1 advent

Kul att det är jul om 4 veckor och jag känner inget av det.. jag vill inte ens ha jul i år.. låt det här året få sitt slut bara, så kan vi hoppas på att nästa blir bättre..
förra året idag hade vi lussefika hos stina, och gick på stan och kollade på julskyltningen, sen hade jag och stina våran första söndagsfylla, eller ja, försök till iaf, och kollade på she's the man och stoppade upp tamponger i näsan, haha, ja, vad säger man, kul hade vi ju :)

jag och stina har ägnat dagen åt att göra nada, och jag var tröttare än vad jag trodde, vi började kolla på die hard 4 men jag somnade efter en kvar eller så.. skönt var det ju iaf :)

väntar på mamma och co nu, dom kommer med tåget 2120 så dom borde väl komma hit så småningom.. jag har försökt fixa bloggen också, tänkte att jag kunde låta den vara svart vit så länge tills jag kommer på nåt bättre, bara den inte är rosa, men det verkar inte vilja gå, allt är finfint när jag förhandsgranskar men sen när jag har sparat och ska kolla då är den där jäkla rosa färgen kvar :S får hoppas att det ändras snart kanske :)

jag har ont i min käke, och jag vill ha en lussebulle tack..

/L


Känn pepp pepp pepp

Fick ett sms av mamma igår, haha

Idag är Nationella "HOLY SHIT, YOU'RE HOT!!!" - dagen.
Sänd till någon snygging, men inte mig, jag har fått det här jävla
sms:et hela morgonen.. ;)

haha, det var ju ganska kul iaf :P

Har nyss kollat klart på idol med stina, mådde över förväntan när jag vaknade, man tycker ju ändå att man borde vara lite sliten efter två dagar, men inte, både jag och stina mådde prima ballerina när vi vaknade :)
jag trodde inte att jag skulle kunna gå ut ett tag igår, mådde så himlans dåligt fram till fyra, men sen gick det över, fattar itne hur kroppen kan bete sig så konstigt ibland.. ska bli skönt att få dom där jäkla provsvaren från sjukan iaf så jag får må bättre nån gång :)
vi var hos andrea iaf, där vi sprang hit och dit i trapphuset för att föröska få tag på nån kortlek efter att ha sjungit alla låtar på singstar, but no luck, det var minsann ingen som hade en kortlek, eller ja, vi frågade två st ycken, resten var inte hemma, det var ju trots allt lördag kväll :P

marité sög ju.. övervåningen var väl ganska okej ändå men dom där hemmafruarna var minsann inget att ha :S blev förövrigt påhoppad av nåt jävla as, han började från ingenstans och putta mig mot baren och frågade vad jag sa hela tiden, sen tryckte han upp mig mot bardisken så det kändes som att kanten skulle kapa min rygg, samtidigt som han tog stryptag och ville veta vad jag sa, och jag hade inte sagt nåt överhuvudtaget, jag fattade ingenting men trodde absolut att det skulle sluta illa, men jag tog mig därifrån iaf, vet inte om han fattade att han faktiskt gjorde illa mig eller vad det var som fick han att sluta, men jag fick chansen att sticka därifrån iaf, och efter det var det väl inte så kul längre.. vi stack en timme innan stängning och åkte till brunflo fram och tillbaka..
det var den kvällen det, roligare har man ju haft, allt folk på marité kändes tråkiga, jag vet inte vad det var.. tiden hos andréa var kul iaf :)

nåt att stoppa i min magen kanske, yes..

/L


Womanizer

Ikväll är det housewives på marité, och jag och stina är pepp I think..
gårdagen hade väl både sin ups and downs, men det var kul, en del saker var väl väntade.. vi fick iaf lite schlagergolv på slutet, vilket alltid uppskattas av alla :)
haha, jag träffade killen som försökte hjälpa mig när jag blöddes om värst förra helgen och han sa att han var helt blodig när han kom på mcdonalds, haha, så kan det gå så kan det gå.. :P

/L

Ice ice baby..!

stinas dator dog igår, så det lilla jag hade fått till med min blogg försvann, men vad gör det, idag är det fredag! :)

sitter hos andrea och väntar på att hon ska komma med bil så vi kan åka till öp-hallen och kolla på lite football :) har kommit på efter att ha sett hennes snygga chinos att jag också vill ha såna, mamma har gått med på att jag ska få köpa ett par jeans på h&m för 400 så ett par chinos för 600 borde väl vara okej isället? :)

ut ska vi ikväll iaf, med matilda och gabbis.. jesper och fredrik verkar ska ut också så vi får nog kul :) och sammy och ida är här i stan också så vi får väl se om vi stöts på :)

ikväll ska allt gå rätt, ja tack :)

stina kommer bara på fler danser, nu är hon robot.. kul!

/L

Mamma Mia, here I go again..

Stina lämnade mig precis för någon annan, ack ack.. så nu sitter jag här hos henne, med svennis i rummet bredvid, och vet inte vad jag ska göra.. kanske försöka ändra min flickiga blogg? andra färger? kanske..

lämnade av mamma och olivia på tåget ikväll, sen åkte vi mot elgiganten för att köpa en ny batterisladd till min dator, och vad kostar den? 700 svenska kronor! joooråååsaatte, vi sket i den, min sladd funkar ju ibland, så jag får väl klara mig med den tills den är helt paj..
åt sen på mcdonlands som markus så fint har döpt det till, med håkan och grabbarna.. grabben bakom kassan var nog liiite smått osäker på hur han skulle ha kepsen då han var mer uppe i huvudet och försökte rätta till den än i kassan för att låta oss få maten, helt rätt helt rätt, kan man tycka..
vi lånade reidars bil, en audi s3, som skulle gå hyffsat fort, och det gjort den väl, tror att vi hade fått mer prövningar med den om inte det hade vart sån jädrans med bilar, så det var ju tristans dååårå :S

jag och stina har kollat på mamma mia ikväll och ätit popcorn med dip :) den var bra, bra bra :) mamma sa dock att den var jäättebra, stina också, och alla andra också, så jag hade nog lite för höga förväntningar kanske, men den var bra, det var den :)

Jag tror jag börjar få nåt emot "nu kan du få mig så lätt", jag älskar låten, verkligen.. men den får mig nästan på dåliga tankar.. det är bra tankar, men dåliga tankar om jag ska försöka glömma och gå vidare, jag tänker bara på yran när vi stod i regnet och allt bara var bra! hur som så är det dåliga tankar enda tills den dagen han hör av sig, om den nu kommer, tänk om jag ändå inte hade sagt att jag inte skulle höra av mig, då hade jag kunnat gjort det, men jag vill allt annat än vara jobbig, jag har fått mitt sagt..

Imorrn är det fredag, äntligen! får väl se hur dom här kvällarna kommer gå, känner mig väl både och för vad som komma skall, men jag ska göra mitt bästa, och det ska bli kul, försöka till det bästa iaf, kan bli svårt att klå förra helgens utgång, men vi gör väl ett försök såklart ;)

ska se om man kan få till bloggen då..

/L

Jag ramlar dåliga gatan fram..

