Om ni bara visste vad jag vet :)


Du kan dricka någonting som är starkt och får

Allting att kännas som det går att garva åt
Yes, man blandar jäst, humle, vatten, malt och får
Det man brukar kalla alkohol
Och du kan röra dig i takt, man kallar det dans
För att det kan attrahera en annan schimpans
Så vill du till en ny savann och byta land
Och inte vill gå dit så kan du flyga fram
Om du känner att du måste berätta för andra
Människor hur bra du är, din lilla apa där
Och du inte direkt har blivit statsminister
Gör då som vi - du kan bli en rapartist
Då får du äntligen din lediga tid
Att leva ditt liv, så du kan kolla på en tv-repris

Så har du levt och så lever du varenda dag
Sjutton timmar som ett djur, sju som en människa

Stopp

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?
Ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls
Har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas
Ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks

Det räcker nu, jag har fått nog av att må dåligt, ett tag är okej, just med grejen att efter ett tag känna att lyckan vänder och att nånting bra faktiskt väntar nånstans. det gör det inte för mig, jag har insett det nu, det finns ingenting bra nånstans faktiskt.
igår smsade jag med en av mina bästa vänner, antagligen den bästa, och vi bestämde väl att vi skulle ta en "paus", jag fattar inte direkt vad jag gjorde men det är gjort, och det är säkert bra så. det värsta var att jag under våra sms kom fram till mycket mer än vad jag visste innan, att en person har gjort mig så annorlunda, och jag hatar det, jag hatar att han ska ha påverkat mitt liv så mycket som han gjort.

Jag vet att mycket av det här har med _ att göra,
han är ett jävla as och tar så mycket av min energi
som bara går, hade jag inte haft han runt mig hade
jag säkert orkat mer och inte sett allt jag ser som
problem, och säkert inte heller mått så dåligt av att
vara själv och tro att alla vill mig illa..Han har förstört
mycket och gjort mig mycket annorlunda också, jag ser
inte på folk på samma sätt, och det är synd..Hur som
så behöver jag tid, för mig själv, även om det är det
sista jag behöver så är det också det jag behöver mest..


det slog mig först när jag skrev det att det faktisk är så, det känns ganska konstigt att förstå det själv man man bryter kontakten för möjligen månader med en av dom bästa, och jag vet inte ens om det är rätt sätt. även om jag behöver henne så känner jag också att jag inte mår bra i hennes närhet längre, vi är inte så lika som vi var förut, så är det.
jag vakande med plommonögon imorse igen och dom väntas imorrnbitti också. det blir antagligen inte någon resa med malin och jag förstår inte att jag inte förstod annat. jag vet att hon jättegärna ville åka men varför skulle det bli så med min otur? det är inte ens otur längre, det är bara mitt liv, det känns seriöst inte som att jag nånsin kommer hitta nån ljuspunkt med nånting. jag behöver verkligen åka, det gör jag, mer än allt, jag förstår inte hur jag ska klara månad på månad utan att ha nånting att se fram emot. hade jag rest nu hade jag kunnat tagit nya tag under resan och levt ett helvete igen när jag kommit hem, men ändå vetat att jag varit borta en stund, och rensat kroppen lite.

jag har gråtit för mycket nu igen..

/



Aaaalltså..

för det första, vad är det med allt ståhej kring viktorias kommande bröllop och sin nya förlovning? jag blir liiite smått galen, alla verkar ju helt uppihejsan vilket jag inte förstår, det var väl kanske på tiden, men det räcker där..

jag fick min lönespec idag, kändes ju inte vidare kul faktiskt, ungefär lika kul som det var att höra att malin fick ungefär lika mycket, vilket blir knapert om vi ska säga hej till brassarna, men jag tänkte satsa ändå ja, vi kan ju försöka :)

jobbade med en jobbig en idag igen, norsk var hon tror jag, inte helt svensk iaf, och hon var inte trevlig heller.. jag frågade henne om jag skulle läsa saga eller kolla så dom små somnade, då sa hon åt mig att vässa pennor, jaaaamen okej! roligare jobb, satt där i en halvtimme ja, mycket pennor vill jag lova, kul kul..

hörde även att jag kanske inte har nåt jobb imorrn, dom var tydligen bara nio barn så jag behövdes inte, enligt ett barn iofs, men det är ett barn som verkar veta vad hon snackar om, och hennes fröken hade tydligen sagt att jag inte skulle komma, men risken finns nog att ungen blandat ihop mig med praktikanterna som är där också, för den praktikanten på den avdelningen skulle inte vara där iaf.. vi får se helt enkelt, det är väl smidigast om jag är där åtta som det är sagt i guess :P

/
Jag var är och kommer alltid att bara vara

Fan

Fanfanfanfanfanfanfan

Better of alone

Mamma får mig på så mycket bättre tankar ibland, hon är bra hon, har jag sagt det? :)

jag gör ju bort mig rätt rejält, eller nej det gör jag nog inte, men ja, nej jag vet inte.. vaknade iaf imorse med plommonögon igen, ännu en natt med massa tårar, blaha blaha.. men allt känns bra såhär i efterhand, tror jag, jag har pratat en hel del, kanske vett eller inte alls, jag vet inte faktiskt..

hörde av stina att maggio är på lördag, och såg det nu också, jävla skit, jag vill ju ut på fredag, funderar på att åka till vemdalen på lördag så det vore ju som kul, söndag blir det bio med mamma och jag har fortfarande drygt 400 sidor kvar av boken, känns ju sådär va?

ska hjälpa olivia med garderobsstädning, sånt gillar vi :)

PUSS!
5 år
-Min favoritdricka är mjölk och cocacola, fast sprite är min absoluta favorit..
-Ja men fanta är ju också gott
-Mmm, men sprit är äckligast..

Cry baby cry

För det första kan jag ju berätta att slutfrasen på Sovmorgon inte är från jonas (who?) utan en textrad från snooks - har du tänkt på din egen begravning, nu är det utrett iaf :)

jag har hamnat i en svacka, bara just nu. som alla borde veta har jag ju problem med att styra alla känslor i kroppen, och under förra året grät jag mer än nånsin, nu sen 2009 började har jag samlat på mig lite krafter och kan hålla emot tårarna, och till och med inte ens känt samma känsla i kroppen som jag hade förrut.. hur som så brister det ju nån gång, ibland måste man ju få gråta, men jag vill inte heller bara för att jag vet hur jobbigt det är, när jag väl börjar tar dom liksom inte slut förrän jag lyckas somna..
det började när jag och mamma satt och väntade på att olivias träning skulle sluta, då började jag bara tänka på allt, tänka på alla människor man litar på och tycker om, som på ett eller annat sätt lyckas göra en besviken, vare sig dom menar det eller inte. jag har alldeles för många gånger tänkt på om allt skulle kännas bättre om jag bara hade mig själv att tänka på, men det vet jag att det inte skulle, vem vill vara själv? men att ändå alltid känna att man inte är trygg nånstans trots att man har folk runtomkring sig, att man känner att man inte orkar prata om nånting med någon mer bara för att man vet att dom inte orkar lyssna eller vill lyssna, och det absolut värsta, att prata med någon som man både hör och ser inte lyssnar på det man säger, när dom svarar nånting som inte alls är sammanhängande med det man själv sagt, jag orkar inte sånt mer.
att försöka hjälpa till att lösa ett stort problem och se att personen i fråga inte alls vill lösa det, utan ser en framtid som för mig inte alls finns, för mig är det två personer jag ser, en person som pratar så mycket vettigt och en annan som bara vill se det bästa hos folk.. jag hatar det och det tär på ens krafter att se någon så nära må så himla dåligt men som ändå inte vill må bättre trots att den vet att den kan.
att veta att man förlorat sin bästa kompis på grund av världens äckligaste sak är ju det värsta av allt också. vi var nästan för lika för att det skulle vara okej, vi hade i stort sätt samma mening om allt och kändes bara så självklara för varandra, enligt min mening. sen hände nåt, och jag vet inte vem du är längre, just nu känns du så långt borta, och det känns inte heller som att du kommer komma tillbaka. du har hittat nåt nytt, nåt du kanske trivs bättre med, och det är nåt som jag inte trivs med alls, nånting som du ändå envisas med att dela med mig, som du vet att jag inte vill dela, och jag orkar inte mer, så enkelt är det..
att få förhoppningar om att en människa håller på att ta sig ur grejer, för att sen få dom förhoppningarna förstörda hjälper mig inte i min vardag heller, jag vet inte vad som händer..
jag önskar att man bara kunde koppla bort och sluta älska människor för att kanske kunna få slappna av lite, låta alla sköta sig och skita i resten, men så är det ju inte, så är det inte..

jag kan inte släppa att jag förlorat så många på så kort tid. det är verkligen helt sjukt, 3 av mina bästa vänner för 2 år sen är helt borta nu i stort sett, vad säger man? det finns inga ord..
jag sa till nathalie för någon dag/vecka sen att jag var så glad att jag har malin, vi ska ut och resa nu och vi har inte setts på ganska länge, men hon är med mig, och jag vet att jag skulle ha kul och kunna koppla av om jag åkte ner till henne om hon skulle vara i strängnäs nångång, samma med emelie, hon håller till nere i lund men det är ändå kul att ses när vi ses.. elina, oskar, olle, jennifer, sara, ja, det finns ju några iaf, och jennifer och sara känner jag inte ens så väl, men jag vet att jag skulle ha kul :) jonna glömmer jag ofta bort bara för att hon bor 5 mil bort, 5 mil? det är ju ingenting, usch, ibland får man skämmas.. man känner sig ensam men har ändå så många runtom, men dom är långt bort, och ibland behöver man någon nära, och det är dom jag inte längre känns finns där..

till råga på allt så bor vi i ett jävla helvete. gråter jag så gruvar jag mig hela tiden för att nån ska klamsa in i olivias rum och plötsligt se mig gråtandes och efter det få behöva berätta vad som är fel, även om jag faktiskt bara mår dåligt och egentligen inte har någon annan anledning.. jag ser fram emot att få låsa dörren efter mig när jag går in på mitt eget rum.

näe, ni skulle orka läsa också eller?

Peace!

Jag slutade 1800 idag...

