Trick or treat

alla barnen går ut och partar, utom linda för hon sitter hemma och latar.. om det rimmade? det vette fan, men sant var det ju iaf :P så himlans trist att behöva sitta här ensam när alla andra klär ut sig och roar sig, jag vill också klä ut mig, halloween är roligast av allt ju, men så är det med det, det får bli fler maskerader helt enkelt, när jag också kan vara med, så jag får klä ut mig lite :):)

jag bad mamma skicka ner några cv åt mig eftersom jag inte har tillgång till skrivare här och inte kan göra det själv, och vad tror ni hon gör, hon skickar ner ett cv, jag vill inte påstå att min kära mamma är dum på något vis, men just detta var väl inte ett av hennes smartare drag, jag ville ju att hon skulle skicka ner några så jag kunde lämna ut dom lite här och var, men nu måste jag alltså vänta tills jag får det här på måndag och sen efter det försöka hitta ett ställe jag kan kopiera dom på här, och jag har ingen aning :S jävla skit skit skit, det kan minsann aldrig gå bra inte..!
funderar på att söka jobb på åhlens city inför julen, dom söker lite julhjälp och eftersom jag har jobbat på åhlens innan kanske jag har en chans att få det iaf :) vet dock inte hur man tar sig till stockholm härifrån men det lär ju lösa sig, jag vet inte heller vad det kostar och om det är lönt eller om jag kommer förlora all lön på hur jag ska ta mig fram och tillbaka, men det löser sig också i guess :)

nu ska jag nog titta på den där läskiga filmen tror jag, spännande spännande :P



Han är det bästa jag vet, även om han är konstig ibland..

/

Usch!

jag mår dåligt av att titta, och jag kan inte sluta titta, fan vad det äcklar mig, hela grejen äcklar mig, och sen att behöva plågas med att bli påmind om det varje dag, det är väl inte rättvist, tycker inte jag iaf, och mycket åt det kan jag inte göra, så Fan åt allting..! vi glömmer allt, vi försöker glömma allt

jonas är på jobbet och jag har ganska precis avslutat ett långt skönt samtal med emma, jag behöver verkligen prata av mig, och hon hade en del att dela med sig av också så det var skönt :)

jag har en ny film på gång, the strangers heter den, nån lite läskig som jag tänkte sätta mig med i helgen när alla andra jobbar, får se hur det går :P

/

Bättre tider kiss my ass

jag skrev i mitt förra inlägg att det skulle komma bättre tider, snart, känns dock inte som att det kommer hända. Jag mår skit hela dagarna och har ont i magen hela tiden, oron över vad som ska hända och vad som inte ska hända tar kål på mig snart, jag orkar verkligen inte.. och att alla pushar mig att skaffa jobb och tjatar om det varje dag, jävla skit, har nån ens tänkt på att det kanske händer annat i mitt liv än bara jobbsökande, att jag kanske inte är okej, nej..

vi var ut i lördags, ett jävla skämt det också, nu har jag bestämt att det dröjer länge länge länge innan jag går ut här igen, jag pallar inte, det är bara skit och jag fick gråta igen, precis som förra gången.. har jag några tårar kvar? jag tror inte det.

/

Älskling jag är hemma nu

tillbaka i sigtuna.. skönt skönt :):) usch vad jag hade saknat insåg jag när han stod där utanför terminalen och väntade, min joniponi :)
vi åkte till valsta och handlade fläskben som vi skulle äta för att jag kom ner, jag hade aldrig ätit det, men jonas var säker på att jag skulle tycka om det, ack så fel han hade, haha, det var inte min grej direkt :P

Ikväll blir det utgång, kung carl i märsta, jag har verkligen inga pengar för det men jag går ändå, frågan är hur jag tänker :S

halloween nästa helg och alla jobbar, så det kommer bli som på midsommar, jag kommer sitta här i min ensamhet, men det lär väl gå bra, det kommer komma bättre tider, snart, hoppas jag..


/

Sista dagen hemma..

