What to do, what to do?

Gårdagen bjöd på ett jävla dansande kan jag lova. jag har nog aldrig dansat så illa och så mycket nånsin, jag dansade och dansade hur länge som helst, tillsammans med stina. vi åt galet god mat hos andrea innan och gick runt lite med hanna och stina i badhusparken innan det var dags för mig och stina att göra vårt. inga vimmelbilder blev det och antagligen bara för att jag blev knallröd i ansiktet och svetten rann som aldrig förr på grund av mitt jäkla dansande. men kul hade jag :) jag fick även blickar och pekningar från två damer i sina bästa dagar och varför vet jag inte, eller jo, det gör jag nog och jag vet iaf att det inte var för min egna dans, utan för lite annat, sånt som jag verkligen känner att jag inte kan göra så mycket åt, jag lät dom peka och snacka och dansade vidare istället, om dom vill bry sig så fine men jag förstår verkligen inte varför, we're moving on right?
en sak till att tillägga är att det förekom en hel del äldre damer och herrar igår och bara grejen att dom körde foxtrot till Snook, svett och tårar är värt att nämnas.







En annan sak värd att nämnas är att jag har en väldigt fin man vid min sida, inte just nu men ni vet :) jag har nämligen i flera dagar gått och tittat på en finfiin kofta på monki som jag velat ha men som jag ändå inte kunnat bestämma mig om jag ska ha köpt eller inte. och efter att ha bestämt mig för att köpa den när löningen kom kom också en stor förändring i budgeten som gjorde att jag var tvungen att tänka om och bestämde mig för att skippa koftan trots mina stora viljor att köpa minst en grej när lönen kommer. hur som så satt jag och johan på en park idag när han berättade att han var tvungen att göra nåt viktigt, och att jag inte kunde vara med. jag blev  bara fundersam och trodde att jag hade gjort nåt eller att han var tvungen att göra nånting pinsamt som han inte ville tala om eller så. efter många om och men gav jag honom nyckeln till lägenheten som han behövde och gick iväg och köpte triss istället. alldeles nyss lyfte jag på täcket på sängen och hittade vaddå? jo koftan såklart.. :) bland det värsta som finns är när nån bjuder mig på nåt och hittills har jag inte fått bjuda mig på en glass ens, så han vågade ju såklart inte säga nåt, meeen vad glad jag blev :)

imorrn bär det av till piteå fram till fredag så nu kommer ni inte höra av mig på länge länge även om jag skulle vilja :)

PUSS!

Snabba ryck!

Jag är väl medveten om att jag skrev igår att mitt nästa inlägg skulle skrivas när regnet smattrade utanför, nu är det inte så utan jag är bara för solbränd för att vara ute.
hela dagen har spenderats på en brygga i ås. jag och johan packade med oss picknickpåsen och åkte dit runt tolv efter att ha haft en hel del ärenden på och runt stan. varmt var det och jag har bara fått lite mer färg på kroppen vilket jag inte klagar över :)



helg imorrn och för er som inte är arbetslös känns det antagligen skiiitbra vilket det självklart gör för mig också men kanske inte på samma sätt. jag är bara glad att jag ska grilla med två underbara donnor och njuta av kvällsolen i lugnvik med dom. om det blir utgång eller om vi bara nöjer oss med massa skratt där får nog visa sig imorrn men som det ser ut och har sett ut verkar vi nog bege oss mot marité senare imorrn kväll, åtminstone jag och stina medans andréa ska till hudik på match på lördag och antagligen därför kommer stanna inne med colan som vi köpte till henne idag, viiilket jag också antagligen skulle ha gjort men vafan, man lever bara en gång va :)

på söndag kommer antagligen jag och olivia bege oss norrut för att möta upp emelie där och sen spendera fyra dagar i piteå, pengarna bara försvinner som dom ska just nu och det är väl som det ska? lite roligare kunde man ju kanske ha haft om man hade mer but what to do liksom? vi får helt enkelt leva på vatten och bröd sen, kanske nudlar, dom är ju inte vidare dyra faktiskt..

nu ska jag sola mitt brända ansikte lite mer och kanske kanske ta en dusch om ett tag, det dumma är ju att det känns som att all bränna försvinner med duschen, det bara rinner av, och det är väl inte direkt tanken va? :)

PUSS!



