Hur?!

Jag får aldrig blåmärken och nu har jag alltså sju stycken på mina ben? hur fan gick det till?!

Fredag hela månaden

Jag har skrattat hela dagen åt allt som hände igår. kvällen går bara inte att glömma, trots att jag redan glömt en massa. vi spelade Våghals som kanske var hur kul som helst! några fler kort hade kanske behövts men det dög som det var också. jag orkar nog inte berätta mer än att kvällen spårade som alla andra, och att det var sjukt jävla roligt, fler såna kvällar tack! jag och stina ramlade på dansgolvet as usual, jag gick på g3 själv och betalade en onödig garderob, jag vaknade där jag somnade, vilket inte var där jag hade tänkt mig, och idag har jag munsår för första gången i mitt liv, har blivit mycket mer förkyld än vad jag var igår vilket jag antar var väntat och jag vet nu vad jag vill, eller rättare sagt vad jag inte vill?

bättre kväll. bilder finns på lindihopp.bilddagboken.se ;)

ikväll kör vi på bio

Hörs!
P.S. jag och malin vill till brasilien D.S.


Bajsblöja nummer 2

Startade datorn imorse i hopp om att jag skulle hinna skriva lite om gårdagen, men inte, det blev visst lite för stressigt :)
jag och mamma gick på stan iaf och jag kom hem med ett par jeans, nagellack, en t-shirt och en kniv, trevligt. blev även mat på ragnars och direkt efter vidare mot pause där jag och nathalie tryckte i oss en bärpaj och en cola, och sen vidare mot den där cancerframkallande lådan. hon har nu fått tagit med sig min balklänning hem för provning och så, och jag kan knappt bärga mig tills jag får se den på :D

dagen har väl varit som den varit. jobbade 9-16 så jag ska väl inte klaga, men jobbigt har det varit. ny avdelning med nya barn, små barn dessutom, massa blöjor med andra ord. det värsta var ju att jag inte behövde byta blöja förrän 20 minuter innan jag slutade.. fel att jag kunde ha fått lekt dom där 20 minuterna istället, det är klart det var en bajsblöja! ändå frågade jag pojken om han hade bajsat och han svarade vänligt nej så jag litade ju på honom :S:P
fick även träffa min gamla klasskompis lillebror som jag inte hade en aning om att han hade, galet söt iaf så han lekte jag med så mycket jag kunde :P
imorrn är det ännu ett nytt ställe, eller, jag har varit där en gång men det är ju ganska nytt iaf, var ett tag sen sist.. kanske ska kolla nya jobb nu? känns ju meningslöst bara, det finns ju faktiskt inga

fick sms av malin igår där hon frågade när vi skulle åka bara sådär, jag hade väl glömt bort det lite, eller lagt det längre bak i huvudet iaf, så glad blev jag ju :) vi ska försöka åka i början av mars iaf, slutet av februari, när lönen kommit, så det är väl dags att kolla upp lite resor där också igen, se om priserna sjunker...?

jag och nathalie bestämde att vi ska ta en weekend nånstans hon och jag framöver också, kanske i mars det med, stockholm kanske, fast göteborg gillar jag också ju, men det är kanske lite smidigare att åka till sthlm? vi får se helt enkelt, nåt kul ska vi göra iaf :)

imorrn ska vi ut, på alla ställen vi kan bara för att kolla ;) sen tar vi det lugnt, kanske att jag åker till offne nån helg framöver, kan behövas :)

TJINGTJONG!
och just det, jag hatar dig. ganska mycket också.


Mardrömmar

Jag tog bort mig från jobb fem minuter innan jag skulle lägga mig igår. egentligen ville jag inte men jag hade inte pallat hela veckan annars.
fick jag sova då? nej. jag drömde världens mardröm verkligen, skithemsk, och jag grät när jag vaknade, och kunde inte sluta heller. när jag lyckades somna om började drömmen igen, och jag vaknade och grät. usch det var inte kul alls. cam var med och från att ha varit snyggsnygg igår är jag nog mest rädd för grabben nu. jag kan ju berätta den lite snabbt.

jag och jonas (jonas verkar ju vara en av huvudpersonerna i alla mina drömmar nuförtiden och det är ju tyvärr ingenting jag kan göra åt saken så det är väl bara att gilla läget) var i nåt hus, tillsammans med ida och elin ibland. jag vet inte varifrån cam dök upp, jag tror han var typ sammy först (?) och rätt vad det var gjorde han alla pappor i utkälen till dubbla personer, och alla skulle hjälpa honom döda mig och jonas. vi sprang hit och dit, men eftersom dom var så många så hittade dom oss alltid. vad jag minns efter allt springande låg cam och jonas på marken och cam högg jonas med knivar överallt, så han dog rätt vad det var och såg helt förstörd ut. sen blev jag så arg så jag fick tag på cam och började hugga honom men han dog aldrig, bara för att jag inte högg honom i hjärtat, jag högg honom både i huvudet och i magen men det var tydligen hjärtat som gällde.
elin och ida hade sovit under hela tiden så efter allt skulle jag springa och väcka dom men dom fattade inget. dagen efter skulle jag firas på min födelsedag och trots att jonas var död och var på förstasidan i alla tidningar var det ingen som brydde sig och jag bara grät, ingen fattade varför.
-Fattar ni inte att jag är ledsen för att mitt ex har dött, och jag var med när det hände?!
Jo,
svarade dom men sen var det inget mer med det. sen att alla pappor skulle vara med på kalaset och att jag skulle hålla en god min för att inte bli dödad av dom var ju svårt också.

Ja, det är ju svårt att förklara en dröm och få den låta lika hemsk som den var, jag tror att jag ska sluta sova iaf.

en dusch på det!

PUSS!
Huset eller O'learys, eller inget?

Hååå

Jag äter daimglass för att jag var sugen förut.
jag fick en kick bara av första tuggan och kommer därför inte kunna somna än.
jag tycker att cam gigandet är sjukt snygg trots att han har muskler och inte verkar ha några ögon.
jag och nathalie borde kosta på oss nåt riktigt bra, kanske bara för en kväll, men nåt riktigt bra ska vi ha.

goooood natt!

Om jag är trött?!

Det skulle man väl kunna säga, ganska mycket också för den delen, jävligt mycket faktiskt.  om jag hade haft en hög med galopperande tjuvar efter mig hade jag bara lagt mig och dött. jag vet inte ens hur det skulle se ut, och vad är galoppernade tjuvar?

inga bajsbyten idag. en hade bajsat pyttelite så jag struntade i att torka och tvätta, sen han som satt på toan, han blev väl inte riktigt ren han heller.. klart han blev! eller?

imorrn har jag bara satt upp mig till 13, sen ska jag och mamma göra stan med våra feta löner (mine not so fet) och bara må gottans :) och sen jobb torsdag fredag, kanske att den här veckan är den längsta i år. fan

nathalie tycker att jag ska bereda mig på utgång på fredag, och jag är väl inte den som är den?! sen att min vita månad redan verkar gå i kras får vi ta sen, jag tänkte att jag kunde ta 3 vita veckor istället för 4, det är väl okej? :) när en av dom bästa fyller år måste man ju vara den andra, visst :)

jag ska sova nu

U
-titta vad fint jag har ritat
-ja, du kommer nog bli konstnär
-ja, jag ritar konstigt
-nej du kommer bli konstnär, dom ritar fint
-ja, jag ska bli konstnär, för jag ritar konstigt. du ritar också konstigt.

Det är inte okej..

..att gå och lägga sig för sent och må dåligt redan då för att man kommer vara för trött för att jobba dagen därpå. inte heller att vakna varje timme efter klockan ett för att man tror att man ska upp om man inte vill komma försent till jobbet. och inte att kliva upp klockan sex för att en halvtimme senare bege sig mot jobbet, och fem minuter innan man ska åka få beskedet i ett telefonsamtal att man inte ska jobba från sju! men att man gärna får jobba från 9.30 istället, fan! troooor ni jag var trött imorse eller? sjukt trött vill jag lova, jag tog typ på mig kläderna bakåfram och över pyjamasen, sjukt.
jag fick somna om iaf, i en timme ungefär. när det var en kvart kvar vaknade jag av att lukas pratade med sig själv, jag tror inte han visste att jag var hemma, så han gick och sjöng på någon cowboy låt och pratade lite för sig själv.

jag jobbar alltså 9.30-17 idag. jag som hade tänkt hinna in en sväng till stan men det hinns ju inte, mamma ska göra nåt klockan sex så det är väl bara att vara hemma då, lär ju skriva ungefär 10 inlägg ikväll om jag känner mig rätt..

Hur många bajsblöjor kan det blir idag? take a guess :S

SES!
funderingar över min vita månad

Jag satt här..

.. med en helt okänd kamrat vid min sida såhär runt 21 tiden en tisdagkväll, med msn uppe såklart.

-är det där jonas.. jonas?
-haha, ja?
-lyssnar han på 50cent?
-nej?
-va?
-jamen det verkar väl så eftersom det står det?
-ja, jag trodde inte det bara
-haha nehe, vad trodde du han lyssnade på?
-typ..mozart?


hahahaha! hon har träffat honom en gång, men, det är väl första intrycket som räknas, visst? ;) vi kan ju skratta tillsammans iaf :)

jag börjar jobba om cirkus 9 timmar om allt stämde, så det är väl bädden nu eller? :)

SLEEP TIGHT!
kärringarna i bassängen som är där för skitsnack kan väl gå och fika?

Reklam

Jag tänkte göra lite reklam för min kära vän fredriks lilla företag såhär innan simningen så jag håller mig vaken, tänkte även säga att jag hatar att jag missade chris browns konsert, punkt

okej, www.tgeclothing.se är sidan ni ska stanna inne på ett tag, beställ en t-shirt eller två. ta Starfall för fredriks skull, det är tydligen den som är populärast, och dom kommer inte bli tryckta om inte tillräckligt många beställer tyvärr. ta Friday night party squad eller Surgery för min skull, dom vill jag ha :) gå in och kollat iaf, sen att ni måste betala i förväg är kanske ingen höjdare, men fredrik är inte dum, så han skulle aldrig ta pengarna, och tänk sen vilken överraskning när ni väl får dom ;) jag kan nästan lova att det är värt det, dom är skiiitsnygga :D

Hörs imorrn!
You can't break a broken heart


Bajsblöja nummer 1

Jag var på jobbet trekvart efter att jag vaknat idag, ganska bra tycker jag. ett helt nytt ställe med massa smått och det första jag tänkte för mig själv när jag kom in var vilka små söta! sen kom jag att tänka på blöjorna. men. jag har klarat mig ifrån nån blöja förut så varför skulle jag behöva ta nån nu? det var ju ändå två andra där som jag tyckte kunde ta han om det.

efter frukosten fick jag höra hur dagen brukade se ut
vi går ut nu och är ute till samling halv elva, under samlingen som jag ska ha idag brukar den andra byta blöjor och den tredje duka, det står vem det ska vara som gör vad, sen är det lunch och sen ska det sovas och läsas och sen får vi se vad vi gör fram till mellis.
det enda jag hörde under hennes beskrivning av dagen var; den andra byta blöjor och den tredjer dukar. låt mig duka sa jag, jag har aldrig bytt blöjor. efter att ha kollat på listan vad den jag var vikarie för skulle göra dog jag en sväng, jag skulle byta blöjor, på fyra st! ni får skratta ni som vill men efter pottgrejen har jag verkligen ångest över att se bajs överhuvudtaget, mitt inkluderat, typ. dom tänkte väl inte direkt som jag gjorde dom där två. den ena sa att nån av dom kanske kunde hjälpa mig åtminstone men sen när det väl gällde tyckte den andra att jag borde lära mig om jag ska fortsätta jobba såhär. jag å andra sidan tycker väl mer att det är bättre att nån ordinarie gör det när dom ändå kan. mest för att dom faktiskt valt yrket medans jag bara försöker fylla fickorna med dom där pengarna. hur som fick jag en bajsblöja av fyra, och det var en för mycket. han hade inte bajsat lite heller, men jag tänker inte gå in mer på det, då spyr jag nog. hur som är jag torrast om händerna nu bara för att jag tvättat dom var femte minut för att den där bajslukten inte försvinner, ändå använde jag handskar och tvättade mig med tvål och spritade dom efteråt. det hjälper inte. usch! och imorrn ska jag tillbaka, förhoppningsvis byter dom varje dag och inte varje vecka, då är det iaf inte min tur att byta blöjor. duka kan jag minsann göra, det gör jag gärna tillochmed. jag bjuder på min bajsfobi

jag och nathalie hade tänkt jobba ikväll, men hon hade mycket skola och jag luktade för mycket bajs, ja egentligen var det ju så. nemen jag ska väl simma ja istället :) sen ska jag väl sova så jag orkar jobba 7-15.30 imorrn, kul!