...och nu är klockan 1756 och jag har varit hemma i drygt 45 minuter, jag har alltså fått lite betalt för att sitta hemma idag :) men sånt tycker jag vi förtjänar som går och byter bajsblöjor hela dagarna ;)

fettisdag idag och jag kan bara glädjas åt att jag inte tycker om semlor :) grädden skulle jag kunna sluka direkt men det är den där jädra mandelmassan, det är ju tur att det finns några utan, men nej, jag gillare inte direkt :)

fick höra en ganska bra mening av en tjej på dagis iaf; "jag gillar vikarier, jag älskar linda",  lite glad blev man ju iaf. sen att ungen bredvid mig satte händerna för ansiktet och grät igenom hela mellis för att jag frågade om han tyckte det var gott känns ju inte lika bra, jag kanske ser lite hemsk ut? jag fick han att gilla mig lite senare iaf, så sen var allt bra iaf, men ändå liksom?

imorrn jobbar jag 8-16:30, ganska jobbigt kanske..? sen bär det av till stan för jag-vet-inte-vad, men det blir nog bra :)

/
I tried to hold on but it hurts too much, I tried to forgive but it's not enough, to make it all okay

Done, done, done

Nu har jag ringt snubben från dagiset, och han skulle ringa upp efter att dom haft deras planeringsdag på fredag, känns bra känns bra :) känns dock som att chanserna för vikariat sjunker lite när svar på hans fråga är du utbildad förskolelärare eller har annan liknande utbildning är nej, men man vet aldrig, ringer han lena och hör att jag är omtyckt kanske han ändrar sig, och frågar han dom på dagiset går det nog bra också :)

kollade även lite resor igen, hittade en den 18 mars med boende för 6150:-, den kan jag ju ta :) känns ganska onödigt att kolla resor innan vi ens har pengar att åka för, det är ju bara sista-minuten jag kollar och dom kan man ju inte boka innan man har pengarna liksom, men jag kan inte hjälpa det, det är ju rätt kul att kunna drömma sig bort också ;) skulle verkligen inte förvåna mig om lönekontoret har fixat min skattegrej själva så dom drar rätt skatt den här gången, isf blir det ju ingen resa iaf. jag har planerat att fixa skatten till nästa lön, men den här behöver jag alla pengar jag kan få :) förra lönen drog dom bara 7% skatt, tänk om det jämt kunde vara så :)

jag är nästan stressad över att jag börjar jobba om 1½ timme, ändå är jag färdig, bättre tjej..!

/
It's like running back through the fire when there's nothing left to save


Sovmorgon

Jag kom på en sak, i söndags tyckte jag att jag fick sovmorgon, jag vaknade tjugo i tio, det är väl för fan inte sovmorgon! det är ju typ..tidigt, för att vara söndag iaf? usch och blä.. vaknade åtta idag också, somnade tolv inatt ungefär, så jag har ju fått mina 8 timmar iaf, men det skulle ju liksom vara skönt med några timmar till nån gång.. :S å andra sidan är jag ju pigg så varför klaga liksom..?

vi var och kollade på en lägenhet igår, i dvärsätt, men både jag och mamma kom väl överrens om att vi inte ska ta den. det var uppsägningstid i 3 månader vilket gör att vi kanske hamnar med dubbla boendekostnader om vi hittar nåt i stan eller inget boende alls om vi säger upp den direkt när vi flyttar in, vi hade bara tänkt ha den som en mellanflytt, för att komma härifrån.. men det är fan jobbigt att flytta, jag älskar det också,det är bland det bästa jag vet, men då är det också för att man får göra iordning fint på det nya stället, vilket vi inte skulle ha gjort här utan bara sovit på madrasser och det känns ju sååådäär va? jag har kommit fram till att jag sen, runt 2004 har flyttat 9 gånger, det känns ju okej, eller?  9 gånger på 5 år är ganska mycket det.. :S och en tionde ska det bli alldeles strax, sen ska jag ju från mamma också, så elva inom några år, jaaamen okej..!

nej, nu ska jag maila ett vandrarhem i pipa, sen ska jag ringa om lite vettigare jobb, om jag vågar ;)

HÖRS!
En dag kanske insikt frälser dig... 

Tålamod är en fiskares bäste vän

Att fiska är ingen hobby för mig, och kommer antagligen inte bli heller med det lilla tålamod jag har. jag höll på att strypa ungarna på dagis idag, pallar dom verkligen inte, jag hatar dagiset jag varit på nu och måste ändå dit två dagar till den här veckan, dock två andra avdelningar så det kanske blir bättre, fast å andra sidan är det en avdelning där det är ungar som kallat mig tjocka fula latmask en hel vecka vilket känns sååådär va?! vi får väl se..
jag har hur som tagit ett stort steg i mitt jobb som dagisfröken. kände lukten av bajs när jag stod med tre 2-åringar imorse och tog tag i saken, kollade första grabben i blöjan och där var det, det första jag tänkte var "well, synd för dig att du inte lärt dig att sitta på toan, du verkar nog få gå runt med en bajsblöja tills du kan torka dig själv i arlset", men direkt efter tyckte jag också lite synd om killen, han är en sån där söt kille som man bara kan tycka om också, så jag tog tag i saken, något som jag inte hade gjort för tre månader sen vill jag lova, lite duktig känner jag mig ju iaf ;)

jag har lyssnat in mig lite på maggio nu, hon har funnits på datorn hela tiden men jag orkar liksom aldrig lyssna, hon är bra iaf så jag skulle uppskatta om nån annan såg det också och gick med mig på larrys på fredag för att titta på blondinen, offra en hundring från lönen eller studiebidraget ni vet, men det verkar ju vara svårt för östersundare, meeeeen, jag tycker ni ska tänka på saken, och att det här skulle ha varit den bästa helgen på länge för min del och att jag i och med att det inte blev det behöver lite tröst :)

jag och mamma ska på bio på söndag förhoppningsvis, kanske lördag, Män som hatar kvinnor tänkte vi se, jag är inne i boken, har inte ens läst halva men alla snackar ju om att den ska vara så jäävla bra så jag ger den ett försök, trots att jag hatar böcker, men jag har tagit mig till sida 150 iaf så det ska nog gå bra, jag ska bara hinna läsa drygt 400 sidor till innan söndag alltså, OKEJ! och jag jobbar hela veckan, men det är lugnt, jag pallar ;)

börjar 12.30 imorrn men det är väl dags att läsa lite innan bädden?

PUSS DÅ!
Han var så fin så fin :)

Mamma körde nästan på en gubbe idag

två meter till och han hade nog fått ganska allvarliga skador, om inte en egen begravning till och med. sen att min enda reaktion var "ojoj" och därefter fick mamma ta tag i allting själv, haha, men det gick ju bra :)

sitter nere i köket med datorn nu för första gången, sånt är ju skönt, att bara kunna ta med den hit och dit liksom, inga sladdar nånstans eller sånt :) jag har redan planerat hur jag ska ta cykeln i sommar och sätta mig nånstans, i stan förstås, för då bor vi ju där, annars är jag körd, skulle vi bo kvar här i sommar flyttar jag till offne direkt!

nu var det mat visst :)

PUSS!

4 timmar...

så länge ungefär har jag suttit med datorn, roligare söndag.. fast å andra sidan hade jag inte gjort mycket mer vettigt om jag inte hade suttit här :) all musik är iaf överförd nu, mp3n är dock tom då jag inte har orken att vänta längre, det tar sån tid att föra över allt hit och dit, och nu vill jag ha lite ny musik där också så det får vänta lite :)

malin skrev och sa vad det där med 5 gb betydde iaf, och det var ju det jag antog, men jag fattar ändå inte, det går ju massa kb hela tiden, saker som skickas och mottags, det har redan mottagits 103.7 mb och skickats 7.62 mb, det är väl bara att hoppas att det är det skickade man måste betala extra för, men det känns inte riktigt så :S sen har jag faktiskt inte laddat ner nånting än heller så det känns ju sådäär va? :S aja, det löser sig :)

jag har hittat massa billiga resor ja, ganska billiga iaf :)

/

Ny dator!

Jag blir tokig snart. man tror att man har lite koll på datorer och annan elektronik men fan inte, det tar sån jävla tid med allt.. jag har nog fått till det mesta men det är mycket jag inte förstår än vill jag lova, och jag kan också konstatera att min gamla dator var mycket bättre trots att den var helt värdelös..! jag gillar nya grejer med allt nytt, och det har den här också ju men den är fan inte rolig ändå.. :S
sen ska man försöka få över all musik på datorn också, usch, jobbigt jobbigt.. jag har lagt över all musik från mp3n iaf, men det är ju inte allt, sen ska jag fixa över lite av bilderna också så man känner att man har nåt att ta ifrån om man vill :) det finns visst bluetooth på den här, det känns ju smidigt, men jag har det ju inte på den andra datorn så då är det ju liksom skit samma..

kollade på seven pounds igår och kan väl bara säga att will smith är min. bättre film.

nu ska det säljas klänningar :)

/
Vad betyder det att man surfar gratis upp till 5 Gb? :P

4 sekunder, alldeles för kort, åt helvete för kort..

Vem behöver o'learys och kleerup när det finns g3 och schlagergolv? ;)

jag kan väl erkänna att det känns liite trist att ha missat kleerup igår, men vad gör man? som arbetande kvinna har jag nu även fått känna på hur det känns i fickan såhär en vecka innan löning, ganska tomt i plånboken vill jag lova, nu ska jag försöka leva på 40 kronor till nästa vecka, och då är jag sjukt sugen på godis nu, jobbigt :S jag får väl känna den turen att jag bor hemma nu iaf så jag slipper köpa mat varje dag ;)

g3 var bra iaf, vi hade riktigt riktigt kul men vi kände väl allihopa att det var nåt som fattades och att g3 kanske inte är vårat fortsatta uteställe? det finns ju liksom så mycket mer att se på både huset och o'learys :)
sen känner jag mig nästan förtjänt av ett kors i taket, för två veckor sen blev det ett jävla kors vill jag lova, då var jag bra, men nästan lika bra var jag igår så ett litet till dårå? :)

satt med några på mcdonalds efteråt och vips plockade ena grabben upp en 70's ur byxan, det är fan en stor flaska det, och att gå runt med en sån lär ju knappast vara det lättaste? haha, han hällde iaf upp lite i sin cola och jag kunde väl inte annat än må illa vid det tillfället, mindre gott..
gick hem till nathalie sen och somnade i princip vid bordet när vi försökte trycka i oss en macka, sov gott sen gjorde jag iaf :)

jag mår askalas idag och nathalie lite sämre, hon sover hon :)
kul att jag för första gången blödde näsblod idag? :O stressad?