Imorrn bär det av till sigtuna igen, åh vad jag längtar :):)

Gabbis var här igår och kollade norgejobb med mig, vi blev så jävla less dock på alla sidor som i stort sett ser likadana ut, och med samma jobb överallt, så till slut kunde ingen av oss läsa, det var bara skit, haha :P
skulle skriva in mitt cv på en sida sen, cvet gick bra men sen när det kom till ansökningsbrevet sket det sig, jag hade hoppats på att det räckte med det jag redan skrivit, ochi att det bara var att lägga in det, men icke, då var jag tvungen att på den här sidan skriva Inledning, Huvudtext och Avslutning, vilket jag verkligen inte kan, en inledning som gör att arbetsgivaren fortsätter läsa och inte kastar mig i sopkorgen direkt? what? hur ska en människa kunna skriva såå bra om sig själv så nån tycker om det, jag vet inte, jag kan det inte iaf :S
Vi hittade faktiskt ett jobb i oslo på Toys R Us, dom behövde Julehjelp och det kan ju vara kul :):) ska försöka söka det, det var ett riktigt jobbigt sätt att söka jobb på om jag inte minns helt fel, men det kan ju vara kul som sagt :)

Olivia fick ett fotbollsmål på tån igår så den sprack tydligen, så nu hoppar hon på kryckor stackarn och jag kan inte göra nånting idag för att jag ska hämta henne på skolan sen :S:P men det är väl okej antar jag :)

Kanske dags att börja packa, yes :)

/

Dagen efter som sagt.. ;)

okej, gårdagen var kaaanon! det var verkligen superduperkluperkul att vara med jonna och annichen igen, alldeles för länge sen sist om jag får säga mitt ;)

kvällen var verkligen riktigt bra, ingenting spårade men allt var kanonkul ändå, alldeles lagom lullig och redo att dansa som aldrig förr, kul kul kul :)

somnade på annichens soffa efter att ha ätit en wrap på mcdonalds och träffat på niklas mattias och emil, riktigt riktigt kul det också :D:D
kändes lite annorlunda dock att sova på soffan i lägenheten jag en gång bodde i, men helt okej, folk har sagt att den är jätteskön att sova i och jag kan inte annat än att hålla med :P

jag mådde bra imorse iaf, och dagen har flytit på bra, har rivit lite tapeter och varit in en sväng in till stan till stina för att höstdeppa lite, blev dock inte mycket av det, men vi kollade på she's the man iaf, kul :)

nu ska jag sova tror jag, kan behövas ;)


I got to much time to kill..

utgång ikväll tydligen, wohopi! :) jonna är ta mig fan underbar, underbar underbar :):)

var på sjukhuset idag, helt otroligt vilken bra sjuksköterska jag har, hur glad och go som helst och inte dömande alls, helt perfekt! :D

slog mig precis att jag inte haft min depp dag än, stina var pepp på det också så det är nog dags att vi slår till på en sån snart tror jag, innan jag åker tillbaka :)

jag har verkligen ingenting att göra, helt gäralaus, haha, men jag är glad ändå, allt känns bra nu, låt det göra det ett tag tack :)

men nu är jag hungrig, i need to eat

det får bli ett dagen efter inlägg imorrn

Tjolahopp

When you feel embarrassed then I'll be your pride
When you need directions then I'll be the guide for all time.
For all time...

Björn, yes!

ikväll är det björn och alla andra, så äntligen får man kanske skratta lite :D nog för att dagen har inbringat en hel del skratt men ändå..

dagen har spenderats i stan, med emma och stina :) jag gick upp klockan 6 så det kan mycket möjligt ha nånting med mina skrattattacker att göra, men jag tackar bara för dom, dom var välbehövda :)
vi har tittat på Jakten på lycka och yrrat runt på coop i hopp om att inte springa in i vår gamla lärare, haha xD

kom hem lagom till fyra när håkan slutade så jag fick hämta han och markus :) sen dess har det bara hunnits äta mat och förbereda smilegroparna lite ;)


bara för att du är det bästa jag vet

//

A monkey needs to dance, so do you..

jag såg precis att hela gårdagens inlägg inte kom med.. men vad gör man åt saken, ingenting? yes..