HEJ!
Bajs

Supersugen

att jag är kär i evan är nu solklart och att jag skulle göra nästan vad som helst för att vara i mclovins sits en kväll känns också rätt säkert, hur kul vore det inte? att ha en kväll som dom har överhuvudtaget skulle jag inte tacka nej till, haha.
det jag inte förstår är hur jag och stina kunde sitta på bion och knappt ens le? vi skrattade väl några gånger men det mesta kom väl efter filmen, men det var inte mycket, vi måste ha varit på dåligt humör? sen att jag gett den betyget 5 på filmtipset.se enbart för att alla andra tycker att den är så jävla bra förstår jag inte heller. verkligen alla jag pratat med säger att den är grym, men jag kunde väl aldrig förstå dom riktigt. där är väl anledningen till att jag velat ha den så länge också, för att den ska vara så bra och även för att jag velat se den igen för att ändra uppfattning, och det har jag väl gjort kan man säga, jag och olivia har skrattat rakt igenom verkligen, och jag skulle kunna se den ännu en gång, om jag visste att jag inte jobbade imorrn, men nu vet jag ju inte..

mr woodcock var ju ganska bra, seann var inte alls rolig, han skulle spela rätt seriös vad det verkade som vilket var svårt att se efter alla american pie och road trip och så, så jag vet inte, men jag har sett ännu en film iaf, det är ju kul :)

mitt fjärde inlägg idag, och antaligen det sista, jag borde kanske skriva en bok istället? jag och jb ska fundera på det under natten,

HÖRS!
I arrested a man-lady who was legally named Phuck

Mr Woodcock

Jag väntade med Supersugen och började med Mr Woodcock istället. den är fortfarande inte färdig då jag somnade efter halva och började kolla på den igen efter att den slutat. och tro på fan! olivia la sig bredvid mig i sängen när jag började titta, och när jag sov vaknade jag av att hon kittlade mig :O vad hände där?! jag brukar få böna och be för att hon ska göra det (det är förövrigt det bästa som finns och jag skulle kunna ligga både dagar och nätter och njuta av det). jag förstår hur som inte varför hon började, men jag klagade inte, jag bara låg där, perfect!

blev en lång promenad med mamma, välbehövlig vill jag lova, men även skitjobbig. alldeles för mycket snö på vägen för att det skulle vara lätt, var mer som att jag gick i djupsnö hela vägen, men det var skönt :) nu väntas nån laxmat, gott!

jag har även tagit ett ganska stort beslut, en vit månad i februari? det är väl inte så stort egentligen, 4 helger, och jag kan ju gå ut ändå, och träffa folket som jag vill träffa, men slippa må dåligt dagen efter? det låter ju rätt bra. sen är det ju jag och kleerup den 20/2 också och han vore det ju dumt att missa, men annars är det ingenting i februari, så det kanske vore en bra helg att köra vit? då kan jag ju kanske följa med stina på basket och se om jag ändrat min åsikt om det eller spendera mer tid med nathalie på fredagarna och kanske följa med henne på hockey som jag inte förstår mig på? spara pengar framförallt, det låter fan bra det här, vi kör på det! men det borde väl ge mig rätten att spåra ännu mer på fredag va? om vi skulle ut då? eller ska jag börja redan nu? vi får se vi får se, först väntar en jobbig arbetsvecka och fortsatt letande av lägenhet, vi tar en dag i taget ;)

PUSS!
"hon sa att han var 85:a och att han var en konstig person
och rekommenderade att inte umgås med han :P"


Jag vet..

Jag borde väl sitta och kolla på Supersugen just nu, men jag orkar inte. känns väldigt ansträngande att kolla på film ju, eller? jag tror jag sparar den till kvällen iaf, jag lär ju göra ännu mindre då? nu kan jag iaf känna att jag finns här för mamma om hon behöver någon hjälp med alla kartonger hit och dit. även att mina kartonger från lägenheten kommer ta upp all plats i nya lägenheten? jag har typ 15 kartonger inne i köket nu :O hur fan gick det till?! jag har verkligen ingen aning om vad jag har där heller, jag såg en äggskärare(?) längst upp i en kartong, men se då?

sen har jag liiite lust att lägga upp bilder på två tjejer som stolt visar upp sin lilla tatuering på ryggen helt nakna, well, nästan iaf. och tatueringen är väl inte jätteliten, men den är inte större än att det hade räckt att dra upp linnet lite lite, och ja, byxor kan man ju ha på sig också? Jag och nathalie diskuterade det där i veckan och egentligen kan man väl bara skratta åt det? dom har lagt upp bilderna på två sidor som är helt öppna för allmänheten dessutom. sen att jag inte direkt känner någon av dom är väl en annan grej, men kanske just därför jag skulle kunna hänga ut dom här också, men jag ska väl inte göra det :) jag har fått släppt lite av min irritation iaf :P tänkte förövrigt när jag har tatuerat mitt lilla älskar, älskar inte på skuldran lägga ut en hel nakenbild, det verkar ju viktigare att visa kroppen än själva tatueringen, så vi kör väl på den va? vem behöver kläder liksom?!

Over and Out!
trots hur bra vi hade det kan jag inte låta blir att undra om det hade varit bättre utan? jag skulle inte vilja ändra en sekund men allt hade varit så mycket lättare nu

Vem är daniel gulle?

Söndagsöppet

Jag köpte film igår, äntligen! jag vet inte hur länge sen det var jag köpte nån, ett tag under skolan köpte jag nog nya varannan vecka, och nu har det gått månader verkligen. men igår, igår fick jag köpa några igen, 4st för 100:-, inte fy skam. Det blev License to wed, Heartbreak kid, Mr Woodcock och Supersugen, tacka fan för den sista, jag har alltid velat köpa den men inte velat lägga ner 100 eller 200:- på den, och nu fick jag den för 25 så det är väl bara att tacka och bocka :) tänkte nog spendera den här dagen med den, kanske två gånger till och med? eller så testar jag Mr Woodcock också, den har jag faktiskt inte sett, och seann william scott  är med och han är ju rätt rolig :) vi får väl se helt enkelt.
egentligen borde jag göra nånting helt annat, jag har tänkt försöka få söndagen till en bra dag. det känns ju lagomt surt att lördagen först ska gå bort för att man oftast mår dåligt, och sen ska nästa dag också gå bort bara för att det är en sån dag? nej, det håller inte.

gårdagskvällen spenderades på emelies soffa, med stina på ena sidan och emelie på den andra, med ostkrokar i knät och en stor popcornskål på bordet, och även lite dipp och vindruvor :) vi kollade på License to wed och Heartbreak kid, jag har dock sett heartbreak kid förut så jag tog tillfället i akt och la mitt huvud på emelies axel och sov en stund. efter ett par ryckningar hit och dit vaknade jag och la mig i sängen istället. det var inte överdrivet skönt att köra hem sen vill jag lova.

Nej det här går inte, Supersugen sa vi va?

Att min och sofias vimmelbild inte är uppe är förövrigt inte okej. och ja, det blev ännu en vimmelbild, och nu har jag kommit fram till att det är jag och vimmelbilderna på fredagarna, och jag och ångesten på lördagarna, perfekt!

Över!
McLovin


...och jag saknar dig

Jag mår illa, har ont i huvudet och ser ut som en skit även fast jag duschat och försökt göra mig någorlunda fräsch. jag hatar dagen efter, den är väldigt sällan bra.

dagen har spenderats på olivias bäddsoffa (min säng) där jag har sovit mest, och tvingat olivia att kittla mig :) skönare dag, det jobbiga är väl dom gånger jag har rest mig upp och känt anledningen till att jag faktiskt legat ner hela dagen.

ikväll ska jag till stan, vad som händer där är ett stort frågetecken, antingen hyr vi någon film och gottar oss eller så drar vi som två nyktra själar till o'learys där dom dragit fram discogolvet, varför inte göra båda? kanske..

Jag vann över både olivia och mamma på armbrytning, men inte håkan, konstigt. 

HÖRS!
I say don't you know
You say you don't know
I say... take me out!

On the road again

Ja, det räcker väl om vi skrattar eller?

gårdagen hade både sina bra och dåliga delar. förfesten var K-U-L och huset var väl också kul, ibland. jag träffade blondie och la väl ner han i samma stund som vi sa hej, han är söt, men där räcker det, tror jag. eller? 
den andra då? ja, där är jag nog bara förvirrad, men jag ska lösa det här, det ska lösas det här :)
träffade även på en grabb som inte verkade förstå att jag ville ha kläderna på mig, han trodde nog att min kjol var menad att ha åt andra hållet och att linnet skulle vara längre ner eller nåt. men så var det ju inte direkt, och jag visade ju honom det såklart. han var seg iaf och verkade inte förstå vad jag inte ville. dummare kille.

jag kan ju iaf berätta hur arg jag var på fittorna i garderoben igår. visst att det var nyöppning men fan, alla borde väl ändå veta hur det blir när alla ska ut?! tydligen inte dom. vore det helt fel med några grindar som automatiskt formar en kö? och vore det helt fel att låta den som står längst fram med brickan i högsta hugg få sin jacka, istället för att sträcka sina armar över dom längst fram för att hjälpa den där killen som faktiskt är kompis med din kompis syrras kompis kille och som du träffat en gång, och nu helt plötsligt är din bästa kompis? jag stod i den där klungan i en timme i väntan på min jacka. och det var kaos inne i garderoben också, fullt med folk som egentligen inte skulle vara där men som man bad om hjälp ändå för att dom var just där, och svaret man fick var nej jag jobbar inte här, eller jag kan faktiskt inte hjälpa dig, jag står bara här för att jag inte fick någon luft på andra sidan och jag höll på att dö (och det är jättesynd om mig verkligen) jamen vafan! dö då eller gå därifrån! vafan gör man där om man inte kan hjälpa till, man tar bara massa plats för den riktiga personalen som faktiskt är där för att jobba. nej, igår kunde jag döda, många faktiskt, utan problem. men jag gjorde det inte, jag hade ju ingen pistol med mig just då, och kniven lämnade jag hemma.

ikväll tänkte jag träffa en av dom bästa igen, ta med mig lite ostkrokar tror jag att jag ska, sen hade jag nog tänkt prata med en g-r-a-b-b också, men vi får se.

PUSS NATHALIE!
-Du har ju dom snyggast brösten jag nånsin sett iaf
-Du har ju förfan inte ens sett dom!

Vem vill inte liksom?!

Gårdagen spenderade hos en av dom bästa ja, vi färgade hår och vi klippte hår, drack blue keld som helt plötsligt inte är lika gott längre, och åt lite godis på det, trevligt :)

jag tog bort mig från jobblistan idag. tänkte för det första att jag nog behövde lite sömn om jag skulle orka dansa halva natten, och för det andra behövde jag tid att klä mig inför kvällen, kanske klippa av mig lite hår osv osv..

det där med sömnen kändes väldigt viktigt och frågade därför mamma om olivia skulle gå till skolan när jag kom hem igårkväll, och det skulle hon, så jag satte alarmet på 1200 bara för att, om det skulle hända att jag sov så länge.
Linda, linda? kan du skjutsa mig till skolan? jag har försovit mig och mamma har redan gått..
jaha, så mycket med den sömnen, vem har samvete nog att säga nej till sin stressade lillasyster som förövrigt kallade en sopa för nån kväll sen bara för att vara cool för han som var i andra änden av telefonen? inte jag iaf.
så jag skjutsade henne och lyckades  somna igen när jag kom hem efter lite vridande :)

blev väckt av sms 10 igen men det var lugnt. behövde dock inte ens kolla på telefonen för att förstå vad det stod i eller vem det var ifrån. jag hade rätt men vi har pratat och hon vet vad jag tycker så det är lugnt. osäker på om det blir utgång ikväll iaf, jag får vänta och sen, annars blir det ännu en värdelös kväll även fast det är fredag.

fick lönespec från svenskan igår, haha, 420 spänn! jag tackar och bockar, och ska nog sluta där :P kanske jobb på måndag dock, skulle kännas bra :)

har laddat ner spotify precis, bättre program.

jag ska bara bestämma mig om jag ska äta frukost eller stanna här och kolla på film? kolla ut kläder som jag kanske inte ens får ha på mig ikväll? vi får se.