Frågan kvarstår..

Är det verkligen någon som vill blogga i det här vädret? inte jag iaf och jag tycker synd om alla bloggare som "kommit tillbaka" lagom till sommaren som snart kommer få visa att dom inte alls kommit tillbaka.

och med det säger jag hej då tills regnet rinner ner för mina fönster igen :)

PUSS!

.



/

?

Jag önskar att jag kunde skriva mer än vad jag kan. jag vet vart jag är påväg iaf.

Solen har tittat fram igen och som det ser ut nu så kommer den nog stanna här ett tag, iaf en vecka så vi klagar inte. jag och johan ska väl starta igång våran vem-blir-mest-brun-i-sommar tävling och jag känner väl att jag har ganska bra förutsättningar för att vinna den här tävlingen ;)

jag är fortfarande sjuk såklart, annars tänkte jag börja träna på allvar. alla snackar om att man ska förbereda sig inför beach -09 men jag anser väl att det kanske är lite sent för det nu va? jag tänkte väl snarare förbereda mig för fall-09 eller  nåt isf.. eller kanske till den dagen då jag och stina ligger på nån beach i L.A? vi får väl se, träna bör jag göra iaf :S:)

annars känner jag väldigt mycket för att åka bort en sväng. jag vet att jag var i stockholm förra helgen men jag tror jag borde åka bort själv nånstans, även om det var supermysigt i sthlm tror jag att jag behöver lite tid för mig själv..? ida och jag pratade ju om att jag skulle dit ner kanske, det kanske vore behövligt. det enda som gör ont i den tanken är väl att jag sätter sprätt på pengar jag får istället för att spara dom, men man måste ju leva lite i nuet också, right? jag vet inte iaf, det verkar iaf bli en liten tripp till piteå om några veckor, jag vet inte vad det blir för semester där men bort härifrån kommer jag ju för några dagar iaf, men jag vet inte. att åka neröver skulle kännas ganska aktuellt också faktiskt om jag kunde få tag i en resa för 10 pix på tradera maybe?

det är jävligt varmt iaf och jag borde nog duscha. det kan väntas en pause med nathalie på pause ikväll men jag har dessvärre inte fått svar från henne än så det är väl hyffsat oklart än..

men fan.

PUSS!



...och där försvann matlusten

Jag förstår inte vad det är, men min mage vill bara vända sig upp och ner när den hör vissa saker. Jag fick ett plingeling meddelande på msn direkt när jag loggade in om att en viss någon var i stan, jag hann knappt läsa klart innan min mage var vänd åt andra hållet och halva min macka blev bortkastad. fan, fanfanfan! jag vet inte vad jag ska göra, och jag önskar inget annat än att jag kunde göra nånting åt den här skiten,  jag trodde att det var lugnt men tydligen inte. jag önskar att jag inte ens hade fått reda på det.

så, åter till vardagen då kanske. jag orkar verkligen inte blogga mer, jag vet inte om det är för att jag inte har nånting att skriva om eller om det bara är för att jag aldrig känner att jag har tid och ork. det värsta är ju att alla inlägg blir så långa om jag väntar med att skriva, och det orkar ju ändå ingen läsa så då kan man väl nästan bara skita i allt?
vad som är värt att nämnas nu är väl kanske... att jag såg bygglovsbussen utanför ett hus i stan i torsdags? jag brukar säga till alla andra att kändisar inte är annat än människor men när jag väl ser dom själv blir jag helt tokig, haha :) men det var väl det roligaste som hänt sen sist :P

midsommarafton firades på frösön med ett gäng grappar, jag kände mig ganska ensam ett tag där men det gick bra. åkte senare in till stan för att fortsätta firandet på marité tillsammans med stina och massa annat folk. nu orkar jag inte skriva mer. men fan.