Det går inte bra för mig nånstans nu tror jag..
-.jag har gjort saker som jag ångrar till tusen
- saknar mer än mycket
- är otroligt less på att bara sitta hemma hela dagarna, jag vill jobba nu
- funderar på om jag gjorde fel i att inte följa med till stockholm i helgen, även om jag vet att jag och stina kommer ha det grymt
- är himlans opepp på utgång i helgen
- tog massa prover idag för att få reda på vad som är felet i mig, så ont i armen har jag också :(

jag klev upp klockan sju imorse efter att en gång ha blivit väckt av emma halv sex redan, då var hon uppe :P sju klev jag upp  iaf och begav mig mot lite och emma runt åtta för att sen åka vidare mot stan och sjukan.. kom hem halv tolv igen, och har inte hunnit med mycket mer än att packa inför helgen nu..
det ska bli skönt att få ha helgen i stan.. och få vara med schtaijnahoppen :)

var hos momma igår, vad rolig hon är, ojejoj.. hon hör nästan ingenting längre så man får skrika allt man har till henne typ, både mamma och min morbror försökte säga 22 till henne men hon hörde ingenting, och till slut gav hon upp medans jag bara satt och skrattade..! hon är glad iaf, det var ett tag sen, så det är kul :)

nu blev jag hungrig igen :S man kanske ska äta en mackaråååå!

/L

If I didn't love you, you would know..

blev väckt av håkan halv elva imorse, med öronpropparna i öronen hörde jag dock inte vad han sa.. men jag skulle upp iaf, så mycket förstod jag.. så jag hoppade in i en kall dusch trots att håkan sa att det fanns varmvatten, vaknade gjorde jag ju iaf.. sen bar det av till stan, så nu sitter jag hos stina och ska snart ner på stan till jessica.. :)

onsdag, snart fredag, woho :)

/L

Whats another day..

kvällen har varit rätt okej ändå, olivia och jag har snackat skit och gjort fruktsallad medans lasse har haft koll på kidsen..
han berättade sen när dom väl sov och jag sa att jag likaväl hade kunnat lagt dom att han egentligen inte ville vara barnvakt för han var så trött om kvällarna, och det visste håkan.. jag fick superduperklupert dåligt samvete men mamma sa att det var hon som sagt att hon inte ville lägga det ansvaret på mig och att jag inte skulle kännas som nån dom lutade sig mot om det var nåt.. så det var väl okej så, men nu var ju jag och olivia hemma så vi hade ju kunnat kirra det där, men gjort är gjort..

nu såg håkan att jag stängde dörren till mitt rum och rusade hit direkt för att börja prata.. stänger man dörren vill man väl vara själv? men nej, sånt därnt med att ha lite privatliv funkar inte i det här huset, kul.. nu är det färdigpratat om håkan, jag tror ni vet vad jag tycker om honom :P

imorrn är det onsdag, och jag ska in till stan med min sladd och hämta lite grejer åt emelie i förra lägenheten.. sen är det torsdag och bye bye krokom för fyra dagar, schweet :)

har pratat med max ikväll, han är i oslo och hade träffat mr calle igår, det skulle ju inte sitta helt fel :P han fick mig på bättre tankar iaf, varje gång jag får prata av mig går det bra, och jag känner att det kommer gå vägen, och att det kanske inte tar sån fasans lång tid ändå..
men nej.. nu vet jag inte längre.. direkt när jag satte mig vid datorn såg jag att "håkan hellström - nu kan du få mig så lätt" var vad han lyssnade på, och han verkar ha stannat på den låten, och jag vill ta han så lätt, hit till mig.. jag vet att det bara är en slump att det är den låten, men jag vill ha det så, hur töntigt det än låter.. :(

nu ska jag vänta på att oth blir färdigt

Över och ut!

Det går bra nu..

..nej..
jag kom hem för en timme sen och jag är redan less till tusen, och här ska jag sitta hela kvällen då, känns bra känns bra.. jag vill bara att det ska ringa, att du ger mig bättre tankar..

mamma och håkan ska på nåt med henrik schyffert, om nu inte håkan har tappat bort biljetterna som jag hörde nånting om utanför.. lasse kommer hit isf, och han vet jag inte vad jag ska säga till, finns inte så mkt att säga.. han behöver ju egentligen inte komma hit, jag kan ju lägga ungarna själv, speciellt med olivias hjälp.. men nu kommer han hit iaf, thats the deal..

ingen mat har jag ätit heller.. håkan hade köpt nån tjock korv dom skulle äta och jag gillar inte tjock korv :S kanske får trycka i mig en sen iaf..

tänkte söka jobb på aditro ja, får se om jag törs :P

min dator är helt död nu, det är glapp i kabeln och nu är den verkligen helt förstörd.. och olivia har använt upp hela batteriet så jag vet inte vad jag ska göra, jag har ju den här men den vill ju markus och lukas spela på också, men det löser sig, markus påminde mig iaf om att jag får vara uppe längre än dom så jag borde låta dom ha den nu, det är väl bara att lyssna på mr källbom i guess..

en tråkigare kväll väntar mig, ge mig gårdagens kväll istället, den var mysig :)

stina gav mig en liten dans av katy perrys Hot n' cold idag också, fint :)
/L

Forgive me

jag och stina har ganska nyss vaknat.. hunnit äta frukost och klätt på oss lite halvt.. nu återstår att se vilket tid vi kommer in till stan..
jag drömmer mycket konstigt nuförtiden, jag tror jag ska sluta sova, jag är bara förvirrad när jag vaknar.. :S

stina var med i darins fula video, och leona lewis nya också, hon visar mig danserna just nu, och deli fick vara med på ett hörn också, sen hoppade hon i hennes säng för första gången igår

/L

Pause!

vi har fikat, myspys vi :) jag åt för mycket dock, jag visste att det skulle bli lagomt med en varm choklad men nathalie tyckte jag skulle ta en snickers och för att dom var så himlans goda, så jag var ju tungen då ;) god var den, men jag blev mätter ja :S:P
två timmar tog det väl oss att smacka i oss dom där godsakerna och snacka av oss lite, sen drog jag och stina i kryckan och åkte mot videoteket för att hyra film :) väl där fann vi på lena och andreas, och lena missuppfattade nog lite det med kryckan när vi berättade det, hon fick för sig att det var nån stackars tant på kryckor vi hade fällt omkull, haha, vilket självklart inte var fallet, haha, det var alltså bilen vi pratade om lenapena :)

vi hyrde "john tucker must die", en film vi båda har sett men vi bestämde oss för att hyra en film vi inte direkt ville hyra men ändå se :P så nu väntar vi på att klockan ska bli 22 och svennis har kollat klart på hockeykväll, jippi :P och lite popcorn med dipp på det, mumma :)

jag och stina har bestämt oss för utgång både fredag och lördag nu iaf, hon tvekade då hon inte hade några pengar, men kom snart på att hon får lön imorrn så då blev det inga problem, nu måste jag hem och flirta med mamma bara, men hon föreslog att jag skulle få samma summa som det hade kostat mig att åka ner till stockholm så lite slantar borde jag nog få även om jag inte vill ta emot så pass mycket som det hade kostat.. men det löser sig nog :)

jag tycker om maria mena, hon är bra, och så tycker jag om stina nathalie och sofia också, dom är bättre än bra :)

PUSS!

And why can't you just hold me
And how come it is so hard

And do you like to see me broken

And why do I still care?

Så gör vi

jag åker till stina ikväll, jag orkar inte sitta här.. så kan jag ringa alla dagis därifrån imorrn :)
vi kanske kan hälsa på nathalie båda två, vi får se vad som händer :P

jag försöker få med mig stina ut på fredag också, varför inte köra både fredag och lördag när man inte har mer att göra? det tycker jag, så gör vi :)

vi säger godnatt, jag tänker inte sitta vid datorn hos stina faktiskt :P

PUSS!

