till mig kan ni ju ge mig den  :)
det bästa med måndagar är väl att det bjuds på så mycket bra på tv, tv-shop är väl huuur bra som helst va? en film känns väl mer aktuellt :)

PUSS!


1½ timmes sömn

Gårdagen bjöd på alla härligheter vi kan tänka oss tror jag, även spyan såklart.. jag är för trött för att skriva och borde väl vara fräsch nog att ta en dusch?

/

Yesbox

Det råder ju inga tvivel om att jag och emelie kommer ha en gryyymt bilresa upp till vemdalen, solen skiner massamassamassa, himlen är heeeelt blå och jag har lyckats få ihop en peppelipeppskiva som faktiskt blev överfull, den ni! :)

ska ner på stan tills dom öppnar 10 och köpa nåt bra som går att ha på, har tänkt mig ett vitt tublinne men har också tänkt att det kanske inte är kul att  ha fläckar på det om jag skulle råka spilla, vilket det kan finnas en risk för, och spiller inte jag finns det ju en hel del andra fylletrattar där liksom, såååå, vi får se :)

PUSS!

En sväng hit och dit..

Det var ju verkligen tur att jag inte tog mig iväg på karins födelsedagskalajs ikväll, jag hade ju nämligen varit i närmsta säng i skrivande stund isf, så trött är jag.

jag och emelie har precis varit till offne fram och tillbaka för att hämta våran kommande säng, en Audi Anånting, jag tror att det är en 6a men den är borta så nu är det bara en audi a :) det kan nog bli rätt hårt men vi får väl hoppas att det inte känns när vi mår som vi mår imorrn natt :)

branden igår var tydligen anlagd tror dom, det var bilder i tidningen idag och ja, det var..svart, helt svart, usch.


solade ikväll med emlan också, fick en burk med lite grejs i av killen som jobbar där vilket var trevligt och nu har jag också lite mer färg i ansiktet :) har också bestämt att det ska trappas ner på solandet i dom där rummen, solen ute värmer ju för sjutton lika mycket och tro på fan så gick jag med t-shirt på jobbet idag, man kan ju skatta sig lycklig av många anledningar att jag jobbar på dagis, solandet är en av dom :)

nej, klockan är strax efter 22 på en fredag och jag är trött, det märks att jag är en arbetande kvinna va? :) MEN! imorrn kör vi :D

PUSS!


Sjuk och irriterad...

Sjuk har jag blivit, sjuk i huvudet alltså, riktigt jävla illa känns det faktiskt, nog om det.

konstigt är det ju, att dom väljer att inte laga dom enda trafikljusen som faktiskt har nån betydelse här i östersund, dom verkar hellre vilja vänta på en krock innan, varför inte kan man ju tycka, jag lär nog vara med i den krocken iaf..

imorrn åker vi, emelie och jag, och kul ska vi ha, the big problem är väl att jag inte fått in pengarna än, men det löser sig, det gör det alltid som min kära vän timbuk skulle ha sagt :)

mina händer har skrivkramp och jag tänker väl kanske göra nån nytta av dom två minuterna jag fortfarande får lön på, eller inte? :)

PUSS!

Spännande stad

Det brann i östersund ikväll, alla östersundsbor var samlade när dom bar ut den gamla tanten från prästgatan 59C, vilket förövrigt råkar vara huset jag bodde i för ett år sen, och till och med lägenheten ovanför mig, jag hade liksom känt elden i taket om jag hade bott där, amen typ :)



monki var ju..trevligt? varmt som satan och lite mer folk än vad det var vid branden faktiskt. det bjöds på alkohol och jag kan väl "stolt" berätta att jag nästan fick ner en halv öl, det var faktiskt inte så mycket kvar tills jag hade nått mittenstrecket, meeen, jag har ju turen att tycka att öl är bland det värsta som finns medan en och annan av mina kära vänner kan ta en öl mitt på ljusan dan "för att det är gott", vad hände där liksom?! men ja, tänk om alla skulle köpa cider som jag? då skulle det ju nästan aldrig finnas cider till mig säkert.. fast det kanske skulle göras fler sorter isf? istället för alla öl som smakar lika? well, nog om det. jag vandrade hemåt efter en stund i dramatiken på prästgatan, poppade en påse popcorn och satte mig framför teven, mycket bättre än en sliskig öl kan jag ju lova iaf :)

jobbar imorrn, 9.30-18 och det kunde väl inte kännas annat än braaaaa, även fast jag är på den mindre omtyckta avdelningen lär jag nog överleva dagen, förhoppningsvis är vi väl ute mest så jag kan sola mitt face :)

lördag drar jag och emelie iaf, det bestämdes typ nyss men vi har fortfarande en del frågetecken att ändra på, vems bil vi ska sova i exempelvis, men sånt löser vi ju :)

kanske en säng nu kanske? :)

PUSS!
Visste ni att tjejer förr i tiden kletade mensblod på ett rött äpple som dom sen gav till killen dom ville skulle falla för en, och som i sin tur självklart åt av äpplet? det skulle tydligen funka enligt olle waller på kanal5 igår.. lagomt äckligt kan jag tycka..

Torsdag?

-Hallå det är olivia.
-Hej det är olivia.
-Nej olivia.
-Olivia.
-Jag är FÖRKYLD

haha, jag kan  bara tänka mig hur mormor låter i andra luren :)


Östersund har ju blivit bjuden på ordentligt finväder idag iaf, vilket man aldrig ska klaga på, dom ögonblicken ska man ta vara på minsann. :)

väntar på stina som ska komma om exakt 5 minutas (antagligen mindre när jag skrivit färdigt) sen beger vi oss väl mot domus och monki och deras champagne om en halvtimme kanske :) vi kanske ska bli fuller då eller? haha :)

forumet ser ju fortfarande ut som ett frågetecken och det känns ju såååådär, but what to do, tålamod är en fiskares bästa vän som man brukar säga, trist att jag aldrig varit nånting för fiske då..

hittade världens finaste tröja idag och den känns faktiskt väldigt aktuell trots dom 700 pix den kostade, försöker få olivia att köpa den med alla hennes pengar så jag kan ta den sen men det kan bli svårt, hon ska ha en hel del annat vettigt tyvärr, men jag tänker kämpa såklart :)

enough. imorrn jobbar vi och sen blir det förhoppningsvis bättre tider, med en inte så mycket bättre lön :/

/
You don't wanna stick, trust me it's cool

...

Bara för att du slipper bry dig mer, jag börjar sluta bry mig om dig så då kan du också. jävla fan.
jag ska på öppningen av monki idag, bättre kväll. på lördag tänker jag fan åka av.

Bra eller anus?

Jag fick inget jobb idag, sååååklart! mer less kunde jag faktiskt inte bli, jag får aldrig ihop några timmar, jävla skit. och gissa vad, jag ställde klockan på 3 inatt, i sömnen, och vaknade såklart då, varför vet jag inte men det var ju bara att stänga av klockjäveln och somna om.

fick sms av nathalie igårkväll. förstår verkligen inte grejen med det här.. jag blir less, less less less ska ni veta. samtidigt som jag skrattar åt allt får jag också en klump i magen som varje gång får mig att gå på toaletten och spy, hur kan det hända?! jag försöker ju släppa allt men det är fan omöjligt, det kommer tillbaka till mig hela tiden tills allt känns som att jag kommit till ruta ett igen, varje dag är jag tillbaka till ruta ett, låt mig bara stanna på ruta två nån gång iaf, så jag kan känna lite hopp om att det faktiskt kommer förändras nåt i mitt liv.

jag har gått runt och sjungit på bra eller anus hela morgonen, eller ja, iaf dom 20 minuter jag varit uppe, samt kanske 10 minuter i sängen, det är ju inte direkt nån bättre låt så jag förstår inte riktigt grejen där faktiskt. men vad gör man :)

fick se fråga olle igår för första gången på typ ett år? missade det ju förra onsdagen för att jag glömde att det var onsdag, men nu minsann, och vaaad jag fick skratta ibland, katrin har ju sina stunder, medans viktor var rätt tråkig dock.. men ja, det var kul :)

olivia är hemma men sjuk idag så hon visste inte om hon skulle orka med stan idag heller.. vad ska jag göra då kan man ju undra.. ska iaf sno en hundralapp av na och gå och bruna till min kropp litegrann :)

PUSS!

The whovalley?