HÖRS!
jag är blond

Confession

Okej, jag trodde alltså att alla blad för husets öppning var för marité, det är därför jag tänkt att jag ska på marité, men det är alltså fel och jag vill nog på huset ändå, haha, sen att jag ganska nyss skrev till gisela att man inte kunde återvända till huset om första och sista gången man var där var på sweet 16 kan vi ju glömma nu, tack ;)

sen att sofia och c/o kan ändra sig i sista sekund och hellre vilja stanna hemma, det är ju en annan femma ;)

Flingor?

Fucked up!

7-16 var det ja, och jag överlevde, se där!

dagen kan ju bara ta sig där bak annars, jag vet inte ens om jag orkar mer. men kvällen är kvar och den ska spenderas med en av dom bästa :)

det luktar blodpudding och jag mår illa..

man kan alltså gå på huset på fredag också, och g3? svårt val, fast jag tror att jag gillar dom ställena åt andra hållet bättre. jag ska ju leta min blondie, och det känns som att han är åt andra hållet ;) fats å andra sidan kan det finnas en del bra ändå.. jag vet ju inte, vi får la se ;)

/
Verklighetsuppfattning vaddå? 

Kanske kanske..

...att jag och nathalie är bäst på att fika, bäst på att prata konstant i timmar utan att det blir tråkigt, med nathalie blir det aldrig tråkigt, med henne blir det bara bra, och jag tror nästan att jag skulle kunna sitta där hela natten, nästan ;)

sen att nathalie påstår att jag skulle ha skabb vet jag inte om jag gillar. det kliar överallt på min kropp, men det är minsann inte skabb! är det inte torr hud är det fan för blöt hud, haha, vem fan har skabb? rävar? ja, men fan inte jag!

Skabbkvalster angriper huden på särskilda ställen, till exempel fingrar, handleder, armhålor, runt könsorganen, huden kring naveln och runt kvinnors bröstvårtor. Barn kan få skabb på handflator och fotsulor.

Ett vanligt symtom är klåda, i synnerhet på natten. Det kliar mest på de ställen där kvalstren slår sig ner.

hittade det där nu, och helt ärligt låter det inte som det jag har blivit drabbad av, puh!

Du kan få skabb om du har nära kroppskontakt med någon som har skabb eller om du använder en smittad persons kläder eller sängkläder.

Skabb smittar bara vid närkontakt och inte vid vanliga sociala kontakter. Från det att du smittats dröjer det cirka en månad innan det börjar klia. Även under den tiden kan du smitta andra.

okej, hade jag haft skabb skulle jag lätt anklaga den fula killen från i fredags, ruskigt ful var han, och det såg jag inte förrän vi kom ut, usch! men, en månad sen, vad gjorde jag då? skit samma, det är ju klart att jag inte har det iaf, men vafan är det då är frågan, jag ska ta reda på det iaf..

hade för brått i förra inlägget att jag glömde bort att berätta om min kommande näsoperation. jag har alltid fått höra att min näsa är liiiten, och idag såg jag att den var lika liten som en 3-årings på dagiset, vafan liksom? det är inte okej!

jag ska sova nu. tänkte bara säga det. sen att jag och nathalie har pratat skit, sanning, lögner, killar, fula killar, fula tjejer som jag faktiskt trott varit fina men under kvällen kom på var ful, det kan vi ju ta sen ;)


PUSS!
sa jag att jag började 7 imorrn? jobbar 8,5 timmar? normalt för en normal människa kanske, men inte för mig.


En rablador

Klev ni också upp halv sex imorse?
det gjorde jag, efter att ha vaknat 00, 02, 04 och 05 i ren förtvivlan över att jag har försovit mig, drömt diverse drömmar om pamela anderson och att hon var anledningen till att jag vaknade så tidigt hela tiden, skulle jag bli lika snygg som henne hade jag fått nog med skönhetssömn dom tiderna tydligen, det var så drömmen sa iaf, och jag tycker knappt att hon är snygg, jag vill iaf inte se ut som henne.

tackade iaf gudarna för GPSen när jag begav mig mot nälden och destination hammarvägen 9. det gick galant enda tills telefonen sa att jag var framme och rakt framför mig såg jag bara svart, inget mer, och det enda man kunde göra var att vända. så då tackade jag gudarna för telefonen istället och ringde dom på dagiset och fick en vägbeskrivning av dom.

jag var stensäker på att jag skulle få magsjuka i förmiddags, mådde galet illa och var helt säker på att jag skulle behöva springa på toa när som helst. det gick över efter lunch efter att jag ätit spyan själv till mat, och direkt efter fick jag höra att någon spytt i tallriken, direkt i tallriken, fräscht för dom andra, verkligen. kunde ju skatta både mig själv och dom andra lyckliga för att jag fick äta i personalrummet idag iaf, annars hade jag nog kört en följa john och spytt lite jag med.

fick samtal av the boss på eftermiddagen och har alltså jobb imorrn också, samma ställe, men mellan 7-16 :O jag kan ju dö en långsam död jag snart, väldigt snart..
och stina är inte med på utgång på fredag, men jag ska fan ut, frågan är dock? marité eller o'learys, fundera fundera.. jag vet nog vart jag vill men jag vet också vart alla andra ska :S vi får se helt enkelt :)

nu blir det fika med nathalie på pause, myspys :)

PUSS!
Olle, jag gillar blonda, och jag skulle hänga ut dom om jag kunde ;)

Woow

Jag blev kär i eftermiddags, trot den som vill, men så är det, och bara av ett kort dessutom! tänk om fler kunde få en att bli kär så lätt av bara ett kort, jag ler av bara tanken :) han är blond dock, och det tar emot liiite, men vafan, det kanske är dom jag ska satsa på ändå? sen om det skulle komma en brunhåring kanske jag skulle glömma blondinen? jag vet ju inte. äsch, jag får hoppas att blondie går ut snart ;)

det ringdes om jobb för nån timme sen, 7-14:30 i nälden imorrn, ingen aning om vart och adressen finns inte på eniro så det känns som ett litet jävla stort problem, men det löser sig, pengarna rullar in iaf ;)

sen att jag har skrivit 4 inlägg på en dag är inte okej.

/
Jag älskar inte dig längre. jag saknar den tid vi hade som var bra och därför säger mitt hjärta att jag älskar dig, men det gör jag inte. det får jag inte. det kan jag inte. det vill jag inte.

Dubbla personligheter?

Jag tror jag har det, verkligen. jag ändrar humör hur snabbt som helst och jag vet faktiskt inte vad jag håller på med ibland, ena stunden ser jag allt som ett helvete och 5 sekunder senare kan jag se all mening med livet, haha, men ni vet, det finns saker man måste bjuda på här i livet, jag bjuder på mina personligheter.

satt och kollade på face precis, igen. det är knäppt en grej, jag blir glad av att se att en människa jag inte vill se glad är glad, helt galet. men det får mig att bli glad på nåt sätt. jag tänker direkt att jag inte ska må dåligt över nånting någon annan inte mår dåligt över, så då blir jag glad. lite iaf. samtidigt som jag mår så sjukt illa, hela magen vände sig direkt när jag läste det jag läste och jag gick på toaletten direkt och satte mig på knä för att vara beredd på vad som skulle komma. vi ska inte gå djupare in på det, men det är ju sjukt att en människa kan få en att spy?! att en människa kan få en så illamående..

sa jag förresten att min telefon är trasig? jag kan varken ringa eller smsa jonna, jag skulle göra det igår, och när jag valde henne på skicka till stod jonas nummer där och när jag la till henne blev det kenth lundgren istället, gjorde jag det igen kom jojjes nummer rätt vad det var så jag måste nog fixa det där, frågan är vem smset hade kommit till? skulle ju vara rätt kul att prova. hur som hatar jag telefonen, det har bara varit problem med det jävla aset. hur som behöver jag mitt garantipapper som jag inte tänkte på när jag åkte från sigtuna så det ligger kvar där nere, och jonas svarar inte på mitt sms så jag lär ju få vänta, fan..!

det är tisdag och jag ser fram emot fredag, nej det gör jag nog inte..

Du är ful, så jävla ful, du ser ganska äcklig ut också för den delen.

Jag tycker faktiskt..

.. att det är riktigt tråkigt att vara ledig. det finns verkligen ingenting att göra och jag orkar inte köra bilen in till stan varje dag bara för att komma härifrån, jag börjar bli ganska less på sträckan krokom-ås-östersund

har suttit här i två timmar nu och inte gjort mycket vettigt, jag har kollat på klipp jag missade från idrottsgalan igår när min kusin dansade vilket såklart var kul att se :) sen har jag suttit på facebook i en evighet tror jag, och jag tror jag börjar bli less på den där sidan, det finns ju inte mycket vettigt där egentligen..
sen har jag läst både hannas och mairons blogg och börjar längta mer och mer efter usa och funderar starkt på att göra iordning mina aupair papper som ligger hos pappa och se till att åka nästa vinter? det känns perfekt om jag skulle göra så. funderar på att spara ihop massa pengar nu till kanske september oktober? och sen resa ett tag och direkt när jag kommer hem drar jag till usa ett år. ett år känns så jävla länge bara. men det kanske inte är det ändå? jag vet ju inte, men å andra sidan vet jag inte vad jag skulle göra här i ett år heller. härifrån skulle jag kunna sticka redan imorrn om det vore så.

TÖNT

Jag tänkte börja den här underbara dagen med att skriva av mig på...

...tre personer som jag efter igår skulle vilja slå in huvudet i väggen på bara för att visa att dom levde, åtminstone väcka dom på det sättet. jag har seriöst börjat tvivla på att dom här personerna är människor.

1. Den här personen vet inte vad vänskap är, h*n vet inte hur man själv blir lycklig av att se andra lyckliga och har också det fastställt på kartan att är inte h*n lycklig ska minsann ingen annan vara det heller. h*n verkar ha förbaskat svårt att vara trevlig mot folk och bara bete sig som en människa, vilket jag fick bevis på igår senast. alla ska ha förståelse för den sits h*n sitter i men i själva verket börjar alla bli riktigt less och det kommer antagligen sluta med att h*n är ensam om h*n inte skärper sig.

2. Här finns det väl kanske inte så mycket att säga förutom att personen är sjukt trög i huvudet, jag önskar att jag inte behövde säga det men jag blir riktigt less. jag ber inte om nånting, jag har försökt bett om att vi ska bete oss som människor, det är väl inte mycket begärt? men inte ens det går. jag ber om minsta lilla grej, som är väldigt nödvändig just nu, men jag får ingenting tillbaka, det är som att h*n har dött, det kanske är det h*n vill få mig att tro.

3. Ja, hur ska jag börja. h*n hör ingenting, lyssnar ingenting, och har inte hjärnan till att förstå saker och ting. h*n frågar en grej och jag svarar därav h*n svarar och ger mig svar på nånting annat. h*n förstör allt och det tar emot att ta kontakt med h*n. allt har förändrats på så kort tid och jag vet inte vart personen jag kände innan har tagit vägen, men jag orkar inte bry mig längre heller, allt är förstört.

jaha, thats it, ni som känner er träffade kan nog göra det, det finns säkert en anledning. och det är ingen mening att ni börjar prata med mig om det för jag tänker inte säga vilka det är, känner ni er träffade, gör nånting åt det istället.

nog om det där då. jag blev väckt halv tio av att dom borrade utanför. det installeras nån bergvärme tror jag som snart borde vara klar hoppas jag. jag låg och vred mig ett tag och försökte njuta av sängen sådär som man gör när man inte får vara i den. nu fick jag ligga där men jag blev bara rastlös, haha :)

kanske blir lite jobbande ikväll? får se vad nathalie säger sen, jag borde nog jobba ändå men det är fan inte kul om man inte är två iaf :P borde nästan lägga ner det där jobbet, finns ändå ingen mening med det, och jag har 8 pass kvar med lön, fan!

nu kanske man skulle ha tryckt i sig en frukost? en kaffe också? tåls att tänkas på

Adieu!
-Linda, minns du hur många du hade?
-Vaddå, hur många du hade med dig hem i fredags eller?

