I fell in love

Alltså, jag blir kär var och varannan dag nuförtiden känns det som, är det våren eller? jag kan ju nästan skatta mig lite lycklig att jag inte har nån så kallad boooyfriend just nu på grund av ångesten jag skulle få när jag låg bredvid honom och tänkte på någon annan, haha :) ikväll blev jag smått förälskad i T with the B, han ÄR ju snygg och verkligen inte min typ, det kanske är det som gör det?

jag och s har fikat. jag tryckte i mig en kladdakaka med massa grädde och sitter just nu med knapparna uppknäppta på brallorna för att kunna andas, men kunde ändå lätt kunna smälla i mig en macka till, sjuk? ganska :)

jag har nog bestämt mig för att köpa min skinnjacka ändå, jag har iiinte råd nånstans men tänkte sno lite burkar av alkisarna på busstorget så löser vi nog det :)

jag har precis gjort ett test med sofia om vilket program jag ska läsa om jag ska plugga. vård/hälsa/läkemedel/juridik/försäkring blev det, vilket kändes lite fel först, men sofia kom på att det är lite psykologi i det så kanske då :) kul att psykologprogrammet ligger på 5 år dock, bör kanske tänkas lite mer på :)

fikan med s var myyysig och vi har pratat riktigt mycket skit, vettigt skit som fått oss lite mer oklara på vissa grejer :)

jag ska nog sova snart, bara för att :)

PUSS!
vem har sagt att grädde är godare än vaniljsås?
-jag tycker nog det..?
jaha, och du tycker att kolasås är godare än chokladsås?
-ja..?
och vaniljglass är godare än chokladglass?
-haha, ja..? :)
det var det jag tänkte :)

Har du socker?

Jaaaamen visst, eller vaddå? i kaffet, nej det har jag inte?

jävla pundhuvuden det finns alltså! en kärring på dagiset på 50+ råkade se när jag smygtog mitt insulin efter lunchen (ja jag smygtar det, inte för att jag skäms, men för att slippa höra alla dom här helt sjukt dumma frågorna som följt mig dom senaste 14 åren), på mellis frågade hon om jag hade socker, jag sa bara ja, jag orkade liksom inte bry mig om ännu en dum jävel. så fortsätter hon "har du mycket?", vafan vaddå mycket tänkte jag, hon måste ju vara helt jävla skadad, mycket socker? i kroppen? eller i fickan kanske? även om jag vet helt fullt ut vad hon menar med frågorna kan jag inte göra annat än vilja klappa till na, jag svarar bara "jag har typ 1 så jag får ta varje gång jag äter", jaha svarade hon, sen gick jag. jag önskar verkligen att jag hade orken att dryga mig och låtsas som att jag inte förstod vad hon menade, hon hade ju säkert fortsatt med sockersjuka för att förklara bättre, och det är allt annat än rätt också. usch, om ni bara visste hur irriterande det är. jag har hört samma frågor om och om igen i 14 års tid, jag har även fått höra att det är mitt egna fel att jag har diabetes för att jag ätit för mycket godis, det stämmer inte heller. typ 1 som jag har kan man inte rå på, kroppen slutar producera insulin, det är både ärftligt men kan också ha att göra med nån infektion man haft i kroppen tidigare som gör att kroppen stöter ifrån celler som den egentligen inte ska stöta bort. det är typ 1 och med den får man leva med att ta insulin jämt, eftersom kroppen inte själv kan producera nåt. typ 2 är vanligast och beror oftast på vilka levnadsvanor man har. med den typen har kroppens celler blivit mindre känsliga för insulin och man måste därför hjälpa till ibland. den typen kan man behandla om man lever ett bättre liv. nej fan, det här lär ju knappast komma nånstans, jag önskar bara att alla kunde få höra alla dom här dumma jävla frågorna några dagar, och vara medveten om hur dum personen som frågar låter, usch.

annars har dagen gått bra, var trött som ett as imorse men tog mig upp ändå och åkte buss till byskogen :) har räknat ihop min tidrapport för mars och jag kan väl inte annat än konstatera att jag kommer vara fattigast i östersund när lönen kommer, speciellt nu när dom förhoppningsvis har höjt skatten lite. jag som ville köpa min skinnjacka
har svinont i mina benhinnor efter springturen vilket känns så jävla skönt, eller?
glömde skicka iväg heidi-tishan igår så nu får den slängas ut på tradera, kan ju hoppas på att den säljs för mycket?'
ikväll blir det fika på pause med s
med den oturen och alla tankar jag har i huvudet kan jag nästan inget annat än skratta men samtidigt nästan gråta över lastbilen som står bakom hotellet ovanför vårat hus, av alla lastbilar som finns i sverige måste just den stå här. ja, jag pratar om en lastbil.
imorrn får vi fler kanaler så jag äntligen kan titta på fråga olle, sweet!

köpte förövrigt veckorevyn igår för första gången på månader. vad jag inte såg på framsidan var att dom hade en "underlivsspecial-var nöjd med din fitta" bok med i tidningen. tro mig, jag skulle aldrig ha köpt tidningen om jag visste vad jag skulle få se, fy fan. men ja, dom som är missnöjd kan ju titta i den där. frågan är ju vad det är att vara missnöjd över, det finns ju vettigare saker att bry sig i liksom :P

annars är det ju nåt shit på lördag, nånting bortanför brunflo med badtunna och grejer, man kanske ska ta sig en titt däråt för omväxlings skull? bara för att liksom :)

nu har ju jag skrivit alldeles för långt. skulle kanske ha tagit bort diabetesgrejen, men jag kanske kan minska frågorna ställda till mig genom att låta det vara kvar, man kan ju hooooppas :)

imorrn jobbar jag till 18, skööönt!

PUSS!
Se7en

Hurtbulle

Jag tog mig i kragen och stack iväg på en löprunda ändå, om man nu kan kalla det det. jag fick med mig emelie och vi bestämde oss för att köra intervallträning, det gick ju bra, ett tag, tills vi inte kunde andas mer :) hur som gjorde vi det och vi har nu kommit igång, kanske, det är det vi vill tro iaf, men försöka ska vi :) jag köpte mig faktiskt ett par springbrallor, ni vet såna där som man ser så snygg ut i, där alla former verkligen syns ;) men skönt att springa i är det iaf, väldigt skönt :)

en fika med sofia var planerat, det hade ju suttit fint efter den här rundan, nåt gott ska väl komma med allt va, så varför inte en bulle liksom? ;) vi sköt i fikat iaf, det blev väl lite sent eller nåt, så imorrn blir det förhoppningsvis nåt gott på pause :) det var väl lika bra att det inte blev ikväll så man kan känna att man fått ut nånting av träningen och alla situps som jag knappt orkade göra ;) ikväll får det bli sällsjölimpa istället kanske, och en god drickyoghurt :)

posta heidi måste jag göra också, annars är jag kööööörd :)

imorrn jobbar jag hela dagen, hela långa dagen, sweet!

PUSS!

Manic monday?

Skulle inte trooo det va, det här kanske blir den lugnaste dagen den här veckan. det första jag fick se när jag satte mig vid datorn var 1000 meddelanden från "Pedagogpoolen Freetime", well, ungefär tusen iaf :) ska jobba hela veckan utom idag wich is niiice så give me five..! har fått ihop en arbetsvecka innan månaden ens har börjat, kan ju kännas lagomt bra faktiskt :)

annars är jag på jävligt bra humör idag också, funderar på om jag ska åka och simma några tusen längder eller om en promenad skulle sitta bättre? att ta en springtur känns bara väldigt överdrivet och bara av den tanken kändes vad som helst jobbigt :P men nåt av det andra ska jag nog klara av, klockan är ju trots allt bara tio strax :)

fredrik hade förövrigt fel angående bajskorvarna, det är gaserna som gör det, fräääääscht!

ska skicka tillbaka min heidi-tisha idag också, det har visst gått två veckor på onsdag så det är väl liksom bäst att få iväg den nu för att få tillbaka dom där 70 kronorna? :)

PUSS!

Stooorstädning :)

Idag har det städats massor! mitt rum är nu skinande rent och allt är där det ska vara, bortsett från spriten i påsarna som ska vara hos sofia, nathalie, stina och emelie, men det är väl lugnt har jag hört :)

följde med mamma på blomaffären idag, det är det absolut värsta jag vet och med den illamåendekänslan jag redan hade i kroppen blev det ju inte bättre, fi fan.

jag hade visst ingenting att skriva, kuuul

/
Vet ni varför vissa bajskorvar flyter upp i toaletten medans andra åker ner på botten? :)

Sunday I... have a crush

Kvällen igår var en sån där kväll som man aldrig vill ska ta slut. jag dansade och dansade och dansade tills jag inte hade några fötter kvar. människorna var kul och jag fick hälsa på ernst för tredje gången tror jag och den där lilla förälskelsen jag en gång hade har nog inte riktigt försvunnit och jag tror att jag alltid kommer vara lite kär, haha :)
jag och stina valde att gå på g3 och mest förvånad på denna jord var nog stina när hon märkte att vakten inte ville kolla på hennes leg, hon har nämligen haft lite problem att komma in där tidigare men nu var det alltså inga problem, jag tror dock att vi är överrens om varför hon inte kommit in tidigare, snygg är hon ju så det är det ju inte, vi har haft lite spekulationer och jag tror vi kommit fram till anledningen :)
jag har slagit mig blå på min handflata på grund av allt klappande till livemusiken som förövrigt var väääldans bra, det blåa är dock av min ring och alltså inte av själva klappandet, för det krävs det nog lite till :)
vi shotade jäger, inte så himla trevligt, jag beställde nämligen lakritsshot och skulle väl inte våga säga att det jag drack igår är samma som jag druckit tidigare, det smakade inte så mycket lakrits :)
kände mig jävligt illamående på city sen trots att jag känt mig nykter hela kvällen (blev även frågad om jag var nykter under kvällen), gick in på toaletten och det räckte med att jag tittade på stolen för att låta maten komma upp. blev färdig rätt fort och valde att gå hem ganska fort, det blev ingen kebab för mig även fast jag hade släpat med mig alla från mcdonalds för att få min goda kebab :)
mötte en kille vid istanbul som ville ha sällskap bortåt, så vi började traska och pratade om hans tid när han var student då saga(?) och källarn fanns, han kändes alltså lite gammal och väldigt blond, annars var han ju trevlig :) vi behövde inte gå särskilt långt innan jag vek av och gick hem till mig :)

idag blir det nog storstädning, byte av sängkläder då jag typ glömt bort hur det känns att sova i nybäddat, vore ju trevligt att känna på igen :)

annars är jag på himlans trevligt humör så vi kan ju kanske ta en fika ikväll? ;)

jag lägger ner min novell nu kanske :)

PUSS!
tjejer...



 

Tjejer, tjejer..

Jag och emelie kom på att tjejer nog är det värsta som finns. det har man väl vetat ett längre tag men vissa dagar får man det ju verkligen bevisat hur dum i huvudet alla är, inklusive jag själv såklart. att trycka ner varandra psykiskt är vi alla experter på, att frysa ut en tjej är det enklaste vi kan göra, och vi kan göra det helt utan att bli berörda av det själv. vi tänker inte ens på det vissa gånger, men dom gånger vi gör det med mening har man ändå inte dåligt samvete över det, för vi själva vet ändå att det finns en anledning till att personen i fråga blir utsatt, och det räcker så. sjuka är vi.

jag och emelie har spenderat dagen på storsjöbadet med relax. jag duschade för första gången i nån tropisk dusch och jag har nog aldrig reagerat så olika för varje..ja vad heter det? den ändrade temperatur lite nu och då iaf, och jag skrek och hoppade till lite nu och då förstås. alla skulle nog ha satt en fjortisstämpel i pannan på mig om dom hade haft en, även om dom antagligen hade reagerat precis likadant själva, men ni vet, jag bjuder ju på en hel del så jag bjuder väl på det också :)

ikväll verkar vi få det kul igen, vi kommer rösta och jag och emelie kommer vinna ;)

nu står det visst kakor på bordet :)

Tjing!
Jag saknar dig ibland. inte idag, inte imorrn, men lite igår..

Saturday I'm in love

Utgången igår var ju helt okej. bra musik på husets golv mest hela tiden, dock en aning lite folk trots löning. ingen vimmelfotograf i sikte heller vilket var ett stort minus, jag saknar liksom den där ångestkänslan jag haft på lördagar tidigare..

nu hann jag visst inte skriva mer, tar det sen, nu väntas bad och relax :)

PUSS!

SLN

Det snurrar i sofias skalle

Jag föll för nån på en fest nånstans

Nathalie är inte särskilt bra på fotboll

Ni kan ju ångra lite att ni inte var här
Vi är jävlar på kärlek


Stadsvandring..