Det blev ingen stadsvandring för mig och olivia idag, hon ligger fortfarande däckad på soffan och lär nog göra det resten av kvällen också.. när olivia la sig på soffan la sig mamma i sin säng och jag hamnade automatiskt i min säng då. slumrade till ett tag innan jag blev väckt av florence valentin som ville välkomna sofia i andra änden av telefonen. hon skulle minsann berätta att hon skulle tatuera sig :) det var bara väntetid i typ 2 veckor på stället i brunflo (och jag väntade i 3 månader, hello) och hon funderade därför på om hon skulle boka in en tid, gört sa jag och sen la vi på. mamma var pigg vid den tiden och redo på promenaden vi pratat om hela dagen, så vi tog den, 5,5 km, puh, men skönt var det :)

har pratat med sofia om vemdalen, jag hoppas fortfarande men fick några bakslag från hennes håll.. jag förstår verkligen inte vad det är med folk och östersund, är den här stan så bra egentligen? jag skulle kunna sticka imorrn bara jag fick ett jobb nånstans, helt seriöst. det var minsann likadant med stina, innan jag hade fått med henne till uppsala, det krävdes lite övertalning. men jag har lovat sofia att inte försöka tvinga med henne nånstans, det är ju ändå inte direkt kul att ha med nån som egentligen bara vill hem.. men jag tror faktiskt att det skulle vara kul, jag hade kul förra gången bortsett från dom tårarna jag lät rinna ;)

nu blir det fika på pause, äntligen, har samlat tomburkar heeeela dagen för att ha råd med det här ;) annars är jag snart lika rik som blondinbella, jag ska snart sälja min första parfym här, linda light heter den, tjenamors!

sen hoppas vi ju att nathalie har en trevlig hotellnatt i stockolm inatt för att sen bege sig mot dom sköna plusgraderna 6.30 imorrn :)

PUSS!
Allt dom bygger upp ska vi meja ner

!

Jag blir tokig ibland, när jag läser vissa grejer, jag blev tokig för fem sekunder sen, och skulle helst av allt just nu vilja stoppa kniven i en persons mage, precis som jocke skulle göra. meeen, jag är en bit ifrån så det går liksom inte, nån kniv har jag väl inte direkt heller, så vi skiter väl i det då :)

olivia är hemkommen och jag är fortfarande brunare :) hon tycker att hon har blivit brun iaf och ville mer än gärna påpeka att hon inte hade smink på sig när hon kom hem, och det är väl det viktigaste, att hon tycker att hon blivit brun, söt är hon ju iaf :)
vi har precis kollat färdigt på en film, the women, som handlade om, guess what, kvinnor :) det roligaste var väl att mamma, efter att vi sett nästan hela filmen, och efter att jag påpekat att vi inte sett ena huvudrollsinnehavarens man berättade att det bara var kvinnor i filmen, och helt rätt, det var baaara tjejer hela tiden, dom pratade ju med och om killar men dom visades aldrig, ganska kul ändå tycker ja :)

olivia hade pengar kvar efter resan så snart ska jag försöka få hennes trötta kropp ur soffan och gå och shoppa lite fina grejer med henne, hon behöver kläder, och det hon kan ha, det kan jag ha :)

PUSS!
You'll die together but alone

No hard work...

Kollade på nyhetesmorgon nyss, linda skugge var där och sa att fler och fler skriver mindre på sina bloggar och liknande, och tänka sig att mitt stora problem är att jag skriver noveller varje gång jag ska berätta nåt, och att folk säger att dom inte hinner läsa alla inlägg för att jag skriver så många på en dag, jag kanske inte behöver ta åt mig vad skugge sa? kanske ska skicka in min blogg till henne så hon får se istället, att vissa visst håller modet uppe och har dom här skrivfingrarna hon säger börjar försvinna? haha :)

olivia kommer hem om några timmar, vi fick ett sms där hon skrev att det var 16 km kvar. bra tänkte vi och sa att hon skulle höra av sig när hon var i brunflo. några minuter senare skrev hon att det tydligen var 10 mil kvar, haha, antingen har hon missat nollan eller så har hon bara inte lärt sig mil, km, meter grejen :)

träffade nathalie och sofia igår, nathalie åker mot grekland idag vilket jag inte alls är avundsjuk på, eller? sofia och jag funderar på vemdalen i helgen, vi har dock ingenstans att sova men bilen är väl alltid favoritplats nummer 1 va? :) och om inte annat, vem behöver sova? ;) jag tror iaf att det skulle vara trevligt värre att åka iväg en sväng, speciellt med en av dom bästa :) vi får se hur vi gör, stan ska tydligen bjuda på finväder också, men man kan väl sola genom fönsterrutan på bilen väl?

jag har en del telefonsamtal att ringa idag enligt mor min, arbetsförmedlingen ska jag på också tydligen, vi får väl se med det :) jag är lite rädd för dom sen jag sumpade min chans förra gången :) men som sagt, vi får se :)

PUSS!
If she really knows the truth, she deserves you

Han är min man

Jag stoppade precis in en hel sked med makaroner i munnen och fick därmed världens kvälvning, det är ju synd att det ska vara så äckligt att äta nåt så gott :)

jobbet idag gick väl som det alltid gått, jag har tagit mig igenom dagen med både bra och dåliga stunder. jag kan liksom ha en bra kvar av fyra möjliga och rätt av är det fyra bra kvartar av fyra :) en del sköna kommentarer kommer ju inslängda lite nu och då också, det trista där är ju att jag inte kommer ihåg särskilt många med mitt minne :/

sen är ju du ungefär som +-0, du betyder mycket samtidigt som du också sakta men säkert börjar bli mindre betydande, även fast jag vet att du är bra och kan mer än vad du visar. men man pallar liksom inte mer snart. sen har vi ju en annan som bara rätt av verkar ha hört nåt liknande med "Hon betyder ingenting för mig längre så då ska hon inte betyda nånting för dig heller" och med dom orden har jag blivit som ett spöke för denna människa på nåt sätt, skulle det vara att det är på grund av nånting sånt här så är hon faktiskt inte värd nånting heller, men, det visar sig nog om ett tag, det är jag ganska säker på.

imorrn kommer olivia hem tydligen, trodde att det skulle bli på torsdag men så var det visst inte, så det blir ju kul :) får se om hon har fått sig nån värre bränna eller om hon är lika blek som jag tycker att hon ska vara så jag fortfarande har övertaget. mitt övertag kan nog lika väl ha försvunnit helt då mina guldbyxor är borta och det enda jag har att leva på till förhoppningsvis fredag är 30 pix som ska gå till buss om jag ska jobba, så det är ju kuuuul värre, ingen solning blir det iaf inte.. tummen upp på det va :)

nej, ombyte för ett litet svettpass då kanske? why not :)

PUSS!
I would never wish bad things, but I don't wish you well

Grekland?

Just idag skulle jag nog kunna bege mig mot lite varmare väder.. det är ju lite konstigt hur det kan vara varmare ute när solen inte skiner? jag ska iaf försöka åka sen, ganska snart, bara jag kan få jobba lite mer...! :)

börjar jobba 12 idag, åker med bussen halv, och bestämde mig därför för att kliva upp halv nio, även fast jag var supertrött, är rädd att jag inte ska hinna annars.. och nu sitter jag här, helt färdig och klockan är snart halv tio, bättre tjej va :)

jag börjar sova gott om nätterna nu iaf, vaknar inte av varje ljud jag hör som jag gjorde förut, och jag börjar vara trött på morgnarna, vilket känns bra :) kanske att jag börjar släppa allt skit som varit? vi får väl se, man ska väl inte hoppas för mycket, imorrn lär jag ju vakna fem eller nåt :)

jag borde ringa ett samtal, varför ska den här telefonskräcken ta emot varje gång, den kan väl fara sin kos? ringer jag inte nu kanske jag kommer få betala en massa pengar sen, vilket jag ju inte vill.. så kanske, men fan.

bodybalance ikväll och nu orkar jag inte skriva mer, om en vecka åker jag och stina till uppsala, sweet :)

PUSS!

+-0

Östersund har ungefär lika många löpare som dåliga bilförare, tänkte bara säga det. och ja, det var lika jobbigt den här gången, vi ger nog upp snart :)

Gissmo Quack

Mitt stora problem är att mina problem
är så pass små att dom knappt räknas som problem
men dom gör lika ont för det...