Tårta

Jag har precis kommit hem från sofia där tårtan stod på bordet, och vet ni? jag tackade jag till kaffe för första gången, haha :) skitgod tårta, kan inte stava till den men den var god ja, det var väl det jag sa :)

dagen spenderades hos stina och på stan, hittade en shiiiitfin scarf, jag kommer aldrig få nog av dom där :)
färgade stinas hår och fick nästan mer färg i ansiktet än i håret, men det löste jag såklart ;)

nu ska jag kolla på idrottsgalan, var i stan och åt tårta när jacob dansade så jag missade det :( tur svt webb-tv finns, haha :)

CIAO!
Jag begär ingenting av dig, absolut ingenting, men sånt här skulle kunna få mig att spricka, du gör mig galen, fy fan!

...

I hate the way you talk to me,
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots,
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
- it even makes me rhyme.
I hate the way your always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh.
Even worse when you make me cry.
I hate the way that you´re not around,
And the fact that you didn´t call.
But mostly I hate the way I dont hate you,
- Not even close,
not even a little bit,
not even at all...

Liar liar

P3 guldgalan kan vi bara tacka och bocka för, skönt att se att det finns några som kan nånting om musik här i sverige ändå, Håkan var klockren, Afasi&Filthy mer än okej men inte mer, Lykke Li (Y), och johnossi skulle jag aldrig klaga på, sweet!

Vaknade två inatt av mitt kära blodsocker, svettades som om det hade varit 200C och kunde knappt resa mig upp ur sängen, hade ingen koll på vad jag gjorde och drömde bland annat att anledningen till att jag mådde såhär var för att jag hade skrivit ett inlägg om Sofia och skrivit Sofia som rubrik, vilket tydligen inte var okej då. tog mig upp ur sängen iaf och pallrade mig ner till köket för mjölk och macka, sen la jag mig igen i hopp om att det skulle bli bättre, och jag levde ju när jag vaknade imorse iaf.. sjukt äckligt är sånt där iaf, tur att man känner av det när man sover iaf så man vaknar, olivia har sett mig skaka med fradga i munnen och vita ögon en gång förut så jag hade väl inte tänkt utsätta henne för det igen. man kan ju försöka iaf..

drömde en hel del knäppa grejer inatt faktiskt. först det där med sofia, vilket jag tror berodde på att hon fyller år idag och för att jag sett bilden på oss tusen gånger sen i fredags, haha, sen drömde jag att jag och nathalie försökte para ihop mig med min gamla klasskompis fredrik som varit tillsammans med hans tjej i typ 3 år, men det var tydligen okej ändå, berodde antagligen på att jag mötte honom på Q8 igår kväll. drömde även att två stycken hade sex mitt framför ögonen på mig och jag rubbade mig inte, kan ha att göra med att båda tidningarna jag köpte igår innehöll massa sexartiklar, haha, och det var inga konstigare tidningar än VeckoRevyn och Solo :P Knepiga drömmar iaf, natten har väl känts sådär och efter min svettatack borde jag väl duscha men vattnet är avstängt så jag funderar på hur jag ens ska kunna borsta tänderna, tror dock att jag har en lösning uppe på rummet :)

snart blir det stan med stina och ikväll får vi se om vi kanske åker skridskor? :O jag varken kan eller tycker särskilt mycket om skridskor men man måste ju sysselsätta sig med det man i den här stan? :P

PUSS!
Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Back in business

Det känns som att allt är som vanligt nu igen när jag skrivit 3 inlägg på en kväll ungefär :P

illamåendet är över iaf, jag har lyckats tryckt i mig tre rullrån så det är nog ingen fara med min mage inte ;)

har suttit och läst mina tidningar i några timmar nu och märkte att Solo skrivit ordet slentrian i typ 5 artiklar vilket för mig känns som 4 artiklar för mycket, nästan 5 faktiskt. vad är det för ord egentligen? det borde väl finnas nåt bättre ord att använda? jag kan fan inte ens uttala det.. nog om det.

i veckorevyn läste en artikel om en tjej som hade förlorat sin bästa vän för 4 år sen, och hon sa såhär efter massa annat;

Människor bearbetar saker på olika sätt och eftersom jag har haft svårt för att prata har det varit bra att ha bloggen att skriva av sig på. Jag har fått berätta och follk har lyssnat, men på ett helt annat sätt. Och det känns även bra att kunna dela med sig och kanske kunna hjälpa andra som läser och känner igen sig. 

jag har fått höra att jag är dum som skriver saker i bloggen som andra kanske inte har att göra med. fine, men det är mitt sätt att få ut allt jag har i mig, och det hjälper mig att kanske tänka på ett annat sätt genom att se och höra vad andra runtomkring tycker. att det är fel förstår inte jag, sen att peka ut någon är väl annorlunda, men gjort är gjort och det är bara att gå vidare. men att inte låta någon bearbeta det som händer på det sätt den tycker är bäst är mer än fel, vem skulle säga åt en person att inte gå till en psykolog eller att det vore bäst om den bara höll käften? hur fan går det då..? nej, jag ångrar ingenting jag har skrivit här, och jag tänker fortsätta.
nåt jag funderat på dock är att lösenordsskydda bloggen, inte för att ha koll på vilka som läser den, skulle jag göra det skulle jag be alla att skicka mail och be om mitt lösenord, för jag vill att alla läser, men jag vill kunna bestämma vilka som inte ska läsa den, haha :)

kul att min telefon var trasig när jag vaknde imorse :S den funkar och så men den har tappat en bit av sig själv.. plasten till knapparna är framme också så snart ryker väl alla knappar, just my luck

borde väl sova så jag är beredd om det blir nåt jobb imorrn :S hade verkligen velat ta bort mig från listan just imorrn men jag kan bara inte, vore ju surt om jag ändå blir ledig på tisdag liksom, och har jag tur kanske jag är ledig imorrn :)

Sleep tight!
Äcklig

Magsjuka?!

Jag mår illa, är tokvarm och ryser hela tiden.. är den påväg nu eller? eller är det bara nåt man får för sig för att det går magsjuka överallt? mår jag illa bara för att jag har ätit 7 dumle? jag vet ju inte, illa mår jag iaf och det lär ju visa sig så småningom om jag ligger och spyr eller inte..

mina naglar går av, jag skrev om min lillnagel som gick av på hälften, sen blev tumnageln på tok för kort och nu snart ser den andra lillfingernageln likadan ut som den första, jag vågar inte dra av den bara.. nog om naglar..

har köpt mig två bra tidningar jag tänkte ägna söndagskvällen åt, kanske inne på toan för att vara på den säkra sidan? håå, jag kan inte bli sjuk nu, jag måste jobba.. fan!

jag försökte hitta en kul låt att lyssna på. hittade inget annat än den här och nu funderar jag på att bli kines i mitt nästa liv, bara för att dom är som dom är, fula och dryga, och kanske lite roliga..nej det tror jag inte, men varför inte liksom?

SPYR
I can do this, I am a dude, I'm a hunky dude, I'm a bad ass hunky dude


Summa summarum

Fredag

Efter en ganska lugn dag på jobbet tog jag bilen klockan ett in till storstan för att handla kläder för kvällen med sofia. det tog oss kanske en halvtimme och sen hade vi allt fixat :)
åkte vidare hem för att 20 minuter senare bege mig mot dagens födelsedagsbarn, min kära farfar, 78 år och lika go och glad som alltid :) det blev en lite kortare visit för mig för att hinna åka hem och piffa till mig inför sofias kalas.
kom till sofia med två trisslotter i present, väldigt fantasirikt i know men vi hann inte med nåt annat tyvärr, åt god tacos där och efter maten fixade jag och s våra t-shirts som blev galet snygga efter lite klipp och spray :D

vi sjöng massa singstar och jag och stina blev lämnade med mickarna ett tag vilket jag tror startade våran kväll på riktigt :)
nathalie spydde på vägen och o'learys kanske var huuur kul som helst, trist för er som inte var ut vill jag lova..! jag fick väl lite skäll vad jag minns men det var okej.. skället kom efter tolv också och eftersom det var min dag kunde jag stänga av öronen ;)

-Sa du att det var oskönt att onanera?
-Nej jag sa verkligen inte det!

/ E&N





Lördag

Vaknade frusen om benen och inte jättepigg runt halv elva. fick samtal av familjen andré där det sjöngs för fulla muggar, och blev sen bjuden på stinas specialfrukost, smoothie och macka, haha, supergott :) åkte ner på stan för fika på pause med mamma och olivia, köpte ett par byxor för första gången på evigheter och tog min systemet-oskuld, bättre.
åkte tillbaka till stina för pizzabakning och fick öppna paket. plötsligt ramlade det in folk och efter mat och lite spel satt vi i bastun och svettades. efter bastun gick vi ganska trötta mot news och tog oss en varsin drink och lite popcorn, och sen vidare mot G3 efter att ha hört att det  var typ 20 pers på o'learys. vi var dock lite osäkra på G3 också pga den långa kön;

- Men shit, kolla kön, vi drar på pause istället..
-Vänta, hur många är ni?
-Eeh, sju?
-Okej, det finns en ingång lite längre ner för dom som bara har biljetter, ta dom här och gå in där
-Jaha, tack :)

Det är väl kanske inte varje dag det händer, vi såg sen dock att vi inte var dom enda som fick biljetterna, men vad gör det liksom? osmidigare vakt som högg oss direkt bredvid kön och visade alla andra hur lätt det var att få komma in istället för att stå i en lång kö, nej kanske inte, men jag klagar inte :)
G3 var kanske hur kul som helst också, kanske till och med roligare en larrys? hade jag inte varit fullt så trött som jag var hade jag nog haft ännu roligare, men vafan, det var min födelsedag och jag hade hur kul som helst ändå :)
roligast kanske var när stina blev omkramad av en helt okänd ful kärring som inte verkade förstå att stina var helt okänd för henne också, eller kanske när vi fick se hur kort matilda var?
min första födelsedag utan tårta också borde antecknas, fast jag vet ändå inte om jag gillar tårta så det gjorde liksom inget ;)



Tack tjejer



Söndag

Vaknade upp runt elva hos emelie efter att jonna hade smygit ut redan klockan sju. mamma ringde och var påväg hem från svenstavik och kollade om jag skulle hämtas upp, jag hoppade upp och åkte för frukost på tages med mor min. efter det blev det ett trevligt besök hos mormor :) det är rätt kul hur hon pratar om sina problem om hur ont hon har överallt, med ett leende på läpparna. själv skulle jag vara så jävla less och deprimerad. dom problem jag har idag pratar jag minsann inte om med ett leende på läpparna, haha :P

har ganska nyss kommit hem iaf och ska snart laga en mumsig middag :)

jag tror att vi ska göra om den här helgen snart :)

HÖRS!
Problemen du har går inte att jämföra med någonting annat. jag har fått nog av dig.