Jag och emelie har gått runt på stan sen tio, jag trodde knappt att det var möjligt faktiskt, fem timmar på en kort gata liksom, men se där :)

kommer hem med 600:- mindre i plånboken, känns ju sådär.. funderar dessutom på att köpa en jacka på jc för 400 som emelie köpte, jag gillar den men frågan är om det är värt det.. tror inte det, eller.. fan

baccardi lemon blir det ikväll, samt några cider och lite äckelsprit som jag nog tänker slänga.. ska upp tidigt imorrn ju, nio tycker emelie att vi ska bege oss, känns ju skitkul :)

mamma ringde och sa förlåt så nu är allt förlåtet. jag sitter och äter massa godis men ska sluta nu när jag plötsligt kände vad äckligt det var. och just det, jag har beställt en hemlig gratis grej på internet, förhoppningsvis kommer det hända lite grejer :)

jag och mamma har en gratis träningsvecka på step in eftersom vi är nyinflyttade i östersund :) fick även rabatt på elkedjan i krokom?! som att vi skulle vilja tillbaka dit liksom :P

Tjingelingalong!

Friday I'm in love

Fredag..igen? veckan har gått sakta men ändå känns det som att det var fredag nyss..

mamma och jag är fortfarande sura, typ. jag ville iaf inte gå upp imorse när hon var hemma trots att min blåsa var påväg att spricka så nåt ligger ju kvar, har förövrigt varit kissnödig sen halv tolv inatt, hade inte sängen varit så skön hade jag nog kunnat pallra mig till toaletten som ligger 5 meter ifrån, men icke :)

inget jobb idag vilket betyder att jag får en heldag på stan :) emelie fick inte heller jobb så vi ska sätta sprätt på pengarna, well, lite iaf :) jag har iaf bestämt att jag kommer skippa skinnjackan jag hittade, det spelar ingen roll hur snygg den är, den är för dyr ändå för att jag ska klara av allt den här månaden, jag hoppas verkligen att jag kan få jobba hela veckor i april, som det har sett ut nu har jag bara jobbat halvtid, och det är ju lite trist..

vi solade igår, jag sofia och nathalie :) jag bytte stågrej med sofia så hon skulle slippa svettas så mycket, jag trodde verkligen inte att den var så farlig och tyckte först att det skulle bli skönt med massa värme eftersom jag frös som en gnu. jag fick gå ut huuur många gånger som helst kändes det som, och stängerna man håller händerna på var stekheta så var det ju inte det lättaste heller, sen brände jag mig på en del obekväma ställen så jag fick hålla för där. nej, aldrig mer nummer 5. det fanns inte ens nån radio där och hur kul är det då?! fläkten funkade alltså inte och det var stekhett, usch.. idag svider det på hela kroppen och jag känner mig inte ens brun, värt det? I don't think so :)

ikväll gå vi ut och dansar som aldrig förr (tror jag säger det varje gång). imorrn bär det nog av till bydalen en sväng och det verkar som att jag och s ska se kenny på söndag, oooh, i hope :) undrar dock om det är värt 100:-? vi får väl se, nu borde jag duscha, och kanske äta nån mat som vi inte har? :)

PUSS!

Om jag visste hur jag kunde bli arg på min mamma...

..hade jag visat det för henne för längesen, men nu kan jag inte bli arg på na. eller ja, arg kan jag bli, men att visa det är lite svårare. jag är så arg så usch, fan!

jag gick på stan direkt efter att jag kommit hem för att hitta nåt fint till imorrn, jag hittade inget och en del av det skyller jag på mamma såhär i efterhand. usch! jobbar jag imorrn så jag inte har tid att leta nåt tänker jag vara sur på henne resten av helgen, typ..
jag var på bra humör när jag slutade jobba, trött, men på bra humör. hon har förstört det och nu kanske jag är världens bittraste tjej.

jag är inte hungrig så jag tänker inte äta. trött är jag så jag kanske ska sova. springa vill jag men det orkar jag inte. jag har köpt sprit till alla andra utom mig för imorrn. jag är less. less. less. less.

Jag vaknade 2 timmar efter att jag somnat igår..

..och var tvungen at spy litegrann, sjukt konstig känsla, visste direkt att det inte  var nån magsjuka på g, äckligt var det ju iaf.. skrev jag inte igår att jag skulle börja spy lite? well, det var väl inte så seriöst menat, jag trivs liksom bättre utan att spy (vem kunde tro det liksom? ;)). hur som kändes det ju skönt när det var gjort, blä.
funderingarna går ju kring vad som orsakade den lilla.. jag funderar på mjölk. drack det som en tok igår och min mage har sagt nej till nånting under en längre tid, jag har bara inte kopplat vad det var, förrän nu då kanske. jag gillar ju mjölk så det var ju trist.. men jag vet ju inte än, det kanske var nåt annat också..

blev bjuden på bal igår ja! :) den ni, inte trodde jag att jag skulle få använda min fina balklänning en gång till inte, men iiih vilken tur man kan ha :) så den 15 maj kan ni ju komma och kolla på gamla teatern ;)

nu sticker det i mina ben..

PUSS!
Nathalie ska med ut på imorrn :)

Elitsimmare

Jag har precis kommit hem efter 50 längder i bassängen på badet, det var tydligen vuxenbad ikväll och jag blev frågan i kassan om jag var över 18, känns ju braaaaaa! FAN. här jobbar jag och sliter dag ut och dag in för att få ihop pengar till mitt vatten och bröd osså frågar dom om jag är över 18 när dom egentligen borde fråga om jag är under 70 med tanke på hur jag såg ut efter dagens bravader, ack. men men, det är väl sånt man får ta, jag kan nog ändå medge att jag ser yngre ut än 20.

har förövrigt haft en kanondag på jobbet, en ganska jobbig dag men riktigt kul också :) han som gillar fötter var där, och var huur nära som helst på att börja gråta när andra barn låg över mina fötter så han inte kom åt dom, haha, han är så himla söt iaf.. glad blev han ju när han fick syn på mina fötter :)

fick jobb imorrn också, 7.30-16, så nu känner jag mig verkligen i full gång, ändå har det bara gått tre dagar :P men det känns bra, känns bra :)

på fredag kör vi järnet igen, jag och sofia som det ser ut nu, men jag räknar ändå med nathalie tills jag står utanför huset utan henne, vilket jag hoppas inte händer.. lördag bär det antagligen av upp till bydalen till emelies stuga för lite solning, det ska tydligen bli fint väder :) söndag ser det kanske ut att kunna bli en bio för mig och s, trevligt :)

PUSS!
Jag kan ju kanske börja spy?

Pigg och fräsch med -20C inom räckhåll

Helt sjukt att det kan bli så kallt efter att det har varit så varmt! vad hände med våren som var påväg? jag hade liksom tagit fram mina vårjackor och nästan lagt bort den äckliga varma vinterjackan, men tji fick man..! igår morse var det -15C och dagen innan det var det +3C, det känns ju inte som att det stämmer riktigt.. men vafan..

pigg är jag iaf, gick och la mig kvart över nio igår?! :O och värst av allt är ju att jag somnade direkt, där ser vi ju att ungar gör en trött iaf :) fick kliva upp för en halvtimme sen när min kära sjukdom inte ville låta mig sova längre, blodsockret ville ner på botten minsann.. hade dock försökt sova bort det i en timme redan så det var rätt okej att kliva upp iaf :P
jobbar 8.30-17.00, hade hellre börjat 6 och slutat 14, men så är det ju inte.. får ta bussen som går 8.20 härifrån vilket gör att jag hoppas att den går liite tidigare så jag inte kommer så mycket försent, jag vet ju mer än väl att det tar mer än 10 min till ås med bussjäveln..

kanske borde ta och piffa till mig ändå, håret står ju faktiskt åt alla håll..

PUSS!
Du är för bra..

800 grader

Har precis kommit hem efter en snabbvisit till hawaii med sofia, sköööönt kan nån säga, varmt kan jag säga, men varmt är ju skönt satt :)

borde lägga mig nu egentligen för att känna mig utvilad imorrn, men åtta är en dum tid.. man har liksom hunnit bli pigg efter tröttheten man fått efter jobbet, och inte hunnit bli trött för kvällen liksom.. fy fan vilket värdelöst inlägg, jag slutar där..

vi har iaf fått våran boxer nu, funkar dock inte förrän om en vecka men det är väl okej :)

han är inte okej dock, fan..!

SSUP
Jag har fått nog av P3, jag har fått nog av mespop

Jag kanske är en av dom tröttare på planet earth just nu...

och då är jag egentligen inte trött, bara helt jävla slut.. ungarna på dagis idag har inte vart att leka med. det har varit gråt på skrik på gråt och massa slag hit och dit, fi fan säger jag nog..

ska iväg och gå med mamma en sväng nu, en raskis så det känns att man gjort nånting idag (som att jag inte känner det nu redan liiiksom). kommer förhoppningsvis sova bättre inatt än den natten som var, kanske sov huur klent som helst ja, vaknade varje timme. kul!

börjar faktiskt bli rätt less på att skriva också, så NATHALIE, du kan ju skriva lite på din jävla blogg så jag får lite energi, sen kan vi ju alla peppa henne att följa med ut på fredag eftersom hon nu antagligen har glömt bort hur det ser ut på huset, eller till och med hur fulla människor ser ut? skärpning alltså..!

imorrn är det våffeldagen och jag kunde inte bry mig mindre.. jag hatar våfflor, antagligen för att jag fick magsjuka när jag åt det en gång. nu är jag bara rädd att det blir våfflor på dagis :S

nu räckte det. PUSS
I natt grät jag för något jag trodde jag hade gråtit färdigt över..

Tack för tårtan..

Goo var den ju, även om den smakade lite punch (trodde jag) :)

jag orkar egentligen inte skriva så jag skiter väl i det då.. en trevligare kväll har jag haft och jag saknar tiden med alla, verkligen. förhoppningsvis blir det väl ändring på det, även om jag vet att ingen av oss är den som tar tag i grejer :P

jag och stina småpratade lite om usa i höst vilket känns så jäääla bra :) man måste dock vara 21 för att köra bil så vi får antingen fylla det jävligt fort, stina kan ju kanske hoppa över ett år? :) eller så får vi helt enkelt åka buss eller nåt, men du vet, sånt löser sig ju :) vi kan ju börja samla ihop pengarna så resan faktiskt blir av, vore ju en fördel ;)

har två dagars jobb framför mig, 7.30-16.00 båda dagarna vilket känns fiiiint men jobbigt :P ringde chefen och klagade idag för mina fjuttimmar så nu blev det lite ändring på det, tack :)

bädden nu då så vi orkar upp, Jb och jag :) PUSS!

Av dom 800 låtar jag har på min dator..

..tror jag hälften är skit. jag vet inte hur många gånger jag trycker på nästa på nästa, men jag orkar inte rensa heller.

har gått på stan med emelie, hittade en skinnjacka jag tror jag vill ha, 2000 pix är väl ingen grej va? :S vi får se helt enkelt, men fin var den ju, borde dock vara säker på att den kommer användas innan den köps, jag skulle ju liksom kunna göra en hel del annat för dom pengarna..

fikade på törnes, vill ni äta vad en bock luktar kan ni ju käka en macka med chevréost, inte fan trodde jag att det skulle vara så äckligt! och om ni inte har luktat på en bock råder jag att inte göra det heller, nån värre lukt finns det faktiskt inte, det är nästan så jag hellre skulle kunna äta min spya än att behöva lukta på en sån.

tog oss en tur till pecka och pratade lite med han med alla piercings om min tatuering, det är tydligen bara för mig att ta med den dit när vi ska göra den så fixar vi det då, jag hade dock velat ha den klar innan, speciellt nu när jag inte vet hur blomman ska se ut eller om det ens ska vara nån :/ sen att det nu är 5 personer som vet om när jag ska göra den känns inte alls okej, det är liksom 4 för mycket det, sen att jag sa det idag utan att jag behövde känns ju mer skit :P men men, så är det när man är lite dum :) emelie vet iaf inte vilken dag det är :)

t-shirten är inte tillbakaskickad än heller.. känns väldigt osäkert när jag inte vet när jag får pengarna tillbaka, eller hur.. idas var mycket finare också så jag ska nog beställa en sån sen :) kanske ska sälja den på tradera förresten, haha :)

nu räcker det nog, jag är rätt glad idag, trots att jag har ätit chevre, tack för den :)

PUSS!
Jag tror sputnik bor ganska nära mig, kanske ska dit på en fika..

Jag ser det snöar...