gårdagens planer fick bli dagens planer iaf, började dagen med fika med jonas, kul :) sen var han tvungen att bege sig hemåt för tandläkarbesök imorgon :(

efter fikat skyndade jag mig till stina där jag plockade upp henne och min dator och fortsatte turen mot min pappas jobb där jag lämnade av ett papper, trodde inte att jag skulle hitta men det var ju inte alls svårt, vet inte vad jag tänker med ibland, det var ju faktiskt inte första gången jag var dit, haha :P

efter det fortsatte vi till gabbis där jag stannade bra länge, men klokare för det blev vi inte, att det kan vara så svårt med saker man tycker ska vara så enkla.. ack ack :P

sen hem en snabbis för mat och sen in till stan igen för att lämna olivia på wendlas, och storhandling för mamma och mig.

nu sitter jag här efter en timmes tv tittande, en mycket händelserik dag vill jag säga :)

tänka sig, en timmes tv tittande istället för typ 12, haha, trodde jag aldrig skulle hända xD

imorrn kommer emma och då blir det bakning för fulla muggar :D

/

Händelserik dag, eller inte..

sitter i krokom, hade i stort sett planerat hela dagen men allt sket sig, haha.. gabbis skulle iväg på middag och jonas har inte hört av sig, så här har jag suttit hela dagen.. har dock hjälpt min kära mor att dra tapeter från väggarna, men det är väl dom kraftansträngningarna jag har gjort :P tro det eller ej så är det faktiskt jobbigare än vad det låter :P

Dagen efter..

O'learys igår.. riktigt kul i helhet, men mycket skitgrejer också..

kvällen började hos micke med stina matilda romario gabiru och camilo, och micke såklart..
det blev en hel del kortlek med diverse regler hit och dit som jag aldrig riktigt lärde mig (verkar inte som att jag går så bra ihop med regler:P) och som i sin tur slutade med att min vinare tömdes, haha..

strax efter 22 kom gabbis och hälsade på och stannade lagom till 23 då det var dags för maskinen på larrys så vi begav oss neröver. brassarna kom inte in pga töntiga vakter som inte litade på att dom hade riktig legitimation så dom fick gå hem och vi fick försöka ha kul iaf, vilket vi hade, åtminstone jag ;)
maskinen var helt okej, är dock rätt säker på att khilen inte var med och var utbytt mot någon annan vilket var lite trist, men segertåget var bra iaf och alla som inte dansar gick ju självklart hem ;)

jonas köpte en maskinen tröja för 450:-, sjukt I think, men han skulle absolut ha den att mecka i så det var väl det :P jag fick i och med det ta över hans andra tröja som jag svettades ner på schlagergolvet, haha :P

dagen har spenderats i mickes soffa, somnade på soffan runt halv fem och blev väckt halv sju av snarkningar, helt fruktansvärt vad folk kan snarka, förstår verkligen inte.. kändes som att micke och camilo tävlade om vem som kunde snarka högst, där camilo vann överlägset xD fick sova ytterligare 2 timmar men mycket sömn har det ju inte blivit, så jag förstår egentligen inte vad jag gör uppe nu, ska nog snart krypa ner och sova, men jag kände väl att jag var tvungen att skriva av mig lite :P
jag fick äntligen se aristocats idag iaf, har längtat länge efter den, var dock inte lika kul att se den som jag hade hoppats, men nu är den sedd iaf :) även skönheten och odjuret lyckades tryckas in i vårat fullspäckade tv-schema ;)

Imorrn ska jag till gabbis och kolla lite norgejobb, se om det blir av överhuvudtaget, men känns bra att kolla iaf :) ett vinkelivink till jonas som åker hem står också på min to do-list :(:)

det hände mycket konstigt igår, that's for sure...