Varm oboy och rostad macka

Godare

kul att jag på förstasidan av blogg.se såg en mongis, dom är det värsta jag vet.. det är hemskt visst, men jag rår inte för det, det är precis samma sak som det där med bajset i pottan och kvälvningarna, det bara finns där liksom, sen att den där mongisen inte var mongis utan bara en göran persson gjorde ju inte saken bättre, men det gör det samma, han gillar jag inte heller satt..

har precis bränt tungan på min oboy och rev förövrig bort halva min lillfingernagel idag vid lunch, barnen gick väl mig lite på nerverna eller nåt, hur som så har jag bara en halv nagel där nu, alltså av den nagel som ska sitta där och inte den som sticker ovanför fingret, inte vidare skönt vill jag lova, ganska ömt faktiskt..

imorrn fyller farfar år, ska nog dit på tårta en sväng på eftermiddagen med pappa och olivia och sen bär det av naket in till stan till sofia för tacos och sånt ni vet. det är tydligen dags för mig att peppa upp mig har jag hört, både av nathalie och stina, och eftersom nathalie ska med för en gångs skull (;)) borde man väl kanske göra det, och för stina göra jag väl allt ;) jag tänker försöka iaf. försöka duger?

man kan spela boule på multihallen för 40:- i 1,5 timme sa gabbis precis, kanske blir det på lördag då så alla har råd att följa med? ;)

L
Mitt förra inlägg blev nog lite långt, men jag skyller på gp

The weakness in me

Jag känner mig som en trasa, en trasa som har använts på tok för många gånger, den har kastats hit och dit, tvättats i diskmaskinen för att bli renare men det enda den har blivit är mer sliten, ännu mer kastad efter det och snart är den för tunn för att kunna användas igen.
det känns som att alla runt omkring jämt tar mig som ett andrahandsval, och att jag sen inte ska märka det utan vara glad över att jag tas som ett val överhuvudtaget, men jag orkar faktiskt inte mycket mer.

dagen började väl bra, jag vaknade pigg och åkte på jobbet pigg, fick under dagen upprepa samma meningar ett antal gånger vilket nu efter att ha varit på samma dagis en längre tid inte kändes okej, fick även se att världens minsta barn kan bajsa som en elefant, det var helt galet vill jag lova, hon satt huuur länge som helst och när hon väl var färdig var hela pottan full, helt sjukt, och sen när jag skulle tömma den var det SÅHÄR nära att jag spydde, jag försökte intala mig själv att det bara var bajs, helt vanligt människobajs, men det hjälptes inte, jag kvälvdes hela tiden och kvälvningar kan man faktiskt inte göra nånting åt, hur som klarade jag mig, hade ju sett bra ut om jag hade spytt på sidan om pottan också..
efter stan åkte jag happy happy in till stan för att möta upp sofia och inhandla våra kläder till imorrn, väl inne i stan var hela gågatan svart, alla affärer var stänga pga strömavbrott, jag frös häcken av mig då det nu plötsligt har sjunkit från +6 till -20 grader (imorrn ska det blir -30 :O) och jag väntade bara på att sofia skulle ringa vilket hon inte gjorde förrän en kvart senare, vi pratade en stund och sen bröts det, efter det väntade jag på att hon skulle höra av sig igen men det gjorde hon inte, och med noll kronor på mitt kort kunde jag inte ringa upp utan gick runt på stan och frös. efter ett tag ringde stina och jag åkte till frösön direkt. efter ett tag där blev jag skitless, ingen sofia ringde eller svarade på mina samtal och jag och stina kom inte fram till nåt vettigt inför lördagen heller, så jag åkte hem.
just idag kunde inte annat vara mer skit, jag trodde att sofia tog mig som andrahandsval som alla andra, att nåt viktigare hade dykt upp och hon kunde inte förmå sig själv att ringa och säga det (nu var det inte så men det kändes så då), att det sket sig medförde också att jag nu inte har nånting att ha på mig imorrnkväll, har inte handlat kläder på jag vet inte hur länge och bara grejen att jag hade räknat ut allting har nu gjort allting mycket jobbigare. sen att jag trodde att jag hade en helkväll bokad inne i stan, eller ja, en längre tid iaf, så blev jag less att jag var tvungen att åka hem halv fem ändå till ett hem jag inte vill komma hem till.
jag satte mig direkt när jag kom hem inne på toan för att det är enda stället jag vet att jag får vara ifred på, satt där en timme tills jag blev för hungrig och gick sen upp med irritation i hela kroppen.

jag vet faktiskt inte vad det är med mig, vad det än är så tror jag inte att jag orkar mycket mer. jag känner inte igen mig själv längre, och jag har förlorat alldeles för mycket på för kort tid. jag flyttade härifrån för en person jag nu förlorat, och under flytten förlorade jag vänner som jag kanske skulle ha varit mer rädd om, under flytten tillbaka hem fanns alla där, till och med dom jag inte hade räknat med, och nu är jag här ensam igen, både pga dom misstag jag gjort och för att jag antagligen snackat för mycket med dom jag trodde skulle förstå mig men i själva verket bara blev less på att höra om mitt liv som ingen egentligen kan förstå om dom inte befann sig i min kropp för en dag, med det har jag också märkt vilka som är mina vänner och vilka som inte är det, och det är för få med tanke på vilka jag trodde jag hade. alla har svikit mig på nåt sätt, och i det inlägget jag skrev om hur min vänskapskrets såg ut märkte jag också hur påtvingat allt blev plötsligt, jag skrev att jag tyckte att alla hörde av sig för lite, och vips så vara alla fram med sina telefoner och knappade och frågade hur det var, det var väl inte så jag menade det direkt.
jag har, helt seriöst, funderat på att prata med nån, nån som jobbar med att lyssna, både för att alla andra runtomkring inte ska behöva höra på allt och för att jag ska kunna samla allt jag pratar med hos mamma, hos pappa och hos alla er hos en person, som har hört på massa saker förrut och kanske vet hur jag kan hantera saker bättre, men jag vet inte, det kanske är dumt också, sen känns det lite konstigt också faktiskt.. men man vet ju aldrig.. just nu känns det som att jag sakta men säkert bryts ner..

lördagen känns ganska oklar, bastun är bokad och utgång är på ingång, men jag vet fortfarande inte vilka som kommer eller hur det blir med bodaborg. fan

imorrn? jag är inte pepp för fem öre och jag vet inte vad jag ska ha på mig. jag vill inte, tror jag. usch. det är gratis iaf

nu slutar jag

/
-Maybe you're not afraid of me but I'm sure you've thought about me naked..?
-Am I that transparent? I want you, I need you, oh baby oh baby

.

Fan!

egentligen behöver jag väl inte skriva mycket mer, det räcker så. lägenheten vi kollade på var skitfin tycker jag, eller ja, skitfin var väl att ta i men jag hade trivts där iaf, om det hade varit jag och en till, perfekt ungdomslägenhet, vilket mamma inte är, och som både han mattias och mamma sa så skulle det nog bli ganska trångt för oss tre. men fan! kan vi inte bara klättra upp längst upp på rådhuset och sen hoppa ner, för att falla pladask mot asfalten som bara mosar sönder oss? jag är på! ganska iaf, det borde ju kittlas sådär skönt i magen åtminstone? jag vet ju inte.. ni kan ju ta mig härifrån iaf, sen om jag ska dö eller inte är väl inte så viktigt, kanske läggas in på psyket en dag? det går tydligen att lägga in sig själv där om man känner att man behöver, dra på sig en tvångströja och känna sig som ett riktigt psykfall för en dag, snart kanske jag är det..

jag skulle kunna ringa på en 1a i odensala, men jag vet inte om jag vill. vore skönt att bo hos mamma ändå, slippa betala hyran och få maten på bordet liksom, även fast jag vet att jag vill ha mitt eget också, men kanske inte just nu, eller är det kanske just just nu?! fan jag vet inte, det snurrar i min skalle.

jag är skittrött och borde egentligen sova för att orka med hela dagen imorrn, men olivia har killbesök på rummet så det vore väl oartigt att gå upp och be han dra hem så jag får sova, sen tycker mamma att han ser ut som jude law så det vore väl dumt av mig att förstöra den chansen min kära syster får, jag måste ändå duscha och lär nog inte somna förrän elva ikväll igen, och jag trodde att det var fredag imorrn ett tag, men det är det ju såklart inte, fan, jag är less.
fredag kommer bli jäääääligt grymt iaf, massa singstar som jag älskar, möjligtvis lite guitarr och twister, trevligt. jag är inte pepp alls nu, fan!
imorrn ska jag och sofia gå på stan iaf, det ska bli kul.

jag är världens lyckligaste flicka... jag vet ju att det finns dom som har det värre iaf, det är rätt skönt, tror jag.

nu slutar jag, en blogg ska inte handla så mycket om en själv.

/Never again
sa jag fan?

Ernst

Jag stod och skivade korv till middagen idag och började tänka lite på ernst. varför vet jag inte men han bara dök upp, jag har inte tänkt på han på länge heller så det var ju lite trevligt, kanske inte han i sig men ändå, tanken på hur jag var förrut, haha, och hur jag säkert fortfarande är bara det att jag inte haft möjlighet att visa det på ett tag, och det tackar vi fan för. grejen är ju den att jag har en förmåga att bli väldigt intresserad av personer jag inte känner, jag fastnar liksom för dom utan att egentligen veta varför, oftast är det utseendet det sitter i, är dom sådär förbaskat fina så kan jag bara inte släppa det, haha, och ernst var det, det var väl nån gång i ettan jag såg honom första gången, det måste det ha varit, och efter det kunde jag inte släppa honom. helt galet i know, men sån är jag :P
sen varför vi började kalla honom ernst minns jag inte riktigt, det var nån gång under yran -06 det kom upp iaf, och jag tror att det har nånting med sara och jennifers tro om att ewert ljusberg hette ernst, men jag minns faktiskt inte. hur som var det kul att tänka tillbaka lite iaf, jag blir väl dock lite rädd att tänka över hur "kär"  jag kan bli i en människa som jag inte ens känner, haha, man är nog inte helt frisk ändå. samma var det nog med danne i snook första gångerna, men vi går inte in närmare på det ikväll, haha, sjukt är det iaf :P
att jag fick tänka lite på ernst idag iaf gjorde att jag tänkte tillbaka mycket på just yran det året, hur braaa hade vi det inte?! jag vill spy av bara tanken, och jag skulle le när jag spydde såklart, men fan, det var helt underbart verkligen, varje dag var bara så jävla bra och allt var bra! nämnde jag att det var underbart? usch, om jag fick backa i tiden vet jag inte om jag skulle ta studenten eller yran, helt ärligt, så bra hade jag det :)
nu lämnar vi ernst

jag och mamma ska in till stan runt åtta och kolla på en lägenhet, ovanför mark twain tror jag :O:D helt galet bra, det lär ju vara skit bara för att den ligger så bra och för att jag åker med, med den oturen jag har :S

har kommit fram till att jag nog kommer få magsjuka till fredag också, nathalie var påväg att blir sjuk när jag var hos henne, olivia säger att det går vinterkräkan på hennes skola och på dagiset har det varit ett fall av magsjuka, och med den förbannelsen som har kommit över mig lär ju inte jag klara mig, bara för att det är min födelsedag snart, det vore konstigt om jag klarade det faktiskt..

UNDER!
Bättre tider


Jobb är ingenting för mig...

Jag vet, vem är jobb nånting för egentligen? men det är verkligen inget för mig. så mina planer är att vinna på triss på nyhetsmorgon, 50 000:-/månaden i kanske, 50 år? jamen det tar vi. Du ska vara glad att du har ett jobb tänker säkert den där arbetslösa jäveln, och det är klart att jag är, skitglad, men det är ju också bara för att jag ska kunna få in pengarna jag vill ha, och det skulle jag ju inte behöva om jag hade dom där från trissen :) jag skulle säkert jobba ändå, men ändå, ja ni vet ;)

kul att det känns som att hela jag luktar bajs! så är det på dagis, och ändå har jag inte bytt några bajsblöjor än, men bara grejen att bajset möjligtvis finns i blöjan gör liksom att det luktar.. ja det är bra underligt..

max verkar kanske ska börja jobba på svenskan, och ingen kunde vara lyckligare än jag. jag var faktiskt SÅHÄR nära att ringa och säga upp mig därifrån, dumt kan man tycka när man ändå får jobba hur mycket man vill, bra extrajobb ju, men sa jag upp mig därifrån behövde jag inte ha ångest över att jag inte jobbade varje kväll.. jag orkar faktiskt inte, jag är helt slut när jag kommer hem, haha, och fika är ju mycket roligare än att jobba på kvällarna också :P

jag vill till thailand med malin NU!

två jobbdagar kvar av fem, sen är det utgång till 200%, det kommer bli helt underbart bra :D imorrn ska jag och sofia fixa kläderna som får oss att sticka ut på dansgolvet extra mycket ;)


HÖRS!
Hon är så ful så fuuul


Vad glor du på?