Hostelihostprost

Jag blev sjuk, jag blev frisk, jag åkte till stockholm, jag åkte hem, och jag blev sjuk. snart hostar jag nog upp allt jag har i kroppen.

idag har jag varit en arbetande flicka. blandat med alla hostningar och svettatacker jag haft har jag också försökt trösta gråtande barn och bytt blöjor, samt även försökt hälsa på föräldrarna med en så frisk röst som möjligt, inte särskilt lyckat dessvärre.

nu är jag hemma och snorar iaf, är snart påväg ut igen för att göra nåt som jag egentligen inte får göra, men jag gör det såklart ändå, vad är det för roligt med livet annars? om man inte gör sånt man inte får liksom :) så en biltur med stina några km bort ska jag göra, för att sen kanske bli nånting rikare, vad det är låter jag vara osagt, jag måste se om det funkar först :)

har även fått hem ett brev med ett av dom svåraste papperen någonsin, ett papper med frågor som jag ska fylla i för att saker och ting ska ske, och jag vet ärligt inte vad jag ska skriva. jag trodde att det var en sån där enkät undersökning först och suckade, men det var det inte, och såhär i efterhand önskar jag nästan att det var det, såna kan man ju skita i, det kan jag inte i det här. så det är väl bara att grabba pennan och börja skriva antar jag..

imorrn är min sista dag som vikarie, iaf för nu, poolen stänger och i och med det blir jag arbetslös ett tag, antingen tills dom öppnar igen eller tills ica maxi ringer och säger att jag fått jobbet jag inte vill ha :P men vad gör man, jobba bör man annars dör man va? ;)

PUSS!

.

Jag förstör, det är det enda jag lyckas göra. även om jag försöker göra nånting bra slutar det alltid dåligt ändå. nu har jag kanske förlorat nånting av det bästa bara för att jag saknar nånting av det jag anser vara av det sämsta, för mitt huvud är det det sämsta iaf, och min mage vet inte vad den säger, och hjärtat är bara krossat, och det kommer antagligen krossas tusen gånger till om jag fortsätter såhär. varför ens riskera att förlora nånting så bra för nånting så dåligt, nånting så dåligt som jag inte ens vill ha egentligen? Det sägs att vägen till hjärtat går via magen, men hur fan gör man om magen säger massa olika saker och får en att känna som att man är i en berg- och dalbana?

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Home, sweet home..

Borta bra men hemma bäst sägs det, jag vet ärligt inte om det stämmer för min del faktiskt.

jag har vinkar hej då till pappa som blir borta i några veckor. det kändes såklart lite trist men jag tror verkligen att det här är huuur bra som helst :)

jag skriver för mycket med för många på msn så jag orkar inte bloggen också, vi tar den imorrn istället :)

PUSS!

Hej jag heter Linda och är dum i huvudet..

Vi har varit så osmart man bara kan bli. vi hade egentligen ingen koll alls när vi åkte ner hit på nånting och det visar sig i att vi kanske inte kommer hem imorrn. det går buss och det går flyg, men johan vill inte flyga och jag vill hem så jag kan säga hej då till pappa, så vi sitter mellan valet och kvalet, men allt löser sig tydligen så vi hoppas väl på det :) hakuna matata va?

vi har bytt hotell, sitter nu på scandic a nånting och gör inget bortsett från att fundera på hur vi gör imorrn. jag har bränt alldeles för mycket pengar för att det ska vara okej och taxiresan hit gick från 100-120 till max 150 och sen slutade vi på 165 som visade sig vara 168, bra taxichaffis.
vad vi gör ikväll är fortfarande ett stort frågetecken men vi har det kul, det kan ni lita på ;)

om nån vill köra till arlanda imorrn eller kanske till och med upp till östersund och hälsa på kan ni ju höra av er.

just det, frukostbuffén imorse var inte alls okej och kostade 180 pix, meeen, sånt är livet.. LOOOLIPOP!

PUSS!