Jag har precis lämnat stina hos micke. kunde inte vara mer tokig än vad jag känner mig just nu, kan någon i östersund köra? jag troooor inte det. bara för att klockan slagit fyra för lite mer än en halvtimme sen behöver ju inte betyda att hela stan rätt vad det är blir utvecklingsstörda? så känns det iaf, och jag kan väl erkänna att jag inte är den mest tåliga här och hellre väljer det säkra före det osäkra, men jag tror jag borde ha fler såna med mig, istället kollar alla som om det är jag som vore den lite sent utvecklade? nej usch, ingen förståelse för rondeller har dom heller, fan. jag ska väl bara skatta mig lycklig över att jag slipper köra bil i storstan, jag hade nog inte levt idag isf, men det kanske hade vart lika bra det å andra sidan.

jag kom ju fram till för en längre tid sedan att jag är en jävel på att snacka ner folk, jag bestämde mig också för att ändra mig men det är fan svårt. det är nog inget illa menat mot dom, men ser jag minsta lilla grej som stör mig bryter jag ju upp helt och förvärrar det tiotusentals gånger. tänkte speciellt på den här posarn som jag skrev om för några dagar sen, som gör samma miner på varje kort, jag själv då? jag verkar ju inte kunna annat än le, och så börjar jag klaga på hennes plutande läppar, jag lär ju vara lika störig. hon tycker att hon ser bra ut med plutande läppar och jag tycker att jag ser dum ut om jag inte visar tänderna, vad hände där liksom?! nej, vi lägger ner :) jag beundrar er som kan se lika snygg ut oberoende på vilka miner ni gör, jag tycker det är bra ja ;)



poseidon visas på kanal9 ikväll, och det visade sig att jag faktiskt har den kanalen, och stina sa att den var braaaa så jag ska väl kika på den då kanske..? börjar ju inte förrän tolv imorrn :) sen fick jag idag veta att jag jobbar till 18 på fredag, och jag som hade mina funderingar på vemdalen får väl kanske skjuta upp dom till lördag nu då istället? :) vi får väl seee :)

springa ska jag göra ett försök med idag igen, andningssvårigheterna borde väl ge med sig så småningom va? :)

PUSS!


Måndag måndag...

Självklart drömde jag om en orm inatt, inte alls lika stor som den martin hade hittat men den var fan inte trevlig för det inte, och jag kunde inte röra mig. sen när jag vaknade hade jag blod på händerna(!?) och vart det kom ifrån har jag faktiskt ingen aning om så det var ju lite creepy faktiskt..

söndagspartyt med filip och fredrik igår bjöd ju på en hel del skratt, haha, vissa gånger hörde nog hela huset mig, men jag bjussar ju på sånt oftast och alltså även denna gång..
jag och mamma kollade på en film också, capitivity tror jag den hette. heeeelt värdelös! den fick mig att hoppa till lite nu och då så en etta får den inte, men ja, nära på. det var om en modell som blev tagen och inlåst i nån källaren av nåt slag, och efter några dagar hittade hon nån kille som också var inlåst. hon blev kär såklart och så fort dom lyckades komma in i samma rum hade dom sex, vem fan har sex när en jävla mördare står och tittar på bakom? som kan döda dom när som helst? jomen det kändes ju skitseriöst! :) allt var ju planerat såklart, men fy fan, jag ville nog bara skratta jag, och det gjorde jag ju såklart :) ni behöver ju inte besvära er med att se den iaf..

jobb om 40 minuter och jag sitter här, borde kanske borsta tänderna iaf? :)

Ma råkes

Huggorm?

Jag stack iväg på en simtur, skönt som satan. kom dock dit kvart i fem och fick bara simma till halv sex så lite stressad blev jag ju, men bra var det kanske också då jag faktiskt simmade lite fortare den här gången :)

kul att jag precis läste att min gamla klasskompis martin hade hittat en huggorm i mörsil, och den var fan inte liten, han tog kort tillochmed medans man själv skulle ha flytt sin kos, fy fan. så det blir väl stövlarna hela sommarn nu då eller? skuuuuulle tro det.. :)



oth

/

Monsterdiggare

Jag tror jag talar för både mig och stina när jag säger att vi är less. det händer inte alls nånting i uppsala 1 maj och vi har därför slängt ut 350 pix i onödan. det känns ju faktiskt inte bra nånstans med tanke på våran planer for thr big US i höst, och mitt sparande går allt annat än bra, så där är varenda krona viktig, så jag har alltså inte råd att slänga runt på tågbiljetter som komma slängas oanvända liksom..fan.
vi lär ju få en jävla bra tid där iaf och vi har ju nu möjligheten att välja på att åka hem 1 eller 2 maj, vilket ändå känns bra :) ja det blir nog bra :)

HEJ!

I get around

Gårdagen bjöd ju på sina trevligheter :) vi hade ganska svårt att komma på vad vi skulle göra; skulle vi åka till lugnvik, åka och äta glass på mcdonalds för pengar jag inte hade? efter lite funderingar från alla håll bestämde vi oss för att åka och fika hos nathalies mamma och magnus i deras stuga i slåtte, satt där tills klockan närmade sig tolv och två minuter i kom nathalie på att hon inte hade flyttat bilen för datumparkeringen så då fick vi åka, och även fast våran pärla är snabb han vi tyvärr inte fram till stan på två minuter :P men ingen böter satt på rutan iaf vilket var tur :) annars var kvällen i sig väldigt trevligt och vi skrattade en hel del både åt och med nathalie :)
hämtade stina på vägen hem och skjutsade hem henne till frösön, och väl hemma försökte jag somna direkt trots min väldigt onda mage.

sov faktiskt enda till elva inatt, vet inte om det var för att jag blev väckt av diverse sms inatt eller om jag bara hade druckit nånting innan med sömnmedel i? skönt var det ju iaf, och även om jag fortfarande var trött elva så ville jag inte sova längre :P

sen förstår jag inte vad alla gör på lördagskvällarna. är det inte bäst att bara sitta hemma och skriva blogg om ingenting? så att jag har nånting att läsa när jag vaknar på söndagen? jag har sammanlagt 12 bloggar jag läser, och idag var det bara ida som gjorde mig glad :) men det var ju tur att det var nån iaf:)

lite frukost på det här så drar vi nog till stina och ser förjävlig ut där istället :) ikväll ska jag simma för första gången på två veckor :)

PUSS!
Ska vi sova ihop?

Räddaren i nöden

Gabbis kan man visst lita på :) jag hade tråkigt och hon hade tråkigt, så vi bestämde oss för att ha det tillsammans istället. vi har gått tre gånger fram fram och tillbaka på stan tror jag, enda affären vi var in på var carlings för att kolla in andreas snygga chinos, ett par såna ska jag ha minsann! :) köpte mig en korv gjorde jag och sen satt vi en stund i den kalla stunden och diskuterade sånt som alltid kan diskuteras ;)

ikväll kan det bli lite q-time med nathalie, om inte annat sitter ju mamma här också :) varför inte gå ut egentligen? för att vi inte vill? jag vet ju inte :)

/
P.S. vi är mest visad på flukta ja ;) D.S.

haha, mindre bild :)

Lat-lördag

Jag har precis vart duktig och ätit en tallrik smörade makaroner, så min platta mage kommer nog aldrig bli av. grejen är ju att det faktiskt inte är så gott när man väl äter det, det luktar bara gott innan..

försöker få med mig sofia på badet efter ett negativt svar från nathalie, hon skulle plugga, på en lördag, kul! men det är bra, hon är bra :) så nu är det alltså ett nytt försök med sofia, men hon är i brunflo, så där har vi ett problem. får se hur det går. annars blir det väl en helt värdelös lördag, följt av en värdelös söndag, för dom är ju faktiskt inte ofta av nåt värde..
ett negativt svar från sofia blev det också. hon orkade inte, varför gick vi ut igår? ingen hade direkt kul ändå, och hade vi stannat hemma hade vi kunnat ha kul idag istället..

glömde berätta om spinningen igår. åkte dit direkt efter en jobbig dag på jobbet, skulle jag inte ha gjort. klarade nästan ingenting då mina ben var tröttast i världen. men vad gör man? :) nu har jag testat det iaf, och kanske att det blir nån gång igen när jag är +40, det återstår att se :)

hittade iaf bilden från o'learys, och den var kanske inte så illa som jag trodde :)

PUSS!


Vi gick ut och vi gick in, all in

Utgången igår var ju den sista innan sista april iaf, då jävlar. vidare kul vet jag inte om den var heller, vet inte om nån riktigt tyckte det? hamnade på en vimmelbild som inte kommit upp än, antagligen för att den var alldeles för jävla ful (som dom flesta ju faktiskt är) eller för att våran bild faktiskt var den enda som togs, med tanke på bristen på folk på larrys igår. en sak jag inte förstår är varför dom inte samlade alla på upstairs så det kanske kunde ha känts som att det var mer folk?
kvällen i sig var ju trevlig iaf, även fast jag drack min vinare utan att känna av den nånstans, vem vill inte dricka äckligt vin och fortfarande känna sig nykter liksom?! men vad gör det egentligen, jag mår ju faktiskt bra idag och att schlagergolvet var öppet igår gör ju att jag ger kvällen en stor jävla stjärna ändå liksom :)

vad dagen bjuder på idag är ännu oklart. solen skiner som den ska men temperaturen ute står ändå endast på 2 grader, hur går det ihop egentligen?! well, nånting ska hända iaf, skulle egentligen ha köpt en triss för att följa min och mamma vanliga fredags-grej, men jag vet faktiskt inte om det finns 25:- i plånboken, SÅ fattig är jag nu. kuuuul!

ikväll tror jag några flickor skulle grilla minsann, om solen sken och det gör den ju, vet dock inte där heller då om jag har råd med en filé och lite pärsallad, så vi får se. kanske att jag och min nathaliepathalie gör nånting trevligt istället :) vi får se som sagt :)

annars är jag på jävligt bra humör faktiskt :)

PUSS!
Fuck you


 

Vilka stjärnor!