Jävla skit. dom extra snöflingorna som kom igår gjorde väl inte så mkt, men nu har det snöat hela natten tror jag minsann! plogbilen är här utanför och plogar för fullt. men det är ju kul för honom, han har ett jobb och får även chansen att väcka dom som inte har det. jag har varit vaken sen halv sex, känner att jag börjar bli som min farfar, han kliver upp typ då, och det känns ju förstås inte så okej då han är närmare 80. meen, jag ska inte klaga på det här med tidiga morgnar, ni vet ju allihop att jag är hyffsat less. det enda positiva den här dagen för med sig är väl att jag får träffa malin :) å andra sidan känns det inte så jävla aktuellt att gå ut just nu eftersom man antagligen skulle se ut som en snögubbe ganska fort. men det löser sig :)

tårta hos jessica ikväll, hon fyllde minsann år i lördags hon, och jag glömde det förstås, även fast jag var väl medveten om det i fredags, och alla andra dagar innan lördagen, med den turen jag hade påminde stina mig så jag kunde slänga iväg ett sms runt sju vilket var bra :)

jag skulle kunna göra en hel del nytta idag faktiskt. skicka tillbaka min heidi-tisha ska jag göra iaf, om jag kommer på hur man gör! jag skrev till butiken och hörde men han hänvisade mig till hemsidan och sa att jag bara skulle följa anvisningarna, men där fanns det minsann inga anvisningar så lagomt less blev jag ju, det vore ju trevligt om man var säker på att man fick tillbaka pengarna, usch och fy, aldrig mer..
ska även kolla arbetsmarknaden som jag vet är kass, men men, jag såg att indiska sökte personal, jag får väl söka det även fast jag redan nu vet att jag kommer få andningssvårigheter innan en arbetsdag är slut.
ringa östersunds kommun angående rekrytering inom barnomsorgen står också på listan, ett telefonsamtal där alltså vilket jag inte gillar.
malin ska jag träffa :)
till peckas ska jag gå för att få klar min tattuering :)
sen får vi väl helt enkelt se om jag hinner med en snabbstädning av rummet. usch.

/

.

Jävligt många av oss växer upp, i en tid då förhoppningar brister
framförallt åttiotalister
med bördan av våra föräldrars separationer i vår ryggsäck
sitter vi och grinar över myggbett
tyvärr har ofta den där skiten färgat oss
men ändå kan vi knappt bärga oss
att visa våra föräldrar att vi själva kan vara med nån tills döden skiljer oss åt
vilket är svårt, för nu måste bara det egna förhållandet hålla
så höga krav när vårt över jag tar övertag
och separationsångesten håller oss kvar och man har det skit till slut, livet ut kommer vi nog
pussla med alla dessa skärvor i vårt känsloliv
försöka känna varje gång att det är "meant to be" så
med olika motiv i, olika sängar, kommer vi nog alltid
låtsas som att det regnar


P.s. jag gillar inte blonda så du kan sluta nu.

Min mamma...

...sa precis "fittskruv" vilket jag inte tycker är okej då jag själv har svårt att uttrycka mig med såna ord, men, hon var måttligt irriterad så jag lät det slinka förbi..

simmade imorse, hade kunnat åkt dit till 9 men var så seg så jag var inte där förrän 9.50, och tur var väl det eftersom dom öppnade 10.. tog mig igenom 40 tunga längder, vet inte riktigt vad det var med mig idag, jobbigt var det iaf. kände mig duktig efter det iaf, hann även med två åk i rutschbanan så lite träning för rumpestumpen blev det minsann också med dom där trapporna. väl hemma hade vi fått besök, vilket syntes på bordet där det stod glass, kladdkaka, äppelpaj och vaniljsås, så såhär i efterhand kan jag väl inte känna mig så duktig med simningen, fast å andra sidan gick jag ju kanske lite plus-minus-noll där, vad vet jag :)

har hunnit med Gudfadern idag också, och bra var den ju. lite svår att ge betyg på kanske, men filmtipset trodde att jag skulle ge den en femma och den var ju faktiskt väldigt bra så jag orkade liksom inte fundera mer på det och gav den därför det betyget :) nu måste man väl se tvåan och trean också bara för att :)

jag och emelie åkte på fotboll, alsen-frösön och vi satt självklart på alsens sida, nästan själva dock men det gjorde oss inget :) våra fötter höll inte riktigt för den kyla vädret bjöd på idag, den som börjat lita på vädret i östersund är ju ganska duuuum, då den stora vårkänslan jag fått i kroppen inte fanns nånstans idag när det såg ut som världens pissigaste vinterdag, snöade gjorde det ju såklart också, så vi såg på när frösön gjorde 2 mål och gav sen upp och åkte hem :)

det blir nog inte mer utevistelse för mig idag bortsett från den lilla stunden jag ska iväg och hämta olivia på träning, vilket förövrigt är ganska snart..
imorrn väntas det förhoppningsvis jobb i 8 timmar, minst 6,5 timmar ska jag ha iaf, där med basta.

PUSS!

Wohopa, geeee mig!

Jag mötte precis idol-lars på kyrkgatan, ge mig han och hans leende på ett stort jävla silverfat tack! han spelar tydligen här i stan ikväll och hade jag varit mer för hans musik hade jag ju inte ens tvekat på att gå, men nu är det ju mer han jag skulle kunna komma åt, han är ju inte snygg direkt, men söt va? jag tycker nog det ja :) hans musik duger ju mer än väl också, lite annorlunda men rätt coolt annorlunda ni vet, men ja, jag kan ta han :)

gårdagen bjöd på en rad trevligheter, jag och emelie spelade kung, själva! vilket kanske inte var så smart då våran plan var att bli fulla sakta men säkert för att minska risken för dessa fylletårar.











det gick bra iaf och efter några cider bestämde vi oss för att göra henke emil och niklas sällskap uppe vid torgbrinken. väl där blev jag retat till tusen av emil (like i couldnt see that one coming) som tyckte att vi skulle ha tävling i shotande, jag börjar dock lessna på det där och sa vänligt men bestämt att jag inte var lika pepp som jag var i bulgarien när tequilashots förekom varje kväll för min del (inte för emils som låg och surade och grinade var och varannan kväll). han hällde iaf upp jäger i ett shotglas som då kunde mätas som ett jävla ölglas i mina ögon eftersom jag och sprit inte är så goda vänner längre, och efter att ha behövt tagit shoten med 4 klunkar kände jag mig måttligt illamående, men det var lugnt och jag fortsatte, satte stopp för fler shots där iaf och det är jag nog glad över minsann :)
utgången slutade på g3 då huset skulle ha nån hårdrockskväll och hade cirka 20 personer inne när vi kom, olearys var det folk på såg jag idag, men det stället har jag som glömt bort litegrann :/ g3 var kul iaf, missade ju dock chansen att hamna på vimmel eftersom fotograferna inte hittat dit än, men jag tar igen det nästa helg ;) jag och emelie dansade loss på schlagergolvet och tog oss en god big meal efteråt innan jag begav mig hemåt och sov i min sköööna säng :)



livet leker.

PUSS!

Upp på sociala ner på systemet

Mötte en emelie för drygt en timme sen och begav mig sen till systemet med henne. det tog ju sitt lilla tag att hitta det vi ville ha för morgondagen, vi ska se till att det blir bra och jag ska inte gråta en tredje gång minsann, nu är det slut på den skiten. så efter lite om och men gick jag hem med tre påsar och jag tror nu efteråt att jag har lika långa armar som min nya tröja som visade sig ha meterlånga armar, nog stod det att armarna var långa alltid, men jag hade väl inte riktigt räknat med att dom skulle vara dubbelt så långa som själva tröjan, tror inte jag gillar den faktiskt :/  luktade rök gjorde den också, men det är ju alltid kul att tvätta liksom.

jag och nathalie besökte uf-mässan som var som en jävla bastu efter några minuter, det funkar liksom inte för mig att behöva basta när jag inte tänkt det.. så vi stack efter en snabbtitt på alla montrar, åkte iväg på lillänge för att köpa hårfärg till mig, det enda vi kom ut med var en varsin glass, första för i år vilket känns skööönt! :) jag har även fått använda min älskade nikejacka så jag är nöjd för idag :)

det blev ingen tripp till solen igår så vi får väl se vad som väntar ikväll, om sofia blir klar och orkar och så ni vet :)

annars har ju nathalielundberg fixat sin dator så nu kan vi även vänta oss lite fler inlägg från henne.. trodde jag ja

PUSS!


I'm gonna make him an offer he can't refuse

Började kolla på gudfadern, har sett 25 minuter men sen orkade jag inte mer.. vet inte vad jag tycker riktigt heller, fast jag ska väl inte bestämma mig efter 25 minuter när den är 3 timmar heller :P

min tröja har kommit, iiiih :)

PUSS!


Jag haaatar mitt jobb :)

Fick inget jobb idag, jobbade 3 timmar igår, jobbar 4 timmar imorrn, 4,5 timmar på tisdag, har sammanlagt strax över 40 timmar på hela månaden vilket egentligen borde vara en vecka, är det nån som inte förstår rubriken så kan ni ju säga till :)

inatt har jag drömt mycket konstigt, bland annat att min pappa skulle göra min tatuering, och olivias som visst också skulle ha en. gick ju sådär va. jag var så jävla nervös och glömde pappret på tatten hemma så jag fick åka och hämta den som jag inte hittade när jag väl var hemma, hade ställt bilen skitkonstigt så när jag kom ut till den igen (som förövrigt var en ful gul jävla volvo) hade jag fått böter of course, jag hade dock så bråttom så jag brydde mig aldrig i att titta vad summan på bötern var. när jag kom tillbaka till tattestället var det inte längre min pappa som skulle göra den utan en snubbe från carlings här i stan, kändes fortfarande inte bra. han ville dock inte göra den längre eftersom jag hade vart borta i en halvtimme för mycket och han var trött, så vi fick återkomma dagen efter. rätt vad det var hade jag min tatte bak i naken ändå, ful blev den och jag vet faktiskt inte riktigt vad det stod. jag hade även fått tatuerade ögonbryn där det stod love överallt väldigt litet, det såg faktiskt rätt snyggt ut men nog ingenting jag tänkt tatuera in :P

det börjar ju annars närma sig för tattedagen, känns som att det var år och dar sen jag bokade den där jävla tiden, och det var det väl, men fan, snart så :)

ni kan ju få ha en bra dag om ni vill, jag ska väl försöka iaf :) sofia ska ju faktiskt stå med sina müsli på uf-mässan så jag kanske borde ta mig en titt förbi där :)

PUSS!

Bakom mina solglasögon..

Usch, det är inte så kul när solen skiner och allt kommer i ögonen, även om solen är det mest underbara. det är alltså dom gångerna man använder sig av sina coola solglasögon. jag köpte mig ett par i sundsvall när jag och stina var där, och jag älskar dom, nästan iaf. grejen där dock, är att dom är det mest jobbiga jag kan ha på mig, jag har en väldigt liten jobbig näsa och det börjar störa mig nu, jag ska nog förstora den, he lite silikon i näsan, går det? glajjerna åker bara av hela tiden, så jag får liksom sol i ögonen vilket fall, vilket inte direkt är min mening när dom åker på. jag har alltid fått höra att jag haft liten näsa, att den får plats i ett mushål exempelvis, och det är ju kul, tills det blir nog. en gång när jag kom ut från krogen och skulle hem, träffade jag på en jag kände, och det första han sa var; alltså vilken liten näsa du har, en riktig pluttnäsa (nåt sånt var det). nathalie frågade mig när vi fikade en gång hur jag gjorde om jag hade snor i näsan?

-Ja, jag snyter väl mig?
-Jamen om den inte kommer ut då?
-Ja jag vet inte, eller vaddå, hur gör du?
-Ja jag petar med fingret såklart..
-Jamen det gör väl jag också, haha
-Får du in ett finger i din näsa?


det är ju sjukt, den är liten, väldigt liten, men vafan, haha! jag kommer nog få räkna med lite fler kommentarer tills jag gjort en jäkla operation. fast jag ska nog inte görare. jobbigt är det ju iaf, skit samma i kommentarerna, jag skrattar ju också, men att inte kunna ha ett par snygg solglasögon är ju lite trist. men jag är gla ja :)

jag och emma var ut och gick ikväll och jag har väl aldrig frysit så mycket efter nån gång, jag fryser i kroppen och det enda jag tror jag kan göra är att dricka varm oboy som jag konstigt nog inte är sugen på, eller gå och dra täcket över huvudet, det får nog bli det sistnämnda, det kan ju trots allt väntas jobb imorrn.. men fan, klockan är kvart över nio?! :S en dusch först då kanske..!