It's time to face the truth

Working girl

well, snart iaf :) jag ska bara skicka in ett papper till polisen som visar att jag inte tycker om barn på annat sätt än att dom är söta :)
och så måste jag ringa runt till dom förskolor jag vill jobba på och få hälsa på, jag som trodde att det var slut på det här ringandet.. :S men det ska väl gå, jag får hur som inget jobb inom två veckor då det tar ungefär det för polisrapporten att komma fram, det är ju skit, men samtidigt hinner jag ju hälsa på i lugnan ro...

men kul att jag blev stoppad av polisen för blåskontroll utanför systemet när jag skulle hem, jag som inte ens var säker på att jag hade mitt körkort med mig, och knappt nån luft hade jag att blåsa med heller, så det var ju spännande.. första gången jag blev stoppad och det var i krokom på en måndag eftermiddag bara för att polisen här inte har annat att göra, kul kul..

jag har ont i magen, det här med att ha lugna dagar för sig själv funkar inte än, jag mår inte bra då, jag måste göra nåt.. tänkte att jag skulle åka in till stina och kolla på när svennis blir tatuerad, men jag måste ju hämta håkan på jobbet klockan 16 så det känns väl inte jätteaktuellt med tanke på det, hinner bara in och vända.. 
lukas borde komma hem snart iaf, men det gör mig väl inte gladare, han sköter ju sitt och jag sköter mitt.. och markus kommer med håkan, jag kan inte tänka att det var en vecka sen dom åkte, tiden går hur fort som helst när det gäller dom, men skitsegt när det gäller mig och att komma igång med mitt liv igen, hur kommer det sig? :S 

jag tänkte ju träffa nathalie ikväll.. men nu ska mamma och håkan ha bilen så jag vet inte om jag kommer in, kanske får se om hon vill komma hit, fast jag skulle inte vilja komma hit, det är bara kallt och.. dött.. :S jag vill inte vara här längre..

helgen kommer spenderas hos stina iaf, kanske redan från torsdag, känner ingen större anledning att sitta här med grabbarna mer än nödvändigt, och stina sa att jag gärna får vara där så det är väl bäst så då :)

min telefon verkar inte vilja funka, jag skulle ringa mamma när jag var färdig men det kom ingen signal, och inte när jag ringde stina heller, men sen när jag väntade på signalerna till stina och kollade på telefonen om jag ens hade ringt, då hade hon svarat men jag hörde henne inte, how weird is that? och medans jag satt och pratade med polisen ringde hon upp mig men det märkte jag inte förrän efteråt, även fast både ljud och vibration var på, men det funkar inte :S det är nåt lurt, men jag vill inte lämna in den, då försvinner alla sms jag vill ha kvar, alla såna fina sms som aldrig borde få försvinna.. nej jag vet inte ja, jag måste ju ha en fungerande telefon nu när jag börjar jobba också, det är inte lätt, det är inte lätt.. fan!

Senare!

2 timmar..

om två timmar sitter jag nervös som ett as och väntar på att få prata med Lena..och förhoppningsvis kan jag andas ut igen om iaf 3 timmar, längre än så kan det väl inte ta?

jag har drömt om jonas heela natten verkligen.. eller, jag drömde lite om att håkan gjorde spaghetti och köttfärssås men det var det, vi ska förövrigt äta köttfärssås idag såg jag när jag skulle ta frukost, komiskt :P
hur som så drömde jag om jonas, helmysko dröm verkligen, andré var med också, och robin och daniel, jag tror det var dom..men jonas gick typ inte att prata med, jag pratade lite med han men då skulle han sticka nån annanstans, han var helt off bara, men han kramade mig ibland och var jättesnäll, så när jag fick nog av hans "dubbelspel" frågade jag honom om jag fortfarande kunde hoppas på oss två och då svarade han.. nåt.. jag hörde inte vad! jag minns inte om jag vaknade då eller om det bara surrade runt om så jag bara såg hans läppar röra sig, det är ju lite sådär halvjobbigt.. :S
man ska väl inte tro på drömmar egentligen, det kan ju finna så många anledningar till att man drömmer en viss dröm, men jag tror ändå att alla tror på en dröm nu och då, jag vet dock inte vad jag ska tro om den här drömmen, den var ju mest konstig :S

natten har i sig varit helt konstig också, jag har vaknat av samma anledning flera gånger, jag somnade runt 1, vaknade 3, 4, 5, halv 6, och 6, och sen äntligen fick jag sova till 10.. jag vet  vad det beror på och jag måste kolla upp det, jag måste ju få sova goddamn it :P

jag skulle vilja skriva mer, jag har ingenting att göra men det känns inte som att det finns så mycket mer att skriva efter en natts sömn :P

vi kör en uppdatering efter kommunhuset ;)

/L

Felon

åh vad bra film jag såg, shiet! rubriken är alltså namnet på filmen för er som inte förstod det :P se den!

håkan gjorde mig tokig ikväll.. han är en sån man som alltid ska ha rätt i allt, och han vet så mycket för att han har varit här och där i vida världen.. och så när vi kollade lite på casino royal och dom var i venedig, så sa han (vi tar hela konversationen)
H -ååh, kolla markusplatsen (väldigt djup och lugn röst och jag hörde på en gång att han ville skryta om att han varit där)
L -jag hatar venedig
H -jaha, och varför då? (fortfarande den djupa och lugna rösten och nu skulle han minsann berätta att det var helt underbart)
L -jag vet inte, jag hade väl för höga förhoppningar om att det var så fint och så och när jag kom dit var det bara skit och allt var skitigt osv
H -och när var du där då?
L -ja vad kan det ha varit.. 2003?
H -... (Nu! nu hade han inte så mkt mer att säga eftersom jag hade varit där senare än vad han hade, han visste alltså inte om allt var så perfekt som det var när han var där, men jag ville ändå försöka få han att prata och förklara sig)
L -jag tror det var då iaf, jag är inte riktigt säker, mamma visst var det 2003?
Nu dock, hade han helt slutat lyssna och kollade på filmen istället, det var så kul :) löjlig, jag? kanske, men det kan jag gott vara :P tji fick han, haha :)

jag har glömt säga att jag har packat upp min resväska idag, kändes väl lite halvdant kanske, både skönt och jobbigt, skitjobbigt att inte ha nån koll på alla kläder osv så nu får jag ju iaf det, men resväskan var ändå ett litet hopp om att allt inte var över än, och att jag kanske kunde ta mig härifrån.. så det är väl som det är.. :S

även att jag läste på baksidan av filmen "det som inte dödar dig, gör dig bara starkare" och vad har inte en av mina rubriker varit idag? det är väl ändå lite lustigt :P

nej nu ska jag kolla på gossip girl, som jag knappt tycker om, kul!
och om 14 timmar sitter jag och pratar jobb, nervös? inte jag heller :S:P

PussoGodnatt!

Tjena kylan!

jag öppnade dörren när jag och mamma skulle promenixa och fick ett slag i ansiktet! galet vad kallt det var :S det började sticka i både kinder och lår när vi började knalla, dags att plocka fram mina snygga hjärtkallingar snart tror jag minsann, om jag ändå kom åt mina grejer :P

vi skulle ta en långpromenad iaf, vi fick till OK och tillbaka, olivia bad oss köpa godis och håkan ville hyra film så vi fick fixa det, så nu, väl hemma igen, sitter vi och trycker i oss godis, haha, det värsta är att jag faktiskt inte vill ha, men jag äter ändå, det finns ju här liksom :P vi ska väl kolla på filmen också snart, håkan ska väl kolla klart på Iron man först, och det må han väl få :)

jag har skrivit 4 inlägg idag, wopsi :P men vissa har ju klagat på att den blir för dåligt uppdaterad, so enjoy.. ;)

/L

Let me be

Hur ska man glömma och försöka gå vidare om man blir påmind hela tiden? jag kollade på bilder på facebook nu, och centrum var på tjejen såklart, men i bakgrunden var skylten, hans skylt, och hans bror, fel att hon stod nån annanstans, det börjar bli segt, jag vill försöka glömma när jag vet att jag måste, men det verkar inte gå, det är alltid nåt, jag orkar inte..

nu ska jag promenixa med mami, rensa skallen lite..