/
Sen när blev nacho chicken jr, en chicken jr med tomat?!

Utgång på ingång

Sitter hos nathalie nathalie och vi ska ututut, typ snart :)


Helt okej helt okej..

Den blev ju rätt fin nu iaf :)

nu åker ja :)

"Catch up with ya later"

It's time to go..

vissa gånger är det skönt att ha musik att lyssna på så rubriken blir självklar helt plötsligt sådär ni vet :)

finns iiingenting att göra rent ut sagt, jag borde åka in till stan till papi och fixa datorn, ska göra det så småningom också, men just nu har han lunch och nathalie slutar inte förrän kvart över två eller när hon vill eller hur det var så jag har ändå ingenting att göra mellan besöket hos pappa och stadsvandringen med nathalie. vi tänkte försöka hitta kläder till kvällen, jag gillare inte, det finns ju aldrig nåt för det första och egentligen har jag inte råd heller, men jag vill ha nåt nytt :) sen att jag har tappar bort mina tights gör mig ju inte gladare, jag minns liksom inte ens när jag hade dom sist så jag kan inte tänka efter det heller, och jag har kollat överallt :S

annars tror jag väl att jag läst att bloggar i sverige för stunden, jag har även läst dom som jag verkligen inte borde läsa.. jag har varken läst kenzas eller blondinbellas iofs men det gör jag aldrig heller så det är ju lugnt :) men dom här jag läser, whywhywhy?! det gör ju knappast nåt, men grejen att jag läser deras innan jag läst doms jag faktiskt känner är ju lite fel kanske :P men ni vet, fastnar man för nåt är det ju bara så, skriver dom roligt är det ju roligt att läsa :)

nu ska jag greja lite :)

PUSS!

Lyckligare

Sitter och lyssnar på ghostbusters, fråga mig inte varför för jag vet inte själv, men det var ju kul, måste vara för att jag fick sova så jävla länge imorse, åtta vaknade jag istället för sju, skönt oskönt vill jag lova! jag förstår inte riktigt vad det är med mina ögon som bara ska ploppa upp sådär tidigt och visa att jag är jättepigg när jag faktiskt inte är det, och när jag ändå inte behöver jobba borde jag ju få sova lite längre, lär ju somna på dansgolvet ikväll kan jag tänka, kul!

blocket har ju blivit min bästa kompis igen nu när jag sitter här, går in var femte minut för att varje gång på se att det inte kommit in några nya lägenheter, men man vet ju aldrig. verkar iaf som att mamma blir fri lånet om vi säljer biljäveln här, men det var ju lättare sagt än gjort, förstår inte riktigt varför dock, den är ju fin och bra och audi liksom ;) men men, det tar tid, det är väl inte rätt tid att sälja nånting just nu, jag hoppas på att dom sänker den lite till i pris så kanske det går lättare, vi får se, hur som så kan vi ju köpa en lägenhet om mamma blir skuldfri vilket vore trevligt, mycket lättare att hitta bostadsrätter här.. :)

har varit med i en tävling om en resa till thailand, skulle ju sitta rätt fint, då skulle jag åka med malin nu först och sen ta med mig nathalie i april när den resan var, hihi, fast det slog mig precis att det var ett lite dumt datum :S

dags att göra stan kanske, eller sminka av sig sminket som inte går bort i första tvätten, jag vet ju inte..

/
When the minutes seem like hours and the hours seem like days, then a week goes by, you know it takes my breath away..

Paaause!

Jag har fikat med dom bästa på pause ikväll och nu ska jag sova :)

imorrn går vi ututut!

PUSS!
Vill du ha din frihet får du ta den..


Haha

Jag har drömt världens konstigaste dröm inatt, jag vet helt seriöst inte vad det är med mig och mitt tänkande, det är så sjukt så sjukt, och jag tänker inte ta upp det här för då hamnar jag nog på nåt dårhus, eller ja, jo men typ..

jag somnade runt halv tolv igår, tänkte att jag skulle försöka hålla mig uppe så jag fick sova lite längre idag, men det gick ju såklart inte, mamma kom in på rummet och sa till olivia att hon skulle kliva upp för klockan var för mycket (7), och jag slängde mig upp ur sängen och såg till min förvåning hur mörkt det var i rummet
-sa du inte att klockan var ett?
jag kan alltså inte ens sova när jag faktiskt får, jag börjar inte förrän halv ett idag och trodde att jag hade missat det.. jag var pigg som ett as iaf så jag har varit vaken sen sju, SKÖNT! låg och drog mig i sängen ett tag och väntade på att lukas skulle gå till skolan, och fick under tiden höra nån djungen george låt som han sjöng på, samt lite prat med sig själv, jag kan inte annat än skratta, det är ju rätt sött ändå :)
när han hade gått sprang jag ner och började rota i påsen jag hittade igår med mina kläder, jag hittade sju av mina klänningar som jag älskar varav den bästa är på gränsen till för liten då den är tre år gammal, men jag älskar den så jag trycker på mig den trots att den är felsydd och sne, men man kan nog inte räkna med annat när man handlar fina kläder på h&m, nåt fel måste det ju vara.. ;) hittade även min bikini som olivia sa låg där och mina underbara flipflop så nu är det faktiskt bara shortsen jag saknar, mina underbara shorts, men jag klarar mig, jag har ju massa klänningar och nån kjol :)

jag gruvar mig väldigt mycket för resan ner till stockholm om vi åker, jag är inte så smart när det gäller sånt där och vet alltså inte vart jag ska gå när jag kliver av planet på arlanda, hade jag följt strömmen och inte frågat sist jag åkte ner vet jag inte vart jag hade hamnat, dom skulle iaf med nåt annat flyg, hade ju varit...kul :)
vi får se hur det blir iaf, tåg känns ganska aktuellt iaf, då hoppar man ju av på den terminal man ska till, äsch, det löser sig :)

och just det! johnossi kommer på yyyyran! :D jag vill bara höra fyra låtar men det är fyra bra låtar som jag väntat SÅ på :):)

FRUKOST!
A monkey needs to dance, so do you

You name it you buy it

Jag pratade med mamma om namn igår, jag tror jag hade sett nått namn i tidningen och börjat fundera på hur folk tänker ibland, eller så var det nåt namn på nån unge på dagis, för där finns det en hel del konstiga vill jag lova.. jag började med att fråga mamma vad jag hade hetat om jag vart en kille, men det visste hon inte, emelie skulle ha hetat jonas och olivia skulle heta oliver, men jag hade inget. meningen var från mamma sida att jag skulle heta karolina, men pappa kom och stoppade det genom att säga linda, och mamma tyckte det var kul att pappa kom på ett namn så det blev det, och mer än att tacka pappa över allt annat och stå honom i evig skuld vet jag inte vad jag kan göra, hade mitt namn varit karolina istället för linda hade jag tagit livet av mig för länge sen, jag hatar det verkligen, fråga mig inte varför för jag vet inte själv, men jag spyr lite av tanken, jag har det som mellannamn men det är helt okej, det behöver jag ju inte använda så ofta :)
hur som, det var itne det jag ville ta upp, utan frågan på hur föräldrar tänker när dom döper ungarna, det var tydligen nån som ville döpa sin unge till Q, rätt coolt kanske, men ändå, en bokstav? snygg signatur, kul att lära sig stava till sitt namn när alla andra lär sig, tar ju fem minuter liksom! sen! knatte, fnatte och tjatte ville några döpa sina barn till?! skämta skämta skämta! hur kan man, haha, det vore ju ett rent nöje att möta på en av dom på stan, eller alla tre för den delen
-Hej, Linda..
-Hej, Fnatte, här är min bror Tjatte och där kommer Knatte, du kanske har träffat min farbror Kalle?
haha, kul vore det ju :P sen är inte jag så inne på disneyfigurer och vet inte om kalle är deras farbror men det är ju ett annat inlägg, "Disneyfigurerna som jag minns dom"..

kollade på greys anatomy ikväll för första gången på ett år kändes det som, även om det i själva verket nog bara är några månader sen, och det har säkert varit uppehåll så jag har nog inte missat nåt, men jag kollade bara 20 minuter innan jag gav upp, det är liksom inte kul längre, jag kollar aldrig på tv längre, och det är väl inget jag ska klaga över, fast å andra sidan sitter jag här allt mer och det är ju knappast bättre.. men jag fikar ju en del också, fast det är ju inte bra heller, äsch, inget tv-tittande iaf, och det har knappt blivit så mycket dator nu heller då det finns en hel del annat vettigt att göra :)

jag och nathalie ska ut på fredag iaf, verkar som att jag ska ge hockeyn en chans också, vi får se, kom på att jag kanske jobbar till 18 då och isf vet jag inte om det känns sååå aktuellt va? ;)

Sleep tight!
PUSS!

Vi tar nya tag..