Sov gott och sånt..PUSS!
Samvetet säger en sak, lust något annat, det lär väl även dom vara överrens om

3 timmar, 4 timmar

Jag hade fått Heidi-tishan när jag kom hem, ful var den så jag ska skicka tillbaka den :(

det var väl det. om nån timme kommer emma för en promenad, samt försäljning av lite badbiljetter så snart ska jag få simma :) smidigt på badet är ju att man kan förena nytta med nöje liksom, kommer dock bli jävligt mycket nytta som jag känner mig idag, jag känner mig verkligen som tjockast i världen, blaha blaha, så ska det bli nåt nöje ska jag fan springa upp för den där jävla trappan till rutschkanorna.

jag skulle fortsätta städa mitt rum minns jag

Tjing!

Var god och bara fortsätt håll käften

Jag är inte otrevlig, jag lyssnade precis på snook och kom på att jag glömt bort dom lite, igen, vilket inte känns okej, dom gör mig ju glad dom där två :) så nu påväg till jobbet blir det ju den skivan iaf, hinner ju iaf lyssna på tre låtar innan jag är framme liksom :)

man hinner med rätt mycket när man vaknar tidigt ändå, och jag kom även på att jag inte borde klaga, jag la mig tio igår och vaknade åtta, jag har alltså sovit 10 timmar vilket är ovanligt bra, so shut up!

jag har framkallat lite foton, 88 st för 28:-, rätt bra rätt bra :) så nu ska studentbilderna och thailandsbilderna in i album direkt! jag var dock tvungen att betala innan jag fick korten vilket jag inte direkt är ett fan av, men det är väl bara att lita på gubbarna och hoppas på att korten kommer :) om inte så har jag ju bara gått -28 :- ;)

har även städat mitt rum, halvt, tänkte ta andra halvan när jag kommer hem så emma kan se hur det ser ut när hon kommer, vore ju en fördel!

har blekt tänderna också, så snart så, snart ser jag ut som carola och tappar alla så småningom, men det är väl okej :)

fick jobb på fredag nu också, jävla skit! 4 timmar. känns dock rätt skönt när det är fredag men ändå, april/maj blir fattigt, blaha blaha

jag tror jag skulle vilja besöka hawaii ikväll? ska vi? :)
och just det, florence valentin kommer till yran i år igen, så jag behöver inte vara sur över att jag missade dom förra året :)
sen har vi ju, timbuk, petter, veronica maggio herself, johnossi.. det var nån mer tror jag.. snook kan ju få komma ;)

PUSS!
Dina färger var blå

Längesen, men lena ser rätt död ut :)

Puss och mys och fuck you

Att jag skulle få sova länge är ungefär ett lika stort skämt som att det inte skulle finnas kattpiss på nån gård i offne, fan. vaknade halv åtta, pigg som få, och arg som fan. varför kunde jag inte vara lika trött som igår liksom? det hade ju varit skööööönt! but what to do? happyface :)

imorrn mina kära vänner, har jag haft mitt körkort i ett ååååår, sofia också för den delen :) jag har haft det i ett år och blivit stoppad av polisen lika många gånger som mamma, det känns ju skitbra ju! fick även höra att vi inte alls har 5 års prövotid utan 2 som alla andra jävlar, och det känns ju fint, då är det bara ett år kvar då :) fast jag bryr mig ju egentligen inte..

skulle kunna lägga mig och kolla på gudfadern, men den känns lång alltså, väldigt lång, och den är lång också så jag vet inte. känns inte som en film man bara tittar på liksom.. vi får se :)

/
Jag gillar dig inte så värst mycket nu faktiskt..

Hardball

Iiiiih! jag har sett en sån bra film :):) den var lite dålig ibland, replikerna och så ni vet, man fick ju skratta på grund av det ibland också, men ändå :) så goo liksom. om ni kollar på den så kan ju jag lägga mig nu :)

PUSS!
If you just smile

?

Trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött...

efter idag vet jag att:
mina kinder ser konstiga ut när jag tuggar mat.
min underläpp ser konstig ut när jag spelar spel och slår tärning.
mitt hår ser konstigt ut.

jag beställde mig en heidi-tröja idag, skippar promenaden jag tänkte ta och lägger mig istället i soffan och kollar på film som jag nu faktiskt kan göra.

imorrn jobbar jag 3 timmar, bättre.

/Trött

Jag var trött när jag vaknade

För första gången på år (känns det som) var jag trött imorse, sweet! min kropp börjar kanske ta det lite lugnt nu mer, man kan ju hoppas!
gick in i olivias rum och kollade så hon hade kommit iväg på skolan, men där låg hon..

-Olivia, när börjar du?
-Va? fem..

Haha, det finns kanske inget roligare än att prata med trötta människor :)

Igår kväll åkte jag och sofia till..bali var det va?ja precis, till bali åkte vi en sväng, en halvtimme blev det väl drygt.. vi är ju på resande fot jag och mina brudar :)
jag och mamma var även ut och gick, en ganska fin runda blev det, och ikväll väntas en promenad med emma också, det lär ju bli trevligt :) hade velat åkt på badet och simmat imorse, men sånt därnt är ju aldrig kul att göra själv.. skulle dock ha passat på idag när jag visste hur jag skulle jobba, meeeen, jag var ju visst lite trött också så det var väl lika bra att låta kroppen vila lite..

just det, jag kom att tänka på det igår, foundation och tjejer, vad är grejen liksom?! vi hade en praktikant på dagiset, som hade en foundation som var typ..lila? hon var ruskigt finnig också och världens lager med den där jävla krämen, skitäckligt ju! dom tror att dom är snygga minsann men med det där lagret av en lilaaktig kräm som gör att kanten mellan ansikte och hals syns så jävla väl är fan inte snyggt, inte heller just om man har sjukt mycket finnar så dom syns ännu mer, usch, jag ville bara ta med na på toan och lägga ansiktet i vattnet och skrubba, fi fan..!

nej,nu har jag väl klagat nog för idag kanske. blev bedd av mamma att åka till henne med hennes lunchlåda innan jag började också, plus att mitt hår såg ut som att det hade åkt in i nån jävla tornado, så det är väl bara att ta tag i saken..om det går :) meeeen lika glad är jag för det ;)

PUSS!
Jag drömde att jag dansade sån där irländsk dans inatt, bra gick det ju...?

Jag fick ju en liiiten chock idag..

..när jag klev upp och såg att det regnade ute? :O ja, det var iofs snöblandat men ändå! jag tackade och bockade och kände mig inte alls lika missnöjd över att jag fått jobb en dag jag ville vara ledig. jag blev bedd att åka till aspås och jobba, men efter att ha sagt att jag inte åker så långt längre fick jag istället åka till mitt dagis, där jag också har blivit retad heela dagen as usual, det är nog fan vad killarna i åldern 4-5 ska vara jobbiga, alla är minsann inte det, men många, två av dom ville inte sluta ta på mina bröst idag, och det känns ju sådär va? det spelar liksom ingen roll hur många gånger man säger att det inte är kul och att dom borde leka med nåt annat, dom fortsätter glatt ändå, tills man slår dom på käften..! nääärrrå, det skulle jag väl aldrig göra heller :)

ville som sagt inte jobba idag, vaknade sex, halv sju och sen kvart i sju innan jag bestämde mig för att somna om. tio i sju ringer hon glatt den där inger, jag inte alls lika glad, men det var bara att pallra sig upp. har fått jobb imorrn också men min tro om att inte få nåt hjärtstopp är liksom förbi sen förra veckan samtal på en jobbdag, vi får se helt enkelt, jag börjar dock halv tio den här gången och inte halv ett, så det känns ju inte vidare sannolikt att dom skulle ringa :)

har ju förövrigt ett väldigt soft jobb, satt och solade hela förmiddagen när vi var ute, fick dra ett par ungar på madrass som sammanlagt tog typ 15 minuter, men annars var det solning som gällde ;) känns ju som att våren är här nu iaf, SKÖNT! förra året hade vi minsann lite snöfall den 14 maj minns jag, en vecka innan våran bal, vi kan ju hoppas att det inte händer i år igen, för mig kan ju snön få försvinna typ, imorrn? :)
det här med vårväder får mig också att tänka lite mer på gummistövlar, det vore himla praktiskt på dagis vill jag lova, och det finns ju lite här och där så vi får se :) när jag tänkte på gummistövlarna och att jag då också skulle bli ännu nån hundralapp fattigare kom jag på att jag inte gett tillbaka ett jävla öre till elin som jag har bestämt att jag skulle göra. jag sa även att jag skulle ge henne pengar direkt när jag skaffat mig några, vilket jag ju har nu, sen två månader tillbaka, så jag hade kunnat ge tillbaka, men jag har alltså glömt det, så lite värdelös kan jag ju känna mig just nu..! jag får skärpa mig där och se till så att det blir som jag vill..

ska nog ut och gå ikväll, ville igår men det tog mig två timmar att bestämma mig och då var det försent, beck kunde man ju inte missa, även om jag missade slutet pga trötta ögon, men ni vet.. lathet? jag tror fan det.. usch..
sola borde jag också göra..

Later!

Jag ångrar mig

Jamen lite, jag glömde ju säga att salem faktiskt ser rätt bra ut i sitt korta hår, han såg ju liksom lite lurvig ut i det andra, sen var ju det bra jag såg en väldigt mörk bild så jag ska väl inte ropa hej än men ni vet :)

sen är jag lite kär i gunvald också, men det är väl okej :)

nu somnar jag hos jb igen, tänkte bjussa på en låt också ;)
bara för att jag vet att ingen gillar den :)
PUSS!

 


Jag kanske såg fel?!

Salem Al Fakir har kort hår! sen när då liksom, och hur ska det funka?! :/

Jag älskar hår, hår på huvudet alltså, där ska det ju vara. salem är väl kanske bra ändå och jag har väl aldrig haft mitt öga åt honom, men ändå! alla killar bör förstå att håret dom har på huvudet ska vara där.
ernst slutade jag ju gilla rätt mycket efter att hans hår rök, jag faller oftast för killar med längre hår, inte för långt, men lagom ni vet.. jamen hörrni, jag vet inte riktigt vart det här inlägget är påväg, salem har alltså klippt av sig allt, det var det jag ville ha sagt.
jag blir frustrerad, jag tänker fan raka av mitt hår i protest, hur många kommer tycka att jag är snygg då liksom, nej precis..!

PEACE!

I need a hero

Usch, jag känner att mina ögon bara blir sämre och sämre, jag kommer nog bli blind snart :/

dagen har spenderats in the badhuspark. jag och emelie tog med oss solstolarna och lät ansiktet få lite färg, härligt :) var sjukt mycket folk där dock så vi fick hitta oss en liten gömma en bit bort, men det var ju lugnt ju :)



min dator är huur konstig som helst. nyss började batterigrejen låta så jag drog ur kontakten, skärmen slocknar då ganska mycket eftersom den ska spara på batteriet så länge det går, men rätt vad det är så blir det jätteljust på skärmen igen, tills det släcks senare.. konstigt..
var även ner på skopunkten och köpte mig ett par skuuur, vita tygskor som jag tänkte försöka låta bli tills det blir lite mindre slask på stadens gator, får se hur det går :) mina fickor börjar bli tom på pengar nu iaf, känns som att sista veckan innan lönen kommer bli ganska tråkig, men det är väl bara att jobba på :)

hyrde film idag, hardball och gudfadern, lite pinsamt att både jag och emelie letade igenom hela hyllan efter gudfadern men inte hittade den, så när jag hade fått nog av letandet gick jag och sa att den inte fanns där, hon gick som nån speedad jävla människa och plockade fram alla tre filmer samtidigt, känns bra känns bra, jag sa ju att jag är påväg att bli blind. det löser sig. nu ska jag se dom så småningom också, kul att gudfadern är 3 timmar! krävs ju att man är ledig en dag för att man ska orka kolla på den, kvällarna lär jag ju knappst få parkera mig där liksom..

har ställt mig i kö på fler lägenheter på östersundsbostäder. även om det är skönt att bo hemma vill jag inte det, så jag får väl slänga iväg några tusenlappar på ett eget boende istället, men det är nog fan värt det. det är rätt jobbigt sånt härnt ändå..

nu ska jag framkalla bilder sen 3 år tillbaka :)

PUSS!
Man kan inte älska någon annan förrän man älskar sig själv..

Melodifestivalen vare igår ja..