Finally!

nu är jag hemma igen, äntligen :D så himlans skönt :):)


Bussresan till uppsala gick bra iaf, jag behövde bara betala 24 istället för 54 vilket min plånbok blev glad för ;)
träffade stina in the city där vi strosade runt och försökte hitta nåt fint och lagom billigt, men ack så dåligt det gick, haha, inte en grej hade jag med mig hem :P men lika glad för det är jag.. :)
Blev film hos markus och maria sen, 27 dresses, med massa popcorn godis och morötter, mumma ;D
jonas hämtade mig strax efter tio och sen blev det bums i säng :P

Gårdagen gick ju bra. fick besikta en bil för första gången i mitt liv, lagom nervös jag var, men det gick finfint, och efter det rullade vi ganska fort mot östersund :)
jonas fick böter i åsarna :S körde 81 på 50 väg så han skulle ha blivit av med körkortet eftersom dom tar det 31 över den rätta hastigheten. men dom var snälla och sänkte hans hastighet till 80 så han fick behålla körkortet och fick "bara"   3600:- i böter och en varning :S jag har nog aldrig skakat så mycket i mitt liv, haha xD efter det stoppet blev det laglig körning hela vägen till östersund där mamma fick hämta mig :)

har precis vaknat nu och försöker samla krafter att ta mig in i duschen, sen kommer mamma om en timme och ska äta lite lunch med mig, och sen bär det av till stan till gabbis, woho :)
Maskinen ikväll på larrys, sjukt kul!

Later!

Gruvsam för morgondagen, tönt!

Jag ska åka buss till uppsala imorgon, själv, för första gången, och jag gruvar mig, massor! det är ju supertöntigt men oron i magen vill inte försvinna :S
jag har åkt med dom andra en kväll en gång, så jag trodde att jag hade lite koll på hur jag skulle göra med det bytet som är och så, men när jag kollade på internet verkar det som att dom har ändrat massa och att jag ska åka buss till knivsta där jag sen ska åka tåget som går till gävle till uppsala, men när jag ringde barbro och frågade så sa hon att jag ska åka bussen till vassunda och sen byta buss till uppsala, vilket är så som jag trodde.. men tidtabellen på internet bör väl vara med uppdaterad än vad barbros tidtabell kan vara? men jag vet inte, jag vet inte ens om vassunda och knivsta är nära varandra, och jag vet inte heller vart tågstationen är i knivsta där jag ska kliva på isf, bör väl iofs vara nära där bussen stannar, men fan jag gruvar mig, usch! :S varför ska det vara såna problem med att en buss går raka vägen till stället man vill till? vi får hoppas att det går bra helt enkelt, för nu ska jag och stina ha kul, kul kul kul :D
Jonas hämtar mig iaf i uppsala när jag väl ska hem så hemvägen behöver jag inte oroa mig för :P men ändå, fuck!

jag åkte hem från barbro när jonas skulle åka på jobbet, tänkte att jag kunde kolla på desperate här hemma, men nej då, då funkar typ bara tv4 och jag får titta på maria wern, jävla skit :S sånt är livet i guess :P

vi åker hem på torsdag, wohopi :D:D och maskinen på fredag, skoj skoj skoj :D:D

/

Kalla mig

"Så dum som jag är
Kan jag inte förstå
Hur jag ska bära mig åt
För allt blir fel
Och nu vet alla om
Vad jag sa till dig
Och nu vet alla om
Vad du sa
Vad du sa"




Jag var ut och sprang idag, och när jag sprang där, med alla färgglada löv virvlande runt fötterna (;)), och när Kalla mig började spelas i mina hörlurar slog det mig vilken höstlåt det är, eller just att det är en höstlåt kanske inte slog mig då, men jag hade glömt bort den lite.

Jag har nästan glömt bort att det är höst och att man borde passa på att spela alla mysiga höstlåtar nu när man kan, många går väl förstås att spela långt in mot vintern också, men just Kalla mig är verkligen en riktig höstlåt och inget annat :)
Jag behöver nog lite höstdepp snart, men alla mina skivor är kvar i östersund och det känns inte lika bra att lyssna på dom från datorn :P Death cab måste jag lyssna på också. jag behöver höstdepp, så är det, och om en vecka kan jag få det :)