Hufvudstaden

Jag och johan gjorde ett litet impulsryck och åkte till stockholm klockan fem idag. vi kom på allt igår och lyckades vinna en resa på tradera, det blev långt ifrån så billigt som vi hade tänkt och jag står väl i bra skuld till johan just nu, han funderar även att ha ränta på allt men vi får väl se hur det blir med det ;) hade jag orkat hade jag berättat hur allt gick till, det är ganska komiskt faktiskt, men nu orkar jag inte :)
vi har iaf hamnat på nordic light mitt i stan, vi sover här bara i natt och jag tänker inte ens nämna lite hur mycket det kostar, jag vet inte ens om det är värt det :P imorrn blir det iaf hotellfrukost och den är iaf värd alla pengar, som jag längtat :)

jag har förövrigt en liten jävla lårkaka sen en liten "olycka" på dagis igår. olycka är egentligen fel ord eftersom jag stod med ryggen mot tjejen med cykeln som körde på mig. jag föll iaf och hade lust att slänga över ungen över stängslet, men det gjorde jag ju såklart inte, jag är ju en snäll fröken :) hennes svar direkt efter krocken var iaf Du måste ju akta på dig, well, lätt tänkte jag, det var så såklart mitt fel att jag blundade med mina ögon i nacken, hur tänkte jag där liksom. nej fy fan.

baksmällan var huuuur bra som helst också! en 5a på filmtipset.se, absolut, helt klockren verkligen och jag skulle nästan kunna betala för att se den igen om jag bara hade haft pengarna :P men nu är det ju inte så :P se den iaf, lätt värt :)

imorrn blir det stan och caliroots och nu ska vi se på film tror jag, eller sova kanske så vi orkar upp till buffén imorrn, vore ju trist att missa :) är ni här i närheten av någon anledning kan ni ju slå en pling ;)

PUSS!



Jag säger HEJ!

Det regnar, idag igen, och det ska tydligen vara sånt här väder 2 veckor framåt so kiss my ass. jag funderar allvarligt på att ta en sista minuten när jag får min lön nästa gång, vem jag tar med mig är oklart än men det löser jag snart, det lär ju vara fler än jag som vill bli brun :) det är förövrigt 35C på cypern för den som undrar, helt okej alltså. det tråkiga är ju att alla resor börjar bli så dyra nu igen..

jag tog ledig idag ändå, dumt av mig kan tyckas men jag behöver det verkligen, jag sover hur länge som helst, förstår inte alls vad som hänt, antingen så har jag verkligen lyckats släppt allt som varit eller så är det bara för att jag har någon vid min sida varje natt, någon vars arm jag kan ta och lägga om mig när jag känner för det, nåt är det ju, och det känns skönt :)

ikväll är det bio på schemat, baksmällan blir det och jag borde egentligen ta tag och boka biljetter nu innan jag glömmer det, bra är den nog iaf, det kan nog behövas skrattas lite för min del tror jag :)

vi lämnar väl resten osagt och hörs senare då :)

PUSS!
Prupp




Disturbia

Jag är trött, TRÖTTTRÖTTTRÖTT och jag funderar seriöst på att ta ledigt imorrn också, jag pallar fan inte att jobba mer. jobbar ändå heldag både torsdag och fredag så det vore skönt att vara pigg då, är inte ens på ett dagis jag trivs på direkt så jag måste nog ha så mycket energi som möjligt. men fan, jag behöver alla pengar jag kan få också, det är ändå bara en veckas jobb kvar snart, usch, jag kan inte bestämma mig.. :/ idag var det tydligen jättebrist på vikarier så en från offerdal var tvungen att åka till ås och jobba, det kanske är det imorrn också så jag får jobb om jag är inlagd. det är fan inte lätt.

kvällen har iaf tillbringats med en underbar nathalie, vi fikade en halvtimme på pause eftersom man inte hinner mer nu när dom ändrat öppettiderna så dom stänger 21 istället för 22, dom borde förstå att dom förlorar på det men dom verkar inte göra det faktiskt, och det är ju trist men vad gör man? :)
vi åkte iaf runt frösön sen och kollade på alla lyxillor som finns överallt, helt sjukt att folk faktiskt bor i husen vid backen, gäääälet..

jag funderar lite på att flytta, bara dra härifrån. jag vet inte vad som stoppar mig, kanske lite saker men det som stoppar får väl följa med isf, jag pallar inte östersund längre och det känns som att alla sticker verkligen, usch.

lite sömn på alla tankar i huvudet så kanske man mår bättre imorrn?

PUSS!


Paaaniiiik!