Jag vet inte, men min mamma är utöver det vanliga. hon är alldeles för stark för att det ska vara okej, hon klarar allt och gör allt för att jag och olivia ska vara lite gladare.. hon är underbar minsann..!

det suger ju att vi inte fick lägenheten, jag hatar det, och mamma hatar det, olivia också, vi hatar det allihopa, men vi klarar det här, det gör vi, för vi är bra.
håkan har hittat en lägenhet på köpmangatan som han ska höra av sig på imorrn igen, en fyra, vilket skulle sitta fint såklart, men inga hopp finns, dom är borta nu, vi får se helt enkelt..

olivias kompis åkte till egypten förra fredagen. han kommer hem nästa fredag och olivia ska kolla direkt om han är brun så jag vet om det är nåt ställe att åka till, är han det drar vi dit såklart, det är billigast och inte så långt att åka ju :) mamma peppar mig att åka nu iaf, och säger att jag faktiskt måste för att få lite lugn och ro ett tag, så det känns skönt. jag vet dock inte om jag kommer må sådär superduperbra när jag vet hur dom har det här hemma, men förhoppningsvis hittar dom boende under tiden jag är borta så jag kan fortsätta känna lugn när jag kommer hem (i wish!). hittar dock inte min påse med kläder som olivia för några månader hade uppe på sitt rum. spårlöst försvunnen och med alla mina sommarkläder i nästan, massa klänningar iaf och antagligen bikinin jag var stensäker på att jag glömt där nere trots att jag tagit upp alla andra bikinis, olivia sa iaf att den nog låg i påsen vilken vore kanon! isf kan jag nog klara mig utan mina shorts och flipflops som är kvar där nere och åka iväg ändå :) usch vad jag måste åka :)

jobbade idag, 7.30-16.30, jobbigaste dagen på länge vill jag lova, barnen har varit bråkigare och busigare än nånsin förr och jag är heeelt slut verkligen, men vad gör det?! massa pengar rullade in, well, en del iaf :) glömde skriva igår också att jag fick byta min tredje bajsblöja, så nu lämnar jag det där, efter den tredje är det nu början till en vana och minst sagt en självklarhet på dagis. slapp dock, tur som fan, byta nästan ett snäpp värre bajsblöja idag än bajsblöja nummer 1, usch usch usch kan jag nog bara säga, det var bajs all over, på ryggen, kläderna, benen, you name it, äckligt äckligt.. men som sagt, jag slapp, och tur var däl det, hade jag behövt ta tag i det där hade det inte bara varit bajs i blöjan kan jag lova, och inte på honom heller för den delen.
imorrn är det jobb igen, 12.30-17.00 den här gången vilket absolut behövs, jag ska försöka sova ut imorrn iaf, innan jag ska ringa alla rektorer i ås och höra efter om vikariat :) måste även ringa skatteverket och fixa lite och borde egentligen ta mig en tur till papi i torvalla för att kolla min datorsladd, men jag tror inte jag hinner eller orkar, det hinns med nån annan dag :) verkar få jobba på fredag också så förhoppningsvis blir det lite pengar i mars ändå, kan inte sitta bättre än bra just då faktiskt :)

jag bara älskare!



peace!

Livet är inte rättvist, inte nånstans, ingenstans...

Imorse kände jag att jag kunde pussa på allt som kom i min väg och älska alla förutom jultomten och hitler, jag mådde kalasbra och det gjorde inte minsta lilla att lena ringde och väckte mig för jobb i nälden, klev upp sju och var på jobbet en halvtimme senare..

klockan tre fick jag sms av mamma där hon svarade på min fråga om hon hört nånting om lägenheten och kontraktskrivningen, och det hade hon. hon som skulle flytta ut ur lägenheten vi skulle få har inte fått lägenheten hon skulle ha, så vi flyttar alltså inte.. med drygt två timmar kvar av jobbet fick jag världens klump i halsen och visste inte vad jag skulle göra, jag ville bara gråta men jag kunde inte, jag fick inte, jag ville inte..
turen finns inte med oss och just nu känns det inte som att den nånsin kommer göra det heller. mammas favoritmening "det finns en mening med allt, vi skulle inte ha den här lägenheten, och inte den förra, det kommer en bättre åt oss" knäckte mig idag när jag kom hem, för mig finns det ingen mening med nånting, det kan omöjligt finnas en mening med att jag ska ha mått dåligt i snart fyra månader av diverse anledningar, det gör det bara inte, jag ser inte att jag vinner nånting på det.. det nästan värsta är att vi hittade en lägenhet på blocket igår, en kvart efter att dom lagt ut den, en fräsch fyra på frösön, vi har aldrig varit så snabba förutom på den här andra lägenheten, och man var tvungen att maila annonsören så skulle dom ringa upp. vi tryckte på mailknappen men fick inte iväg mailet på grund av den här jävla fittdatorn, så mamma fick inte iväg mailet förrän imorse så det är antagligen försent det med, att vara tolv timmar sen med att höra av sig funkar inte i östersund med den här jävla bostadsbristen..
jag kollapsar snart, så är det, och åker inte jag och malin i mars så kan jag lika gärna skära halsen av mig direkt, jag orkar inte, jag klarar inte det här...

/

It's our choice

Egypten, brasilien, thailand, teneriffa? vi får se vi får se, varmt ska det bli :)

och just det, jag har tappat bort min svarta jacka, hittar ni den kan ni ju hojta, den ligger antingen gömd hos nathalie eller i husets garderob, i dunno..!

/

Konsten att föräta sig på mackor

Där har ni namnet på min kommande bok, det kan ju knappast redan finnas en? jag vet iaf verkligen hur man gör, och jag kommer snart vara tjockast i stan och död på köpet, hur gott är det inte då? på mellisen på dagis kan jag trycka i mig fem mackor innan en unge tryckt i sig en, men jag hejdar mig efter två och ser hur mycket dom andra fröknarna tar för sig :P jag fattar inte varför dom inte kan ha äckliga mackor, barnen är ju hungriga så dom skulle nog äta ändå, sen har typ alla messmör på mackan så dom gör dom ju äckliga iaf.. hur som måste jag lägga ner mackorna om jag ska hålla mig med dom här kilona, och det gör jag ju gärna, ska fixa äckliga mackor nån dag tror jag..
sen att jag fått dregel över hela mitt nytvättade hår kan vi ju ta i ett senare inlägg, eller så lämnar vi det där, det var iaf världens sötaste unge som gjorde det så så less blev jag inte :P och spottungen var inte där idag, sweet!


jag fick inte tag på någon doktor imorse heller, slog mig dock för en stund sen att jag nog kan ringa sjukvårdsupplysningen och höra, dom borde ju veta litegrann :)

nu räcker det..

PUSS!
I'm high, on you...

Telefontider...

...och kösystem tycker jag fungerar väldigt bra. hur kul är det när det tutar upptaget varje gång man ringer och man måste vara precis rätt när man trycker på luren? inte särskilt. så långt har dom inte tänkt här i krokom utan låter alltså den där tutande signalen gå in och ut ur örat om och om igen. även om man ska ligga i och ringa då orkar man ju faktiskt inte, det känns ju rätt meningslöst, jag sitter ju hellre med telefonen vid örat i en halvtimme med vetskapen om att det faktiskt blir min tur så småningom. att printa in ett telefonnummer i hjärnan är inte min grej, jag har lätt för siffror, men jag gillare inte..
jag fick alltså VÄRLDENS magont inatt runt fyra, vaknade och kunde inte andas, sjukt jobbigt och jag kunde inte ligga på sätt för att det skulle försvinna, det satt liksom vid mellangärdet och jag har nog aldrig känt så förut, ett tag trodde jag att jag hade andats min sista andning, suckat min sista suck, rapat min sista rap, ja ni vet. jag gick ner för att ta mig ett glas vatten iaf och efter det gick det över lite iaf, hade blivit pigg dock så jag kunde itne somna även om jag ville, och rätt vad det var var smärtan tillbaka och jag visste inte vad jag skulle göra igen. efter typ 20 långa minuter somnade jag igen, om smärtan gick över eller inte minns jag inte, ont hade jag iaf! nu är frågan vad det är för grej, och jag får ju inte tag på doktor kosmos heller så det är väl bara att vänta och se om jag får det igen eller om det var en ones-in-a-lifetime grej.

jobbar klockan 9, borde kanske borsta tänderna så det är gjort iaf, byta byxor? kanske. ungarna spottar ju ändå på mig so whats the point liksom, ingen mening att ta på sig några finare kläder inte.. slutar 15 så det blev väl ingen längre dag men ganska skönt men en lugn start på veckan, jag tackar och bockar för det jag får så jag har råd med det jag måste ha råd med ;)

NATHALIE FYLLER ÅR IDAG! :D:D:D Ikväll blir det tåååårta :)

HÖRS!

Mamma mamma

Hej toppentjejen!
Vi får inte glömma att komma ihåg varandra!
Låt oss skåla för oss & för männen som har oss.
Förlorarna som hade oss, och dom lyckliga som
kommer att möta oss!!
Sändes bara till mina bästa tjejvänner. Du är bland
dessa utvalda! Du räknas som en av de 10
häftigaste bland mina vänner!

Nu får du välja ut 10 sköna tjejer. Om du blir vald igen,
vet du att du verkligen är en av tjejerna.
Om du bryter kedjan riskerar du 10 år med hängmage,
försvinnande hår, hängröv, potenssvikt, oönskad hårväxt
och lite sex
Kram

Haha

Skönsöndag

Smörjfilmen jag skulle se igår blev inte av, den var fransk och vi kom väl fram till att vi hellre ville se nåt annat. blandade allt med bruce den allsmäktige och kom på att han inte är så pjåkig i den filmen iaf :) somnade i soffan tills christoffer hade åkt hem så jag kunde sova och imorse åt jag mina två första mackor på fem dagar utan att behöva känna något illamående, skönt..!

kollade på He´s the girl och tycker inte alls att den är lika bra som She's the man.. det stod på framsidan att om man gillade She's the man kommer man älska den här, men så var det väl inte direkt, kul att se hur som :)

jag kommer nog aldrig få nog av kelly clarkson och inatt blev jag kär :) nu gäller det för mig att sluta vara landet lagoms största tönt och ta tag i det här, för det funkar inte, thats it..!

/
I'm gonna give you a little bit of an advice, enough is enough

:)

Äckligt


Mamma:
olivia, kan du ta bort borsten härifrån sen, och ta bort allt hår..
Linda: alltså, det är konstigt, jag tycker det är skitäckligt med borstar med hår på, men älskar att ta bort håret..
Mamma: ja, men det är ju som skit under naglarna, det är skitäckligt men jättekul att ta bort..
Olivia: ja, eller alldeles gula finnar, dom är ju skitäckliga men vem vill inte klämma på dom?

jag kom på en sak idag när jag såg mamma skicka sms till sina kompisar, och det är att alla hjärtans dag är både överskattat och underskattat. överskattat så in i helvete när det gäller alla par och kärleken överallt till dom, och jag säger det inte bara för att jag är ensam, jag tycker det. det  som är underskattat och verkligen inte nån lägger märke till är kärleken till alla andra runt omkring, vi uppskattar nog inte riktigt hur glad vi borde vara att ha varandra, killar kommer och går som alla säger, och det är ju sant, och såna här dagar tycker jag borde ägnas lika mycket åt att visa hur mycket man bryr sig om sina vänner som sina pojkvänner. jag tror om jag inte minns helt fel att jag och några till bestämde oss för att tycka synd om oss själva förra året, för då var vi alla singlar, så vi kurade ihop oss hemma hos mig och kollade på flm, men jag tror aldrig att vi var glada för att vi var där tillsammans, klart vi var glada men jag tror inte vi tänkte så mycket på att vi inte satt själv, ja ni vet :) idag har jag nästan inte pratat med nån, och sent igår var jag nära att skriva till en av mina vänner vad jag verkligen tycker, och att jag inte orkar mer, men jag gjorde det inte, och jag vet inte vad jag känner om den saken idag. nu går nog allt lite för långt, men ni vet ju vad jag kom på idag iaf ;) jag är glad att jag är med mamma ikväll, olivia sitter med sin fjås uppe på sitt rum och kollar på film så vitt vi vet, och vi packar än så länge :)