Jonas var tvungen att börja jobba klockan 17 idag istället för 22, det var ju inte så kul, så nu har jag suttit här själv mycket längre än vanligt, vilket, trot eller ej, har gått mycket fortare än vanligt :) kan väl kanske bero på att det tog två timmar för mig att springa och göra mig iordning efter det, haha, men det gör ju inget :) sen lagade jag mat och plötsligt var klockan 20 och stjärnor på is började som jag tänkte att jag kunde ge ett försök, det var väl ingen jättehit kanske, en variant på let's dance, kul :S
Nu är det sing a long iaf, det är ju kul :)


Det blev inget av nummer 1 på min to do-list idag, men det gick bra ändå som tur var :)

Nej nu lägger jag av, för idag iaf, eller för just nu ;)

Vill bara säga att min dator är helt fucked up och hoppar lite som den vill, lite när den vill, så om alla ord inte riktigt stämmer in
med varandra i inlägget beror det på det och att jag inte har sett vart alla ord har hamnat :P

Vilket jävla skämt bloggen var idag, det har tagit mig en timme att få till ett inlägg  :@

/

 


Tänk om...

jag vet inte vad jag ska göra..! ensam hemma och klockan är halv tolv.. har laddat hem ett gäng avsnitt av oth och gossip girl så jag lär nog krypa ner i sängen och kolla på dom.. har dock ingen jättelust med det, men det är mycket jag inte har jättelust med just nu så det är väl skit samma..

den här dumma tanken i mitt huvud exempelvis, den har jag ingen jättelust med alls, men den försvinner inte, och den kommer nog inte försvinna förrän jag gör nånting åt det, så det är väl bara att göra det, nånting åt det.. det första på min To do-list imorgon!

jag saknar östersund.. jag saknar att få se kända ansikten, och att få umgås med folk jag tycker om och vill umgås med, jag saknar alla..
stina skrev för ett tag sen att hon hade mött adam brody på stan, och att dom var påväg till news.. jag vill också möta adam brody och gå på news.  
olivia saknar jag, jag har kommit fram till vilken bra lillasyster jag har, trots att vi setts väldigt lite egentligen under min gymnasietid känns det ändå som att vi har en superb storasyster-lillasyster relation, det känns så bra! jag får höra allt spännande som händer och det känns som att hon vill berätta saker för mig, precis som jag vill ha det :D

det är riktig tur att jag kommer hem med jämna mellanrum, om en vecka är jag hemma, på o'learys dansgolv igen men för denna gången för att se Maskinen :)
stannar sen i minst två veckor, och under dom veckorna ska jag se björn gustavsson och måns möller på folkets hus, samt tillsammans med gabbis se om det blir någon norgeresa för oss, och efter det, ska jag försöka ordna upp allt som känns lite krångligt nu.. förhoppningsvis blir allt bra till slut, det är bara att vänta och se :)

Nu kryper vi ner och kollar på one tree hill ;)

PUSS!

Sov kvinna, sov!

nu har jag kollat på ett dåligt avsnitt av one tree hill bara för att mina ögon inte kan stänga sig, och inte hjälpte det inte, tar på tok för lång tid att ladda ner alla också så nå glad kan jag inte vara heller :/

Nu ska jag sova, vare sig mina ögon vill eller inte

Godnatt

Kung Fu Panda



Helt okej film som jag och jonas roade oss med att titta på medans regnet öste ner utanför.. trodde dock att den skulle vara roligare, men som sagt,  helt okej..

har varit ännu en inte så händelserik dag idag.. vi har faktiskt inte gjort nånting, tryckt i oss godiset vi köpte igår iofs, men det är väl det, haha :P fast jag tycker om att sitta inne när det regnar, det är ju lite mysigt :)

Jobbvecka för jonas nu igen, vilket betyder tråkiga kvällar för mig :P vilken tur att kanal5 har satt igång alla sina serier  igen iaf, det är väldigt uppskattat från min sida ska dom veta :P jag saknar dock fråga olle fortfarande, och prison break förstås, men det får tv3 stå för ;)


Jag vet inte om jag gillar bloggen, fast jag kanske anstränger mig för mycket.. det kanske inte är helt nödvändigt att jag skriver varje dag, nog för att jag inte har lyckats med det ändå, men ni vet ;)

Vi får se hur allt går, det visar sig väl :)

Over and Out!

RSS 2.0