Jag ville kanske slänga allt jag såg i väggen ett tag när alla poäng kom ut, hur tänker juryn överallt för det första? jävla assfaces! och svenska folket? nu röstade ju inte jag så egentligen har jag inget att säga till om, men vafan, agnes fick inte några poäng, usch!  sen när caroline af ugglas fick massa och det faktiskt såg ut som att hon kunde vinna höll jag ju på att svimma, jag gillade hennes låt ändå, utan att skämmas (well, skäms lite kanske jag gör), den var bra om man blundade och lyssnade på vad hon sjöng, men att se henne i moskva eller vart det nu är vore ju ett jävla skämt, dom skulle ju liksom tro att det inte fanns några fler som ville ställa upp i år så hon var självklar liksom, usch, jag hade dött om det hade blivit så.. la voix då, när hon vann föll jag ju typ ner på golvet. jag var stensäker på att emd eller måns skulle vinna, vem var inte liksom? så ja, jag blev tokig ett tag när det stod mellan snälla snälla och alla andra dåliga låtar.. (tro inte att jag gillade emd, jag hatar den). hur som, såhär i efterhand gillar jag det nog ändå.. hon var ju lite special liksom, vilket jag tror behövs, emd måns och agnes låter ju som alla andra liksom, så det kanske går bra, vad vet jag, nog om det..

jag och emelie tog våra trötta rövar ner till en förfest vid torgbrinken som var sådär va? vi var trött som få och jag kunde bara ta tvp klunkar av min grogg, sen trodde jag att jag skulle spy. vi stannade väl en halvtimme, 45 minuter innan vi bestämde oss för att gå hem, och låta dom andra gå ut och roa sig, även om jag också verkligen ville. jag har inte varit med på en vimmelbild på eeeevigheter vilket inte känns okej för nån som är med varje fredag, usch. ändring på det snart.

idag verkar det kanske bli lite mys i badhusparken, solen skiner :) sen ska jag gå på mitt kära videotek och hyra blow, gudfadern och hardball. gudfadern vill jag egentligen inte se men jag ska tydligen ge den en 5a på filmtipset.se så det kanske är värt det ändå? vi får se vad den kostar :)

PUSS!
Kul att jag blev bedd att stänga av ljudet på min telefon på pause igår, pinsamt? ja..

Jag ska aldrig mer gå ut...

Well, det bör funderas över iaf, om det är värt det alltså.. igår kom jag hem runt 10 och grät som aldrig förr, tror jag grät mer nu än för två veckor sen om det är möjligt, hyperventilerade som en stucken jävla gris också så andas var ju svårt.. det var kul först, men sen sket det sig. och jag ramlade påvägen hem också, slängde telefonen åt helvete ett tag medans jag satt och grät, sen gjorde jag nathalie sällskap i luren igen, har skitont idag om ni undrar, känns som att jag knäckte knäskålen typ. förlorade även min mascara för 300 pix, vart den är har jag alltså ingen aning om och det känns ju sådär såklart, men det är väl bara att köpa ny va? tjejen med guldbyxorna var ju jag tror ja, den var ändå inte så bra antar ja..fan
var sjukt nära på att göra ett big time misstag också, som tur var var jag för trött och mådde alldeles för illa så det var ju lugnt :)

jag och emelie bestämde oss för att bege oss mot offne en sväng idag, åkte lite skoter och sådär ni vet :) några timmar räcker, sen är man nöjd på stället, åtminstone på vintern, vi bestämde iaf att vi ska spendera mycket mer tid där i sommar än vad vi gjorde förra, det är ändå fint ska ni veta :)

jag märkte precis hur blek jag var, usch. nu ska jag kanske beställa en heidi t-shirt och sen blir det middag på pause :)
melodifestivalen ikväll också ja, känns som ett måste att se om man ändå ska vara hemma, jag har dock lite mer tur än er och ska få se den med stina :) rösta på agnes ska jag göra också bara för att hon är så jävla snygg, ja jag skulle ha gjort det iaf om jag hade pengar på mobilen :)

PUSS!

FAN!

Det var mitt första ord idag.. telefonen ringde och jag hade verkligen ställt in mig på att inte jobba så jag blev less. hur som så hade jag bara lagt in mig för jobb mellan 6-15 så jag skulle hinna hem och fixa grejer inför kvällen. nu måste jag jobba till 1530, vilket jag blir less över, fine, ni kan tycka att det bara är en halvtimme, men det är kanske en väldigt viktig halvtimme, och så har jag ingen bil vilket gör att det tar 20 minuter in till stan istället för 10, usch. och hade jag sagt att jag bara kunde jobba till 15 vet jag att hon hade blivit galen, hon gillare inte, men vafan har man ett kalendersystem då? där man kan lägga in sig som man vill, jävla pissapa, fan vad arg jag är.. hon är fan dålig..! jag tänker inte lägga mer av min energi på den bittra jag-hatar-mitt-jobb kärringen, nu är jag glad..snart..

det är fan fredag idag, finally! ikväll går vi ut, sofia ska fira sin pappa så hon kan inte piffa till sig här hos mig, men det är väl lugnt, det blir ju inte fullt lika kul men jag vet ju hur man piffar till sig själv liksom ;) jag är väl i störst behov av en hårfön som jag hoppas jag kan få låna av sofia, annars blir det inte bra, våran brann visst igår eller när det var, och det känns ju sådär ^^ min andra bra ligger nere i sigtuna vilket också känns sådär, jag önskar typ att jag hade tillräckligt långa armar för att hämta den, haha, but what to do what to do..

jag börjar inte jobba förrän 10.30 men gick ändå upp när hon ringde 7, jag lär ju vara helt död ikväll ja, men jag bjussar på den, jag kan ju ta mig en powernap på bussen tillbaka eller nåt ;)

PUSS!
Friday I'm in love


Min lillasyster..

..blev igår ombedd att laga middag åt henne och hennes kompis frida.. jag var hemma men det visste dom inte när det bestämdes, dom skulle nämligen på träning och hann därför inte vänta på mig och mamma som jobbade..
eftersom jag inte jobbade så sa jag åt olivia att börja laga middagen halv fem, en timme innan dom skulle på träning, dom skulle aldrig ha gjort det annars.. direkt när vi började bryna köttfärsen till chili con carne ringde hennes telefon, därav hon stack in på sitt rum direkt.. jag fick fortsätta bryna på till jag fick nog och gick in på rummet och sa till, det var ändå hon som skulle laga maten, jag kunde ju gott vänta liksom.. hon sa då att hon skulle komma direkt.. 15 minuter senare var maten klar och hon stod fortfarande inte vid spisen. då gick jag in och skrek att jag fan skulle slänga ut den där jävla telefonen om hon inte slutade prata.. hon sa då att hon skulle komma, lite irriterad, men fan inte så irriterad som jag redan var..
10 minuter senare hade jag redan ätit upp min mat och då kom hon för att äta.. vi hade en rolig konversation;

L: Vad hade du gjort om du var själv hemma? hade du låtit huset brunnit ner då eller?
O: Jag vill inte prata om det här nu (himlandes med ögonen)
L: Nemen vaddå, vad hade du gjort då? du hade ju seriöst gjort det..
O: Ja, jag hade väl det..


Bättre tjej..

Idag blev hon ombedd att köpa gulash(?)soppa, när jag kom hem halv sex, vrålhungrig, såg jag en brödpåse, ni vet en sån man får när man köper färskt bröd.. den var tom iaf men jag frågade mamma om det fanns bröd. svaret?

M: Nej, Olivia hade köpt men hon hade bara köpt ett till sig själv..

OKEJ, hon är allt för bra alltså..



jag såg en fin grusfläck på dagis idag, en fin vårfläck, en fin snart-sommarfläck :)

dagens bästa? att få känna bildäcken på asfalten :)

jag läste ett ordspråk igår som gick ungefär såhär:
sex är som att köra bil, kurvorna är mycket intressantare än raksträckorna..
well, jag vet inte ja, man borde väl ta det till sig och se att det finns nån karl som faktiskt gillar kurvorna.. men å andra sidan kan jag inte hålla med, raksträckorna är ju så mycket roligare när man får chansen att gasa liksom, haha

PUSS!

Hete du?

Det är den enda frågan jag fått av en grabb idag, och inte bara en gång, säkert 30. hade han inte vart så gullig annars hade han åkt ut, det var ju skönt att tänka tanken iaf..

hörde precis att JC gått i konkurs, kul? nej va? hela kedjan alltså, om det bara vore här i stan vore det ju trist men vi skulle ju ändå ha sundsvall liksom, som med allt annat.. jag gillar jc, så det sög ju..

jag drömde om ernst inatt, vi var tillsammans och det är väl det närmaste ett förhållande jag kommer komma med honom, men det var trevligt dom 10 minuterna det varade, vi kom ändå överrens om att det inte skulle funka med det yrket han hade, haha :)

pappa har fixat dvdn, häääärligt, tack och bock för det..

jag fick jobba 8.30-17 istället för 12.30-17, mer pengar men fan vad jobbigt.. trodde ju liksom inte att jag skulle få en mildare hjärtattack imorse precis, men tack för den också då..

irriterad som sjutton, varför vet jag inte men irriterad är jag iaf.. mamma undrar varför och när jag inte vet själv blir jag ännu värre, vilket då gör att mamma inte vill vara med mig, men jag sa att ingen tvingat henne heller.. hon kan fan få vara irriterad och låta det gå ut över oss, men vi ska väl vara glad jämt vi, såklart.. skitfan!

imorrn händer det grejer, vi ska ha kul, även om nathalie vägrar vara med, jag kommer inte ha lika kul, men jag tänker göra mitt bästa, sofia är ju med iaf, och hon är också en av dom bästa :)

PUSS!

Bärpaj och..vaniljsås

Jag fick inte min mjukglass till den här gången heller, men det gick ner med vaniljsås ändå, det ahr alltid varit min favorit, fast nu gillar jag det inte så värst.. vi tröck ner en bärpaj iaf, och nu mår jag illa :/ vi skrattade en hel del åt det mesta och bara pratade, bättre kväll helt enkelt, med en av dom bästa :)

imorrn jobbar jag, fast inte förrän 1230 så jag skulle kunna vara uppe ett tag till om jag inte var så himlans trött, jag vaknade ju trots allt sju imorse..

men fy vad jag mår illa :( jag ville fan inte ens ha en jävla paj, fan..

på fredag, då ni ;)

PUSS!
Miss independent

Okej

Allt är faktiskt egentligen rätt komiskt, även fast det också är något jag stört mig på väldigt länge..
att jag tänkte på jonas mycket förrut är ju inte så konstigt, jag blev ju jätteledsen och tyckte verkligen att allt var skit.. jag tog mig upp ur den lilla depression jag hade iaf, och började tycka mer om mitt liv och försökte återgå till det jag hade innan ni vet, men det har fan varit svårt, överallt har hans namn dykt upp, det är väl inte så konstigt att jag tänker på jonas så fort jag hör hans namn? det tycker jag nog inte.. hur som så har det varit sjukt dom senaste veckorna, min granne presenterade sig som jonas, och mamma nämner honom om vart annat så det ploppar ju upp lite tankar till grabben ibland på grund av det, en unge på dagis hette det, så jag fick höra det en hel dag, vi har gemensamma vänner överallt på facebook och det spelar ingen roll om jag går in på nåns sida och det visar sig att vi har 30 gemensamma vänner så är det ändå han som visas av dom tre som gör det, igår köpte jag mig en ny kalender, och när jag bläddrade upp en sida, bara en av alla, så såg jag att jonas hade namnsdag den veckan och dagen var röd så mitt öga drogs dit direkt.. men idag tog fan priset, den här hittade jag på claes olsson


det är ju sjukt, det är fan inget annat än sjukt, en diskpropp? g i v e m e a b r e a k liksom! som tur är så ser jag ju mycket komiskt i allt nu, men det är nog fan ändå, det stämde ju bra in iaf, hans namn är ju som en jävla sugpropp i mitt huvud, men ni vet, det är luuugnt, jag är lugn ;)
ni kan få skratta med mig om ni vill, haha :)

PUSS!
I'm gonna dance with somebody, dance with somebody, dance dance daaaance

HAHAHA

Ibland kan man ju inte annat än skratta åt allt som är fult, just idag är allt så jävla fult, och fult och fult, och komiskt, himlans komiskt.. så jag skrattar!

HAHAHAHAHA!