/L

Blaha blaha

Nu är jag arg, ungefär, lite iaf.. ingen har använt bilen på hela dagen..! jag hade alltså kunnat stanna hos stina och lekt runt lite, men nu har jag fått suttit här hela dagen, framför datorn, som om jag inte gör det nog ändå?

jag vet inte vad jag ska lyssna på för musik heller, jag har bara youtube och är tom i skallen.. många teddy geiger låtar har det blivit, för att se om han har nån mer bra än for you i will, och det hade han.. nu lyssnar jag på skid row bara för att jag inte kom på nåt annat, haha, det är komiskt att tänka på varför jag började lyssna på dom faktiskt, fast ja, lyssna och lyssna, det är väl 2 låtar som har satt sig, men jag tror inte jag hade hört dom om det inte vore på grund av det där komiska.. :P

jag hade hoppats på att få åka till momma iaf, har inte träffat henne sen studenten, så det vore ju kul iaf, men det verkar inte bli nåt, skit..! och allas bloggar har jag läst, och ingen uppdaterar dom nån gång, medans det känns som att jag själv uppdaterar min tusen gånger per dag, vilket är lite väl onödigt, men har jag inte annat att göra måste jag ju skriva :S:P  

jag har så ont under ögat, mamma dilla massa om att jag kanske får nån blodförgiftning, vilket faktiskt inte har slagit mig, men jag vet ju inte alls vart glaset kom ifrån, kom det från tavlan borde det ju vara hyfsat rent (?) men jag vet inte ens om det hängde nån tavla där, haha, och fick jag det från nåt trasigt glas kan det nog vara hyfsat skitigt :S
vi får väl se, vi får väl se..

har kollar på massa bilder på facebook, försöker komma på folk jag vill titta på, men kommer man på nån kan man inte se deras profil, det är ju kul :S

nu är jag hungrig, jag tänker gå och äta en macka, eller middag för mig själv kanske.. och lyssna på rix kanske? näääemennne, dom har ju bara reklam där ja, dum jag är, och dom ska tydligen lägga ner rix här uppe, då blir det ju mindre reklam iaf..

TJING!


They say what doesn't kill you makes you stronger..

..but should it be about how to survive?

sitter och dricker smoothie och fryser, inte så lyckat kanske, jag lär ju knappast bli varmare? men gott är det ju iaf :)

min telefon funkar inte som jag vill, det kommer inget ljud när det ringer eller sms.. det är väl konstigt? ååh jag orkar inte lämna in nån telefon och förlora allt.. men wops, nu funkar det igen, haha, tur då :)

var hos stina igår efter thaimiddagen (som min mamma förövrigt gjorde sååå god) och kollade på Fool's gold och åt popcorn med dipp, och lite godis :) somnade dock dom sista 20 minuterna så jag har ännu inte sett hela, haha .. sen när vi väl gjorde oss iordning för att sova på riktigt var jag hyfsat pigg igen, jag hade ju fått en powernap, och det blev inte lättare när stina började snarka :S haha, men efter ett tag, ett ganska långt tack, blundade jag och lyckades somna :)
jag tror att det är nåt konstigt med mig, jag kan liksom inte sova så länge längre, efter vi var ut i fredags sov jag 6 timmar innan jag vaknade och ville upp, sen somnade jag ju i soffan igår kväll, men kunde inte somna direkt sen, kanske runt 1? vaknade 7 och var kanonpigg, förstod dock att stina inte skulle uppskatta om jag väckte henne så pass tidigt så jajg lyckades somna om och vaknade...senare?

fick samtal av mamma att jag var tvungen att åka hem med bilen när jag hade vaknat, jag hatar att dom säger att jag får låna bilen och att dom ändå inte behöver den, och sen ringer dom ändå och behöver den, så hur som var det bara för mig att åka, och väl hemma, tror ni nån behövde bilen då kanske? nej den har minsann inte blivit rörd sen jag kom hem, för håkan som skulle ha den, han hade gått nån annanstans, jävla skit, så jag hade kunnat myst med stina idag också, det var ju typiskt, istället ska jag sitta här och lyssna på deppmusik, men det gör faktiskt inget, för jag är glad, happy happy :) jag vaknade bra imorse, och blev glad, hyfsat glad iaf :)

jag börjar få rynkiga fingrar :S undra om det bara är för att jag fryser eller om jag börjar åldras på riktigt? scary..!

Imorrn ska jag på kommunen och prata, ooh nervös nervös, jag gruvar mig nästan för att kanske få börja jobba, det känns konstigt och skönt på samma gång, jag har ju varit ledig så länge nu, ska jag plötsligt få nåt att gå till om dagarna, och få längta till den 25:e som alla andra? fast jag tror att dom som jobbar inom kommunen får lön den 27:e, det är ju inte så kul :P meen, pengar pengar, två dagar hit eller dit har väl aldrig betytt så mycket :P

jag ser fram emot lördag, kul ska vi ha :D

PUSS!

aouch!

jag har ont under mitt öga, och handen kan jag knappt ta på :( kul att få ett ärr under ögat, mitt i ansiktet, det blir ju snyggt, yes :)

jag vill tillbaka till igår ändå, usch vad kul jag hade, och jag mådde så bra hela tiden, det var till och med skönt att lägga sig när nu det var dags, ingenting snurrade, det var bara skönt :)

redan sjukt pepp för nästa lördag, det måste bli galet :D måste köpa biljett så fort som möjligt så jag vet att jag kommer iväg :)
fick pengar av mamma igår också som jag skulle använda för igår kväll och nästa lördag om jag kunde, har jag några pengar kvar? nope :S så jag får flörta lite med henne igen, men det går nog bra :)

thailandsmiddag ikväll, dom borde komma hyfsat snart.. sen ska jag till stina och mysa, kolla på mama mia och äta popcorn med dip, mumma :)

nu är jag less, och jag mår dåligt, kul :)

/L

I remember you..

vi kommer ihåg det mesta från gårdagen, eller ja, allt, men det gör inget, vi hade kul, riktigt kul :)

jag lyckas ganska ofta hamna i djupa diskussioner när jag har druckit, tar tag i andras problem som jag egentligen inte har nånting med att göra, och så ska jag försöka lösa dom, och så blir jag tokig när ingen förstår hur smart jag är som tänker som jag tänker, haha..

jag och nathalie dansade med en vägg igår, haha, jag blev less på killarna som dansade så jag ville hellre dansa med mig själv, så jag och nathalie vände oss om och började banka på väggen, och vips så grät jag blod, haha, jag fick en glasbit från möjligtvis en tavla som hängde på väggen, precis under ögat, så det blev ett jack och det såg ut som att jag grät blod :P idag gör det skitont och jag fick även glas på handen så där har jag också ont, kul!

vi fick kram av sputnik också, heeelt oväntat, (det är alltså tjejen som är tillsammans med ernst som jag inte alls känner, men är lite osäker på vad jag tycker om för just det här med ernst ;) )


Trevligare kväll, trevligare kväll..