Jag gick på intervjun imorse, gick bättre än vad jag trodde men såhär i efterhand börjar jag fundera ändå, är det vanligt eller? jag hade två personer med mig på intervjun och killen verkade gilla mig mer än tjejen, och tjejen verkade vara mer insatt i allt så hon har nog en större roll i allt vilket såklart känns sådär, fan. men på torsdag nästa vecka vet jag hur det blir, bara över en veckas väntan, fan. det känns ju inte heller bra att dom enda referenserna jag har är från två år tillbaka typ, jag har ju faktiskt knappt jobbat sen dess. dagisets referenser ville dom inte ha tydligen, killen ville men nu när jag ringde henne och hade fixat det ville inte hon ha det, det räckte med två sa hon och då fick hon från h&m och åhléns, dom hade jag redan gett, fan.

fick jobba tre timmar också, imorrn är jag ledig än så länge men det visar sig väl om det blir nåt mer eller inte, egentligen orkar jag inte men jag har fan inte råd att inte orka. alla verkar ha fått tillbaka på skatten idag och själv fick jag betala tillbaka bara för att jag satt i sigtuna i 5 månader arbetslös, fan. kom att tänka på det igår att jag åkte ner dit för första gången imorrn för ett år sen, shit vad nervös jag var, och glad, jag trodde aldrig att jag skulle sitta här nu verkligen, med en new kinda guy och jobbandes på dagis, i samma lägenhet med mamma dessutom, aldrig. men så är det, och lika glad är jag för det :)

ikväll ska det fikas med nathalie, på pause såklart, det är konstigt egentligen att vi inte är tjockare än vad vi är :)

PUSS!

20:44

Min onda rygg vill inte gå över och jag har tråkigt. det enda jag gör är att vänta på ett bekant ansikte samt kollar på traktorer som åker utanför mitt fönster, jag har svårt att tro att ingen vill byta plats med mig just nu :P

dagen spenderades på frösön iaf, well, från ett till fyra iaf, jag och stina åt lunch och inget mer, kollade tillbaka på lite minnen från förr men annars gjorde vi fan inget, hur gick tiden så snabbt då kan man ju undra? jag undrar iaf :P

jag bad mamma om massage för en stund sen men när hon suckade på skämt tappade jag lusten, då är man väl på bra humör va? :P fast jag trodde faktiskt att jag var det, och det är jag nog, men det är väl svårt att skämta med mig antar jag..

jag gick och köpte mig ett par nya skor också, det fanns två kvar i size 38 så jag tog ett par, inte fullt lika noggranna gjorda som mina förra men det är väl det man får ta när dom kostar 200 pix? dom är ju hela och rena än så länge iaf :)

om tolv timmar sitter jag nog toknervös inför intervjun. det värsta av allt är att arbetsförmedlingen öppnar 10 och jag ska vara där på intervju 9, hur går det till? sånt här är grejer som jag oroar mig för jämt, hur kommer jag in om dörren inte är öppen liksom? och tog jag fel på tid så jag ska vara där 10 och inte 9? det låter ju nästan samma. fan. aja, det löser sig väl, jag har ju hennes nummer nånstans i min samtalslista så det är väl bara att ringa om jag inte kommer in I guess, men ja, jag gruvar mig iaf..

cold creek manor börjar om cirkus 15, frågan är om man vågar se den eller inte, jag skulle iofs bara ha gett den en 2a på filmtipset så den kanske inte är så läskig, vi får väl se hur det blir :) köpt sylt och bröd skulle jag ha gjort också, ojoj :)

nej det här funkar inte :) jag bjuder på en bild när stina hjälpte en gubbe plocka upp tomburkar från österäng i fredags, det var ju tur att jag var nykter iaf och kunde samla alla minnen på min telefon ;)

PUSS!


!