Min och stinas lilla tabbe alltså. vi bokade biljetter till uppsala och tillbaka, slutade med att det blev tre biljetter för två resor, så stinas värdecheck kunde ju nästan lika gärna spolas ner i toaletten :)
vi, som stolta östersundsbor(?) är alltid vana att fira sista april just på sista april. så vi antog att det var det som gällde i uppsala också. jag fick stina att åka ner en dag tidigare än vad hon hade lust till så tanken var att vi skulle åka 28/4-1/5, och åka hem efter en dags vilande runt tre. well, direkt när vi hade bokat så kom jag på att elina hade frågat om vi skulle stanna 1 och 2 maj när jag sa att det nog blev två dagar, så när stina ringde maria för att berätta att vi kom frågade hon samtidigt när allt firades. och det är alltså en "förfest" sista april och nåt större shit den 1, alltså när vi ska hem. jag blev tokig och ville fan inte åka ner om det skulle visa sig att vi skulle hem när allt började. så efter många om och men hittade jag en resa för 300 som går hem den 2 maj klockan 08:40, tjo flöjt kan man ju säga! man kan ju tycka att vi var dumma som få men det tycker inte jag. nu får vi 3 hela dagar i uppsala, och kan dessutom satsa på att vara fullast på tåget hem, skitbra ju! haha :) det kommer nog bli bra, klart det blir bra :)
men lite osmart kanske vi var :)

/

Jaha?

Maria mena kommer på peace&love och jag dog precis.
jag och stina har även gjort en stor tabbe, sååååklart..!

Remind me why we decided this was for the best

Stina är segast i världen när det gäller vissa saker. ska man gå nånstans tar det hundra år innan hon fått på sig jackan, sen hundra år med skorna osv. nu har det tagit henne hundra år att ta sig från micke ner till bussen. meeen, det är väl en del av hennes charm i guess och nu är hon äntligen på väg hem så snart ska jag dit, jag tänkte väl ta på mig hundra år först :)

har kollat in lite olika bloggar nu under tiden jag haft det lite trist, och en sak är ju trist. folk gör till sig så mycket på kort. jag kollade på en blogg som jag inte känner, jag hittade den via en blogg som jag känner till ganska väl iaf, men den här andra alltså, den känner jag inte till alls, hon kommer från skåne nånstans och anses alltså rätt snygg. i mina ögon var hon ful dock, det är väl dumt att säga men med just alla poser hon gjorde på varenda bild blev hon ful, så det så.

jag kom på att jag glömt att visa snöhögen jag och stina var och tittade på häromdagen, det är tydligen all snö som varit här i stan som alla plogbilar har varit och hämtat, och nu alltså samlat i en enda stor hög. soo, here you go :)





jag borde kanske ta cykeln till stina nu, innan tänkte jag bjuda på några bilder jag tog för att protestera lite mot all påtvingade poser hit och dit. mitt sanna fina ugly-face, det är okej att vara ful ibland ;) ett plus i kanten är ju att min näsa faktiskt ser riktigt stor ut på tredje bilden, det var ju trevligt :)

PUSS!
Du är också ful, egentligen..



What you really need is to wear a mask
And book that plastic surgeon fast
Girl, you're scary, you're hairy, I heard about you
You're the main attraction at the City Zoo
You're so fat and ugly with a belly full of flab
When you wear a yellow coat people shout out, "CAB!"
You got eyes like a pig and your nose is big
And with hair like that you should be wearing a wig
Your mama sais you're ugly, you're ugly.

Sommar och sooool

Cirkus 2 grader bjuder östersund oss på idag, vem kan klaga då?! känns ju inte vidare mysigt att gå ut idag faktiskt, men det kan hända att jag ska till stina för att boka biljetter, om inte hon väljer att komma hit, men nånstans har jag liiite lust att cykla faktiskt, så vi får väl se :)
jag blev ledig idag som ni förstår.. har vaknat av och till men det var för första gången på länge som jag kände en lättnadens suck när klockan var kvart över åtta och ingen telefon hade ringt. nu sitter jag här med världens ångest dock. även om jag vet att jag faktiskt inte kan göra mer än att skriva upp mig på den där listan. sofia åkte till sundsvall och ville ha mig med, men jag sa nej eftersom jag kanske kunde få jobb, jag hade väl ändå inga pengar så det var väl lika bra, men ändå, fan.

det kanske lutar åt en utgång imorrn, det är 50-dagars men dessan fyller år också så jag kan ju skylla på att jag är ute av den anledningen, men det känns ändå lite konstigt.. vi får se. jag och mamma är ju ensam hemma nu en vecka också så jag kanske borde göra henne sällskap, speciellt om jag ska grilla på lördag, annars är jag ju borta hela helgen :P men det kanske inte gör nåt heller, hon brukar tycka om att vara själv :)

annars har jag tappat sugen för mat helt. eller ja, jag älskar ju mat precis som alltid, men det är inte lika gott när jag stoppar det i munnen, och hungrig är jag oftast inte. åt en liten klyftpotatis och en halv filé fisk igår till middag, och en macka nu till frukost, jag brukar aldrig klara mig på en macka.. hur blev det såhär?

nej, jag har en jävla fjuttfinne på hakan som gör svinont så jag ska nog sluta där.

/
I'm out

21:46

  • Jag fryser fortfarande lika mycket som nånting som legat i frysen alldeles för länge.
  • Har kollat klart på Australia som var en ganska bra film, tycker dock inte att filmer bör vara längre än 2 timmar.
  • Jag önskar just nu att jag faktiskt var ledig imorrn, även fast jag älskar jobbet vet jag inte om jag orkar med dom timmar det kanske blir imorrn, men, jag vet ju inte heller om jag kommer jobba, annars ska det bokas biljetter minsann :)
  • Jag mår fortfarande illa och skulle kunna spy på dig rakt upp och ner just nu, och det är inte du, det är en annan, alltså inte du utan än annan, som tror att det är den men det är en annan, så nu vet du det.
  • Imorrn börjar min och mammas träningsvecka där vi startar med bodybalance, fredag blir det spinning vilket jag inte alls ser fram emot :P men nu jävlar ska det hända grejer minsann.
  • Sa jag att jag var trött?
Sleep tight!

Barn verkar inte vara min grej...

...och ändå älskar jag mitt jobb, jag verkligen ÄLSKAR det..! hur ofta vill man gå på jobbet istället för att vara ledig liksom :) det vill jag :) eftermiddagarna är dock dom värsta, vet inte varför eftersom det är då melliset serveras.. :)


sitter hemma nu iaf och fryser häcken av mig. det är väl också en av nackdelarna med att jobba på dagis, man måste vara ute vilket väder det än är, så hela eftermiddagen har vi spenderat ute, och bara för att det var kalasvamt igår behövde det ju inte betyda att det skulle vara lika varmt idag, så är det ju här i jämtland.

mobilen dog idag, kasst batteri på den nya verkligen, eller ja, den håller väl som den ska men den är inte som en ericsson där man märker eftersom att det börjar ta slut, här är det tre pluppar och när det blir en plupp kvar dör den i princip.. :/ såå, när jag kom hem hade jag fått 10 meddelanden, det händer inte ofta i min värld kan man säga :P

imorrn börjar jag och mamma på våran prova-på-vecka på step in, och med min hemlighet lär det nog bli bra det här förhoppningsvis :)

olivia åker till italien imorrn, kul för henne kan man ju tycka, well, det tycker även jag och lagomt avundsjuk är jag också, men vad gör man? jag åker ju ändå till usa i höst om det blir som jag vill.. kanske är bra om jag har ett jobb i sommar först men skulle det skita sig är jag inte den här gången blyg för att gå till mormor och låna pengar, ungefär så är det :)

en unge på dagis undrade idag varför man har olika färg på ögonen, så om nån vet det kan ju ni berätta :)

PUSS!
Du gör mig spyfärdig och bajsnödig på samma gång, jag skulle typ behöva två toaletter..