/L

Smalare än Thord?

nu ska vi ut, eller ja, om några många timmar, men ändå, det är fredag, äntligen :)
ska in till stina om två timmar och sola lite innan jag äntligen ska få prova deras nya coola dusch, cant wait :)
borde börja packa? vet inte ens vad jag ska ha på mig, och just det, jag lovade mamma att städa i badrummet mitt :S

lets get to work :)

Later!

Älskar, älskar inte..

det är sååå många tankar som far omkring i mitt huvud hela tiden, och jag vet varken ut eller in..

för typ en timme sen ville jag bara dö, helt allvarligt, över för många tankar på den där karln, och jag ville tillbaka till juni, juli, augusti.. det vill jag fortfarande, verkligen, jag har haft den bästa sommaren, no doubt, men nu, hur är allt nu? det går inte att backa i tiden, hur ofta har man inte velat det..

grejen är nu, att jag älskar en människa, så otroligt mycket, men som jag inte känner? jag har absolut ingen aning om vem personen är, längre.. jag ser hela tiden minnen som går runt i mitt huvud när allt var som bäst, och det är den personen som jag älskar, MEN! han är ju inte den längre, han jag träffade under studenten skulle aldrig göra mig illa såsom jag har blivit sårad nu, han skulle bry sig om hur jag mådde och vilja att allt var bra, men så är det inte nu, jag är sårad till tusen och ibland känns det inte som att det kommer bli bättre, men det ska det, med hjälp av alla underbara människor jag har runt om, NI är bra, underbara, bäst, you name it, och ni hjälper mig att hitta tillbaka till mig själv igen..

jonas var den första jag sa "jag älskar dig" till, bli förvånad ni som vill, det är väl inte jättevanligt att man inte har sagt det förrän man fyllt 19, but thats me, och det har helt enkelt inte fallit sig så naturligt för mig, jag har nog aldrig sagt det till mamma och pappa, jag tror och hoppas att dom vet det ändå, men jag får liksom tunghäfta och det känns inte rätt :S mamma brukar avsluta våra telefonsamtal med "pussokram, jag älskar dig" och mitt svar är alltid detsamma "mm, hej då".. hur som så handlar det inte om mig och mina föräldrar, utan om orden, jag tror att det har stor del till varför jag inte har släppt jonas helt, ingen annan har betytt tillräckligt mycket för att få mig att pusha ut orden, jag behövde verkligen inte pusha ut dom nu, men ni förstår, och sen att jag sa det en vecka innan jag fick åka hem gör nog allt värre också, jag kände mig så blottad när jag sa det, samtidigt som det var skönt, och jag funderar över om orden betydde lika mycket för honom som för mig, men jag vet inte, och jag kommer inte få veta, och det känns inte så viktigt heller.. men så är det med det..

imorrn ska vi ut, och kul ska vi ha, vi ska inte tänka så mycket, och stina och jag ska byta telefoner så inga dumma sms blir skrivna, och jag ska inte gråta, inte en droppe tack..!

smalare än thord, det kan väl inte bli mycket bättre ;)

Sleep tight!

Galenpanna

haha, även att jag såg en kommentar från "offne" som jag inte hade en aning om vem som skrivit, tänkte om pappa hade vart in och skrivit, men varför skulle han skriva offne då? det var emelie såklart, men hur fan skulle jag veta det, speciellt när hon tidigare har kommenterat med "emelie", haha, men okej, det var kul, och ja jag var nervös över att ringa hennes mamma, tönt, jag? yes

mitt humör funkar inte idag, irritationen stiger för minsta lilla verkligen.. håkan ville ha hjälp att laga mat (och jag kan verkligen inte) och så fort han bad mig göra en redning till såsen sprack jag, jag sprack inombords och höll det för mig själv, men fan vad arg jag blev, han vet mycket mycket väl att jag inte kan göra nån jävla redning, vafan ska man kunna det för när det finns färdigmat? (skämtosido) :P jag ville bara gå upp i rök iaf, och sen när han stoppade i dittan och dattan i såsen så skulle han ändå säga till alla att det var jag som gjorde den goda såsen, och att jag var så duktig, gaah! vafan, låt mig titta på maten när jag vill, och lära mig när jag vill, idag ville jag verkligen inte..

inget medium blir det heller, håkan har precis kommit hem och börjat kolla på nån bollywood film, ska dom vara bra dom? jag tror inte det..

har inte kollat klart på filmen jag ska lämna tillbaka heller, Fool's gold, så om nån har sett den, feel free att berätta hur den är..

jag kan inte bestämma mig om jag är pepp på att gå ut imorrn eller inte, men jag vill bli, och jag ska bli, thats it..!

Over and Out!

Not a day goes by..

jag hatar rubriker, ett tag tyckte jag att det var kul med låttitlar eller textrader, men nu känner jag mig tvungen att välja en låt som passar innehållet i texten någorlunda, vilket är skitsvårt, så vi skiter i det alltihop :)

har ganska nyss kommit hem från staua, åt lunch på skolan which was awkward, men trevligt :) gick sen runt på stan med jessica och nathalie i kylan, mysigt :)

nu är resan bokad ner till emelie, men bara för mamma och olivia, jag bestämde mig för att stanna hemma, taskigt? dumt? jag vet inte.. men jag orkar inte sitta här och huttra och bara tänka fel tankar när det är en big fest här i stan, haha, ja jag väljer festandet före min syster, men jag vill må bra, och jag får träffa emelie i jul :)

birgitta ringde upp idag, jag ska dit på måndag klockan 1300 och prata lite, säga vart jag kan jobba osv osv.. det kan bli kul det här :D

Later!

Closer

nu har jag äntligen samlat mod till mig och ringt birgitta om jobb :D hon skulle ringa upp om när jag kunde komma dit och prata lite så nu är det bara att vänta, stolt är jag över mig själv iaf som tagit mig modet och slängt telefonskräcken i väggen :)

fick inte igång datorn imorse, stod att jag var tvungen att ha ett lösenord som jag inte hade, jävla håkan som ska röra min dator, känns som att jag måste fixa det där med windows så det funkar, snart lär den väl lägga av helt och så försvinner alla bilder :S det gäller att förutspå det värsta :P

skulle boka tågbiljetterna ner till emelie nu, men vafan är en CVV kod på kontokortet? jag har ingen anin, så det sket sig, nu lär det väl bli fullt på tåget så vi inte kommer ner, fast vi har ju bilen, den tyckte jag att vi kunde ta, men mamma vill inte köra :S
en sak som jag såg, det kostar olivia 10 kronor att åka ToR medans det kostar ca 1400 för mig?! det är ju galet minst sagt!

nej nu ska jag in till stan, gå på stan med jessica en sväng innan jag ska träffa nathalie :) sen ska det hem och hjälpas med tapetsering :)

tänka sig att jag kanske har ett jobb snart :D

Later!