Jag blev ledig idag. trots ledigheten blev jag väckt av poolen 6 gånger med deras telefonsamtal, jag svarade såklart inte, därav flertalet. jag trodde såklart att jag skulle få jobba men orkade inte, hade dom ringt innan åtta hade jag svarat men nu ringde dom runt nio, då har man äntligen lyckats somna om igen om man varit vaken under telefontiden. jag svarade alltså inte och blev irriterad samtidigt som jag fick världens ångest när jag visste att jag kanske gick misste om 8 timmars jobb. efter sex samtal lämnade dom ett meddelande på svaret istället, duktigt tänkte jag och ringde upp efter en stund, där berättade dom att jag skulle jobba imorrn, IMORRN! tre timmar dessutom, och dom ville alltså bara få bekräftat att jag kunde jobba, fuck you sa jag och la på. nödvändigt att ringa hela tiden i 2 timmar bara för att ta reda på om man kan jobba dagen efter, speciellt när jag faktiskt lagt in mig på kalendern och är därför tillgänglig för jobb imorrn, oooooonödighet skulle jag vilja kalla det.

vad som händer idag är ännu oklart, jag har världens ryggvärk och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med den faktiskt. köpa skor bör jag gå ut och göra och det ska jag också, stina vill att jag visar upp mig där så det kanske jag gör, vi får se :)

imorrn väntas en intervju, det känns fan som att det var igår dom ringde och att jag hade en hel helg på mig att fundera över vad jag skulle säga osv, och nu är vi alltså där jag inte ville vara, fi fan. men det ska bli kul, får se om jag kan prata överhuvudtaget utan att hacka tänder, det känns inte så just nu. jag vet fan inte 3 bra egenskaper hos mig, och inte 3 dåliga heller för den delen. det är ju skitkonstigt att dom ska få en bild av mig av bara 3 positiva och 3 negativa ord, hur rättvist är det om det är dom orden som ger mig jobbet eller inte, nej, jag gillar det inte. men jag ska fan ha jobbet, så är det :)

klockan är halv tolv och det kanske är dags att göra nåt vettigt av den här dagen också, eller?

PUSS!
Jag är rädd att jag kanske har gjort nåt väldigt dumt, väldigtväldigt dumt, fan.

Jag skriver söndag, igen..

Det känns som att det alltid står söndag i mina rubriker? kan kanske vara för att söndag är den enda dagen jag använder i dom, vad vet jag :)
however, dagen har inte erbjudit mycket, vi vaknade till ett regnigt 7 juni och jag har spenderat större delen av dagen inne, eller ja, hela dagen om man bortser från turen i bilen från härke och hit, men det var ju inte mycket friskluft :) poängteras ska även att jag sov till halv tolv (:O) vilket verkar visa att min sömn börjar komma tillbaka, jag sov ju även runt 11 timmar igår men lyckades ändå slockna hyffsat fort, kan det bero på mitt så krävande jobb? :)

vi bjöd iaf hit maria på middag och emelie visade hennes skills i att laga varm kycklingsallad, godkänd blev den och efterrätten bjöd mamma på, nån vit chokladglass med jordgubbar, kiwi och lite daim, mummamumma :)

jag har världens huvudvärk och den här envisa värken med lite godissug, as usual, men det gör ju inget, får se om jag kanske kan ge min kropp lite friskluft och motion och gå bort till videoteket och köpa lite gott, kanske hyra en film också beroende på hur sent det blir :) har precis sett en film, fireflies in the garden, både konstig och bra faktiskt, lite lustig men den gick att se :)

imorrn kanske det blir jobb igen, annars ska jag köpa nya tygskor eftersom mina andra är helt förstörda, tur att jag är tjejen med guldbyxan, eller? fan.

PUSS!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Nathalie ligger och spyr hemma och jag har sovit i drygt två timmar så vi skjuter på våran kväll, hon får fortsätta spy och jag får väl fortsätta sova. jag skulle dock ha velat ha en film men det känns väääldigt långt till videoteket så vi får helt enkelt se :)