Sunshine

Jag och sofia har solat oss lite brunare :) jag la plåster på tatueringen och hoppas väl bara att det räckte :P tänkte ta oss en frukttallrik på pause sen men dom har visst tagit bort den så vi köpte ett äpple på konsum istället :P
hon är bra hon den där sofia :)

en annan bra jag har är ju stina, vi åker till uppsala på sista april efter några om och men, sweet :) KUL ska vi ha :)

om en halvtimme är det desperata, dubbelavsnitt till och med och jag vet inte om jag orkar titta efter allt jobbande idag, och back to work imorrn, lika många timmar med dom mindre roliga barnen, på den mindre roliga avdelningen, men det är lugnt, det är ju varmt nu så nu håller vi väl oss mest ute skulle jag tro, vilket gör allt mycket roligare :)

fick ett hemligt paket idag som jag ska hålla hemligt, det där jag beställde för nån vecka sen, blir spännande att se hur det går :)

PUSS!
Don't blame it on the sunshine, don't blame it on the moonlight, don't blame it on the good times,
I blame it on you



Linda "löparn" Geira

Jag kommer bli stoooor, riktigt stor. snart är det jag som vinner över någon av dom där löparna på tv, typ :)

försökte springa alltså, och det gick ju bra, bortsett från att jag var tvungen att koncentrera mig mer på mina andningssvårigheter än på själva springandet, but what to do liksom, så är det med det och förhoppningsvis går det bättre nästa gång ;)
hittade en tjej på 8 år på vägen hem som var några meter bakom sina föräldrar på promenad, blev väldigt tävlingsinriktad just när jag kom precis bredvid henne (under den här tiden sprang jag alltså inte), tänkte då att jag banne mig skulle hinna före henne till hennes föräldrar, och jag tror seriöst att hon tänkte likadant! hon gick hur fort som helst, och medans mina ben låg kvar där jag startade försökte jag ändå hinna före henne. precis innan när jag var alldeles vid gränsen till föräldrarna började hon springa och slog i ryggen på mamman, hon måste ju seriöst ha bestämt sig för att tävla också. haha, jag skulle nog inte ha velat sett oss från håll iaf, det såg nu ut det :P

tog mig iaf hem efter en halvtimmes löpande och var påväg att somna på golvet när jag la mig för att stretcha, får väl se hur fin träningsvärk jag har imorrn tack vare det :P

tatueringen verkar ha lagt sig nu iaf, jag känner den inte längre när jag tar på ryggen och det måste ju vara positivt :)

Pay it forward är ikväll, lär nog se på den även om jag sett den tusentals gånger, bättre film är det ju :)

PUSS!
Granngubben har klippt sig, och blev därmed tjockare i ansiktet

Suck

Jag svettas bara av tanken på att ut och springa. det känns inte riktigt som att jag är gjord för att motionera.

jag tänkte väl göra ett försök ändå kanske.

P.S. I love you

Vad är det för sort? äh vanlig..

Idag skiner solen mer än mycket faktiskt, och klockan är inte ens tio :) känns därför väldigt aktuellt att gå till badhusparken lite senare kanske? solariet och jag är ju inte så goda vänner längre, inte förrän om två veckor har vi bestämt, så jag tänkte att det är lika bra att ta tillfället i akt och låta solen göra mitt ansikte lite brunare :)

har fortfarande en konstig känsla i magen. vet inte om den är bra eller dålig men just nu skulle jag nog gärna ta bort den. mamma har gjort att jag utan mening har den tanken i huvudet som hon alltid hade förut Allting händer av en anledning, jag vet inte om det är sant men just nu kan jag inte annat än tänka så, och jag hoppas verkligen det också.. men om det nu är så så skulle jag gärna se den anledningen imorrn så jag slipper fortsätta ha ont i magen..

jag känner att mina inlägg börjar bli tråkiga, och motivationen till att skriva börjar försvinna, ändå känner jag mig tvungen att skriva varje dag, eftersom det blir så mycket när jag väl skriver annars..
borde kanske ut och springa idag, var ju ett tag sen sist..men det kändes jobbigt..

kanske att du alltid kommer vara bra.

sen kan man ju fundera på om nån annan är död kanske..?

/

Ond aning

Vi samlade hela högen och kollade på film ikväll, ond aning med sandra bullock, en drama thriller som verkligen visade sig vara en drama thriller. vi satt på spänn flera gånger och undrade  vad som hände, och i slutet satt alla och stortjöt, jag var inte så illa som jag egentligen ville vara, då alla mina tankar bara har varit åt ett håll idag skulle jag ha kunnat gråtit ännu mer, men det tar emot ibland sånt där för mig, jag spar mig tills jag lägger mig för att sova istället..

kvällen spenderades med stina, hon gjorde så jag ramlade ner från min säng och nästan bröt halva kroppen enbart pga hennes klena ben och lätta vikt ;), jag skrämde skiten ur henne och vi provcyklade min cykel och märkte i och med det att den var lite klen på luft på framdäcket, eller så var det jag som var för tung kanske :) bör kanske pumpas hur som :)

annars har inte dagen bjudit på mycket härligheter. jag har städat mitt rum väldigt fint och tagit mig en promenad i värmen :) skorporna från tatueringen ramlade av lagomt lätt när jag hade duschat och jag var väl hyffsat rädd att jag inte skulle ha nån tatuering kvar efter allt det svarta jag såg som hamnade på mina fingrar :S men, enligt mamma så blir den finare, så en ny bild kanske borde läggas upp när allt är borta :)

sängen känns väldigt aktuell nu, och ett par tårar kanske kommer fällas, även om jag inte känner för det alls just nu..

annars blev min heidi-tisha såld för 166:- idag så lite rikare blev jag ju, ser ut som att jag kanske kommer klara mig igenom den här månaden ändå om jag har tur :)
har försökt att pusha på stina om en uppsala-tripp till sista april, vet inte hur det går med det, hon är ganska svår den tösen ibland ;) men jag tänker kämpa vidare, det vore ju lite kul att komma bort härifrån ett tag faktiskt :)

PUSS!

Where every lie reveals the truth

Jag har aldrig varit med om att det kliat så mycket som det gör på min tatuering just nu, eller ja, det kanske har kliat såhär mycket förut, men då har jag ju inte varit rädd att klia där, lite ärr här och var är ju lugnt, men inte där, på tatueringen ska jag minsann inte röra, hur mycket det än kliar. men fan vad jobbigt det är...

annars skiner solen rätt fint idag också, jag trodde det var blåhimmel men det var visst lite vita moln ändå, fast det gör inget, dom var så tunna så det är nog inga problem för solen att kika fram ändå :)
det är verkligen så himla mycket sommar, jag kan inte längta mer efter att få gå ut utan jacka, och det är nog snart som det känns just nu, det är en liten liten snöfläck på parkeringen vad jag ser nu, annars är det tomt, och på jämteborg står dom på balkongen och röker, utan jackor såklart :) jag tänker nog snart ta bort min vinterjacka, även fast jag vet att det vilken dag som helst kan vända och bli världens snöoväder, det är ju så här :)

borde nog ta tag i mitt rum som ser ut som en svinstia, jag har fått för mig nåt dumt att jag börjat slänga in provade kläder i garderoben igen, utan att vika dom, så där är en stor hög. även på soffan har jag en del kläder, och golvet är dammit så jag borde kanske ta tag i det nu medans mamma och emelie är på promenad så dom ser att jag inte bara har suttit här under tiden, vore ju även lite trevligt att få ett rent rum faktiskt ;)

ikväll vet jag inte om jag och sofia ska ut kanske? dagen ska annars spenderas med stina, jag har även fått min cykel från pappa så jag kanske ska ta mig en cykeltur till frösön? :)

PUSS!
I hope the ring you gave to her turns her finger green

Utgång är lika med hemgång..

Ikväll stannade jag hemma, imorrn kanske det blir lite fullerifulleri med sofia, vi får se :)

har precis kommit hem från lite tid med emelie och jessica :) vi kom väl aldrig riktigt på vad vi skulle göra så vi åkte och åt glass på mcdonalds (som att det behövdes med tanke på allt jag har ätit liksom), sitter nu och vill spy, dels för att jag har ätit för mycket för att det ska vara okej och dels för att jag gjort saker som är förbjudna för miss linda geira, sånt jag vet att jag inte mår bra av men som jag ändå inte kan sluta med.
annars tror jag att jag är precis som min kusin jacob efter att ha läst hans blogg, det är nog nånting med våra gemensamma släktgrejer, jag blir kär i allt som ser mig, och allt som jag ser. väldigt frustrerande ibland vill jag lova, dom gångerna när jag vet att jag inte kan få det jag blir kär i blir jag lite smått less ni vet ;) värsta är väl när jag av det jag får inte får det jag vill ha, jag vet precis vad jag vill ha och även om jag inte söker det så blir ingen nånsin bra, det vet jag, för ingen kommer nånsin vara så bra som jag vill ha det. jävla knäppt, det finns så mycket bra men ingenting kan mäta sig med det bästa, och jag kommer antagligen vara själv länge. ja det vore ernst då förstås, men det vet ni ju :P fast frågan är om jag egentligen vill ha honom? jag vet vad jag vill ha. äckligt vad jobbigt det här blev, haha

helgen har varit bra iaf, jag får jämt skratta när det är jag emelie och olivia, allt är bra ett längre tag tills allt bara blir blaha. efter ett tag räcker det liksom och det är dags att vänta på nästa gång. men så är det väl :)

nu började det visst en bra film, kanske..