HÖRS!
Jag har varit singel i nästan hela mitt liv, och jag har varit lyckligast i världen, hur svårt ska det vara att hitta det igen? jag tänker skratta, snart, väldigt snart.. tackhej!

screw this shit

Jag och mamma har gjort stan idag, kollat in lite grejer vi behöver köpa inför flytten och bara gottat oss :) grejen är väl den att vi egentligen inte behöver så mycket, vi har kommit på eftersom att det mamma inte har det har jag sen jag bodde i stan, såhär lät det nere på clas ohlson

L: vi ska ha ett snyggt duschdraperi iaf, svart skulle nog vara rätt coolt
M: ja, det tror jag. sen behöver vi nytt strykjärn för mitt gick ju sönder..
L: ja, men jag borde väl ha ett? jomen det har jag ju, har du strykbräda?
M: jamen vad bra. ja det har jag.
L: okej bra, då har vi två :)
M: sen skruvdragare får vi väl klara oss utan och skruva med händerna, det går nog bra..
L: jamen skruvdragare har jag, haha
M: ja nu ser vi ju vart dina pengar tagit vägen iaf, haha


ja när jag hade pengarna var jag nog inte så rädd om dom som jag borde ha varit, men vi har en skruvdragare tack vare mig iaf :P
en dator måste vi köpa iaf, jag hade velat köpa en själv, men det kan jag ju inte för det är på onoff jag vill köpa, och, jag skulle inte vilja säga att jag var dum som var med på jonas dator men jag kanske skulle ha tänkt efter liiite mer innan jag sa att det var okej, jag tänkte nog inte alls utan var nog mer glad att kunna hjälpa till, han ville ju ha den och jag hade ju min just då och inga pengar ändå att köpa en ny för. jag vet inte hur länge han tog avbetalning på sin nu men det är ju ett år iaf, jag minns inte heller när vi köpte den men typ september? så det är ju ett tag kvar, och ska mamma köpa datorn åt mig på hennes onoffkort kan ju hon inte köpa en ny när jag väl flyttar och tar med mig min, så som sagt, liite längre hade jag kunnat tänkt tror jag.. men vi kanske har hittat en, en som mamma då kommer få behålla eftersom jag nog vill ha en lite bättre sen, men det är ju lugnt så länge :)

kul att jag vaknade 8 i morse förresten! jag förstår inte hur det är möjligt, mamma säger att jag nog börjar bli vuxen och det är väl bara att hålla med, haha, men det känns sjukt konstigt och jag vet inte om jag gillare, det kanske bara är nån fas jag är i just nu också? vi får väl se :)

nu ska jag gå och gifta mig tänkte ja..

Pusshej!
Jag börjar bli less på dig och ditt beteende, och jag tror inte jag orkar mycket mer, jag känner inte dig längre..

Men verklighet är det vi får...

Det ser ut som att det kan bli en liten utgång ikväll. utklädnad på huset? jag kom dock på det lite sent så att hinna in till stan och leta kläder nu känns ju liiiite stressigt :P

åt precis en pizza, pappa tyckte nog det lät lite dumt eftersom jag precis blivit fri magsjukan, och det är nog sant, men den såg så lockande ut, och jag tryckte nästan i mig hela, vi får se hur det går nu bara :)
han har även fixat en cykel till mig till flytten, sweet, så nu ska det cyklas, så fort asfalten tittar fram ;)

kanske ska ta sig en tripp på kupan här i krokom istället?

HEJ!
I thought I knew you

Fantasi är det vi vill ha..

När jag väl stoppat i hörlurarna i öronen har jag väldigt svårt att ta ut dom. jag har dom i nu och kan knappt skriva, men jag ska försöka ;)

tog mig en promenad i minusgraderna, solen sken så det var skönt. känns verkligen på kroppen att jag inte vart ut på två dagar, gick några kilometer och jag var ju liite trött när jag kom hem igen :P tog sats in i duschen och skar sen av mig lite mer hår och kom fram till att iaf ett av kilona som ramlat av min kropp kommer från håret jag tagit bort, en helg hög varje gång verkligen, men det blir fint :)

jag vill ut ikväll, eller ja, jag vill inte sitta hemma iaf, emelie verkade inte göra nånting så vi kanske hitt på nå :)

jag visste massa jag skulle skriva men nu glömde jag bort, typiskt :)

PUSS!
En dag kanske insikt frälser dig

Det är tur att du är så begåvad...

Jo just, det var det första jag läste i mitt horoskop idag, och begåvad är nog det minsta jag är so kiss my ass, men det är lugnt, jag fick mig ju ett gott skratt såhär på morgonkvisten, no probs ;)

har drömt en hög med konstiga drömmar inatt, jag har bland annat haft sex med 3 killar och 1 tjej på lite udda ställen. en gång uppe i ett träd i en fallskärm som hade gått sönder, en gång som två utklädda korvar med bröd på ett bord och en gång i ett badkar överfyllt med  iskallt vatten. det absolut sjukaste var ju att jonas var med och tittade överallt, överraskad blev jag väl inte men ändå, haha, konstigt var det iaf, meeeen jag bjussar på den ja! ;)
drömde även att jag gick och knackade dörr för att sälja svenska dagbladet. knackade på på lägenheten vi ska bo i sen och hon som bodde där ville att jag skulle komma in och kolla, så jag gick in och det var nog den fulaste lägenheten jag nånsin sett. dom väggar mamma sa var bruna var i trä, fult trä, och allt såg bara gammalt och äckligt ut. mitt rum var konstigt och ja, jag vet inte, inget var som det skulle inte, mamma har sagt att lägenheten kändes varm direkt när man kom in och det gjorde ju inte den där iaf, tji fick jag för att jag inte var med och kollade på den. hur som så var lägenheten rätt vad det var ett hus i offne som stod på hjul, så vi släppte loss det för att rulla den lilla biten ner till storsjön för att skölja massa bär, haha, ja, det var bra konstigt det också iaf..

helgen ser väl ut som ett lika stort frågetecken som förra helgen ungefär, jag och mamma ska kolla upp massa grejer till lägenheten imorrn iaf men annars då..? förra helgen slutade ju bra iaf så vi får väl hoppas att den här gör det också :) att stanna hemma och vila en helg känns väl ganska nödvändigt, men också ganska tråkigt, så vi får se, vi tar itu med fredagen först ;) skulle den här helgen gå åt helvete är det ju trots allt bara en helg kvar, sen jävlar :) efter den helgen kan jag gärna ligga hemma hela helgerna, eller gå ut och sen GÅ hem, den ni ;) nästa helg är det ju kleerup också, hoppas det blir nån utgång då, annars har vi ju maggio helgen efter, men K är ju bättre, och den 28e är det väl snällt av mig om jag hjälpte till med flytten :P

frukost

HEEEJDÅÅ!
I know that I've got issues, but you're pretty messed up too

Sju sanningar

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig --- Jacob
 2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade

7 sanningar

1. Jag har tappat kontakten med alla mina vänner mer eller mindre sen jag tog studenten och flyttade ner till sigtuna, med vissa är det mitt fel som valt att prioritera annat och med vissa är det mer deras fel som valt att prioritera annat, hur som så kunde jag inte ångra mig mer för att jag inte la ner mer vikt på att behålla dom.

2. Jag har svårt att säga till folk direkt vad jag känner och tycker, och väljer hellre då den enkla vägen att prata med någon annan om det eller skriva om det vilket lätt kan leda till att saker missuppfattas och att skitsnack uppstår.

3. Min mamma har blivit min bästa vän sen jag flyttade hem igen för 3 månader sen, jag trodde aldrig att vi skulle vara så lika som vi är och jag kan nog inte annat än tacka allt för att jag fick bo hemma ett tag till för att se vad jag hade här, samtidigt som jag saknar min egna lägenhet mest av allt.

4. Jag tror inte att jag har tappat bort mig själv så mycket som jag har gjort det senaste halvåret, hade jag kunnat spola tillbaka tiden hade jag gjort det och gjort allt annorlunda.

5. Jag är hemskt duktig på att tycka synd om mig själv och ser mycket i min dagliga vardag som ett problem.

6. Nathalie är en människa jag inte kan förstå hur jag klarat mig utan. hade jag kommit hem och inte haft henne vid min sida hela tiden hade jag inte kommit så långt som jag gjort nu, jag hade antagligen fortfarande legat med täcket över huvudet och mått dåligt medans jag nu istället tänker så mycket klarare. hon gör mig så glad :)

7. Jag gör egentligen den här grejen bara för att jag har tråkigt, det brukar väl vara så med såna här grejer, har man roligare saker för sig gör man väl det istället :P

Jag orkar inte utmana nån, jag vet inte om jag orkar läsa nån annans :P men det är nog bra att skriva av sig lite, kanske :)

PUSS!


Man blir ju liiite less..

Tur att jag inte ska ha kvar den här bloggen länge till, inget går ju som man vill och nu ser den ju bra mycket sämre ut än innan, jag var bara less ju, äsch.. :)

magsjukan var ju inte alls påväg bort, tvingade mig själv att spy bara för att jag mådde för dåligt, blaha blaha.. förstår mig verkligen inte på anorektiker(?) som kan stoppa fingrarna i halsen självmant, usch..! men så är det och så var det! jag har lyssnat på kelly hela dagen tror jag, så jag är gladast i hela världen nästan :)

vore ju som trevligt att äta nåt? eller vara hungrig?

Later!
Vad gör alla just nu då? är den nån som har dött eller så från hp3a? /Joel

.