Sjung om studentens lyckliga dar

Igår togs det studenten här i stan, nathalie och sofia var så fina och jag längtade mest tillbaka till förra året, allt var verkligen helt perfekt då, men det var inte min tur i år igen, nu var det deras och nu är det verkligen helt slut på allt firande fram till olivias student om 4 år :)
efter allt sjungande på wargens trappa gick jag och johan runt på stan och kikade lite, jag letade nåt jag kunde ha på mig senare på gunnars mottagning och johan försökte hjälpa till :) tack vare han hittade jag det jag skulle ha, och hade inte han varit med hade jag garanterat inte ens provat den, en skjorta med resår nertill, ganska cool men inget jag egentligen skulle ha köpt :P
vi åkte till gunnar efter fyra nån gång och åt oss tjockare på all god mat, efter åtta nån gång begav vi oss tillbaka till stan där jag egentligen skulle ha kört hårt med emelie, det blev inte så och utan förklaring här från min sida lämnar jag det där också.
jag pratade med stina samtidigt och hon fick ut mig iaf, jag hällde i mig 3 cider och sen mådde jag illa, det blev lite mycket på en gång så jag stannade nykter sen vilket var väldigt trevligt :)
vi mötte på en student på trappan som var helt dum i huvudet och slängde ner stina på backen bland annat, annat än dum jävla brud kan man nog inte säga och varken jag och stina skulle nog ha haft nånting emot om hon hade ramlat och skurit sig lite, men, så är det och nu var det min fot som blev blodig istället, även strumpan och skon också såklart så hade det inte varit fucking söndag idag hade jag gått och inhandlat nya men nu vart det ju inte så..

jag har iaf kommit fram till att studenten nog är ungefär lika rolig för alla, jag hade huuur kul som helst även fast jag inte stod på trappan i år, och det minns jag att jag hade året innan förra också, men nu är det slut, det är över nu :)

den här lördagen har bjudit på ungefär samma som alla andra lördagar när man varit ut, och trots att jag var nykter har jag ändå spenderat dagen i sängen mest, sovit några extra timmar efter att jag klivit upp och bara slöat, men det är ju skönt också :)

ikväll blir det mysmys med nathalie :)

PUSS!



Fuck you...

...well, fuck you too

Supersize vs. superskinny

Jag sitter hos emelie och kollar på den här skiten, fy fan. vi har precis konstaterat att vi hellre skulle vilja ha den feta än den smala, hon skulle antagligen bryta nåt så fort man petade på henne. äckligt är det ju iaf.

imorrn är det studenten och alla festar, jag funderar på att vara hemma, vad har hänt med mig?


Why can't you die, stop living in my mind cause everytime
I see a way to break myself free from you, stick in my head like glue
..

Just det!

Jag glömde berätta den värsta grejen och tänkte att det var bättre att göra ett nytt inlägg så det andra inte blev så långt :)

igår var jag på konsum med johan, jag hade vart sugen på godis i stort sett hela dagen så jag ville handla lite innan bussen till frösön gick.
johans familj är ganska väldigt nyttiga av sig så jag tycker det är lite jobbigt att jag är en sån gottegris och försöker välja att inte köpa med mig godis dit, fjantigt i know, men sån är jag :P
hur som så gjorde jag klart för johan i kön att jag får äta precis lika mycket godis som alla andra trots min diabetes så länge jag tar rätt insulin till, det säger ju sig självt egentligen, alla andras kroppar producerar själv och pumpar ut det insulin det ska men jag får ju göra det med mina jävla sprutor, vilket därför kan resultera i att jag ibland får högt blodsocker om jag råkar ta för lite, men det är ju sånt man lär sig. jag skulle iaf försöka förklara det för honom och hon i kassa hörde det, en jävla kärring på 50+ (hon blev en jävla kärring såhär efteråt), när jag precis i kassan sa till johan att "jag kan alltså i princip äta huuur mycket socker jag vill :)" då tittade kärringen på mig och skakade på huvudet ungefär som i "stackars lilla flicka som inte har lärt sig bättre", jag reagerade ju såklart och sa
-Haha, vaddå? :)
-Jamen du måste ju vara rätt om dig
-Jaaaamen man måste ju får äta lite gott ibland :)
-Ja men kanske inte så mycket..
-Äsch vaddå?
-Ja, du hade kunnat köpt två och nu köpte du en hel påse..

därefter var jag tyst och gick. jag ångrar såhär i efterhand att jag inte sa bara, "vad duktig du är på att förlora kunder" eller nåt liknande, hon har väl för fan inte nån rätt att lägga sig i hur mycket godis jag äter? så jag köpte lösvikt på en tisdag, och det gjorde mig till ett svullo? jävla kärring var det ja, fy fan. hennes sätt att titta på mig var så jävla äckligt också, nej fy fan, hoppas hon hade stora problem. jag tänker iaf aldrig mer handla på konsum, även fast det är den närmaste affären..

det var det iaf, nu har jag både blivit förföljd på konsum av ett äckel som sa att han ville slicka min fitta och nertryckt av personalen själv, fiiifan

.L

Fika på Ica?