Nathalie...

det får bli ett inlägg till nathalie, bara för att hon bad om det, ett inlägg där jag skriver om mitt skitiga och jobbiga liv, just like she wants it..

jag har inte gjort nånting egentligen sen jag skrev sist, så det är ännu ett meningslöst inlägg, men som sagt, nathalie, vad gör man inte för na? ;)

klockan är tolv och jag borde sova, det skulle vara skönt att bara få lägga min onda rygg ner istället för att sitta här som en kutryggad kärring.. men jag vill inte blunda, jag vill inte sova, för jag vill inte vakna sen.. laddar ner ett nytt avsnitt av oth som jag tänkte titta på, men jag vet seriöst inte om min rygg pallar det, den känns verkligen helt paj :( och jag kan inte lägga mig ner och flytta på datorn för sladden är glapp och det sista jag vill är att datorn dör så jag inte kan sitta här om dagarna och skada min rygg mer..

jag börjar vänja mig vid min lugg iaf, den går liksom att ha lite som man vill, rak sned, ja, det var väl det, haha, men det är ju två olika sätt iaf, sen kan jag ju göra en liten liten fläta också, men det är ganska svårt :(

jag sitter och kollar på msn stup i kvarten om jonas är inne eller inte, och är han det vill jag bara skriva, en lite rad eller två, men jag har pratat nog med honom, jag tänker inte vara jobbig mot honom mer, det är inte rätt det heller, jag har fått mitt sagt och där får jag nöja mig I guess..

nu får det räcka, 28% av oth så jag lär väl få vänta en stund till, men ryggen går av nu så skrivandet kommer inte gå så bra, haha..

Sleep tight!

Fuck it eller hur, ja fuck it

ingenting verkar gå som jag vill..! jag såg fram emot fredag och nu verkar det bara bli pannkaka av allt, och jag tycker inte om pannkaka..
jag vill ut och jag tänker gå ut även om det så visar sig i att jag går ut själv och blir fuller i badhusparken eftersom jag inte har nån annanstans att vara, var är min lägenhet nu?
det hade kanske inte känts helt förjävligt om jag visste att jag kunde gå ut nästa helg, men nu, eftersom jag var säker på att det blev en superduperutgång på fredag, gick jag med på att åka till sister nästa helg, så mamma har redan bokat biljetterna.. jag måste alltså ut på fredag, jag kommer bara stå och banka mitt huvud i väggen om jag inte får gå ut snart..

bloggen orkar jag inte ägna mig åt att fixa, den får duga som den är så länge, jag kan ju skriva här iaf..

jag har precis kollat på darins video, fan vad ful han är..!

den här är ju bra iaf..



PUSS!

Empty..

nu har jag tömt mig totalt, jag har skrivit av mig massor i ett sms som jag inte har en aning om det blev läst eller kastat på en gång, men det kan jag inte göra nånting åt ändå, det känns skönt att ha fått allt sagt, well, nästan allt iaf, men smsen sa stopp, det gick inte skriva mer, men det var skönt att få ut det jag fick ut iaf..

har varit med stina på stan idag, kollat på crossroads och handlat :)
superkul som jag är så skulle jag tuta till stina när jag släppte av henne efter handlingen, jag är dock riktigt kass på att göra fler  saker samtidigt, så jag tutade, men sen när jag vände på huvudet för att liksom säga hej då vred jag på ratten också, vilket kunde ha resulterat i en krock i den parkerade bilen snett framför, men jag var snabb med ratten till rätt läge igen, men om det inte vore nog så hade jag såklart glömt lagt i växel när jag sen skulle åka därifrån efter att jag fått ordning på allt, så det... lät.. haha, turen är väl att jag lätt kan skratta åt mig själv samtidigt som jag skäms över folket som står och tittar :P

mat snart, mamma ska testa på nån thaisoppa som hon tänkte bjuda på på lördag när vi ska ha våran lilla thailandsträff :)

ser fram emot fredag, nu ska stina med också, och vi har bestämt oss för att det ska bli en kväll vi inte ska minnas, men aldrig glömma ;)

måste jobba på bloggen sen också, men vi tar det när vi är mätta och belåtna ;)

/L

Det artar sig

nu börjar jag faktiskt få till bloggen, lite tur verkar man kunna få ha, haha, den är dock alldeles för feminin för min smak än så lite mörkare färger ska jag fixa, men det får vänta :)

desperate har precis varit, fattar inte varför jag ska följa så många program egentligen, har missat 2 avsnitt av prison break nu iofs så den serien verkar ju försvinna, men desperate och grey's håller sig än, men det kanske beror på att man inte har mycket mer vettigt att göra klockan nio på kvällarna :P

imorrn blir det stan och busningar med stinihoppen :) får se vad vi kan hitta på :)

/L

You can't touch this..

man ska aldrig röra nåt som inte behöver röras.. jag tänkte att jag skulle försöka göra om bloggen lite efter att ha kollat på massa andras snygga verk, men ack, varför förstår jag inte direkt att jag inte är duktig nog att sånt själv? det slår mig såklart först efteråt, när allt känns hopplöst..

ska in till stan snart iaf så det blir inget mer jobb på den här bloggen nu.. får väl se vad jag får till den till sen, eller om jag ratar alltihop, jävla skit :S

ont i ryggen har jag också, på en lite jädrans punkt, undra om det har nåt med att göra att jag sitter och hänger framför datorn mest hela tiden? nej, nu ska det in och solas, ökad risk för cancer vill man ju ha, right? :)

jag låter väl inte alls bitter idag? nej nej..

Later!

Friday night

okej, det är bara måndag men jag ser fram emot fredag, det gäller bara för mig att försöka få alla att förstå att dom måste följa med mig ut, haha, men jag vill ut, och jag måste ut, om jag ska få ordning på allt! helgen innan löning är det väl också så det lär ju vara fullt med folk, haha, men jag ska ut ändå, även om jag är den enda full och odräglig på dansgolvet :P

ska in till sofia och dricka varm o'boy med henne och nathalie ikväll, myspys :) och imorrn blir det förhoppningsvis lite solning med jonna och annichen :) om dom inte följer med tror jag minsann att jag åker själv, måste få lite färg på mig, haha :)
ska ringa om dagisjobb imorrn också, här i krokom, ganska säker på att jag får det bara jag ringer så det är väl bara att ta tag i det :)

Later!

Nu kan du få mig så lätt

TRÅNGSVIKEN
Två män och en kvinna omkom i en singelolycka på E 14 öster om Trångsviken vid fyratiden på söndagsmorgonen.

Tre unga människor, en kvinna och två män, miste livet i en singelolycka några hundra meter öster om Trångsviken på söndagsmorgonen.
   Olyckan inträffade vid fyratiden. Personbilen som ungdomarna färdades västerut i kom av okänd anledning över på fel sida av E 14 och kraschade. Bilen blev kraftigt demolerad eftersom den landat upp och ner.
   – Bilen träffade en jordbank som sluttade som en ramp. Alla tre hade slungats ur bilen och hade med största sannolikhet dött omedelbart, säger Mats Nyman, räddningstjänsten.
   Två av de förolyckade var från Ytterån och en person kom från Trångsviken.
   Det var mycket halt väglag på platsen vid tillfället men de närmare omständigheterna kring olyckan var inte kända. Tidigare under kvällen och natten hade det kommit snö och temperaturen var vid nollpunkten.
   – Det var så halt att vi på räddningstjänsten fick köra sakta mot olycksplatsen. Det var dessutom spårigt, säger Mats Nyman. 
   – Många har frågor och vi försöker ge de svar som vi har. Det här var väldigt fina ungdomar som råkade ut för en oerhört tragisk olycka, säger Mats Nyman.
   I tolvtiden på söndagen kom hela tiden flera sörjande till olycksplatsen för att tända ljus. Många röda rosor hade lagts vid den gran som bilen stannade vid.