Magsjukan har gett med sig iaf, det blev inte så farligt som jag trodde, sen att jag fortfarande är rädd att spy varje gång jag måste hosta är ju en annan grej, den är ju inte helt borta än :S feber har jag nog fortfarande också, svettas var och varannan minut och resten av tiden fryser jag, vem vill inte liksom?!

kollade på hairspray igår, jag sa till mamma att jag ville att livet skulle vara en musikal, och hon sa att det bara var att sjunga det, haha, dansa lite nu och då och sådär, så vi sätter väl igång då ;)

tänkte ta mig en promenad ja, stoppa hörlurarna i öronen och dansa lite på vägen ni vet, men varför skulle mp3n ligga där den låg sist? med en lillasyster som inte förstår innebörden när man ber henne fråga om saker kunde jag ju inte bli förvånad över att hon hade den i hennes jacka direkt, så nu vet jag inte, det är väl bara att tacka magsjukan för att den tagit med sig 2 kilo till av min kropp och sätta sig och läsa en bok då? jag vet ju inte, jag är glad iaf :)

jag har förträngt lite att håkan spelar på lördag, skulle ju vara rätt trevligt. kanske får gå ut på fredag och ragga upp en singelkompis och gå dit med henne då? vi kör på det! :)

HÖRS!


Jaaaaamen okeej!

Fuck of and die tack. roligare morgon när den börjar med att herr magsjuka kommer och hälsar på.  jag fick även feber under natten så nu har jag både jordens förkylning och magsjuka, vem vill inte liksom?!  förlorade jobb för två dagar iochmed det här, ska nog inte jobba fredag heller så där förlorar jag ju ännu en dag, typiskt. och chifen blev ju sur när jag ringde också, och det behövde jag ju, lite dåligt samvete för att jag ligger hemma och är sjuk, fan!

har sovit till nu i stort sett, varit upp och vänt några gånger men annars, och trött är jag fortfarande, ändå gick jag och la mig nio igår, känns bra känns bra..

nu orkar jag inte mer, nathalie slutar när hon vill, egentligen inte tror jag

PUSS!
2 veckor :)

Sjukast i stan

Det gör ont i öronen, det rinner ur mina ögon, och det är täppt i min näsa, samt lite halsont morgon, kväll, och natt, men annars är det bra, bortsett från att det kryper i hela kroppen på mig när jag är hemma, tokig är ett ganska bra ord för att berskriva mig just nu.

jobbade idag, 8-16, längre dag, orkade ingenting men försökte ändå se glad ut när föräldrar kom och gick. känns ju bra att stå och snora inför dom liksom, kanske inte. meen, jag tog mig igenom ännu en dag och har kommit hem några lappar rikare, lite jobbigt dock att jag inte får pengar genom poolen den här gången bara för att jag bokade in mig själv när dom på dagiset ville ha mig, så nu ska jag lämna in papper till dom och hoppas att dom löser det, skulle inte vilja jobba gratis där minsann.. Jag har jobbat med en tjej som tycker om att byta blöjor, bajsblöjor också, jag trodde inte dom fanns..
två dagar kvar, imorrn 10.30-17 och torsdag 9-14 men sen har jag tagit ledig fredag så jag får chans att vila upp mig lite :) ska se så jag klarar av dom här dagarna bara, kanske där påväg hem från jobbet nån dag, så skrivs det inte nåt här vet ni :P

det blev inga myssamtal igår, massa krångel så jag och nathalie tog oss själva i kragen och åkte på mcdonalds och åt glass istället, jag tryckte även i mig två nacho chicken jr som var huuur goda som helst, tack för det :)
eftersom det inte blev nåt jobb igår och jag jobbar till fem imorrn kommer jag från och med imorrn inte längre vara någon svenska dagbladare, lite trist kanske, men jag kan väl inte säga att jag lagt ner nåt krut på det jobbet ändå, och jag vill inte ens jobba på kvällarna, det finns så mycket annat mysigt att göra då :)

nu blir det väl mat så småningom, när dom andra ätit klart så vi får plats i köket. kollade på våran lägenhet igår också, utanför bara men ååååh vad bra den blir! :D

lägger vi oss 18 idag eller?

PUSS!
Jag tycker om dig, du är bra, du är bland dom bästa, och vi klarar allt :)

Jobbing

Vaknade imorse med två plommon till ögon och när jag kollade mig i spegeln trodde jag att jag hade mött döden, ganska seriöst. jag grät mig till sömns för första gången på länge igår, jag kunde inte sluta heller, slutade jag tänka på en sak kom det upp en annan, och en tredje, och en sjunde osv. mina ögonlock har därför varit huur stora som helst hela dagen och jag skulle kunna tro att barnen på dagis fick en chock när jag kom dit imorse.

fick jobba 8.30-13 på bajsdagiset, kan verkligen inte titta på ungen som var bajsblöja nummer 1 utan att må lite illa faktiskt, trist men sant.
fortsatte efter jobbet vidare mot sjukan där jag fick träffa min kanonsköterska, hon har så mycket energi i sig så jag nog tycker hon skulle kunna ge lite till mig, för här behövs det vill jag lova! vi pratade en hel del och även där fick jag gråta lite för att hon skulle förstå hur allt var, jag har iaf fått ett säkert svar på att mitt blodsocker är högt pga skiten här, men det ska lösa sig, snart är det över :)

ikväll blir det grejer, massa mysiga telefonsamtal ska jag ha ;)

HÖRS DÅ!


Jag tror..

..att om vi bytte liv för en dag så skulle vi alla kunna samlas sen och skratta åt mitt. jag önskar att ni kunde få uppleva vilket helvete det här är, det går egentligen inte att göra annat än skratta, så sjukt är det. ibland gråter jag när jag ser min mamma gråta, och ibland orkar jag ingenting, det har blivit en allt för vanlig syn, och det ska det inte vara.

/

Back to reality, back to hell

Nu är jag "hemma" igen, och jag har världens klump i magen som jag funderar mycket på hur jag ska få bort.

helgen är väl egentligen inte mycket att prata om, den har varit trevlig och det jag har gjort har nog varit välbehövt, men jag vet inte, det känns ju trist att det är söndag igen, och ännu en veckas jobb väntar. jag vet inte vad jag tycker om måndagar längre, på ett sätt är det bra eftersom ännu en vecka är igång och det då snart är en vecka mindre tills flytten, men det suger ju också, jag skulle nog kunna leva med helger varje dag :)

jag började ju älska mitt liv från och med fredag, men det kommer bli på riktigt om tre veckor, jag känner det redan nu och jag ler verkligen inombords, så i och med att jag börjar ett nytt liv kommer jag även att starta en ny blogg och lämna allt det här bakom mig, vad den kommer heta kan jag inte riktigt komma på än, men det kommer väl, och jag ska försöka piffa till den bra tills jag börjar skriva :) en sak jag vet är att jag iaf kommer lämna en person kvar i den här bloggen, för då finns det inget kvar.
grejen med att börja älska sitt liv från att ha haft det kämpigt är ganska svårt faktiskt, speciellt när dom runt omkring inte hjälper till, eller hjälper till är väl inget jag begär, det är väl rätt svårt, men jag behöver ju inte direkt hjälp att tryckas ner igen, snarare tvärtom kanske? igår berättade jag en grej för en av dom bästa, en grej som verkligen känns som tusen knivhugg i bröstet, och svaret jag fick var "vad kul, vad roligt", jag hoppas nästan att personen i fråga inte hörde vad jag sa, för att få det svaret när jag berättade det kändes mer som att en motorsåg skar av mig alla kroppsdelar, och dom där knivarna innan kändes då ingenting. när jag sen svarade på en fråga, en ganska jobbig och tråkig fråga, och svaret där blev "jaaaamen vad bra!" ville jag bara börja gråta, det var nära vill jag lova, och under hela kvällen igår var jag irriterad och less, och hade någon petat på mig då hade personen varit död inom fem minuter. en del av gårdagen sög helt enkelt och du har blivit konstig i mina ögon, jag skulle aldrig göra såhär mot dig.
att säga att man ska börja älska sitt liv från och med en viss tid kan för många kännas påtvingat, det kan väl jag känna också, men det är inte det. och grejen är väl den att jag inte haft möjlighet att se vad mycket bra jag har, och det är väl det jag menar med att börja älska, jag ska bara hitta det jag nu tappat bort, och jag vet att det går, om jag lämnar allt annat bakom mig, och om tre veckor vet jag att det går.

det här kommer nog bli början av min nya bok, så egentligen borde jag kanske sluta här, men jag fortsätter ;)

jag ska på sjukan imorrn på koll, jag har haft världens sämsta blodsocker under dom senaste månaderna och därför inte ens vågat skicka in mitt HbA1c, jag vet inte vad jag ska säga till dom imorrn eftersom jag inte vet jag som händer själv. jag har aningar om att allt handlar om allt som händer här, och att min kropp är i obalans, för jag äter bra och jag rör mig mycket, men det hjälper ändå inte, så det är väl bäst att förklara läget för dom imorrn och gråta lite till och se om dom har några aningar om hur allt kan ligga till. att jag kan bli blind innan jag fyller 25 känns snart inte längre som en risk, mer som en självklarhet och jag borde nog vänja mig vid tanken tyvärr. och jag vill inte att nån kommer och säger att det bara är att rycka upp sig och skärpa sig, för det är det inte, jag vet.

jag och mamma har varit och rännt runt stan idag och hittat lite grejer inför flytten, allt känns så underbart jävla underbart så jag kan knappt tro det själv. jag ÄR glad nu, believe me.
vi for en sväng till mormor sen och skrattade, åt lite äcklig pizza (köp aldrig coops tropicana pizza) och kollade i gamla album. såg en artikel om en tant mormor kände antar jag där det stod om att hon var så duktig som hade fött 10 barn, hennes svar på en fråga var "nää, nog har man fått legat så det räcker" haha, vore jag journalist och fick höra det från en 88-åring hade nog mitt liv varit över då jag antagligen hade skrattat ihjäl mig.