Stina kom förbi för en stund sen och klagade på att jag skriver för lite.. har det hänt förut kanske? never, det kan jag lova, hon är tjejen som klagat på att jag skriver för mycket och att hon aldrig orkar läsa allt, fan. skärpning på mig kanske. men hur kul är det då när allt jag gör är att jobba? jag gör ju oftast nåt på kvällarna också, och kul har jag ju, men det är väl inte så mycket jag behöver dela med mig av direkt, så händelserika aftonar har jag nog inte :P

nåt kul jag har att berätta idag är iaf att jag ska få komma på intervju för Ica maxi på tisdag, aaaaaah! av över 500 sökande blev jag en av dom som fick komma på intervju, skjut mig i pannan en gång och ta tillbaka kulan om ett tag tack..! det är sjukt, sicksicksick! helt ärligt så sökte jag jobbet bara för att jag skulle ha sökt jobb, jag var väl medveten om att dom nog inte ens skulle läsa mitt cv och tänkte därför att det var lugnt, klart jag ville ha jobbet men det var ju ändå inte helseriöst gjort av mig, jag gick in på hemsidan och klickade och så, sen var det klart, ett jobb sökt liksom. idag ringde hon alltså och på tisdag klockan 9 ska jag på arbetsförmedlingen och försöka sälja mig själv, vilket jag är värdelös på. jag har aldrig varit på någon intervju ens, jag har haft tre jobb och på h&m och åhléns fick jag ju jobb efter praktiken, och inom pedagogpoolen behövde jag ju inte direkt berätta så mycket om mig själv, det var mest att bara skriva in sig liksom, hååååå, jag är nervös ja, och kommer antagligen vara det tills på tisdag när allt är färdigt. men glad är jag ju, såklart :) nog om det.

jag önskar att jag hade kunnat filma vädret här i stan från igår till idag. igår växlade det mellan spöregn och sol var femte minut, no joke, och idag har det både regnat, blåst som jag vet inte vad, solen har skinit och haglet har visats, det är ju sjukt och jag jämför bara med våran studentvecka för ett år sen, det var ju huuuur bra som helst och det var ju knappt ett moln på himlen under hela veckan, sjukt, ännu en gång.

Ikväll blir det fika med emelie och imorrn jobbar jag igen :)

PUSS!

You're an itch that I'll never stop scratching, a hole that I'll never quite fill

Imorse när jag åkte till jobbet lyssnade jag på min mp3 som vanligt, eller ja, som vanligt när jag åker buss, men ni fattar.. jag lät musiken gå som den gick, trots att jag har en massa dålig musik, Insomnia kom och jag ville bara somna, den slutade och där var jag tvungen att trycka om låten, den är riktigt bra faktiskt och jag tänker inte på annat än oc när jag lyssnar på den, men det gör ju inget :) efter den kom Ron pope - You're the reason I come home och jag ville bara grina. jag satt med klumpen i halsen hela låten både för att jag älskar den och hatar den, den väcker massa minnen sen början av november när jag satt hemma och grät flera dagar, just till den här låten bland annat, men den är så himla bra också så jag ville inte byta, det är lite sjukt hur en låt kan påverka en, och vilka minnen den väcker, galet galet.

när jag kom till jobbet 10 minuter för sent var den första hälsningen jag fick "hej koköna", Hej tokhöna var alltså det första jag fick höra och jag kunde ju inte annat än bara le :) bra start på dagen helt enkelt, och sen flöt det bara, som vanligt där borta :)

emelie har precis kommit så vi slutar väl där :) tillsammans med en bra låt :)

jag kom förresten på vad några bilder kan få en att må bättre, fula bilder alltså, en bild säger väl mer än tusen ord, var det inte så? :)

PUSS!
Jag kunde inte annat än le när jag vaknade imorse :)



RSS 2.0