det här är verkligen det värsta som kan hända, man tycker att man har det så hemskt själv men när man vaknar på morgonen och få höra att något sånt här har hänt förstår man vilken tur man har. alla omkring mig lever och mår bra, och det gäller att inte ta det för givet, men det är så lätt, tills nånting händer och det är försent. jag vet vem tjejen var men det var ingen jag kände och det tackar jag gud för, jag vill inte ens försöka sätta mig in i den situation familjen sitter i nu, usch, och att det var så nära, det finns inte...



dagen har spenderats med mamma i hallen där vi nu lyckats sätta upp tapeterna, himlans vad fint det blir :) lila blev det också, som skimrar lite i brunt, men också i grått och nästan lite blått, haha, låter kanske helt tokigt men om nåt är tokigt så är det tokigt fint :D
gårdagskvällen var skit, enbart skit! var hos pappa under dagen och fixade mitt rum som blev finfint men sen när jag kom till mamma igen kände jag mig bara rastlös och var så less på att bara sitta hemma hela kvällarna så jag ville göra nåt. ingen annan hade lust med det dock eller så hade dom andra planer vilket är helt förståeligt då klockan trots allt var halv åtta ungefär.. jag stod på listan på marité men var väl inte jättepepp på att gå dit själv och inget dricka hade jag heller.. så efter massa irritation förstod jag att jag skulle få vara hemma, så jag skjutsade olivia till hennes kompis och sen satte jag mig i köket och började tänka på massa onödiga grejer, vilket ledde till att jag började gråta vilket i sin tur sen ledde till att jag var nära på att blotta mig helt och bara skriva av mig, jag tänkte igenom precis vad jag skulle skriva och det var inte alls långt ifrån att jag gjorde det, meen, jag gjorde det alltså inte, och det var väl lika bra, jag har skrivit alldeles för mycket, och jag blir bara mer ledsen när jag vet att jag tömt mig själv helt och sen inte får nånting tillbaka.. jag gick och la mig istället, klockan nio, och fortsatte tänka där, och hoppades på att få somna hyfsat fort, tårarna hade ju hjälpt mig att blir trött iaf så helt meninglösa är dom väl inte, haha.. mamma kom ganska fort upp igen och såg att var ledsen och hade lagt mig så hon tvingade upp mig för att åka in till stan, inte för att göra nånting speciellt, men jag tror hon börjar förstå att jag inte klarar av det här.. så vi åkte in, hyrde en film, och åkte hem igen..
jag tror att både mamma och jag var tvungen att lätta lite på dom tyngder vi har, vi pratade mycket mycket och allt kändes mycket bättre när vi kom hem, för båda två tror jag visst..

jag blir verkligen tokig på att bo hemma, det finns ingenstans man får vara ifred, går jag in på ett rum och stänger dörren kommer snart nån efter med en fråga, "vill du ha varm choklad?" "ska vi se en film? vilken vill du se?" eller nån annan helt onödig. går man in på rummet och stänger efter sig kan väl det betyda att man vill vara ifred? sen om jag börjar gråta frågas det alltid hur det är, och hur jag mår, det är väl rätt tydligt hur jag mår om jag gråter, tydligen inte för alla, man får aldrig ha nånting för sig själv, allt ska man dela med sig av, thats it. sen när jag väl är glad ska det också frågas om jag mår bra och om allt är bättre än förra veckan, förra veckan log jag knappt, och man märker väl på en människa man är upp i hela dagarna om dom mår bättre eller inte? men mår jag bra och dom frågar om det är bättre än förrut mår jag automatiskt sämre igen, bara för att tankarna kommer tillbaka igen.. usch, allt är skit..!
nu har jag skrivit av mig iaf, jag skulle aldrig orka läsa ett såhär långt inlägg tror jag, haha, men vad gör man :)

I think I lost my heart on my way back home..

The beauty in ugly

finns egentligen inte så mycket att skriva idag..
var på olivias dansshow igår som var såå bra :D älskade alla små barn som skulle dansa balett men som var alldeles för paff av all publik så dom glömde bort dansen helt och vinkade bara glatt istället, haha, det fanns en asiat som var så himla söt, när låten var slut försod många att dom skulle springa in igen och läraren vinkade dom lite åt sidan så dom kunde hålla showen rätt tidsmässigt, utom den här lilla asiaten som bara stod och tittade ut på alla, och vinkade, med stora stora ögon så förvånad över allt folk, det var inte långt ifrån att jag stack upp på scenen och snodde med henne hem, såå söt :)

vaknade imorse och hade en klump i magen, tankarna har inte försvunnit och jag drömmer om jonas var och varannan natt, kan det aldrig ge sig? osså blev jag så glad när jag slog på datorn, men det betyder verkligen att känslorna för mr wrong är allt annat än påväg bort.. :( jag önskar bara att allt blev bra, one wish..!

ska vara chafför åt mamma ikväll som ska ut med jobbet, så nåt kul får jag inte ha det :S spar det till nästa helg och hoppas på mer skoj då, vi får väl se, vi får se.. ska iaf till pappa nånting i helgen verkar det sd saom, olivia ska klippa sig så jag följer väl med.. :)

mamma hade träffat farfar igår, och det första hon sa till mig var att han inte mår bra.. jag fattade det dock inte eftersom han verkade jättepigg när vi var där häromdagen, men enligt mamma så mådde han inte bra eller så hade han bara en riktigt jävlig dag. det gör så ont att veta att jag kan vara där med än vad jag är, när det väl är försent kommer jag ångra det till tusen, han är så himla bra min farfar :)

nej, sitter fortfarande i pyjamasen så jag borde kanske fundera på att klä på mig, tänkte åka in till stan och sola lite sen också, lite brun vill man ju vara :P

/Jason Mraz - The beauty in ugly


jag tror jag har hittat mannen i mitt liv, markus källbom, hur kan man inte tycka om den grabben, han är ju bara så söt och gosig och vill bara kramas hela tiden, den björnen, haha :)

lite kluven över om jag ska till emma ikväll eller om jag ska följa med nathalie på hockey, hur som så ska jag hämta mamma, frågan är alltså vad jag ska göra emellan..

åker till pappa imorrn iaf, olivia ska bli klippt av yvonne, äntligen, gud så hon har väntat på det :)

Later!


I dont want you, but I need you, I love you and hate you at the very same time

jaha, borde städa men orkar inte.. har iaf tvättat två maskiner så det är ju nåt iaf :P fryser som en kotte så jag funderar på en varm dusch, men borde inte tvätta håret då det är gjort tre gånger dom senaste två dagarna, vilka problem man kan ha va? :P

onödigaste inlägget tror jag, haha, men vafan, what do you do ;)

/
Kanye West - Bittersweet

uppdatering 14:41

efter en lång varm dusch sitter jag här lika kall igen, haha..
har precis lyssnat på womanizer tusen gånger, den blir bara bättre tror ja :P jag la liksom britney på hyllan och gick emot alla som tyckte så synd om henne om allt som var, jag har inte tyckt synd om henne för fem öre, men det är skönt ändå att ger nån bra låt ibland sådär ;)

olivia har dansuppvisning på gamla teatern ikväll, ska bli riktigt kul :) hon är så himlans duktig :D

over and out!