/
Diskpropp

Äggröra och äpplen

God lunch.. jag blandade i lite tacokrydda eftersom vi inte hade nån annan och vips vad gott det blev :)

jag fick tröjan ja, hihi, 61:- :)

gabbis hade ingen lust att bege sig inåt stan så vi skippade det.. jag får sitta själv istället, men det är lugnt, om jag blir alltför rastlös kan jag ju ta mig en sväng till stina och emma och hälsa på dom iaf, andrea också för den delen, men vi får se, badhusparken känns fortfarande aktuell då det faktiskt står 9,3C i termometern vid mitt fönster, men javene, vi får se :)

Enough is enough
/

Skickar packet till piketen

Man hinner ju med en hel del såna här dagar när man kliver upp tiiidigt, men vad rastlös man blir också. jag skrev ju att emma antagligen skulle åka på jobb bara för att jag var ledig, klart hon gjorde! stina fick jobb också, emelie jobbar, nathalie slutar 16.30.. gabbis svarar inte, hon sover säkert :P  what to do what to do.. borde duscha iaf, och om en timme är auktionen slut och jag är förhoppningsvis en myströja rikare :)
solen skiner och det vore kanske inte helt fel att gå bort till badhusparken för lite mer solning än den jag redan fått idag, efter en kaka kanske? we'll se :)
skära lite i håret ska jag göra också ja :)

PUSS!


Uppe med tuppen

Jag vaknade sju och började vänta på att dom skulle ringa, no luck. kul att vara vaken från sju en ledig dag, usch och fy.. imorrn vet jag att jag har jobb iaf så nu behöver jag inte oroa mig för att få en hjärtattack förrän fredag..

jag har märkt att jag skriver mycket iaf och liksom, haha, ganska kul att läsa sina egna, gamla inlägg lite nu och då för att se hur man skriver :)

läste en blogg igår som var såå..bitter? hon såg verkligen ingen mening med nåt verkade det som, och när man ser henne verkar hon sjukt glad, konstigt konstigt.. fast å andra sidan lär ju inte jag ha visat klart och tydligt hur dåligt jag mått när jag vart ute, med undantag från förra fredagen, haha, då kunde det nog inte undgå nån att mitt liv var skit, men den bjuder jag på, det var en upplevelse det också ;) hur som så är det ju trist att se att nån som verkligen sprider massa glädje verkar må skit inuti.. usch

jag tror att det finns en mening med att jag inte fick jobb idag, precis som att det fanns en mening med att jag började jobba 13 i måndags, jag slapp fiskbullarna då, och igår, då jobbade jag till 14, och det var nog för att jag inte skulle trycka i mig så mycket mackor till mellis, haha, och idag, idag blev jag ledig så jag kan se till att ingen köper den snygga stickade tröjan jag har bjudit 61 kronor på på tradera.. :)
tradera är förövrigt en av mina bästa vänner nu, jamen typ :) det är den första sidan jag går in på på morgnarna, och den sista jag går in på på kvällarna. sen försöker jag hitta nya grejer att bjuda på hela tiden, kul om jag fastnar och kommer stå i massa skuld till slut, haha, nemen det är nog ingen fara ;)

frukost kanske..

PUSS!
:)

Aktuellt

Det är nästan sjukt vad mycket folk man har runt sig, BRA folk.. jag vet att jag skrivit hur övergiven jag känt mig, haha, men nu vet ni, alla bara ploppar upp, och jag är som kär på nytt, jag bara älskare, PUSS!

fredag är väl första gången på ett bra tag som det känns som att folk ska ut, tre saker har jag att välja på, nu återstår bara att bestämma sig, men det lutar mest åt ett håll, och kul ska vi ha :)

jag och emelie kollade på August Rush, bättre film, riktigt bra faktiskt, lite töntigt slut kanske men annars var den tiptop, den fick en 4a av mig ;)

mitt hemmabiosystem verkar ju ha gett upp helt, jag har åtminstone gett upp, vi får se om pappsen får till det när han kommer förbi nån dag framöver.. :)

imorrn blir det kanske jobb igen, kanske, vilket betyder att jag borde bege mig mot sängen snarast, jag lär nog inte somna förrän om nån timme ändå men lite vila är ju alltid bra :) blir det inte jobb blir det förhoppningsvis lite q-time med emma, vore himlans trevligt, borde kanske också ta mig en tur förbi peckas igen för att se om dom är mer intresserade av att hjälpa en stackars blyg flicka med tatten som snart ska göras, vore ju kul! tror dock att det blir jobb, jag hoppas nog på det, även om jag vill träffa emma också :) skulle det visa sig att jag är ledig lär ju hon åka på jobb, well, vi får väl se :)

PUSS!
Sometimes it takes a different kinda dream to make you smile...

iiiih

Jag är hos emelie :)

vi såg precis mr c på affärn ;)

föräldrafällan?

/


I'm falling in love with your favorite song..

Jag fick jobba idag :D vaknade tio över sju och ingen hade ringt, fick världens ångest för att jag kanske inte skulle få jobba, känns skitjobbigt att jag skippade jobb hela förra veckan, nu måste jag verkligen jobba varje dag, skulle verkligen uppskatta hela dagar också även fast jag egentligen inte orkar :) hon ringde mig strax efter att jag vaknat iaf, ville att jag skulle jobba i dvärsätt på nåt nytt ställe, och efter att ha beskrivit vägen och att jag skulle bli tvungen att gå 10-15 min från bussen kom vi båda fram till att jag kanske skulle skippa eftersom jag inte fattade nåt, så hon erbjöd mig jobb i ås istället, på mitt favoritdagis, vilket jag tog direkt såklart :)
började fundera direkt när jag kom dit varför det är mitt favoritdagis då det är det enda dagiset där jag blir mobbad REJÄLT, haha, det har aldrig förekommit så mycket taskiga meningar som det gör från 3 speciella killar, men jag bjuder på det, eller ja, jag säger ju till, men jag tror att det är det dom gillar, att jag inte är fullt lika allvarliga som dom andra fröknarna, jag ger tillbaka istället, lite lätt ni vet, vi har kul iaf :)

var till peckas för att be dom rita upp min tatte litegrann, vill ju ha en blomma också, men dom fattade inte att jag ville ha hjälp när jag och stina stod där ute och väntade, så vi sket i det, tar det en annan dag istället :)

jag har sjukt dålig musik på min dator, jag byter låt heela tiden verkligen, mindre kul kanske, men när jag väl ska ta bort kan jag inte ta bort heller, känns som att jag kommer ha användning av låten nån gång liksom, fan, haha.

lazee spelar på larrys på fredag, värt att gå på? javene..

ikväll blir det kanske lite emelie&linda, vi får se, annars åker jag till mormor och skrattar lite åt henne, det är ju inte helt fel heller :)

PUSS!
Your heart is an empty room

It was just another manic monday

I've been walking around all day thinking
I think I have a problem, I think I think too much
I've been taught to hold back my tears and avoid them
But you've made pain into something I could touch

Say you're not around, am I finished?
If you're not around that's too bad
Hope you're safe and sound, not alone now
Cause you know I believe in you



Stina har precis lämnat mig, vi satt och kollade på spårlöst, jag skrattade ibland och var väl påväg att börja gråta nån gång, annars är man väl inte helt vettig, eller?

jobbet gick bra iaf, önskar att jag kom ihåg alla kommentarer man får under dagen för att skriva ner dom när man kom hem, men icke.. sjukt roliga dagar bjuds det ju på iaf :) fick höra en del idag, bland annat att jag hade fina strumpor utav den blyga tjejen som sen inte visade sig vara blyg, att jag var ful med håret bakåt när dom gjorde frisyrer på mig och att man inte skulle säga till sig själv att man var ful, för då börjar man gråta tydligen.. sen är tydligen widegren och jacobsson väldigt lika efternamn, hur lätt är det inte att blanda ihop liksom? :)

imorrn får vi se vad som väntas, himla sugen på jobb är jag ju inte, men det är väl bara att ta det när man gottat sig och varit "ledig" i en vecka, sen att man slet som ett djur alla dagar är ju en annan femma..

nu räcker det.. jag känner en idiot till människa, assface, fuckface, crapface, you name the face..

sleepyhead

PUSS
känns som den första stunden är som lugnet efter stormen



No regrets..

Jag fick min efterlängtade morgonpromenad i stan imorse, tog mig inte så långt innan det började skava i hälarna så mot slutet såg det nog mer ut som att jag gick i skyhöga platådojjor eller skor med höga klackar än med mina springskor, tji fick man alltså för att man inte vart ut och rört sig med dom skorna på på ett tag.. någon skön promenad blev det alltså inte, jag hade dock hörlurarna i på högsta volym vilket var kanonskönt, det är nog det bästa med att gå själv, har man ingen musik suger det ju, men annars skulle jag kunna gå själv huuur långt som helst :)
tog efter min långa promenad raska steg mot solen på prästgatan 54 där jag njöt ett tag.. :)

kan inte direkt påstå att jag gillar att ha fönstret precis vid köpmangatan, imorse blev jag väckt runt halv åtta av en jävla traktor som skulle hitta på nåt, massa tutande och backande var det iaf vilket jag inte gillade.. vi skulle nog ha hittat en lägenhet på prästgatan, där går det ju mest folk va? ;)

ikväll väntas lite qualitytime med stina verkar det som, och om cirkus en timme ska jag åka på jobb, med buss för första gången vilken känns sådär, jag vet vart jag ska av men inte om det finns nån busshållsplats där.. all den mödan för 3,5 timmars arbete, känns inte okej..!

PUSS!

Jag har aldrig...

...varit så less som jag är på en människa just nu, helt sinnessjukt, fyfan..

irriterad som få har jag varit hela kvällen. mamma har varit det hela dagen så jag tror att det smittat av sig lite. har försökt laga ihop hemmabiosystemet så det blir nåt ljud på skiten men det är fan omöjligt, jag kopplar hit och jag kopplar dit men det hjälper aldrig, den verkar helt död enda tills man kopplar in kontakten från dvdn i den, då lyser den upp som nåt jävla ljus, men då funkar ju inte dvdn, och det vore ju bra! det jag ser fram emot är väl att se båda lysa upp som nå jävla ljus, men det lär ju inte hända i mitt liv som det ser ut efter ikväll.. nån smart elektrikernisse som läser kanske? jag tar emot all hjälp! jag lever för filmen typ, jamen nästan iaf :)

har inte heller hittat alla bilder jag kopierade från håkans dator på skivor. skulle inte förvåna mig om dom ligger kvar i krokom, speciellt eftersom han hade smsat mamma och frågat vilka saker vi tagit bort från datorn och att han saknade en mapp från olivias storsjöcup, som förövrigt var för typ 2 år sen och som jag hade tagit bort eftersom jag inte tyckte den hade nånting där att göra. det komiska är väl att han alltså saknar en mapp av alla hundra han har, som förövrigt är olivias mapp. min teori är väl den att skivorna ligger kvar hos honom och att han sett att det står olivia storsjöcup på en av dom, och plötsligt börjat sakna den efter det. det är seriöst helt omöjligt att han kan sakna den annars..
en annan rolig grej. han har tagit bort mig som vän på facebook, hahaha, jag kunde inte annat än skratta när jag såg det. det mest komiska i allt är väl att han är 39 år och jag 20, jag bör vara mer aktiv på en sån sida men icke, jag skulle ta bort honom idag och såg då att han redan var borta från min lista, det jag blev mest less över var väl att jag inte hann före :P men jag bjussar på den, lite ledsen är jag väl för att jag förlorat en av mina vänner..eller? haha, det är mycket som är kul här, man kan ju skratta sig hes på att han har kvar min kära syster emelie som vän, men inte mig alltså, favoriten jag eller? ;) nemen vi kan väl bara tacka och bocka för att han gjort ett klokt beslut åtminstone.. jag kanske ska ringa honom och höra hur han mår imorrn? åååh, hade jag inte jobbat tre timmar hade jag lätt gjort det xD

nu ska jag lägga mig hos JB, sleep tight!

PUSS!
Jag tror jag behöver lite emma snart..


Det börjar..

..se vettigt ut i mitt rum nu, well, snart iaf, gardinerna ska upp och lite speglar och grejer, en ljuslykta har kommit upp så en bit på vägen är jag iaf ;) har fortfarande inte lagat hemmabion vilket jag nog borde ta tag i.

jag försöker få olivia att älska håkan, men det går inte så bra, hon gillar bara dom tre låtar han gjort som faktiskt inte är så bra, knepigt..

glömde berätta att jag fick sova till 9 idag, hurray! vaknade dock klockan 7 av att mitt blodsocker var på botten, men jag var så trött och ville sova så jag tog risken att få ett anfall för att få sova två timmar till, hihi :) det gick ju bra iaf ;)

/Happyface

Mando Diao - Dance with somebody


:)

Sitter och kollar på nyhetsmorgon, vuxet? ganska va? ;) kelly clarkson var med en sväng iaf och jag bara älskare, hon är för bra så usch..! hennes skiva står ju högst på min prioriteringslista nästa vecka iaf, och till dess ska jag ha fixat hemmabion så hela huset ska få höra vilken bra skit jag har i högtalarna :)

kollade på melodifestivalen igår, större besvikelse, sarah dawn finer och carolin af ugglas? fy fan.. jag fastnade dock liite för ugglas låt sista gången jag hörde den, lite skäms jag men vafan :P hur som sög det ju att becker inte gick vidare, låten lät förjävla likt mighty wings i top gun, men den var ju bra :) amy diamond hade också fått gå vidare ^^ hellre än den där sofia(?) iaf.. har iaf kommit fram till att jessica alba har en konkurrent i världens snyggaste kvinna, typ delad första plats? agnes är ju huuuur snygg som helst, jag kan ta na, no probs.. ;)

dagen bjuder på många härligheter.. jag ska banne mig få igång hemmabion, det här funkar ju inte, jag behöver film i min vardag annars är jag körd, så är det, så det är prio nr 1.. en promenad måste också hinnas med, det spelar ingen roll hur mkt jag sprungit i trapporna i helgen och fram och tillbaka hit och dit, även om det känns som att jag inte gjort mer än rört mig känns det ändå inte som att jag har rört mig :P spika i väggarna ska vi göra, olja in en hylla? ja, vi kommer nog få dagen att gå :) imorrn väntas jobb mellan 1300-1630, usch, vem fan vill jobba 3,5 timmar? inte jag minsann, ändring bör ske, snart!

