Fredag, snart lördag.

Smsade precis lisa om vilken tid vi skulle ses på stan, 10.00 blev svaret och eftersom jag är helt nyvaken och bor med 20 minuters promenad från stan blev jag liiite stressad, så inlägget får bli kort.
  
en klipptid bokades igår, på frösön hos den frisör jag senast blev nöjd med håret hos, och det var för snart tre år sen, så halv ett klipper jag mig hos frisören för första gången på ett år, undrar om dom kommer se att jag klippt nåt själv? :)
 
kavajen köptes igår också, stina tyckte att det var självklart och johan tyckte att den var cool men var nog lika osäker som jag på om jag kommer använda den eller inte, meeen den köptes iaf så nu är det väl bara att vänta och se om jag om nån vecka säljer den på tradera eller inte :)
  
nu har jag bråttom.
  
/

Torsdag, fredag, snart lördag.

Jag har inte riktigt förstått vad det är med vintern i år, kommer det lite snö regnar det strax därefter så denr försvinner, om jag vaknade upp och inte minns nånting en dag skulle jag lätt kunna gissa att det var september eller kanske slutet på februari nu, att gå på stan igår var ett rent helvete faktiskt.
  
en hel del inhandlades igår iaf, första stopp var på apoteket där jag hämtade ut lite insulin och köpte mig lite resorb så jag ska klara av att jobba på söndag, har aldrig testat det dock så jag ska väl inte vara alldeles för säker än, men folk säger att det är en hit så jag får la tro på dom. Hårfärg köpte jag, min vanliga fick det bli, hade inte modet att färga det rött eller nåt annat så jag höll mig till den vanliga tråkiga bruna.
hittade en fiiinfin kavaj som jag funderar på att köpa idag, frågan är bara när jag kommer använda den,jag föredrar ju att se mer skitig ut en proper, men det kanske är dags att ändra på det, en kavaj är ju alltid bra att ha :)
  
vi åt på lilla siam efter att ha gjort allt klart och varit en sväng på maxi för ovanlighetens skull, supergott var det, tankarna gick direkt tillbaka till thailand och det smakade precis lika, chicken cashewnut tog jag såklart, även där är jag en fegis och vågar aldrig prova nånting annat :) åkte därefter och mötte upp solen vid biblioteket och sen vidare mot alex för att se greys. efter det var det dags att napa så alla åkte hem :)
   
nu är frågan om jag ska ta en löptur mot stan och göra lite grejer eller om jag ska gå på affären och se till att det finns mat här hemma, hur som ska jag först ringa sjukan och fixa ett intyg så jag får fortsätta köra bil 2010 också :) körde förövrigt en golf igår för andra gången i mitt liv, jag gillar dom bilarna.
  
.

Dagen som alla väntat på.

Löning. Det ramlade in fina pengar på mitt konto inatt, riktigt fina, riktigtriktigt fina tillochmed. jag satt hos sophie när klockan slog tolv, tillsammans med empa och zila, och alla ringde telefonbanken samtidigt, fråga mig inte varför, vi visste allihopa vad vi fick för lön, själv ville jag bara höra hennes röst, när hon sa dom där fina siffrorna, ha! :)
Hur som så är nästan alla pengarna borta nu iaf, efter lite betalningar osv, så det känns ju skönt, eller inte.
   
Det väntas en stadsvandring alldeles strax, vårt största mål är väl att hitta nånting to the personalfest på lördag, sen en lite tripp på en resebyrå blir det nog också för att se hur billigt vi kan åka iväg i april :)
  
Nej nu hinner jag inget mer. jag har förresten fått en bonuscheck från ica också. en jävla äcklig vuxenpoäng för det.
  
/

10-21

Jag börjar jobba mitt elva timmars pass om 25 minuter, och så vill jag ha en macbook. punkt.

Time of your life

Lite länge sen nu va? Hälsar på hos mamma och resten och lånar därmed deras dator också. Mitt liv känns väl hyffsat ostabilt just nu, vissa dagar är jag stensäker på vad jag vill medans andra inte är lika säkra, mycket mer än så borde jag väl inte säga.
Har precis kollat färdigt på idol för denna fredag och när mariette sjöng "time of your life" ville jag nog bara gråta lite, det väcktes lite minnen från studenten när dom sjöng den och därmed följde allt annat också, jag glömmer nog lätt bort hur bra det var då.. men man ska väl gå vidare nån gång också, det blir nog lika bra igen nån gång :)

Har bott i lägenheten i cirkus två veckor nu och fick höra klagomål från hyresvärden igår. jag lämnar tydligen min lampor på för ofta så elräkningen kanske höjs samt har lite för mycket oliv om dagarna trots att jag bara ägen en lite bärbar cd-spelare som kan göra detta oliv, känns skumt men också väldigt aktuellt att leta sig nåt nytt kanske? han verkade ändå föredra pensionärer i huset så han får väl skaffa sig det då.

Det där med att jag och Zila skulle träna varje dag fram till nyår sket sig redan dagen efter, förstår inte ens hur jag kunde säga nånting sånt med den dåliga självdisciplin jag har, men jag mådde väl bra just då antar jag.