Ja, det är den frågan jag fått mest idag, tror att en av grabbarna precis lärt sig en ny mening..
jag och marie höll på att somna runt 10, jag la huvudet i handen en gång och då var det nära vill jag lova, men sen gick det minsann bra ;)

ikväll blir det stan, vad jag gör där vet jag inte än, men en mamma ska skjutsas så jag får la hitt på nå :)

jag kommer inte skriva så mycket nu mer, och är det dumt får ni klaga på en viss nathalielundbergg.blogspot.com för att hon skriver för sällan :)

Över!

Hard workarn

Jamen det känns väl att min kropp nog fortfarande inte är helt redo att jobba arlset av sig kanske.. var trött redan 10 och fattade inte hur jag skulle palla, men här sitter jag nu, efter 7 timmars hårt arbete? och det är nu bara 4 dagar kvar, jomen kul!

ser fram emot fredag så jädrans mycket, kommer inte bli annat än bra och jag och sofia ska vara snyggast i stan ;)

känner verkligen att jag skulle kunna sticka till thailändarna redan idag, vart fan är pengarna?! fan! jag ska dit, och det är snart också, oh yes :)

nej, det var ju onödigt det här

Adieu!
Känner man sig träffad kanske man är det också..

Back in the days

Jag och mamma har tillbringat kvällen framför teven med massa gamla homevideos, helt sjukt vad man kan skratta åt sig själv, och till olivia, oh my god, inte visste jag att vi var riktiga komiker när vi var små heller :P

fick sms av malin för 1½ timme sen;

"SnookDanne är på
flygplatsen i stan ;)"

jaaa men man kanske ska ta och börja jobba på frösö flygplats då eller?! det var ju längesen man såg den där grabben och man lär ju få sen en hel del andra snyggingar i samma veva liksom, så kanske, en säkerhetsvakt kanske behövs där, och jag kanske skulle passa bäst där också..! ;)
hur som så är det ju dags att jag lägger in min stöt på danne om jag nån gång ska bli hans kära fru, jomen vi kör på det va, ett jobb på frösön och hopp om att han drar upp hit snart igen :)

ja just, fick höra av malin att hon hittat en resa till thailand i två veckor för 6500:-, frågan är när det var, men är det när  jag hoppas så slopar vi gratis boende i malaysia och draaaaaar till thailändarna istället :D

jobb imorrn då, och duschen har jag fortfarande inte hittat än, kanske ska fixa det..

får se om jag orkar med tv kl 21, irene hasch är det visst..!

PUSS DÅ!

Snook - 1990-nånting


Damn!

Man ska aldrig kolla på det som varit. nu kollade jag på bilder från larrys igår och kan inte mer än ångra att jag inte gick, grabben från förr var där och det var på tok för längesen jag såg han, bara att hoppas att han är där nästa helg också DÅ! :S

hittade en 3,5 i torvalla, den var lite väl långt bort så vi får väl se, men kolla på den kan man ju alltid göra..
mamma tyckte att jag skulle erbjuda 1000:- till den som hittade en lägenhet åt oss, så varsågod, lättförtjänta pengar ;)

nej, en dusch på det här då?

Hörs!
 
Top 25 Music Videos of 2008 Mash-Up


Msn?

Okej, håkan har alltså uppdaterat msn på den här datorn, kul visst, men jag vet inte om jag gillar förändringar just idag, jag känner mig lite seg och den funkar inte alls lika som den förra :S men men, sånt skit man får ta när ens egna dator inte funkar :P den är nog inte så dum ändå, tålamod tålamod ;)

gårdagen bjöd ju på sina härligheter. jag kom till gabbis runt halv nio och där hade dom drickat i högsta hugg, jag visste dock inte att det stod vin på schemat så jag kom med bilen ja, men lika bra var ju det, nu idag kan jag ju känna mig riktigt duktig som drack en goooood cola på pause istället :)
vi spelade spel hos gabban iaf, absolut överrens och jag vann inte en gång, så det var ju skit, men jag kan ju inte hjälpa att jag inte tänker lika :P
halv tolv drog vi ner tror jag, kanske elva, blev blinkade på av polisen för att jag körde lite fort men jag tror det var lugnt, visar sig väl om det skulle droppa ner en böter jag inte har råd med nån dag framöver.. :P
på news var det fullsatt iaf så vi traskade vidare mot pause där vi skrattade en hel del, det kom fram att tarzan tränar på step in och köper bananer på hemköp och sen kom vi fram till att matilda ska åka till brasilien så snart som möjligt och att vi ska till tyskland och köpa öl (vore dock en fördel om jag lärde mig dricka skiten först). det är väl kanske mest resan vi åker för, jävlar vad kul! resan planerades in om 2-3 veckor :)
kom även fram till att vi borde flytta om vi vill ha ett förhållande igen, jag kommer nog aldrig få nåt eftersom alla verkar känna jonas på ett eller annat sätt och då går det ju tydligen inte.. jag skulle förstå grejen om jag hade gjort slut med honom, men nu var ju inte fallet så, det kändes ju som att han glömde mig redan samma dag som jag åkte typ om inte till och med dagen innan, och att han då ska stå i vägen för att jag ska bli lycklig igen känns faktiskt inte annat än fel.. fan!
men det är väl bara att flytta då eller? eller försöka se alla fördelar med singellivet? jag vet ju inte..

idag har jag spenderat den mesta tiden i krokomshallen där olivia spelat fotboll, det är galet vilken lust man får att spela när man ser andra, skulle sitta fint att tackla till nån just nu, lite diskret sådär när domarn inte ser ;) men nån fotboll blir det nog inte för min del än på ett tag, nu är det jobb som gäller, massa jobb :)

jag och sofia har kommit fram till att vi firar oss båda på fredag, visar stan vilka som fyller och kör järnet bara. får hoppas att farfar inte bjuder på nån tårta då bara :S:P lördag verkar det nog bli multihallen tror jag, kanske ska berätta det för alla också innan det är helt bestämt :P men igår lät det som att lördagen kan bli grym grym :)

det känns ju hyffsat galet att jag har haft 112 unika besökare här sen den 5/1, känns lite konstigt faktiskt, men KUL! :)

nu blev det ett sånt där långt inlägg igen, sorry ;)

PUSS!
Man kanske borde vara lycklig nu, eller vaddå, eller vad tycker du?

18:20

Jag har helt tappat greppet om rubriker, så himla tråkigt..

Gårdagskvällen blev ju som den blev, jag fick världens diss och efter att ha väntat på samtal från nathalie ett tag skrev hon och frågade om det gick bra med en filmkväll istället för utgång, jag var sugen på det mesta utom att sitta i krokom så jag åkte in. tog mig till dvärsätt där jag stannade på en parkeringsficka för att överväga om jag skulle åka hem igen, fick helt plötsligt en klump i halsen och hade bara lust att låsa in mig hemma på mitt rum och gråta lite, ingen aning om varför. när jag tog upp telefonen för att skriva till nathalie ringde hon och sa "gillar du cola?" och jag kunde inte annat än att säga ja med ett leende och fortsätta ut på vägen igen. ångrar inte en sekund att jag fortsatte åka, hade verkligen inte blivit bättre hemma och hos nathalie och pontus var det trevligt, vi tittade lite på lets dance och jag kunde inte annat än bli sjukt irriterad på den där kärringen till reporter som dansade, och carl-jan, vart fan är det påväg liksom? och till råga på allt kunde inte den här tanten (som jag inte kan namnet på) nöja sig med att dansa, utan när hon fick sin bedömning av juryn var hon tvungen att berätta att hon hade ont här och där, men what?! lägg ner dansen för fan, ska man vinna den där skiten ska man väl kunna dansa efteråt också eller?! ibland undrar man ju.. blondinbella var ju med också, jag såg inte henne men det sårar mig väl inte så mycket heller.. hon är en bloggare precis som jag, varför får inte jag vara med för? jag har ju typ lika många läsare :P fast lets dance hade nog inte varit nånting för mig, men om dom satte igång med gladiatorerna eller fångarna på fortet igen skulle jag kunna köra ;) såg även på en brottningsmatch av nåt slag, nathalie älskar tydligen det där programmet och jag kan bara tycka att det är hemskt, vad är meningen liksom? :P

åkte hem runt tolv och funderade över mitt nyårslöfte i bilen, jag har en del men det där med att inte gråta kommer inte funka och det är nog det sämsta löftet jag gett nån gång.. löftet var väl inte att inte gråta men att inte gråta över onödiga saker, men jag kom på, man gråter fan aldrig över onödiga saker, det finns väl en mening med allt, och släpper man ut det kan det ju knappast bli sämre, det lär ju vara tvärtom isf, att ligga inne med massa ont gör ju ingen glad liksom.. sen är det skönt att gråta också.. men sen att vara så förbaskat känslig kan man ju träna på, och om vi säger att jag grät typ varje dag i slutet av förra året så har jag bättrat mig, men mest för att jag tänkt hålla mig till löftet, men ändå, men jag slopar det nu ;)
jag kom hem runt halv ett och kollade klart på o.c avsnitten, trodde jag hade typ 8 kvar men det var bara 2 så det kändes ju bra, så nu är dom över och förbi och jag fick gråta en skvätt innan jag la mig, jag tror jag grät iaf, lite, sista avsnittet är faktiskt sorgligt, och det är inte när marissa dör, för det skiter jag i, men det är så fint, ja, skit samma :)

Idag klev jag upp runt elva för att åka skidor med mamma, utan någon ork i benen klev jag upp och åt frukost, och med den tur jag hade blev det inga skidor pga dittan och dattan, jag klagar inte..
jag och mamma skulle åka till susanne och nisse och fika istället, och låsknappen till mammas bil hade slut på batteriet så mamma var dum nog att öppna bilen med dörren istället även fast jag sa att det skulle tjuta då, hon testade och vad gjorde det, jag har liksom gjort det där misstaget en gång så jag visste vad jag pratade om (för min del var det iofs inget ljud men ändå). det tjöt ett tag tills hon låste bilen igen, och efter många om och men kom vi iväg, köpte smörgåstårta på tages och åkte till lillsjön och fikade och susanne bjöd oss på ett gott skratt :)

Ikväll blir det news med gabbis och matilda som det ser ut nu :) får se om man kanske stöter på bröderna ziden också, fick sms av båda imorse där det stod att dom skulle ut. känns ju inte som att dom pratar så mycket med varandra när dom skickar samma sms till samma person nästan :P jag ska inte ut iaf, en helg utan utgång kan nog vara nyttigt, även om det känns lite tråkigt :P

Jag tror jag ska skriva oftare ändå, vem orkar läsa långa inlägg liksom? :P

Över!

Don't be unhappy, can't remember when
I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
Just call me up, because you know I'll be there

19:45

Ja jag vet inte, jag sitter hemma fortfarande, väntar på att nathalie ska ringa och berätta hur allt går, om det blir utgång eller ingen gång.. börjar bli mer och mer opepp tyvärr men vill fortfarande verkligen inte sitta hemma, så vad gör man?! fredrik har väl börjat sitt födelsedagsfirande för läääänge sen, och jag vet fortfarande inte om jag ska dit, om jag ska ut överhuvudtaget, usch, jag hatar att inte veta.. nathalie måste ringa snart, thats it!

stina ringde när dom var påväg för pulkaåkningen, jag ångrar faktiskt inte att jag inte följde med, kan bara tänka mig hur hårt det är i backen. hade dock varit kul att se camillo åka (han har aldrig åkt pulka förut :O) men jag kände väl inte att det var värt att göra illa rumpen för hans skull :P

klockan är hur som på tok för mycket för att jag fortfarande ska sitta sminkad med mjukisbyxor, visste jag att jag skulle få sitta hemma hade jag inte sminkat mig, det är på tok för jobbigt att ta bort för att vara fin för mamma :P

jag tänker inte vara hemma, jag tänker vänta vid telefonen tills nath ringer..

SLUT!
Ni vet det där med den där frukten, ja, det känns väl inte fullt lika bra längre.. lite to obvious kanske? fan

Blogga mera?