/
If you find your fists are raw and red from beating yourself down
If your legs have given out under the weight
If you find you've been settling for a world of gray
So you wouldn't have to face down your own hate

Jag har adressändrat idag :)

Känns lite knäppt att inte få posten av pappa längre när han varit hemma i offne, men det kändes väl som dags att få posten till min dörr då jag faktiskt inte bott i offne på några år :)

gick på stan för att handla dittan och dattan, jag kunde ha köpt allt jag såg och inte brytt mig ett dugg om att pengarna rullat iväg, men det gjorde jag inte, nåt höll mig tillbaka. istället för att köpa saker till mitt rum som hyllor och så kom jag hem med en väska och ett armband, samt lite nya rakblad så håret på benen kommer åka av när jag rakar dom, det är ju en fördel, men bättre tjej! jag behövde fan varken en väska eller ett armband, men ack, jag är nog lite av en bagaholic eller nåt, vet inte hur många jag köper hela tiden, men det är som kul att variera lite, det är iaf tanken, men det slutar oftast med att jag använder samma väska hela tiden ändå.. scarfar kan jag inte heller hålla mig borta ifrån, såg en idag men den kändes väl inte så fin, men det var nära ändå, jag köper dom alltså mest bara för att dom ska köpas, sen kan många bara ligga i garderoben, usch, jag får ångest av bara tanken, men jag gillare ändå :P

vi kom ju fram till att vi bara hade ettan tvåan och fyran igår, så idag fick vi bege oss mot telia för att köpa oss nån boxer grej, det var nåt paketerbjudande där man fick både telefon, bredband och tv så vi tog det då, så nu har vi både mobilt och trådlöst bredband snart :P skulle dock ta mellan 10-30 arbetsdagar att få skiten så vi kanske får vänta lite och stå ut med dom kanaler vi har, men det går väl bra ;) känns som att det kommer bli ett större problem när vi får grejerna och allt ska installeras dock, kul kommer vi ju ha, haha..

nog om mig, jag har ätit tacos och mår illa..

PUSS!
As if a good thing ever could make up for all the pain

K-O-A-S

Heelt ärligt vet jag inte vart mina armar är längre, känns som att dom är meeeterlånga verkligen.. har burit massa kartonger idag, igen, men nu är det nog, vi lämnade nyckeln hos håkan och log det största vi kunde, så mina nyblekta tänder bländade alla som var ute ungefär. vi hyrde släpvagn och det första gubben från macken sa var: du har ju punka du.. ja se på fan sa mamma och jag kunde väl knappt hålla mig för skratt även om det var väldigt jobbigt samtidigt, kallt som satan och trött var jag också, men oturen är ju mer en del av vår vardag så det var lugnt, vi log litegrann och körde in bilen på däckservice där det bara visade sig vara väldigt lite luft i däcken, så vi kunde skruva på det igen och köra på :)
har som sagt burit MASSOR, och får inte jag snyggare rumpa efter att ha gått upp och ner i den här trappen med värsta tyngderna vet jag inte vad jag gör, har förövrigt gått upp 2 kilo, KUL, jag tänkte att det antingen är massa muskler jag samlat på mig under dom här dagarna eller så har det att göra med kinamaten jag tryckte i mig igår, kilona ska bort snart iaf. kul att fredrik trodde att jag vägde 45 kg :O det kan jag ju meddela till alla att jag inte gör utan att skämmas, det kan ju knappast vara mänskligt för en tjej på 1,68 att väga 45? nej, skulle inte tro det :P

olivia har ju iaf flytit omkring på ett banaskal hela flytten, idag medans jag och mamma slet som vildsvin strosade hon runt på stan och tröck ner en eller två tacotallrickar på tacobar, jo tack, kul kan man ju tycka..

träffade mina grannar under mig idag, kajsa och jonas, skiiittrevliga verkar dom vara, jonas verkar vara en rolig prick, och dom verkar inte ha så mycket för lite oväsen heller vilket känns bra :P jonas sa dock att det skulle vara tyst klockan sex, men jag kände väl ironin i det ;)

har även fått en jävla molusk på ögonlocket, liten som ett sockerkorn men ändå, fast det gör å andra sidan ingenting när jag är såhär glad ;) emelie kom och undrade om dom inte smittade från barn, för dom har tusen, hoppas inte.. :S
har förövrigt spenderat kvällen med den primadonnan på pause, en kanna te (även fast jag inte gillar te) och en morotskaka, mer trevligt :) känns konstigt att det är fredag, för första gången på jag vet inte hur länge ville jag inte ens ut, det känns verkligen inte som att jag missar nåt och jag var inte ens minsta sugen. jag är nog för trött helt enkelt, nästa helg tar vi nya tag och ser, jag har ju nära hem iaf ;)

imorrn blir det stan med mamma, ska kolla in lite nya grejer vi kan köpa, jag behöver hyllor och shiet i massor :)

Sleep tight!
PEACE!

"Kul! Johan var på bussen :S och jag med mitt toapapper :S" haha

Jag vet inte ens varför jag sitter här...

-Jag har precis träffat en skitstövel, har du nån aning om vem jag menar?
-Ja, jag har nog mina aningar...
-Ska jag berätta?
-Nej, det är lugnt, jag tror jag vet..

Himlans trött är jag, så att starta datorn var från min sida en väldigt dum idé minsann :) trodde att jag skulle få sova länge idag, och när jag kollade ut genom det bortre fönstret imorse var det så ljust så jag var stensäker på att klockan var åtminstone halv tio, men icke, sex stod klockan på, kul liv! men jag lyckades somna om och tog mig upp runt halv nio istället :) tänkte ta mig en tur till varmare platser för en stund men ändrade mig när jag såg att min plånbok var tom på pengar :( tog mig istället en varm dusch länge länge och en äcklig macka till frukost, innan jag började stöka på för fullt här, hoppade lite i olivias stora säng när jag blev less vilket inte var så uppskattat så det var bara att återgå till uppackningen :)

var med stina på marknaden en snabbis, kallt som faen skulle jag nog säga, fanns inget vettigt där heller så vi skyndade oss snabbt på pause där vi mötte upp med andrea för en bärpaj :)
kom hem från stan ett par mjukisbrallor, två filmer och ett duschdraperi rikare, några hundralappar fattigare, men vafan, man lever bara en gång ;)

har stökat på här hela kvällen, jag och mamma tog oss en sväng på eastern för lite god mat och en stunds vila innan det var dags igen. väl hemma var jag så uppsvullen av maten så jag orkade nästan inget, vi gick och bokade tid i tvättstugan och sen satte jag igång med tvn, tydligen så har vi bara ettan tvåan och fyran, kul! och dvdn får jag inte igång så nåt filmtittande blir det inte heller :S men jag ska försöka lösa det imorrn, jag var lite trött för det idag tror jag :)

bilder på lägenheten kommer så småningom, det känns så onödigt att lägga upp bilder nu när det ser ut som det gör och så, sen läggs dom nog ut på bilddagboken, glömmer liksom bort den sidan lite nuförtiden, och här vet jag inte om jag vågar lägga upp dom heller, men det kommer, får se om jag väntar några månader tills jag satt  upp snygga tapeter här eller inte, vi får se;)

bedtimestories

PUSS!


:)

Jag sitter i mitt rum hemma på en gata i stan, i MITT rum, i MIN säng! heeelt sjukt skulle jag vilja uttrycka det. det är ju knäppt att en säng inte har varit en självklarhet för mig sen december, ojejoj. men igår, mina kära vänner, hämtade jag min säng i offne, även min soffa, för att placera dom här, i mitt knallgula rum, men det blev helt okej faktiskt, jag är nöjd :) sist jag var hos pappa med släpvagn lämnade jag alla mina grejer för att börja leva mitt liv en bit längre bort, utan mina grejer, men gud så lycklig jag var, och jag var ännu lyckligare igår, att känna den här frihetskänslan är helt sjukt, från mitt liv i november har jag gått från ett förhållande som gick som en berg- och dalbana sista månaden, till att komma hem till djävulen själv och vara tvungen att bo där i en tid man inte hade en aning om hur lång den skulle bli, 3 månader lång blev den, och det var verkligen 3 månader för länge. men nu är vi här, jag mamma och olivia, alla lika lyckliga. mamma kan fortfarande inte tro att det är sant, hon berättade igår om hennes jobbarkompisar som hade grattat henne för lägenheten, men hon trodde inte att dom fattade, och det gör dom garanterat inte heller, det kan inte ni göra heller, det är helt sjukt verkligen, med alla motgångar vi har haft trodde jag aldrig att det kunde bli såhär bra, verkligen inte. olivia orkar nog inte bry sig så mycket, eller ja, hon bryr sig väl, men hon är väl mest fundersam över hur hon ska göra med grabben i aspås, hon vill att han ska få sova här, men mamma är rätt bestämd på dom grejerna, men jag ska hjälpa henne, den här gången står jag på olivias sida ;)

gregoriemarknad idag, jag orkar inte jobba mer, haha, tänkte ta nya tag nästa vecka när jag fått iordning på saker och ting här, just nu ser det ut som ett helvete rent ut sagt, men alla grejer är här i princip iaf så nu är det bara att reda ut skiten :) stina kommer förhoppningsvis och hjälper mig så småningom, tänkte ta tag i tvn, koppla ihop hemmabiosystemet och så, det lär ju ta sin tid :S kul att tvn står på plats iaf, min stora fina, kändes som att den bara stod och samlade damm hos papi så det känns ju bra att den kommer till nån nytta, den kostade ju en del faktiskt :P
vi lär nog ta oss en tur på marknaden sen iaf, dom har filmstånd förhoppningsvis, i love it! det var ett tag sen jag handlade lite film nu faktiskt, dags att börja igen kanske :)

jag bröt nageln igår. slog i den i soffan när vi skulle bära upp den, det gjorde så jäääääla ont alltså. varje gång nåt sånt händer brukar jag tänka på barnen i afrika och att jag inte ska tycka synd om mig själv för en sån fjuttsak, men det gör skitont verkligen, usch. jag har känt vilka girl-vibbar jag fått på sistone, jag börjar alltså svära och slå för att jag bryter nageljäveln och jag blir sjukt arg för att waterproof eye-makeup remover inte funkar vilket gör att jag tar med mig halva mascaran till sängen, och måste tvätta mig ännu en gång när jag vaknat, lär ju snart ha tappat alla ögonfransar. jag undrar vad som står på tur. jag svär ju fortfarande iaf, så inga tårar än så länge, men det lär väl komma snart.. jag är inte särskilt tjejig av mig så det känns lite knäppt :P

sen skulle ni ju ha bott granne med mig om ni hade velat se en naken brud varje kväll. jag kommer nog aldrig lära mig det här med fönster och grannar på andra sidan gatan, nog för att jag hade det på prästgatan men där hade jag gardinerna för nästan varje kväll, här har jag inga gardiner, och det kommer nog inte upp på ett tag heller :S meeen, jag bjussar väl på den då..!

PUSS!
sa jag att fönsterna är 1.75 cm höga? :)

Nämnde jag det tidigare?