/
Je ne sais pas

Påskelipåsk

Jag har egentligen ingenting att skriva så jag tänkte väl skippa det.

lite makeup i mitt face och man kanske ser ut som en människa? annars har jag solat i solen idag för första gången i år och det kanske var det härligaste av allt. åt även grillat till lunch/middag vilket verkligen inte satt fel, man märker ju vilken årstid som är påväg iaf :)

tycker förövrigt att påskkärringen som hänger i trädet vid rådhuset är skitäcklig, men vad säger man? dom lyckas ju verkligen jämt här i östersund.

mer update sen kanske, jag lever iaf :) och en ny bild on the tatoo kommer också upp, den andra blev ju som den blev :P

PUSS!

Only you Christer

Dom senaste 4 timmarna har spenderats hos mormor med en hel del skratt. både jag emelie och olivia var nog alla ganska trötta efter den sömnlösa natten så vi var lite övertrötta vilket resulterade i massa skratt, och det är ju alltid kul :) vi har lyssnat på christer sjögren och ätit oss feta på påskmat.

en grej jag inte riktigt förstår med påsken är det här med påskäggen, alltså inte påskäggen som det finns grejer i, dom gillar väl alla :) men godisäggen är jag inte min grej, och det är alltid dom som det ska plockas mest av när man tar godis på affären, dom är ju inte ens goda liksom så jag förstår det inte riktitg..

annars kan man ju fundera på vad påsken ska erbjuda, imorrn bär det av till pappa där jag kan tänka mig att det finns en hel del gott, så tjock efter den här helgen behöver man ju inte fundera på att man inte kommer bli iaf :) ananrs är det ju trist att alla åker bort, but what to do liksom, det är väl bara att njuta av ledigheten eller sååå :)

enough is enough

I ow you, I ow you...

Gårdagskvällen slutade med en fylla för mig och sofia :) nathalie ringde mig och ville ha med mig ut, jag sa nej och tänkte att jag skulle stå på listan för jobb idag istället. ändrade mig ganska snabbt efter att vi lagt på och åkte därefter till buulaget för att inhandla lite av det äckliga :) nathalie ändrade sig om utgång så det blev endast en geira och en söderberg, men vad är inte det liksom? huur bra som helst blev det och vi gick hem hungriga (eftersom inga matställen hade öppet!) men glada, väldigt glada :) åt en macka och kröp sen ner i olivias säng :)

idag har emelie kommit hem för ett besök över helgen, fick ett påskägg med ett troll som sket och lite godis :) det finns en anledning till att jag fick trollet på pottan och emelie tyckte självklart att den var given till mig, jag kan väl inte annat än att hålla med, ska hitta kortet som visar så kan jag ju försöka slänga upp båda här sen så ni får se likheterna :)

jag och sofia har spenderat dagen på stan, 3 timmar lyckades vi få till på gatorna och hur vi lyckades med det kommer nog fortsätta vara en stor fråga tills jag är dööööd. :) trevligt hade vi iaf, även fast vi mådde illa och det var kallt, men vad gör man vad gör man :) fick reda på att sofias boytoy jobbar på en godisfabrik, tänkte börja där nästa vecka ja :) ska iaf få en påse godis verkar det som :) det var ju trevligt av honom att göra en påse tll mig kan man tycka, sen att han inte har ätit godis sen han gick i femman kan man ju diskutera om, man kan ju undra hur mänsklig han är egentligen? :)

fick ju även se en ernst igår igen, vilket var trevligt :) ett leende fick jag tillochmed och jag är helt klart tillbaka i förälskelsen jag hade för 3 år sedan :)

snart ska jag bege mig till mormor med lite påskmat, borde skynda mig upp på stan och handla ett armband först dock, får väl fixa det nu då isf kaaaanske :)

PUSS!

There you go :)

Lat-Linda

Jag har inte gjort en vettig sak sen jag vaknade. provat balklänningen, igen, är väl det vettigaste, men det gjorde jag ju bara för skojs skull :) fick nummer av mamma till nån tant som kan sy in den, men jag kan inte ringa, inte nu iaf.. :/

är lagomt stel i nacken och gruvar mig rätt mycket över hur ungarna kommer bete sig när dom ser den, den syns iofs inte så mycket men med alla ungar som slänger sig runt halsen på en vet man aldrig hur det går.. försökte ta kort på den själv men det var ju lättare sagt en gjort, en lite längre arm hade ju inte suttit fel just nu :)

har precis fått ner spotify av fredrik, bussig grabb det där, så nu lyssnar jag på massa musik som jag inte har annars, det är ju trevligt :)

jag borde kanske åka snart..?

/


Svimfärdig...

Klev upp imorse när mamma hade tid att hjälpa mig av med plåstret. jag har aldrig känt den känslan att jag ska svimma förrut, senaste gången jag svimmade var vad jag kan minnas när emelie puttade in mig i ett skåp när jag var liten, men sen dess har jag varit fri det, och tacka fan för det. det var så äckligt, jag höll på att spy också på grund av allt, och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag blev så dålig, om det var för smärtan och spänningen i kroppen jag hade när mamma drog bort plåstret som satt som berg, eller om det var för att jag klev upp så fort? jag minns inte ens om jag klev upp fort dock, usch, äckligt var det iaf..

hade ställt klockan på 9 och vaknade nu. sånt där känns ju bra, när man ställer klockan på en tid och man vaknar av sig själv en annan tid, det får ju en att vilja ställa den klockan en gång till va :)

börjar inte jobba förrän om några timmar, men jag tänkte att jag kanske kunde göra lite nytta uppe iaf, sen måste jag fundera på den där klänningen också, men den är fin, väldigt fin, eller ja, väldigt söt iaf :)

annars var det ju inga desperata hemmafruar igår på grund av den där jäkla hockeyn, nu har ju inte jag följt det sen i oktober nån gång men det vore ju trevligt att se ändå :) tänkte att jag iaf kunde kolla på brothers and sisters som skulle börja 22:15, men då blev det ju såklart förlängning i hockeyn och även det programmet gick bort, jag hatar hockey.
ikväll är det grey´s iaf, och även det programmet är nåt jag inte följt sen i oktober nån gång, och då följde jag det bara varannan vecka, men det är ju kul att se det med :) seeeeen är det fråga olle :) det ska jag se iaf :)

nu kanske jag ska trycka i mig nån frukost

PUSS!

Hockey?

Jag förstår inte riktigt varför det ska nödvändigtvis behövas visas på tv? alla andra bra program försvinner ju liksom, och jag tycker väl att alla hockeyfanatiker kan åka på matchen om dom vill se, varför förstöra för andra? annat är det med fotboll, det känns ju liksom ganska obligatoriskt när det visas större matcher om ni frågar mig :)

annars då? jag vill bara slita av mig bandaget och titta på tatueringen :) jag och emelie smygkikade lite förut dock och jag kan väl inte påstå att jag är stormförtjust i blomman tyvärr :( fin är den, om han hade skippat alla skuggningar, sånt borde dom ju faktist vara tvungna till att fråga om innan dom gör åtminstone, det blev ganska konstigt såhär i efterhand om jag får säga mitt :/ men det är ju sånt man måste leva med, what else to do liksom :)

jobbar 12.30-15.30 imorrn, men nu är det fan slut med det där. helt seriöst, jag vill faktiskt inte. enda anledningen att jag sa ja idag är för att det är på ett sånt bra dagis, jag kan liksom lika gärna vara där som jag är hemma, så att jag sen tjänar några hundralappar på att få vara med mina favoritbarn känns mer som ett plus i kanten nu :)
känns även skönt att få vara uppe en stund längre än till 22 :) måste dock upp till sju nån gång så mamma kan hjälpa mig med smörja och shiet, men det är lugnt, jag kan ju vila mig sen :)

funderar på att köpa en finfin klänning på jc imorrn också. jag kan verkligen tänka mig att det låter som att jag har alla pengar i världen, jag köper saker hit och dit, men sån är jag, det är inte så att jag har pengar, grejen är den att jag prioriterar, och just nu känns klänningen viktigare än att jag ska leva den här månaden ut :)

annars är jag rätt hungrig men jag tänkte skippa en macka och se till att vara hungrig när jag vaknar istället, smart huh ;)

måste även sy in min balklänning vilket känns pretty great faktiskt..!

sååå, gå och häng er eller nåt så skriver jag en bok så länge :)

jag ska gifta mig med T with the B, imorrn kanske? ingen brådska :)

PUSS!
älskar, älskar inte...

Okej..