Okej, jag som känner att jag faktiskt bloggar ganska mycket, (det blir iaf 1 inlägg om dagen) blir påhoppad om att blogga mera, men okeej, jag kan väl försöka, haha :)

Duschen gick ju bra idag iaf, jag skar mig såklart, men hur ofta gör man inte det liksom?! nathalie har varit på blåcenter och fixar sin apu så ett stort plus till henne,  jag kanske ska dit och söka extrajobb också, vet inte om jag är redo att ge upp dagiset än dock, om poolen kunde börja med att lägga ut veckovis vikariat skulle jag lätt stanna, så som det ser ut nästa vecka känns ju perfekt och det skulle jag kunna leva med, även om jag kanske hamnar på olika ställen jämt..

mitt blodsocker är sämst i världen för den som undrar, jag får aldrig ner den under 10 och det borde ligga på 4-6, det spelar ingen roll hur mycket insulin jag tar, det stannar där ändå, jävla skit..!

går och hoppas på att nathalie kan få hennes grabb på bra tankar så vi kan gå ut och göra det vi ska ikväll, vore ju trevligt, annars blir det pulka som vi hade tänkt från början, vilket inte alls skulle bli tokigt heller.. vi får se helt enkelt, det är gratis på larrys så det vore ju nästan straffbart att inte gå dit, men som sagt, vi får se :)

jag lyssnar på massa sommarmusik, kanske inte jättesmart när det ser ut som det gör ute, men ändå, jag kan inte hjälpa det :P

HÖRS!

Familjen - Det snurrar i min skalle


Fredag

Jag klev upp klockan sju imorse också, i hopp om att poolen skulle ringa även om det kändes som att dom inte skulle det. dom ringde inte så efter att ha skjutsat olivia på skolan la jag mig igen och sov till tolv :D jag har hittat en film jag vill se som visas typ halv tre inatt så jag måste ju sova så länge jag kan, right :P
till min förvåning när jag startade datorn hade jag fått meddelanden från poolen, fem stycken tillochmed så jag vart lite rädd att jag skulle ha jobbat idag trots att dom inte ringt eftersom dom bett mig kolla mailen varje morgon, men vem gör det liksom? :P hur som så har jag fått jobb hela nästa vecka :D galet skönt vill jag lova, nu slipper jag ligga och gruva mig om nätterna om jag ska bli väckt av nåt telefonsamtal eller inte, nu vet jag för en vecka vad jag ska göra, och jag ska få vara på mitt favoritställe :D

på dagens schema står det inte så mycket, en dusch antagligen men inte mycket mer, kanske borde ta och kolla klart på oc också så jag har det ur vägen, haha :P

frågan är hur vi gör ikväll, pulkan var bestämt men både jag och nathalie är lite sugen på att gå ut, man kan ju gå ut och bara titta lite på folk, eller? :P fan jag vet inte..

Over!

Energipiller? ja tack!

Jag vet inte om jag ens kan försöka förklara hur trött jag är just nu, om vi tänker oss typ en häst som springer tiohundratusenfemundrasextiotre mil som sen ramlar ihop av trötthet och får en tjock elefant över sig, som han sen måste lyfta, ja, så trött är jag ungefär, vem skulle palla det liksom..

spenderade dagen med stinalii i stan, strosade runt på gågatan i en timme drygt, för att se om vi hittade nåt fynd. jag förstår faktiskt inte varför jag gör det, jag vet ju att jag har noll kronor i fickan , whats the point då liksom? hur som, vi gick där, hade lagt i parkering för 2 timmar typ vilket vi aldrig heller lär oss, vi stoppar jämt i för mycket kronor, även om man är seeeeg pallar man inte att vara på stan i 2 timmar, eller ja, det går väl men jag och stina lyckas aldrig..

raka vägen hem sen och sen direkt vidare mot järpen för att hämta mammas bil, så nu står det tre bilar på gården vilken känns lite för mycket då det i vanliga fall alltså bara brukar stå en där, hur dom är parkerade vill jag inte ens gå in på, mer galen kan man ju försöka bli, dom var skitsnyggt parkerade tills den tredje bilen kom iaf.. men vi lämnar det där..
snorhalt på vägen mellan mörsil och järpen också, jag körde visst lite för fort vilket gjorde mamma lagomt less tror jag så på hemvägen var det jag som fick köra efter henne så hon kunde bestämma hastigheten, jaja, det gick bara till mörsil ändå sen fortsatte jag medans hon fick tanka sin nya otankade bil :) och titt, jag lever, haha :)

jag har lyckats fixa en sån där räknare på bloggen som lägger in alla ip-nummer så jag ser hur många besökare jag har, jag har inte lärt mig hur man kollar upp dom än men det är väl sak samma antar jag, det var hur som många många fler än vad jag trodde som läste här och det är ju trevligt, fattar inte hur ni hittar hit dock, meeen, gillar ni att läsa om alla mina missöden så varsågod, det är ju trevligt ;)

nej, jag tror att det kan vara dags för en film kanske, och just det, mamma har bakat sällsjölimpa, det ni! skulle ha gett er receptet direkt om det inte hade känts så långt till köket :P

/L
If I were a boy


Godare morgon..

Det blev ingen grammisgala för mig igår, och lika bra var väl det nu när jag ser vilka som vann, typiskt sverige är det enda jag kan säga, Håkan var ju solklar som den manliga artisten och pruducenten var ju bra att det blev Kleerup, men sen? eller det kanske var bra, robyn är ju bra och björn och benny också, ja jag vet inte, haha, men en del sög ju iaf, jag menar, årets låt - emd, come on! bättre låtar har det väl gått genom året?

hur som blev det en fika på pause med nathalie, verkligen på tiden vill jag lova, vi snackade bara massa skit och åt en bärpaj med typ ofärdig vaniljsås? men det var gott, väldigt gott :) vi kom fram till att jag ska satsa på den förbjudna frukten ändå, försöka iaf, och lösa allt som möjligtvis kan krångla lite senare ;)

klev upp strax efter sju imorse efter en inte så god natts sömn, tror jag ska försöka ta tillbaka min säng och och skippa olivias bäddsoffa även om jag blir mest ostörd där, den är inte sååå skön faktiskt :P hur som klev jag upp för att vara beredd på om dom ringde så jag slapp bli så vimsig och stressad. jag pallrade mig upp och väntade vid telefonen, ringde dom? självklart inte, jag lovar att det var bara för att klev upp, haha :P jag skulle iaf skjutsa olivia till skolan så helt i onödan klev jag ju inte upp :) skulle lägga mig när jag var tillbaka åtta men var hyffsat pigg då, egentligen är det ju inte ovanligt att vara uppe åtta för vanliga människor, men jag tar varje chans jag kan till att sova :P så jag lyckades somna typ halv nio, blev väckt av sms kvart i, somnade om, ett till sms kvart över och ett slutligen halv tio, jomen det var ju kul, haha, jag vilade ju iaf, och efter alla sms bestämde jag mig för att kliva upp :) nu ska jag iväg till stina och sen bär det av till järpen för att hämta mammas bil, kul! :)

imorrn åker vi puuuuulka för första gången i år! :)

PUSS!
I'm all in


A hard days work

Blev väckt av min ringsignal i morse halv åtta, poolen ringde för jobb i aspås som jag såklart högg direkt. lite mycket information på en gång och möjligtvis en lite för snabb resning från sängen men jag var pepp, eller? har nog aldrig varit tröttare en dag för att vara helt ärlig, jag fick knappt sova nånting inatt och att hamna på ett nytt dagis är inte det lättaste. alla säger att tiden rinner iväg så när man jobbar på dagis, men fan inte mina timmar, segare 7 timmar har jag nog aldrig varit med om, jag kunde knappt bärga mig till att klockan skulle slå 17 så jag fick gå hem, den slog 17 och jag satte mig i bilen, men istället för att känna den sköna känslan att få åka hem hade jag stor lust att bara dra, låååångt bort, jag hade ju bilen och ingen skulle kunna kolla vart jag var, skönt. men, back to reality, nu sitter jag här hemma ändå, instängd på ett rum för ett tag, snart mat och det är väl bara att trycka i sig den även om spyan känns nära, det är sjukt konstigt vad jag mår illa nuförtiden, usch, måste bli lite ordning på det tror jag..

har iaf sagt till mamma att vi kan kolla upp treor också nu, det finns typ inga fyror, så en trea på tegelplan har vi anmält intresse på, inte alltför centralt men det funkar, sen ska jag fortsätta leta etta och se om jag hittar nån så fort som möjligt..

ääääven att håkan spelar på folkets hus den 14 februari, i know, alla hjärtans dag, så vad kunde inte sitta bättre liksom?! funderar starkt på det, lär ju gå ensam dock eftersom jag verkar vara den enda som fattar att killar är skräp, men det är lugnt, jag och håkan, helt lugnt..

nej vad tror vi, ska vi ladda upp för grammisgalan redan nu eller går vi och lägger oss?

SENARE!
Det är konstigt att ens känslor kan få en att både tycka om och tycka illa om en människa, jag ska ta bort mina känslor iaf..

SNOOK - 7 timmar
ja, den fanns ju såklart inte..

Skönare

En heldag på badet var jag i stort behov av, luktade illa på relaxavdelningen dock men det var väl bara att hålla andan vissa gånger. vi simmade 40 längder, bastade i ångbastun och badade lite ute, skönt skönt..

hemma igen nu och väntar på att pizzan mamma grejar med ska bli klar..

pratade lite med mamma om vad jag kan göra nästa helg, och vi kom fram till att jag borde kolla upp både åre och vemdalen också, sen var det nåt mer men det kom jag inte på.. vem har bestämt att man måste vara i östersund liksom :)

har inte mycket att skriva längre..

/L
Allt känns bara påtvingat nu och det var inte menat så...

Skit samma

Jag följde med mamma till järpen för att kolla på bil, gick ju finfint och i slutet av veckan är nog audin här i krokom :)

mat står näst på listan, blodpudding, potatisbullar eller gulaschsoppa, det återstår att se vad det kommer bli för min del, inte det första iaf..

imorrn åker vi och badar och sen är jag lagomt sugen på jobb

nu ska jag leta lägenhet

/
Jag tror jag kommer vara förvirrad ett bra tag till faktiskt, men det är lugnt, nån gång vänder det väl.. ;)

Who am I kidding?

Jävla fan fan fan! jag lurar mig själv så mycket, alldeles för mycket, intalar mig själv att allt är bra även fast jag vet mycket väl att det inte är det.. grejen är väl den att jag inte kan göra mycket åt saken och därför försöker tro att allt blir bra såhär, men fan, no no no.. hela natten har jag drömt om nåt jag inte vill drömma om, som jag vet bara trycker ner mig ännu mer, och det har verkligen känts som att det varit hela natten också, 9 jävla timmar..!

Jag är less, på allt..! The botten is nådd kan man ju säga för att vara lättsam..
Pengar har jag inga bara för att jag varit dum nog att inte skaffa jobb tidigare. det har inte varit lätt att skaffa men hade jag tänkt lite längre hade det nog kanske gått bättre. jag sitter och väntar på att jag ska få tillbaka pengar som jag lånat ut som för mig nu är huur mycket pengar som helst, men istället för att ha fått tillbaka dom pengarna står jag nu i skuld till mamma..
Kärleken kan ju få ta sig nånstans. jag vill ha nån jag varken kan få eller kanske inte ens vill ha, eller borde vilja ha, men min kropp säger att jag vill ha honom iaf, så det är ju skit. det finns en kille till också, som jag börjar tycka om, och som jag tyckt om förut, men jag tror han är förbjuden frukt, och även om vi pratat så kommer det nog inte bli nåt mer där. sen har vi en till som jag bara är jävligt less på just nu, jag har sagt att jag inte vill nåt men han fattar inte nånting, fuck..!
Familjen känner jag att jag inte har nån större koll på, jag bor hos mamma och här är allt verkligen inte okej, vi letar lägenhet men vi hittar fan ingen, pappa träffar jag inte så ofta men det ska det bli ändring på, min storasyster har jag knappt nån kontakt med och min lillasyster är i världens jobbigaste ålder, hon vaknar till nån låt som går Live your life live your life with cocaine eller nåt sånt, och på mobilen står det Life's a bitch, then you die!, jomen det känns ju seriöst..
Vännerna är dom man ska känna att man kan räkna med i alla väder, som ska se om man är ledsen och har det skit och bara vilja vara där för en, ja, känner ni igen er eller? jag tänker inte sitta här och klaga på dom jag har, jag vet att ni är bäst, men jag vet inte, jag vet ändå inte vart jag har er, och jag orkar inte hoppas och tro en massa mer..
jag tror fan att mamma är min bästa vän just nu, hon vet exakt hur allt ligger till och sitter typ i samma sits som jag, hon vill göra så mycket som möjligt för att slippa sitta och tänka en massa, och även om jag har öppnat upp mig för alla andra verkar ni ju inte förstå, och jag kan nog inte räkna med att ni ska förstå heller.. så vi skiter i det..

kul att mamma hittade en kanonlägenhet på blocket igår, alldeles ovanför apoteket tydligen, eller bredvid, huursom så verkade den asbra! kul bara att dom la ut den klockan 19 och mamma ringde ca21 och då var den borta, fan!