Alla hjärtans dag är över om en vecka. skönt..! jag fattar inte varför det ska vara sånt ståhej över den här skitdagen?! vem bryr sig?! dom som är kära och lyckliga lär ju ha det skrivet över hela 14 februari i kalendern så det är väl enough? varför måste vi lyckliga singlar behöva bry oss om den? jag vet inte hur många gånger jag hört "buhu, det är alla hjärtans dag snart, vad ska man göra?". jag vill bara säga det då att det fan inte är nån som tvingar alla par att göra nånting, så är det så jävla jobbigt är det väl bara att lägga ner?! varför inte bara umgås? jag tror inte att den här dagen handlar om par, jag tror den handlar om att alla ska slå på dom som ligger, kasta stenar i ansiktet på alla singlar och få oss att må dåligt. but guess what? jag kommer ha så jävla kul, för mig kommer det vara en helt vanlig lördag där jag kan roa mig bäst jag vill med alla mina singelkompisar, ångesten lämnar jag till er andra, såååå varsågoda!

nu räcker det
PUSS!
"Girls with asses like mine, do not talk to boys with faces like yours"

she's a single woman too

Jamen okej, början av min halva vita månad gick ju braaaa, eller? jag skulle alltså sova hos nathalie av det jag visste igår eftermiddag. hon svarade inte nån gång varken på mina samtal eller mina sms så jag kände mig ganska osäker. jag hörde mig för med emelie om mango skulle vara hemma men det skulle han inte så lägenheten skulle vara tom eftersom emelie skulle på en fest också. så jag paxade lägenheten till mig själv och tänkte att jag kunde ha en lugn linda-kväll. sen blev det lite ändringar i emelies planering då han som skulle ha festen var sjuk, så hon skulle vara hos marlene och dricka vin och spela spel. ja, där hamnade ju jag också, hos marlene och sen vidare mot g3 där det var minst folk i världen, ett liveband vars bästa låt var hallelujah, och en massa gamla gubbar.
det var galet kul iaf och jag hade nog kunnat stanna på förfesten hela natten :)

idag mår jag bra, brabrabra, och nu står fotboll på schemat, vad som händer sen återstår att se :)

See ya!
-Stalin måste väl ha haft nån bok va?
-Du kunde inte tänka på snövit eller nåt?

Living the good life

Det blev inget jobb idag, låg och vred mig från halv sju till åtta i väntan på att telefonen skulle ringa men det var tyst. fick sen kliva upp för att skjutsa olivia och lukas på skola, fattar inte riktigt varför när det var andra uppe men det är ju som det är. åkte förbi mamma på jobbet och gav henne mina betyg och arbetsgivarintyg för kopiering så jag kan söka enirojobbet, skulle sitta fint. ska även ringe chifen och höra om det finns nåt vikariat jag skulle kunna få, ett på 6 månader skulle sitta finfint, då blir jag arbetslös lagom till september och då vill jag ändå resa lite, perfekt. bara att samla modet att ringa :S sen ska jag ringa farfar och höra om farmors cykel används eller om jag skulle kunna få den tills vi flyttar till stan :)

haha, kollar på road trip nu, gjorde aldrig det häromkvällen så det fick bli idag istället. haha, just nu är det när kyle beställer french toast och får socker på, som han inte beställt, och servitören tar tillbaka dom och stoppar dom innanför byxan tills det är borta, haha, roligare att se än höra kanske :P har ni inte sett den bör ni göra det, minst 5 gånger, så kul är den ;)

helgen kanske kommer gå bra iaf, det verkar som att jag kan få sova hos nathalie ikväll, sen blir det stina imorrn.. det är verklligen det värsta jag vet att behöva tränga mig på hos människor och be om att få sova där. inte kul alls vill jag lova, men det är bara den här helgen kvar, kanske helgen efter nästa också, men det är bara om vi går ut, och då kanske det löser sig hur som. nästa helg ska det packas iaf, kanske en utgång också, vi får se ;)

jag ska på min första hockeymatch på lördag tror jag, haha, vi får se vad jag tycker om den sporten, känns inte som att det kommer bli nån större hit tyvärr :P jag och nathalie ska försöka ta oss på fotboll också, för att påbörja vårt mission, vi får se om det blir ett mission impossible eller inte, men ett försök ska vi ge det iaf :)

/L
-What the hell is that?! Did you kill a cheetah?
-What? No, these are her underwear



My life would suck without you

Jag älskar kelly clarksons nya låt, jag tror det är ny iaf :P hade den varit lugn hade jag nog suttit och gråtit och tyckt att den var sämst just nu, men grejen att hon gör alla låtar så jävla bra känns bara så jävla bra :)

kul att ungdomsmottagningen från märsta ringde mig idag, haha, dom tyckte att det var dags att jag skulle få nya pills, jag trodde dock att det var här från stan så jag snackade på om massa, men så var det ju inte :P dom kunde ju svara på det jag undrade också men det blev lite fel, haha. hur som verkade dom ha pratat en hel del om mig och min diabetes och det verkar som att jag borde stoppa upp en stav i armen iaf, schysst att det ska va så jäääla dyrt då, dom kan ju betala.

nu ska lilsis få massage av nån riktig massagenisse, lite avis javisst, men jag får väl köra henne då :)

P E A C E
mina ögon är bruna nu ;)

keng kå kre kyra kem..

Att jag kanske ska söka nytt jobb är det inte längre några kansken över. dom ringde mig imorse igen, och jag har fått jobba mellan 8-12. jag har alltså jobbat ca 10 timmar på tre dagar. värt det? skulle inte tro det, jag har alltså knappt kommit upp i tusenlappen, fy fan.  jag vet ju inte hur man tackar nej till såna skitjobb heller så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

nu sitter jag här med ansiktsmasken på och skulle nog döda den som kom in här nu bara genom att vända ansiktet ditåt. 

helgen ser ut som det största frågetecknet någonsin. olivia drar på nån cup i sundsvall och i och med det drar mamma till svenstavik och tycker inte att jag ska vara hemma, vilket jag verkligen inte heller vill om dom inte är här. but what to do? jag ska alltså inte ut. jag har ingen annanstans att sova än här och jag vet inte vad alla andra ska göra till att börja med imorrn. offne känns väl både aktuellt och inte. jag kommer nog få nåt fnatt om jag ska sitta där hela helgen. en dag hade nog kanske varit kul, men sen vet jag inte. mamma har bett mig följa med henne men det vill jag inte, då åker jag nog hellre till offne även om det är trevligt i svenstavik också, men jag orkar helt enkelt inte det. jag vill träffa folk och skulle lätt nöja mig med att smutta på en te i några timmar på pause imorrnkväll. men sen då? vad gör jag på lördag om jag inte kan vara här i krokom? åre skulle ju vara trevligt, men i och med att mamma tar bilen till svenstavik finns det alltså ingen över till mig. jag vet inte ja, jag tror att den här helgen kan bli riktigt...dålig? jag ska prata med nathalie ikväll vad som händer för hennes del, över en fika på pause såklart ;)

nu räcker det

Hörs!

Nathalie Lundberg

Kul att jag av ren vana gick in på blocket.se istället för bloggen precis. vi har alltså, ungefär var femte minut varje dag gått in på blocket för att kunna hugga lägenheten som kommer in först. vi behöver inte det längre, jag kan inte annat än le och glatt berätta att ni kommer få höra mig tjata om den här lägenheten tills jag flyttat in, so get used to it ;)

rubriken då. nathalie lundberg. jag fick ett inlägg av henne idag på hennes blogg där hon skrev att jag var tvungen att ringa henne direkt när jag såg inlägget för att hon inte hade några pengar på telefonen och kunde därför inte svara på mina sms. jag ringde henne påväg hem från sundsvall och det första jag fick höra var just det, "har du läst bloggen?", nej svarade jag och förklarade som hon visste att jag hade varit i sundsvall hela dagen. jag minns inte riktigt allt hon sa men det var nog inget viktigt. rätt vad det var sa hon "jag ringer dig sen linda" okej, hej. jaha, jag visste alltså inte då varför hon ville prata med mig, och jag hade inte heller fått möjlighet att berätta att jag snart skulle bo närmare henne än vad jag gör nu. hur som så har jag väntat hela kvällen på att hon ska ringa. halv nio nån gång ringer jag henne och får tillbaka ett mobilsvar. antingen så har hon blivit mördad eller så har batteriet dött. jag kan ju inte mycket göra än vänta på att hon ringer, det kommer antaligen bli senare precis när jag slumrat in, så jag väcks och blir pigg igen, det är nämligen så hon gör det, men det gör inte mig nånting, jag blir glad ändå :)

det dök upp en grej nu ikväll som jag mer än allt annat skulle vilja säga här, helt galet sjukt, men, jag kan inte, det är inte rätt. vi tar det en annan dag, den dagen jag ger ut en bok som heter prickigkorvsmörgås :)

Sleep tight!
Jag ska flytta :)

.

Jag försöker på nytt imorrn igen :)


Från krokomsbo till östersundsbo

Sundsvall kanske var kuuuuuuul! jag och stina frös som få men det var det lätt värt för att komma härifrån ett tag. jag blev även en tröja, 4 par strumpor och en väska rikare = några hundralappar fattigare, men som sagt, lätt värt!

jaaaaaamen, alltså, mamma berättade för mig imorse att hon hade första tjing på en lägenhet i stan, ovanför willys. rätt dyr hyra men hon skulle kolla på den idag. ringde mig strax innan fem(?) och berättade att lägenheten är hennes! sweet! vi flyttar in 1 mars och då är det byebye krokom, aldrig mer, och hejhej östersund, igen, haha :) det bästa av allt är att det är en femma, jag kommer alltså få ett eget rum med en egen säng! ni anar inte hur skönt det är för någon som legat på en bäddsoffa i drygt tre månader, i sin lillasysters rum och för att få vara ifred har behövt låst in sig på toaletten. jag kommer nu få använda sängen som nästan stått oanvänd hos pappa alltför länge, äntligen! :) usch vad bra det kommer bli nu, allt kommer börja från och med mars, och mars månad älskar jag redan! en brasilienresa förhoppningsvis och en flytt alltså, därifrån kommer jag börja leva igen :)

jag försöker göra om min blogg igen, men gick det bra? nej. vi får se hur det slutar ;)

PUSS!
Jämtpotatis har jämt potatis

Some kind of unknowing fool

Jag vet att jag har skrivit det föut, men jag har funderat, och jag tror jag ska börja om från början, slänga iväg den här bloggen och börja om på nytt, en lindageira.blogg.se i enkelhetens namn kanske? skippa alla arga och helt meningslösa inlägg om personer jag egentligen inte bryr mig om, men ändå har orken att skriva inlägg om här? jag skulle lägga dig, dig och dig, bakom mig ännu en gång, men på riktigt den här gången. varför må dåligt när man kan må så jävla bra? jag förstår egentligen inte varför jag låter mig själv må såhär, och nu ska det bli ett slut. samtidigt känner jag att ni kommer få sluta läsa om mig om jag tar bort en del av det jag skriver, och jag kommer behöva stänga in ännu mer hos mig själv, vilket jag sen kommer kvävas av antagligen. jag vet ju inte. alla blir bara sårade när jag skriver som jag känner, jag med ibland. även om det jag skriver är sant i mina ögon verkar det vara viktigare för dom allt handlar om att dom ser bra ut i alla andras ögon, istället för att ta tag i problemet och se till så det ordnar sig. jag skulle vilja ta upp ett solklart exempel här, men det kan jag inte, för jag vet att jag kommer få för det sen och det orkar jag inte. att sanningen ska vara så svår att förstå och ta till sig.. sen borde väl inte jag må dåligt över det jag skriver, och rädd för att folk ska få reda på vad jag tycker om dom, jag har inte bett någon läsa. nu räcker det, människan är sjuk.

jag har ju även tänkt lösenordsskydda, men jag tänkte att om jag gör det rätt av kommer ju ingen kunna läsa eller så, så ja, min mail alltså, jag tänkte lägga ut den, så ni som vill fortsätta läsa om all skit jag skriver kan skriva och be om ett lösenord så ni kan fortsätta, ja, thats it.

imorrn bär det av, kanske :)

/L
[email protected]

Jag ska berätta en grej...