Jag flyttar alltså imorrn, DET NI! mamma skrev på kontrakt idag på en kanonlägenhet i bra läge, vet inte vad jag vågar säga eftersom det känns som att vi ringt kvinnojouren typ, det har vi verkligen inte gjort utan bara haft världens tur, helt ärligt kunde vi inte få det bättre.. vad jag hade kunnat fått bättre är väl kanske tapeterna i mitt rum, knallgula med blommor?! MEN, vi kommer härifrån redan imorrn, vi kommer sova i nya lägenheten imorrn natt och jag kommer äntligen få sova i MIN säng, sist jag sov i den var det julafton, och gången innan det var i typ augusti/september, så det känns väl dags att slita ut den lite igen ;) nya tapeter kommer ordnas senare, när vi landat och fått dit det vi ska :) men fatta! vi ska flytta! iiiiih! :D

fikade med pappsen och olivia ikväll, pause var stället och jag som hade lyckats trycka i mig 2 portioner mat fick inte ner mer än en smoothie tyvärr, men det var gott det också :)

jag kan ju även säga att jag känner mig snyggare än vanligt, kilona bara ramlar av, okej, vi kanske inte ska överdriva, men det känns (och syns på vågen) som att jag väger mindre och mindre för varje dag, weeeii! och brunare är jag påväg att bli, käkar pepparkakor för fullt för att bli som dom, typ ;) vi blir dock en våg fattigare efter imorrn vilket känns lite trist för mig eftersom jag är liiite beroende av den nu för tiden :P men det är lugnt, jag är rik så jag köper en ny va? ;)

dags för nathalie lundberg att uppdatera bloggen tusen gånger om efter sin lilla bräcketur tror jag.. ungefär lika aktuellt är det för henne att uppdatera som för mig att sova, vaknade faktiskt halv sex imorse ju ;)

nu vankas roligare inlägg och NU älskar jag mitt liv! :)

PUSS!
-Hur funkar det med kanalerna då? är det comhem-hus?
-Jamen, jag måste väl ha rätt till tv, jag betalar ju tv-licens.... oj vad dumt att jag sa det där..
-Haha, ja, det var ju tur att du sa det till
mig..


Iiiiih!

Först, har ni sett gröna lunds nya berg- och dalbana? :O lätt att jag ska dit och åka den några tusen varv! såna får jag aldrig nog av kan jag ju meddela, galet kul! världens längsta och högsta också tydligen (?), ja, hur som så ska jag dit, weeeho :)

okej, nu till det stora, eller nej, jag ska nog inte ta det, vi tar det sen, men det är grejer det är grejer, woho! :D

fick inget jobb idag heller, lika bra, känns inte som att jag vill jobba på hela veckan faktiskt :P det värsta var ju att jag vaknade halv sex och visste att jag kanske hade en timmes sömn kvar, skittrött var jag också såklart, så jag vaknade varannan minut typ tills klockan var åtta, och dom hade inte ringt, grejen var ju den att jag var skittrött under tiden jag väntade på att dom skulle ringa, men jag kunde ändå inte sova eftersom jag har världens värsta ringsignal att vakna till, familjen-det snurrar i min skalle, man kan ju tycka att jag skulle kunna byta, men det vill jag inte :) jag var iaf pigg när klockan var åtta så det var ju bara att pallra sig upp, drog på mig mina nya chinos och bara älskar dom.. :) nej, jag är för glad för det här, iiih :D

PUSS!
Ni är bra! :)

Girltalk..

Stadsvandringen idag bjöd ju på många härligheter, sjuttsicken vad skönt det är att ha pengar i plånboken :) jag handlade inte överdrivet mycket, lite nödvändiga saker ni vet :) det bäst av allt ska ni få höra, var att jag köpte ett par chinos, väldigt eftertraktade, vet dock inte om jag är överförtjust i dom längre men det kommer väl, jag har ju alltid velat ha ett par iaf :) hur som, storleken, jag kom alltså hem med storlek 36 på brallorna, det har inte hänt sen jag vet inte när, jag har helt ärligt inte ett minne av att jag haft ett par byxor i 36, det känns typ som att jag gick från barnstorlek till 38 direkt typ. det roligaste var ju att jag bad olivia vara beredd på att hämta ett par 40 när jag bara tog med mig 38, men icke, hon fick alltså hämta en size mindre, helt sjukt faktiskt, glad blev jag ju iaf :) köpte även ett par coola tights i storlek s/m istället för m/l som jag provade, iiih :) efter provningarna av kläder var det dags för mat och jag och olivia vandrade mot pause, jag tog mig en GImeny bara för att hålla kvar 36an (lite därför iaf), och olivia tog panini. jag kan ju iaf säga att GImeny nog inte är nån bantningsmat iaf, det är väl meningen, men fan vad dom lassar på på pause alltså, man ska väl inte klaga, den kostar ju ändå 76:- men ändå,  nog för att man inte ska äta mindre bara för att man kör GI men man lär ju knappast ska äta dubbelt iaf, om inte tredubbelt till och med, just då kändes det ju som att jag åt för en vecka iaf..
köpte mig även lite mer tandblekning som jag sitter med nu, ilar ju lagom i tänderna iaf, men det är lugnt, resultatet blir ju fint iaf ;)
koftan jag skulle ha var slut trist nog, så det blev inte mycket mer än så. jo just, en bh köpte jag också ja, jag har alltså letat varje gång jag vart i stan i typ 5 år för att hitta en, men icke, dom nya är ju liksom inte lika bra som dom gamla, dom är ju använda liksom, men det känns ju bra nu iaf att slippa tänka på att hängpattarna framkommer mer och mer, skulle ju vilja ha dom som jag har dom nu ett liiitet tag till iaf ;)

har suttit och pratat med jonna nu i drygt en timme, hon kom ju hem från en månad i thailand precis den jäveln, så nu funderar jag på om det är värt att träffa en jävla neger som hon antagligen är eller om jag ska hålla mig några veckor, svårt val :P jag besökte iaf solariet idag, fy skäms, men är det den enda sol och värme man får är det väl också det man tar, kul värre att dom har höjt priserna också, förut kostade det 23:- för 20 min och idag kostade det 40:- för 20 min, ge mig lite vettiga människor tack, säkert att dom kommer få behålla alla sina kunder, dom tappade ju en idag iaf.. aja, skönt vare iaf..

imorrn ska jag nog sätta mig på jobb iaf, lite pengar måste man ju tjäna :P sen blir det fika med papi och kanske lite andra grejer ;)

jag märkte att jag nog har förlorat lite läsare, vilket är helt förståeligt, jag skriver ju fan samma saker hela tiden, jag tror inte att det undgått någon att jag mår dåligt exempelvis :P den enda jag tror gillar att läsa är nog nathalie, så där har jag ju en trogen läsare iaf :) hur som så kan jag lova att vi går mot ljusare tider, det blir nog bättre snart ;)

dags att sova kanske för nån som vaknade sju? yesbox!

PUSS!


07:36

Det känns väl sådär att vakna klockan sju en morgon när man är ledig, pigg som ett jävla as trots att man somnade runt ett. olivia ligger och snarkar för fullt en bit härifrån och skulle jag väcka henne nu skulle jag nog få några smällar..

glömde givetvis bort att lägga in mig på kalendern för jobb idag så ingen ringde inte, fick istället ägna min sista timme sovandes med drömmar om min gamla granne sonja, henne skulle ni får träffa minsann, det är en sort för sig skulle man kunna säga. det blir stan idag iaf, tänkte sätta sprätt på pengar jag egentligen borde lägga undan och spara, har hittat en kofta som är rosa blå och svart som jag tänkte testa, jag behöver lite färg i min garderob, även ett par jeans känns aktuellt, ett par billiga dock, svarta kanske :) kul att se att min garderob börjar arta sig, från ingenting till nånting, det är ju inte annat än trevligt :)
4,5 timmar kvar tills vi ska åka in dock, känns ju sådär va, olivia kommer sova hela tiden tills jag bestämt mig för att väcka henne runt tio, kan bli tidigare nu när jag råkade vakna såhär tidigt :P

dags att hitta lite roliga spel att spela kanske? usch..

PUSS!

If what they say is nothing is forever..

Okej, min helg alltså, inte helt okej, inte till att börja med iaf, vilket kaos i fredags vill jag lova.. jag sammanfattar allt lite kort ;)

Fredag
Dags för utgång med jesper och fredrik. hamnade på förfest med massa nytt folk, vilket alltid är trevligt. jag satsade på sprit eftersom vi faktiskt hade så himla kul under studenten och då förekom det väl rätt mycket? jag ville känna på det igen. jag var väl inte direkt supersugen på det jag hade i glaset men det slank ner ändå, och som alla nog vet är jag duktig på att blanda dåligt, även den här gången. ingenting hände kändes det som, förrän jag stod nere vid OK och grät som ett jävla as, minns mycket gör jag verkligen inte. jag gick ner med en tjej som hette frida och vi började väl prata om sånt man inte ska prata om, speciellt inte när man fått lite alkohol i sig. jag började gråta iaf, och grät hela vägen ner till huset som jag förövrigt inte minns heller. kom in gjorde jag ju iaf och garderobsfolket undrade ju vad det var med mig så mycket som jag grät. jag orkade inte berätta men hann iaf med att jag läste garderobsfrökens blogg, så mycket vet jag. väl där inne tror jag inte jag hann med mycket mer än att träffa banno som frågade om jag mådde illa, vilket jag gjorde, rätt vad det var var stina med, och vi stod inne på toa där banno stoppade hennes fingrar i min hals så fort hon såg mig nicka på hennes fråga om jag mådde illa.. haha, jag är inte den som stoppar fingrarna i munnen, mår jag illa brukar det räcka om jag sätter mig på huk framför toan för att spy, gör jag det inte då känns det bara inte som att jag ska spy, men, som jag sa så var bannos fingrar i min mun, eller mage snarare? kändes ju som att hon hade längsta fingrarna iaf. sjukt. jag hade även ätit cheezeballs på förfesten, vem kan hålla sig liksom? och jag sa redan då till jesper att jag säkert skulle få spy ostbollar senare, och då hade jag inte druckit nåt än, han lovade att hålla mitt hår vilket han inte gjorde.
jag och stina tog slut på våran så kallade paus iaf vilket var skönt, vi grät båda två massor och fick även höra på en jävla kärring när vi stod ute som tyckte att min mamma skulle ta bättre hand om mig, just vid det tillfället skulle jag vilja vara gunvald i beck faktiskt, stoppa en luva över hennes huvud och slå sönder hela ansiktet, för att senare säga åt henne att hon inte borde gå in i den hårda husväggen. jag blev hur som tokig och började gapa och skrika varannan mening med stina ungefär, tills mamma kom och hämtade mig. jag och mamma satt sen hemma och grät och pratade i drygt en timme innan det var läggdags. sämre kväll alltså.

Lördag
Mamma väckte mig halv nio, dags att åka till vemdalen och gratta olivia. jag mådde faktiskt ganska bra med tanke på vad som hade varit och klev upp och drog på mig kläder för att åka massa längdskidor. väl påväg blev jag hungrig och där började årets matdag. jag tog mig en mosmeny på sibylla, fortsatte mot svenstavik där jag köpte mig ett paket riskakor som tog slut lika fort som dom blev köpta. vi skippade längdskidorna då mina ben inte direkt höll för det och tänkte istället ta en 8 km lång promenad, vilket slutade med en 2 km kort, jag och mamma tryckte sen i oss en pizza eftersom vi var hungriga och inte såg att dom även hade sallad. vi åt upp den iaf, väntade sen på olivia och co som hade åkt skidor och som vi sen skulle följa med till deras stuga. väl där skulle det ju firas, olivia fyllde år, så tårta blev det, två bitar för min del, en timme efter var det dags för tacos och sen en halvtimme efter det skulle vi alltså äta marrängsvisch för att nina fyller år om en vecka. inte okej. fattar ni hur mycket jag alltså tryckte i mig igår, och tacos är ju inte nån mat man kan hejda sig i heller, det är ju så jääääla gott, fy fan. massa godis på det också ja, usch, haha. jag hade iaf ingen ångest över fredagen vilket alltid brukar förekomma. jag skrattade varje gång jag tänkte på bannos fingrar i min hals, och hur jag faktiskt kunde bli så full som jag blev. aldrig mer, aldrig mer.

Söndag
Dagen har spenderats mest i bilen, samt i soffan för att försöka läsa klart boken jag läst, jag och mamma skulle ju gå på bio. boken hann jag med halva. vi kom hem fem och skulle tillbaka till stan för bion sex, jag duschade medans mamma packade ur bilen och lagade mat. det kom förövrigt vatten ur min näsa när jag torkade håret, är inte det konstigt? jag åt middagen i bilen, vem vill inte liksom? och kom till stan lagom till bion började, reklamen vill ju ingen se ändå :) filmen var kanske huuur spännande som helst, men också sjukt äcklig, att människor faktiskt kan vara som dom var i den filmen är så jävla sjukt, usch. men bra, skitbra. nu börjar jag med andra boken istället ;)

Nu går vi mot en ny vecka :)

PUSS!

RSS 2.0