Jag hinner inte skriva mycket mer idag än att jag har varit på besök hos pecka och gjort en tattelatteknattefnattetjatteblatte :) det gjorde huuur ont som helst och jag trodde jag skulle dö vissa gånger. gick in med tankarna jag tar minst 5 sprutor per dag, är inte särskilt rätt för tandläkaren med tanke på ljudet på tattegrejen och elin sa ju trots allt att det inte gjorde ont.. well, dumma tankar fick jag lära mig, väldigt dumma. att komma dit med tankarna att det kommer göra skitont är nog smartare, för den smärta jag kände idag är nog på gränsen till helvete alltså, nästan helt seriöst faktiskt. meeen, nu är den gjord och jag är nog nöjd, får se mer imorrn när bandaget åker av, då får väl ni också se kanske :)
jag rekommenderar ingen att tatuera sig iaf ;)

nu må jag nog springa :):)

PUSS!

Sovmorgon

(07:17) Ringalingaling
-Hej, det var från pedagogpoolen det här. kan du jobba dag?
-yesbox
-bra, mellan 7:30-16:00, tackhej

25 minuter senare var jag på jobbet. man kan ju kalla dom schyssta som ringer 10 minuter innan man ska vara där :) hjälper ju inte direkt att komma i tid när kärringen i bilen framför väljer att köra 40 på 50väg liksom (som att inte 50 vore nog sakta) och sen höjer till 60 på 70väg, hejjahejja sa jag och gasade förbi när det dubbla körfältet kom fram.

hinner egentligen inte skriva mycket mer än det, jag lever ett hektiskt liv nu mer ;) kanske senare, men jag tror icke det, jag har liksom lessnat på att skriva även om jag har en del att dela med mig av, det kanske bara är en period jag är i, jag är iaf soon to be mrs... ;)

jag och stina fick våra skivor idag så nu ska volymen höjas i bilen, sweet as c :)

PUSS!
I do not hook up

En fyra för tre

Det är ju tur att man bor såhär så man är sur tillsammans liksom..! är en grinig smittar det oftast av sig till en annan som smittar av sig till den tredje. ikväll är jag på bra humör dock, och jag tänker inte låta varken mammas eller olivias griniga nyllen påverka mig för fem öre. det lite tråkiga är ju att man ska sitta här glad själv då, det känns ju sådär, men med en smoothie på bordet borde väl det mesta lösa sig :)

blev ägare till en LG-telefon idag, vad modellen heter har jag inte riktigt greppat än men det är ju mindre viktigt också. den är faktiskt rätt snygg iaf, och var tydligen bra med tanke på priset (2200:- som jag förövrigt fick när jag och gubbarna på torget pantade burkar), gillar den vet jag inte om jag gör dock, det här med touch var nog kanske inte min grej ändå, eller så kommer det med tiden, vi får väl se :)

med tanke på alla pengar jag gjort av med på sistone är en väldigt stor fråga om jag ens kommer kunna betala tatueringen som kommer, just nu känns det fan osäkert, men det lär ju visa sig den dagen det är.

vi skulle hyra film, men nu har mamma lagt sig på grund av alla sura miner, fan då.

PUSS!


Så...

Jag köpte mig en plattång igår. hittade en för 500:- så det blev alltså inte alls så dyrt för mig som jag trodde :)

har letat telefoner överallt, vet inte alls vilken jag ska ta, har bara kollat på fom som går för typ 2000:- så jag vet att jag kan köpa den. kom dock på precis nyss att jag skulle kunna köpa en bättre telefon och delbetala den kanske? men sen slog det mig att jag inte alls kan det, det är nämligen på onoff det största utbudet av telefoner finns, och där jag tänkte köpa den, men där har jag ju redan ett köp på kredit på så där kan jag ju inte göra så iaf.. jag är så less på mig själv att jag inte tänkte längre den där dagen. hur som så får jag väl testa mig på el-giganten och se om dom har nån telefon som faller mig i smaken, dom har typ 10 telefoner dock så jag är lite osäker där faktiskt. men men, ma få si ma få si :)

annars trycker jag i mig godis till frukost vilket känns hur bra som helst. vem behöver vara nyttig alla dagar liksom? tänkte även ut och springa när jag vaknade men skippade det efter att jag hade ätit lite godis, jag kan ju springa senare eller nåt ;)

PUSS!

vem vill inte liksom?!

Jag drömde en mardröm om min tatte inatt igen såklart, och det bådar inte gott det här kan jag säga. allt kommer nog bli blaha, meeen, det visar sig ju först om..ja när det nu är :)

har spenderat dagen med mamma på stan. har kollat både plattänger och mobiltelefoner och just nu lutar det åt en brun plattis från babyliss och en telefon från LG, usch, det känns i plånboken och jag har inte ens betalat nåt än :/ tur som jag har betalar mamma halva plattången iaf, och dum som jag är då tycker jag att vi ska kosta på oss en dyr plattång, för sisådär 800, istället för att ta en relativt billig jävel så jag kommer undan billigt. nej, så lite får jag skylla mig själva för att jag blir fattig. suger gör det ju mest med telefonen iaf, klart man vill ha en ny, men samtidigt inte. nu måste jag ju ta en ganska billig en, och vem vet hur länge den håller då liksom :S nej, det här håller inte.

nu vill olivia visst göra nåt man inte bör göra.. men jag gör det jag också då :)

PUSS!
Now the question is, how do I get it out?


Berätta var du kommer ifrån..

Östersund. en liten fjuttig fin liten stad som man inte kan annat än lessna på ibland. men älska ibland också. igår hade jag gjort det mesta för att ha varit i uppsala, mina snookar spelade där och hade jag inte fått reda på den klockan 18 samma kväll hade jag lätt tagit bussen eller bilen ner och våldgästat elina för att få kunna se grabbarna. elin skulle dit och jag fick ett sms av henne runt två inatt, dom hade varit brabrabra och jag blev bara lesslessless, nej det blev jag inte, jag log faktiskt och somnade sen om, kunde inte se tillräckligt bra för att svara. sjukt är det ju att jag går ut många helger här i stan och gör ingenting, och den helgen när jag stannar hemma hade jag kunnat gjort nåt roligare och åkt ner till uppsala, usch. meeen, förhoppningsvis kanske snook kommer igång nu igen och kör på lite fler spelningar, dom ska jag minsann inte missa :)

om nån vill veta så sov jag till halv tio idag, gick dock och la mig två så jag har ju egentligen inte fått mer än 8 timmars sömn, men jag fick sova länge vilket var skönt :) mamma kom tillochmed in och kollade på mig då hon trodde att jag var död, haha

igår kollade jag och emelie på fotboll på arenan, rätt vad det var ramlade en tjej över målvakten efter ett försök till mål och bara skrek, ett riktigt sånt skrik som man bara hör på skräckfilmer när någon blir dödad typ. det hördes över hela stället, riktigt äckligt faktiskt och både jag och emelie började frysa ett tag. träffade agnes efter en stund och det visade sig att tjejen hade brutit smalbenet, det hade gått rätt av tydligen, fi fan. jag tyckte att det såg ut som att benet inte ritkigt var så rakt som det skulle när hon flög, men usch.

nej, nu ska jag köpa en plattång...

/

Plötsligt händer det..!

Jag skulle ju gärna vilja att nåt bra hände inom kort, jag väntar utan tålamod på att den här skiten ska vara över. sjukt less, snart kommer jag nog skippa jobbet och gråta en hel dag tror jag.
jag berättade ju igår att min plattång också var trasig. idag blev jag glad när jag kom på att jag inte köpte den för så länge sen så en garanti borde alltså finnas. det gjorde det, och tre år var det på den också så det var liksom inga problem. skuttade iväg på åhléns med plattången i påsen. väl där förklarade jag läget, att den alltså gick att slå på men ingen värme kom, så det borde vara problem med värmeslingan tyckte jag. hon hämtade en ny och allt verkade bra ända tills hon såg den vita kontakten håkan bytte ut när den andra var glapp, "har den alltid varit såhär" frågade hon och jag sa som det var och i och med det funkade det inte längre. dom fick ingen ersättning för en produkt som inte såg likadan ut som den gjorde från början. jag sa det att dom borde ju se att den funkar i sladden, så att jag har satt dit en ny för att den andra inte funkade borde egentligen inte spela nån roll, eftersom det inte är den det är fel på. hon gick och pratade med nån mer kunnig människa och hon kom sen tillbaka till mig och sa att dom faktiskt inte kunde ta tillbaka den. där kom klumpen i halsen tillbaka och allt kändes heelt värdelöst verkligen. hon sa att hon verkligen tyckte synd om mig när hon såg hur mina ögon började vattnas. jag tog bara grejerna och stack. hade det här inte varit nu undet tiden jag har sån otur hade jag antagligen inte reagerat såhär, men vafan. fy fan. just nu skulle jag bara vilja ta spegeln jag har i rummet och slå den i tusen bitar, sju års olycka? ge mig.
jag har alltså två icke fungerande grejer och garanti på båda två, men som jag inte kan nyttja. dom borde ju typ kunna ta tillbaka plattången för att den var trasig i sladden också? nog för att det är vanligt slitage men ändå. nej usch. jag hatar verkligen det här och plattången känner jag verkligen att jag inte vill klara mig utan. det låter kanske fjantigt men då låter jag det göra det. telefonen blir jag tokig på också och att ens se att nån ringer gör mig irriterad så länge jag inte sitter ensam i ett ljudisolerat rum. jag får väl köpa den billigaste plattången som finns som kommer göra att jag inom kort inte har nåt hår kvar. och min förra telefon såg jag på onoff igår för 800, får kanske köpa den också då, bättre liv. en gammal jävla mobil borde väl egentligen inte kosta mer än nån hundralapp? nej usch.

jag och mamma brukar köpa trisslott varje fredag, det är min tur nu. det kommer antagligen bli tre likadana, men med -5000 på varje, gånger 2 såklart. att tatuera mig känns huur jobbigt som helst. den lär ju bli skitful, och så ska jag leva med den resten av mitt liv. bättre.