Personalfest nästa helg som inte kommer göra annat än att fucka uuuuuur och med det säger jag hej!


I got 99 problems but my kicks aint one

Precis hemkommen från stan, känns ganska kul att åka buss numer då den stora frågan är om busschaffören ser nog snäll ut att inte ifrågasätta ens ålder eller om man kommer få slänga en tjuga åt han. det är ju skönt att det finns tre möjliga bussar att ta hit så valet på busschafför blir fler :)
   
det blev en utgång igår, igen. torsdagar verkar vara våran nya fredag, helgen blir ju längre iaf :) torsdag v 46 var dock inte lika bra som torsdag v45 men sånt går ju inte att göra så mycket åt. zila spårade as usual och hennes mobil var som förra gången inte hos henne som den borde ha varit, but what to do åt den saken :)
en lunch på max var tänkt, men zila var död, sophie var halvdöd, nina har jag inte pratat med och jag som var uppe elva kände inte för att äta själv faktiskt, så vi skippade det, och lika bra var väl kanske det :)
   
har kollat lite på sheltas rea idag och en t-shirt kommer införskaffas, kanske tillochmed ett par vita converse. ett par körsbärs-nike-skor känns väldigt lockande också men jag tror jag spar på dom ett tag till, man kan ju inte köpa allt heller :)
   
kollade på ett program på fyran igår morse, dom pratade om bloggar och varför alla är så taskiga mot varandra. blondinbellis hade tydligen sagt en gång att alla stora bloggare var skilsmässobarn och att det var därför. undra om jag är påväg uppåt då kanske? får tacka mams och paps för det senare isf :)
    
skit samma med allt nu, maten väntar, typ. 
    
/
  

Vaccinationshelvete.

Klev upp kvart i nio imorse för att hinna åka iväg till odenskog för att ta den där jävla sprutan som alla säger att jag måste ta. tog buss nummer nio och antog att den skulle stanna nånstans där i närheten. jag skippade att äta någon rejäl frukost dels för att det är tomt i kylen och dels för att hinna ta sprutan innan sophie och zila skulle hämta upp mig för lite träning. väl i odenskog hittade jag ju inte lokalen med sprutorna och fick därför letaletaleta i 40 minuter innan jag hittade dit med stinas hjälp, det visade sig visst att jag var på helt fel väg. Hur som så ser jag en lapp på dörren när jag närmar mig som säger att dom inte öppnar förrän 12 på tisdagar och torsdagar, kul! så med ett bortdomnat ass och högerben och ett blodsocker på 2,4 börjar jag vandra bort mot coop för att köpa något att höja sockret med och vänta på s&z.
  
träningen gick bra, känner mig ganska motiverad nu faktiskt, jag och zila har bestämt att vi ska träna nästan varje dag nu fram till nyår iaf, det borde vi ju klara om vi verkligen vill :)
  
lägenheten ser ut som ett helvete och pappa är påväg, så jag kanske borde duscha och städa lite innan han kommer :)
  

Stad i ljus

Jag har haft den låten i huvudet i flera dagar nu, tommy körberg alltså, känns sådär måste jag säga, men vad gör man åt saken egentligen? det är väl bara att sjungasjungasjunga tills jag har glömt bort hur den går helt enkelt :)
Hyrde film igår, The shining blev det, haha, kände väl att jag hade liiiite för höga förhoppningar om den filmen, men den var ju ett måste att se också. ganska kul att se hur filmer förändras ändå, den är ändå en klassiker som alla var rädda för förut, och nu är den mer som en komedi?
   
köpte filmer för första gången på länge länge också. alla som känner mig vet att jag köpte filmer typ en gång i månaden förut, och nu vet jag inte sist jag köpte en faktiskt, men igår tog jag med mig fyra stycken hem, Step Brothers, Damernas detektivbyrå, Dumpad och Madagaskar 2 :)
   
Börjar 14 idag, min enda långa dag på länge länge, och om en resa till LA ska bokas när lönen kommer känns det som att jag borde börja fråga efter mer tider :)
   
Stina är iaf påväg hit, och första stopp blir hos polisen för att hämta ut min plånbok.
  
Lite frukost på det här så :)
  
/

Save tonight

Bloggen återupplivades men ligger just nu i koma av nån anledning. orkar inte direkt skriva när jag bara har internet för någon minut åt gången. flytten har gått bra och det enda som saknas nu är tavlor och mattor, möjligtvis ett matbord också, men annars är den finfin. kan kanske behöva söka en inneboende så småningom men vi får se hur det blir med det. saker går både framåt och bakåt, uppåt och neråt, men det är väl så det är med livet antar jag. det vart en utgång i torsdags med dom maxitjejer som inte var på forum, låg hemma sjuka eller började tidigt. en galet lyckad kväll och jag ångrar verkligen inte att jag inte åkte upp to the whovalley idag. 
      
annars tror jag att jag är dödssjuk eller nåt liknande, känns iaf inte som att alla hästar är hemma. får ringa sjukvårdsupplysningen imorrn, och kanske en jävla vaccination på måndag? man bör tydligen ta den om man har diabetes, so what to do :)
     
/

RSS 2.0