/Orka
Smaken efter baken

Phil Collins - Can't stop loving you


Jag vet..


Beyoncé - Listen



Listen
To the sound from deep within
It's only beginning to find release


Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened


I don't know where I belong
But I'll be moving on

Snyggare

Okej, jag har suttit med min header i två timmar nu, och äntligen är jag nöjd, för ett tag iaf, sweet! :)

jag och mammas promenad idag kanske var i det kallaste laget? fy sjutton, 20 jävla minusgrader, det är inte okej! den enda tiden som är bra nu såhär års är precis dom här dagarna, när h&ms vårkollektion droppar ner i brevlådan, inte för att jag hugger tidningen och ska beställa direkt, utan för att den snart är här, våren, och SOMMAREN

mamma har hittat en bil som hon vill ha, bra! en audi också så jag kunde inte vara mer än nöjd :) och dessutom så har hon lovat mig relaxavdelningen på storsjöbadet på tisdag, kaaanon! jag ska simma som aldrig förr och bara må gottans :)

pratade med en kille på msn ikväll, har haft han där huur länge som helst men han har aldrig sagt vad han vill, han har påstått att han känner mig och att jag satt på ett bibliotek nånstans i stockholm där han fick tag i min msn, men det har ju aldrig hänt.. hur som så undrade han nu vem jag var, och efter att ha sagt att det var han som addade mig började han prata, och ville ha reda på vem jag var som person och så vidare. jag sa att jag inte visste vad jag skulle säga och att jag faktiskt inte var så spännande, men han var nyfiken och började ställa massa frågor, hur jag var som person, vad jag gjorde på fritiden och om jag var upptagen, jag sa som det var, och efter det började han prata om sig själv (like i care!) och om att han hade gjort slut med sin tjej för att "hon ville hitta sig själv" och att han ofta mådde dåligt över det och att jag inte skulle må dåligt över min kille, nu mår jag ju faktiskt inte dåligt över det längre utan har accepterat det, osså kommer han och ska hålla på.. sen sa han "om du inte hade bott så långt ifrån hade jag lätt bjudit dig på middag ikväll, bara för att lätta lite på det här och för att du ska tänka på annat" men what?! knäppare kille, sen sa han, utan att skryta (?), att "95% av befolkningen gillar havets vågor och 95% gillar mig, vet du varför?" jag fattade nada och svarade därför ingenting, men han sa iaf att det var för att havet vågar? haha, ja jag vet inte, han verkar ju lite knepig iaf :P

jag ska klura på vad min födelsedag ska innehålla under min långa dusch som jag ännu inte gjort..

/L
Minns ni dom där kilona jag tappade? inte jag..

It's just another fucking sunday

Kan vi inte allihopa hjälpas åt att slänga alla söndagar i soporna?
jag klev upp för snart två timmar sen och har ägnat den vakna tiden framför tvn med oc, jag vet, det kanske börja bli lite mycket av serien nu, men vad gör man på en söndag annars liksom? en dusch står på schemat, och en promenad först, sen åter till oc skulle jag tro, måste se dreamgirls också idag men det hinns väl med det också..

imorrn ska jag ta med mig olivia in till stan och sola, hon lär kanske inte sola men sällskap vill jag ha iaf, och nu vill jag bli brun igen, den här vita färgen i mitt ansikte funkar inte på mig, så nu ska jag sola sola sola tills jag ser ut som ett russin, nice huh..!
 
kul att min födelsedag verkar skita sig, jag vet inte varför jag hade räknat med annat med den otur jag har haft på sistone, när vänder det? badtunnan nere vid badhusparken var bokad så det har skitit sig iaf, och det var det jag hade sett fram emot mest, bara massa brudar, dricka och skitsnack, hade inte kunna blivit annat än bra, meeeen, vi får försöka hitta på nåt annat.. paintballen kanske går på dagen iaf, men allt beror på hur kallt det är, och det känns ju kanske inte jättekul att planera in det och sen visar det sig att det är för kallt, fan.. vad gör man då? vi klurar..

kom precis på att malin kommer hem till helgen igen, och om jag inte minns helt fel tror jag hon sa att hon ville se en utgång på fredag, jag som hade bestämt mig för att vara lugn en helg men jag verkar få ändra på det kanske, fredrik fyller ju år också så man kanske borde vara med och fira honom.. men fan, en lugn helg skulle behövas, speciellt eftersom jag planerade att gå in på systemet nästa lördag och köpa upp hela skiten, bara för att liksom ;) vi får väl se helt enkelt, jag gör ju aldrig nåt vettigt på helgerna ändå så lite dans på larrys schlagergolv känns ju ganska kul :)

Promenix javisst :)

HEJ!
Jag är knäpp ibland ja, ljuger för mig själv gör jag också, eller?

Vad säger man..?

Gårdagen kan ju kanske bara gå om och om igen, hade vi roligast kanske? det sög på larrys verkligen, så för er som funderade på att gå ut men inte gjorde det behöver inte känna nån ånger för att ni stannade hemma, jag skrattade iaf som en galen höna hur som, tråkigt eller inte, allt var tråkigt och jag gäspade igenom hela kvällen, men jag hade grymt kul :) jag var inte den enda som tyckte att det sög heller, jag mötte alexander som började samtalet såhär:
-Har du kul?
-Nej, jag är skittrött och vill bara hem och sova, haha, du?
-Du vet den där bomben..
-Haha, va, vilken bomb?
-Jamen du vet den där bomben som sprängdes på en turistort..
-Jaha, ja..?
-Den skulle ha varit här nu, och sprängt sönder alla bönder, och ambulansen och polisen skulle inte hinna hit så alla skulle dö
-Haha, det är fan sant
-Ja, och jag skulle gärna stryka med för jag är en jävla fitta jag också
-Hahahahahahaha

Vi firade hos micke först iaf, det visade sig när micke hämtade mig och stina att det bara skulle bli vi och matilda, micke var inte alltför pepp och jag kände mig inte heller så värst sugen efter alla tankar som hade snurrat runt i huvudet. i bilen ändrades mina tankar iaf, när jag hörde Chris Daughtry - Over you på radion, det kändes bara så bra, och jag blev glad :) väl hos micke började vi lite smått och eftersom ramlade det in massa folk så det blev trevligt :) det var verkligen galet kul och jag kom hem skrattandes, se på fan! :)



-Du är singel för att du älskar min nalle mer
-Nej det var väl lite taskigt?
-Ja, förlåt
-Jag ska bli bög
-Och jag ska bli nunna
-Hade jag haft nån chans om jag inte hade blivit bög och du inte blivit nunna?
-Jag vet inte
........
-Jag önskar att jag var präst


Nu sitter jag här hemma i krokom igen, efter att ha snurrat runt i stan sen i tisdags och haft varannan natt på emelies soffa och varannan på stinas madrass, om jag hade fått en önskning nu skulle det vara en dörr i stan som det står L. GEIRA på och min lägenhet bakom den dörren, fixa det är ni gullig, det är väl inte så mycket begärt? ;)

mamma verkar ha hittat en bil nu iaf, kanske, hon ska ringa på den tror jag, fixar hon en så ska vi åka ner till sthlm ganska fort låter det som, både för att hälsa på emelie och för att hämta mina saker, det känns lika bra att få det överstökat och jag har faktiskt ingen aning om när jag kan få sakerna annars vilket är lite jobbigt, har lite sommarkläder där också tror jag som jag nog skulle behöva om jag och malin drar i februari :)
efter bilen är det bara en lägenhet kvar att fixa, gärna en fyra, eller en trea och en etta så jag får mitt eget, det vore ju bra, fast jag tjänar nog lite pengar på att bo hemma ändå, och jag kanske klarar det tills jag bestämt hur jag vill ha det. funderar seriöst på att dra med jonna till göteborg om hon bestämmer sig för det, vad har jag här ändå liksom, vi får se vi får se :) hur som, har ni nån lägenhet som ska uthyras eller så kan ni ju hojta ;)

Nej jag vet inte ja, just det, jag hamnade inte på nån vimmelbild igår, stort PLUS till mig! :D

PUSS!
Om man har sagt nej en gång och personen inte fattar, vad gör man då?

?

Jag vet inte vad jag ska skriva, känner mig hyffsat tom på ord.. mötte jonas och elin på stan, hade kanske kunnat vara mindre stelt, men det var ju trevligt ändå, blev ingen längre pratstund utan fortsatte sen vidare mot pause där det visade sig vara fullt och sen mot tehuset där stina ringde för hämtning så det blev ingen fika..
träffade nathalie och sofia också, ser ut som att sofia iaf ska ut, kul kul :)
annars är jag inte vidare pepp för kvällen, har mest ont i magen och tänkte spy om nån timme eller så, se om det blir bättre.. känns som att det bara kommer gå utför ikväll, men jag ska försöka hålla mitt löfte om att inte gråta, kan blir svårt men jag ska försöka, det är ju ändå 2 januari så att bryta det nu känns ju lite lamt, även om det kanske är nu man ska bryta det om nån gång :P vi får se hur det slutar helt enkelt, mitt mål blir att komma hem glad iaf, haha :)

Adieu!
Jag kommer vara dödssjuk imorrn.

Onödig promenad

Jag och emelie bestämde oss efter middag för att gå ner och fika lite på pause, vi visste om att det kanske inte var öppet men det var ändå värt en chansning, dom har ju liksom öppet jämt annars så vi hoppades iaf :)
väl där hade dom stängt en halvtimme tidigare och vi hade redan frusit häcken av oss, vi fortsatte glada som satan mot news för att kolla hur det såg ut, mörkt där också, och det slutade med att vi gick på mcdonalds. där fanns det dock ingen bulle, ingen donut, ingen jordgubbspaj, och ingen muffins, inte heller varm oboy eller te, så jag skippade fikat och kollade på emelie när hon drack sin latte. vi handlade lite godis och tog en buss upp hit igen, så nu sitter vi här på krondikesvägen me godispåsarna i högsta hugg och ska snart se 10 år med parlamentet, trevligt :)

imorrn går jag ut! :)

SENARE!

Ingen promenad är väl onödig va?

1 januari 2009

Jag vet inte ens vad jag har att säga om gårdagen, vissa delar var kul som fan men jag hatar vissa delar också. killar killar killar, och tjejer tjejer tjejer, människan överhuvudtaget är så jävla störd, och det har vi fått bevis på. jag önskar att jag och stina hade suttit framför tvn med våra popcorn och dipp hela kvällen, och när klockan väl hade slagit tolv hade vi sagt gott nytt år och fortsatt med filmtittandet, vad är det för fel med det egentligen, så jäkla skönt..
jag tappade bort mitt insulin igår också,så nu har jag inget, och jag vet inte om apoteket har öppet, men det borde dom väl ha?

vad gör man på nyårsdagen egentligen? mår alla dåligt? jag vet inte vad jag ska göra, jag vill inte hem och jag vill inte tränga mig på hos någon, det lär ju sluta med att jag åker hem och lägger mig, fan..
glass vill jag ha, men jag måste fixa insulin först, fan..

jag fyller år om 17 dagar :)

HÖRS!
Fan!

RSS 2.0