Jag skrev ju ett inlägg här om färgade linser deeeeen 10 december..? hur som så bestämde jag mig för att ringa dom i fredags eftersom jag fortfarande inte fått dom linser jag skulle få för att jag skrev om dom. dom bad då så hemskt mycket om ursäkt och skulle skicka dom till mig då direkt, tillsammans med linsvätska och behållare. tack sa ja och sen var det bara att vänta. jag anade att dom skulle komma idag och visst hade jag fått ett paket från färgade linser. vet ni vad det var i? linsvätska och linsbehållare. inga linser alltså, viiiiilka pundhuven! man kan nog vara riktigt dum ibland. och vore det inte för att jag gillar att ändra färg på ögonen hade jag lagt ner dom där på en gång. men jag ringde upp iaf, har jag gjort reklam för dom ska jag fan ha det jag ska ha också. hon bad inte ens om ursäkt, utan sa bara att dom skulle skicka dom igen. jag tyckte iaf att jag hade kunnat fått ett par linser till, eller nåt :) och jag som inte kan skrika på folk bara för att jag vet hur jobbigt det är när man får massa skäll av en kund som man faktiskt inte rår på själv, men jag hade velat skrika vill jag lova. nu får jag vänta till torsdag antagligen. lär väl få ett par i en annan färg än det jag ville ha då, vi får väl se.

apropå torsdag så är det dagen innan fredag, och jag vill ut såklart. ni vet när det är sådär att ingen man vill ska ut när man själv ska ut ska ut när man själv inte ska ut? oj. förvirrande. iaf så ska alltså några som jag hemskt gärna skulle vilja titta på ut på fredag, och jag ska alltså inte ut. kan man få gå ut om man går ut nykter? då är väl själva grejen med vit månad fortfarande igång? men sen då? om nån väldigt gärna skulle vilja bjuda mig på nånting där? får jag tacka  ja då? det är väl dumt att tacka nej? eller? jag har ju iaf inte spenderat några pengar på kvällen då? jag vet inte ja, kanske jag ska göra nåt annat istället? :P det löser sig, jag lär ju inte missa nånting big time :)

jobbet gick ju sådär iaf, det var väl klart som fan att jag skulle köra fel, men jag hittade rätt efter en vändning så jag behövde inte ringa. kändes ju hur som som tre väääldigt onödiga timmar, jag har typ inte ens märkt att jag varit borta..
6,5 timmar jobb på två dagar, fy fan.

HEJ!


?

...why do you come here when you know I've got troubles enough
why do you call me when you know I can't answer the phone
make me lie when I don't want to
and make someone else some kind of unknowing fool
you make me stay when I should not
are you so strong or is all the weakness in me
why do you come here and pretend to be just passing by...


Johan Palm släpper alltså en skiva, typiskt sverige, det är det här en del kallar musik i långa landet falukorv, kom igen.

att få sovmorgon hos familjen olander/geira är praktiskt taget omöjligt. iaf för mig. jag börjar alltså 11.30 idag och hade kunnat njutit av en sovmorgon fram till 9 iaf, men inte. olivia vill ha skjuts till skolan eftersom det är -20C ute  och hon har problem med knät, helt förståeligt absolut, men jag var trött, och även om det bara var en timme innan jag skulle upp egentligen var det ändå en timme, en välbehövd timme. det var väl inga större problem förutom att biljäveln la av i en korsning. jag fick motorstopp såklart, bara för att jag alltid tror att jag kan få fart på bilen igen med tvåan i när den nästan står still, och det brukar gå, men varför skulle det gå idag? sen gick den inte att starta iaf, och jag vred om nyckeln om och om igen but no luck. jag satte på varningsblinkers men bilen bakom fattade ändå ingenting förrän typ 2 långa minuter efter. den startade iaf efter några försök. men jag gillar det inte. kul om den inte går igång när jag ska iväg på jobb nu sen. det återstår att se..

nu räcker det. jag är sjuk.

p.e.a.c.e
i wont be anyones excuse to cry

Jaha

Varför läser man andras bloggar? alltså andras som i dom man inte känner andras. jag förstår det verkligen inte och ändå gör jag det hela tiden?! jag vet vilka det är men har inte nånting med deras liv att göra och inte dom med mitt heller, knäppt

glömde förövrigt säga det att jag skulle kunna göra mycket för att höra tommys skratt dom dagar jag är ledsen, viilken kille! jag ska börja kolla på pippi när jag är less.

sen då? jag fick jobb 11.30-14.30 imorrn och nåt kan ju ta dig hårt där bak, vilka jävla timmar, jag tjänar typ ingenting på det, fan..! onsdag blir det sundsvall med stina iaf, klärt å betärt, typ.

jag kanske ska jobba ikväll. jag kan inte bestämma mig :S

nu blir det smoothie :)

HÖRS!

Working 7.30-11

Haha, segare dag. blev väckt av min nya uuunderbara ringsignal imorse och blev bedd at jobba mellan 7-11, sa hon när klockan var 4 minuter i, smart. jag åkte fort som sjutton till mitt favoritställe i ås och spenderade 1 timme med frukost, 30 minuter med att prata om hur jag tyckte att det var i märsta och om det var en bra "stad", haha, och 1 timme med Pippi på rymmen, sen samling och sprutande på händer. ingen direkt jobbig dag kanske, men jag hade nog jobbat längre :S en i personalen ska flytta till märsta iaf och jag funderar på att prata med chefen om jag kan ta hans plats under tiden han är borta, vore ju peeerfekt! annars tänkte jag väl söka jobb på eniro också, men vi får se :)

är hos stina nu och tänkte väl bege mig mot stan snart kanske? eller affärn? vi får se :)

olivia har dans ikväll så det blev inget jobb på svenskan nu heller, jag tror jag lägger ner det.

Pusshej!

Even just for a day...

Mamma stack precis iväg med bilen så det blir en hemmakväll för min del, jag ville nog ingen annanstans ändå tror jag, så jag tänkte väl lägga mig direkt och titta på Road trip kanske, och trycka i mig dom sista pingvinerna i burken som förövrigt har räckt på tok för länge..!? vi kör på den. yrrol känns också som ett alternativ. jag tror inte jag gillar den men kanske ikväll? båda hinns nog med, vi får se helt enkelt :)

en sak jag är lite fundersam över är varför jag suttit med jeans på hela dagen. jag är ingen jeansmänniska och verkligen inte på söndagar!? vad hände där egentligen.. mjukisbyxorna låg ju alldeles bredvid, och jag hade ju pyjamasbrallorna på mig redan, hmm, jag vet inte.

vi kör på den då!

PUSS!
Jag älskar livet idag. kanske imorrn också :)

Yrrol

 

Road trip


Nog

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep


jag har spanat in massa brasilien nu, massa massa alltså, och i mars kommer jag och malin vara där, vi ska försöka med det iaf ;) inga vaccinationer behövs heller så dom 2000 jag återigen tänkte lägga på twinrix kan jag nu skippa och ha kul för där istället. kom dock på att jag har en hel del sommargrejer kvar nere så kommer inte nån upp innan slutet av februari måste jag lägga en tusenlapp på att resa dit, och hur fan ska jag kunna ta med påsen på flyget, den var ju inte smidig direkt, i värsta fall blir det väl bil då, känns kanske mest aktuellt hur som även om flyg vore himlans trevligt. vi får se helt enkelt, det är ju en månad kvar ändå :)

jag och stina funderar på sundsvall till veckan, vore ju kul. jag vill köpa ett par tights på gina, det var väl vad jag tänkte ta mig råd att köpa, nåt mer lär ju följa med..

jag är fortfarande glad, se på fan. trots massa skrik och bråk här hemma, jag har faktiskt lärt mig att stänga av en del, men vissa saker rår man ju inte på sig att inte höra.. jag mår bra iaf, bättre än bra, och det var längesen, eller ja, jag vet inte.. imorrn är det jobb alltså? kanske, vad vet jag

jag hittade en bild på mobilen från i fredags också ja, vet inte vad det är, sofia kanske? kanske stina? kanske båda?



Hörs!
Inte igen. jo, igen. typiskt.

Jag ÄLSKAR söndagar

Ja, den här söndagen tänker jag älska iaf. hela den här veckan har varit brabrabra trots en massa jobb så varför ska jag då låta söndagen vara tråkig? ;)

igår var det bio, benjamin buttons otroliga liv. lång rulle men brabrabra :) somnade i fem minuter men efter ett ryck då jag antagligen skrämde tjejen bredvid mig höll jag mig vaken. tjejen var förövrigt hur störig som helst. hon var sådär överenergisk vilket jag inte har några problem med i vanliga fall, men på bio ska det fan vara tyst. direkt när reklamen rullade igång rullade hon också igång "åh, kolla ananasen, och apelsinen, vilka ögonbryn" skithögt vill jag lova också, det var nog inte nån som kunde missa att hon gillade den reklamen. nog om henne. filmen var bra iaf, och anledningen till att jag somnade var väl för att jag inte hade fått mycket sömn under natten, alltså inte för att den var dålig :)

jag och mamma funderar på att göra en nyttig receptbok, jag tror det är dags nu. in till stan och handla massa gott :):) sen en promenad i det här fiiina vädret? -20 grader dock så det får vi tänka lite på. jag är förkyld ja.. :(

Adieu!
Jag undrar fortfarande vart mina blåmärken kommer ifrån.


RSS 2.0