/
It's like I can't think without you interrupting me in my thoughts, in my dreams, you've taken over me,
it's like I'm not me

1408

Jag och stina tog den där mitt-i-veckan rysaren som jag tyckte vi skulle ta, ikväll. hon berättade direkt när jag kom att hon redan hade sett filmen vilket gjorde mig så jäääävla glad, vem vill inte se en rysare med någon som redan sett alla hemska scener liksom :/ med den turen jag hade just där var stina hyffsat rädd hela filmen ändå, själv tyckte jag inte särskilt mycket om den så det blir en tvåa för mig, blaha blaha, vart är alla bra rysare?

annars har min dag varit helt värdelös. eller ja, eftermiddagen gick väl bra, jobbet och så, men sen när jag kom hem sket sig allt. bestämde mig för att åka ner på onoff och lämna in min telefon så jag tömde den på allt viktigt. väl där visste jag att det skulle gå bra även fast jag inte hittat kvittot, det hade jag ju frågat förut så jag förklarade det. han sökte mig på datorn men hittade inte mitt köp, kuuuul tänkte jag och vafan gör vi då?! han kom iaf fram till att anledningen var att jag hade fått en ny hemskickad bara några dagar efter mitt köp eftersom den första var trasig. och eftersom den skickades direkt från "centrallagret" så blev det aldrig registrerat som ett köp hos onoff, eftersom jag inte fick den därifrån. jag kan seriöst säga att jag hade klumpen i halsen när jag frågade om det var kört. han sa då att eftersom jag hade köpt den i juli förra året hade jag ju ett tag till på mig att leta efter garantin, han önskade mig även lycka till och tackade för sig. schysst gubbe! jag har helt ärligt letat precis överallt där jag kan leta. och även om jag har ytterligare 3 månader på mig att leta så är det NU telefonen är trasig och det är NU när någon ringer jag inte hör nånting..! jag vet allvarligt inte vad jag ska göra och att köpa en telefon för att min garanti som jag faktiskt har kvar på den gamla telefonen inte gäller känns inte så aktuellt. jag får väl köra på sms hädanefter och hoppas på att jonas kommer upp nånting innan början av juli och har med sig min packning så jag får leta själv. inte för att jag inte litar på att elin letat, det tror jag, men jag kanske hittar det lättare när jag ser allt framför mig och kan packa upp skiten. jag är riktigt less, och jag har allt annat än råd att köpa en jävla telefon, det känns inte seriöst nånstans faktiskt.

och inte nog med det så kom jag hem och skulle platta håret. då var plattången trasig! fittafittafitta säger jag nog bara. vad det är för fel fattar jag inte heller men det måste vara nånting med värmegrejerna, på-knappen lyser så den funkar ju så, men det är iskall, fuck! det första mamma sa var dessutom "ja, den funkade när jag använde den imorse" Fy fan så fy! det är säkert mitt fel, jag som knappt använder den nu när jag jobbar på dagis, säääääkert! men, jag lär väl få punga ut pengar ur min feta plånbok för det här också, men tro mig, köper jag en plattång nu så är den fan min, bara min, och dom kan fan få ha sitt krullhår om det ska vara såhär.
är det konstigt om min tatte känns långt borta nu? det lär ju få bli världens minsta.
jag köpte ju inte min skinnjacka idag iaf, och det är väl lika bra det. fan

jag är less och trött och ska sova, jag börjar nästan jobba snart. jag har tillochmed gått upp i vikt, skööööönare!

/
Don't waste your time on me my friend, friend what does that even mean?

Duktigt Linda?

Efersom jag sprungit sammanlagt typ 5 gånger sen jag startade den här bloggen i september borde jag väl kanske inte få kalla mig duktig.. men att jag, linda geira, klev upp tidigare enbart för att hinna springa är rätt duktigt. jag väljer helst sängen framför något annat oftast, speciellt dom gånger jag sover gott vilket jag gjorde idag :) såå, lite duktig är jag nog :)
tog, dum som jag var, mammas skor idag bara för att dom är lättare än mina. dom kändes liiiite små, inte alls mycket, men det visade sig vara för mycket i slutet iaf..jag har världens största skavsår på hälarna och det var nästan så jag fick gå mer än vad jag sprang. när skavsåren gjorde ont även när jag gick tog jag sats och sprang hem iaf, det gick ju fortare iaf :)

annars hade jag väl tänkt trycka i mig lite breakfast efter att ha gjort tusen situps med min redan onda mage, sen bär det nog av en snabbis till jc för köp av skinnjackan, iiiih! :)

PUSS!

Fråga Olle...

...fick inte plats i min tv-ruta ikväll tyvärr :( så om inte det kommer en snygg repris i helgen kommer kanal fem och fråga olle nog inte komma upp i rutan förrän om en vecka igen, detta på grund av att jag och mamma inte var fullt så tekniska som vi trodde :/ telefonen funkar dock, men det är också det enda, bredbandet finns inte här vad vi ser och teven är alltså lika onödig just nu som den alltid varit, så imorrnbitti innan jobbet blir det nog ett besök hos telia där jag tänkte spela en sent utvecklad 20-åring.. :)

ska även ta tag i springet i benen imorrn innan det blir dags att ta hand om några barn, kom väl fram till det idag att det inte är så smart att vänta tills man kommer hem från jobbet, lagomt slutkörd liksom :)

annars känns väl bädden rätt aktuell just nu och jb väntar redan, jag hör ropen enda hit typ :) det bästa med honom är ju att han inte har några som helst problem med mina tankar kring andra boys, sweet as c :)

sleep tightisch then :)

PUSS!


Som "plåster på såren"...

...för att jag inte sprang idag köpte jag mig en påse godis, haha :) trist nog var det inte så gott som jag hade hoppats men jag lär nog trycka i mig hela påsen innan jag bestämmer mig helt om det :)

har varit med mamma och lillskruttan olivia på kvantum och handlat lite maaaat så nu ska det ätas, well, åtminstone drickas o'boy :) annars ska jag väl spendera kvällen tillsammans med tvboxern som vi inte fick hjälp med idag så den funkar till 21:00 sharp!

annars är jag väl ungefär lika kär som jag var igår och dagen innan, och jag verkar ju bli kär i det mesta så vill ni ha en kärleksfull tjej vid er sida kan ni ju slå en pling :) vad som bör antecknas är väl att killar inte är min grej längre, även om det är er jag faller för. jag har bestämt mig för att endast använda er till sånt som även gynnar mig numer, sweet! :)

PUSS!
..Jag kan lura er vart jag vill :)

April april din dumma sill

Jag önskar verkligen att jag var bättre på att luras. jag kan vara rätt bra på att hålla minen beroende på vad saken gäller, men det här med att komma på nånting att luras om funkar liksom inte för min fantasilösa hjärna. sen är det ju inte så kul att lura små barn heller..eller det är kanske det det är? frågan är om dom fattar att alla får luras idag. vore ju som kul att säga att deras mamma är död och när man hör hur dom tjuter berätta att man lurades, känns ju helt okej faktiskt..?

annars sitter jag med en tom havregrynsgröt-tallrik framför mig, DÄR kan man ju tro att jag luras, vem äter det med vilja egentligen? ja förutom min mamma då förstås. men, det var helt okej idag faktiskt, nu ska jag väl trycka i mig en macka också så jag klarar mig till lunchen :)

har förövrigt sovit huuur gott som helst inatt, vaknade imorse men vägrade kolla på klockan så jag somnade om ungefär lika fort som jag vaknat, skönt skönt skönt.

kan ju även meddela er att det börja närma sig bättre tider :)

jag har faktiskt inte tid att sitta här, ikväll är det fråga olle :)

ska även göra mig psykiskt redo för min andra joggingrunda senare ikväll, dags att börja nu skulle jag tro.

PUSS!

RSS 2.0