I wanna scream and shout 'cause I'm losing any doubt

jag kommer fortsätta med låttitlarna som rubriker om inget annat spännande funkar :P

man borde egentligen bara få skriva ett inlägg om dagen, men jag har ju så tråkigt :S:)

har precis kollat färdig på spiderman 3, gick väl an den filmen också men kände mot slutet att jag blev rastlös och ville springa därifrån, men det vore ju inte schysst ;)

har kommit på vad kass jag blivit på engelska, jag var riktigt duktig förrut måste jag få säga, men nu vet jag inte alls hur nåt stavas, kommer det med studenten? att hjärnan lägger av? kanske :P jag visste knappt hur man skrev scream och shout längre, haha, och imorse funderade jag över om plane stavades plane, plain, och så var det nåt mer konstigt, men jag har lyckats skrivit rätt iaf, nånstans där inne har jag dom rätta orden iaf ;)

har precis läst färdigt nattsaga för markus, goliat blev det, jag verkar mer spänd över slutet än vad han gjorde dock, men det visade sig att han hade hört den förut så han visste vad som skulle hända :P
lukas har engelskaläxa som håkan ville grubbla över med mig, han tycker att det är konstigt att dom inte lär sig I am och You are och så istället för I'm och You're, vilket jag absolut kan hålla med om, dom måste ju veta vad dom har förkortat det av liksom.. sen fanns förstår du? med också, vilket håkan sa att han direkt skulle översätta till Do you understand? och det skulle nog jag också göra, men då var översättningen You know?  vilken känns lite fel iaf? det är ju rätt det med, men det känns ju som att en 10åring borde lära sig grunden till allt och dom vanligaste översättningarna? det kanske bara är vi som tänker konstigt men låt vara så isf :P

20 minuter till Grey's :) dags att fixa lite fika? :)

/
Hanson - If only

Leaving on a jetplane

skönt att skriva namnet på det man lyssnar på i rubriken så slipper man tänka så mycket :P

har ganska nyss kommit hem från staua där jag simmat med emma och erika och gjort ett nytt försök med mitt hår.. det blev inte riktigt som jag ville ha det men bättre än igår :P lugg är nog inte min grej iaf :S
helt slut efter simningen, 40 längder blev det, och nu orkar jag knappt lyfta ett finger, haha, men det är skönt :)

snart är the family hemma igen, hade vart skönt att få vara själv ikväll känner jag, men men, thats it :P

kollade in min gamla lägenhet igår och mitt namn står fortfarande på dörren och ingen bor där! helt sjukt! det står massa massa massa folk på kö och den lägenheten har stått tom nu i 2 månader, lagomt onödigt :S apropå namnet borde jag nog ringa och be dom ta bort det så det inte kommer nån post dit :P

hittade ett program på datorn också, har man inte photoshop får man väl göra det bästa av det man har antar ja :)



Over and out!

Tidig morgon och nyklippt..

måste börja med att jag skrev en del onödiga saker igår, jonas är inget as, isf är jag det också, för jag har verkligen inte gjort allt rätt och allt är verkligen inte hans fel, god no!

okej, sov hos papi inatt och åkte in till stan klockan 6 imorse för att ställa mig i kön till NFI runt 8, stod där i en timme innan dom öppnade, och fick sätta mig i stolen ganska fort efter, där det skulle bli färgning och klippning. började med färgningen vilken tog sin lilla tid men blev ganska bra ändå, kommer bli bättre efter att ha solat lite tror jag, haha :P

klippningen, gick dock inte alls bra, jag bad henne klippa av en bra bit så jag fick lite volym på skiten, men hon klippte nästan inget, och så skulle hon klippa upp, men när läraren visat henne hur hon skulle göra trodde hon att det var klart så nu har jag liksom två längder på håret :S inte vidare snyggt vill jag lova, så jag har gått med tofs hela dagen och bokat ny tid på salong sara imorrnbitti kl 10 :P
det gör väl inte så mycket att jag får klippa mig igen, men kostnaden svider lite, även fast den kommer från mammas plånbok, men alltså, 140:- för klipp+färg är ju riktigt billigt även för en arbetslös och fattig jäkel, men 560:- då jag var tvungen att sola lite också, nej, det är inte okej :S men vad gör man, nu får jag ingen sovmorgon imorrn heller som jag hade tänkt :P fast bara man är snygg i håret är väl allt okej ;)

/L

Over it!

okej, det har alltså tagit mig cirkus en vecka att inse vilket as han var, men vad gör det? nu har jag gjort det, och visst, det har gått dagar innan när jag tänkt så också, och det kommer gå dagar nu där jag kommer tänka att han inte alls är det säkert, men jag tänker gå vidare nu, jag är så jävla less och den där klumpen i magen som jag känt som fått mig att gråta är nu en klump av illamående, att jag låtit mig bry själv bry mig så mycket om någon som inte alls bryr sig om mig, han har gått vidare, tydligare kan det inte bli, jag kan bara inte förstå hur någon överhuvudtaget kan glömma allt som varit inom dom senaste fem månaderna så snabbt och bara gå vidare, men, jag kommer inte få förstå det heller, för jag är inte sån själv, men hur som, så tänker jag börja må bra nu, det här är ingen mening, nu vill jag bara att han kommer upp med mina sista saker så vi verkligen får ett slut på det här..!

mister du en så står dig tusen åter.. jag minns inte om det är farmor eller mormor som brukade säga så, men det är ju sant, och jag tänker inte gå och grubbla på något som har varit och hoppas på att det blir vi två igen, jag vill inte ens det, det vet jag, I'm better of alone..

nu ska jag snart in till sjukan och sen ska jag och stina åka på NFI och se om jag får klippa mig. dom firar 70 år så allt kostar 70 kronor, funderar på att både klippa permanenta och färga, haha, det skulle vara nåt :P men vi får se hur det blir, hoppas det inte är fullt bara :):)

middag med pappa ikväll, träffar honom aldrig nu för tiden så det ska bli kul :):)

ha den bästa dagen! :D

/L

How I feel, read my lips, because I'm so over, so over you....

Forum

har precis kommit hem från vemdalen, jag och emma åkte dit igår kväll för att träffa lite folk, trevligt trevligt tänkte vi..

kom dit ganska sent så det var bara att klunka i sig det som fanns och cirkus en timme senare satt jag och grät, of course! nån jävla brud som var tvungen att spela hansons I will come to you om och om igen, och det som i början av kvällen bara var en fin lugn låt blev efter några glas bara jättejobbig och emelie var tvungen att springa och byta låt medans jag lät tårarna rinna och skickade iväg ett onödigt sms som jag nog inte hade gjort om jag hade skippat drickat, jag skrev som jag kände, så nåt fel var det väl inte med det tycker jag, men när man först gör det, och sen inte får nåt svar alls och bara inser hur dum i huvudet man är som inte bara försöker glömma, det var det jag åkte dit för, att ha kul och träffa nytt folk och inte tänka så mycket, men så var det med det.. usch! jag mår illa av att tänka på hur jag beter mig..! :S när man försöker samla ihop alla pusselbitar av sitt hjärta och man faktiskt lyckats få ihop det rätt bra, då tappar man dom igen, och måste börja om från början.. det är som att man vill göra sig själv illa, fan..!

det blev bättre iaf, och vi hade roligt, även fast jag var en knapp ifrån att be mamma hämta mig, men jag stannade, dansade, blev inlåst med emma på toaletten, skrattade, skrattade, skrattade och blev arg och började skrika, helt toppen alltså, haha

nu måste jag nog fika lite :)

/L

So what?

man kan vara ledsen och gråta, eller så kan man vara glad och skratta, det är konstigt hur man, åtminstone jag, kan välja att vara ledsen mer än vad jag behöver. jag har förstått att det är absolut okej att gråta när jag behöver, men idag har jag använt mig av både min deppskiva och peppskiva, mer av peppskivan dock, och det har känts braaa! men så blev jag less på den skivan och bytte till depp bara för att jag ville höra nåt annat, och jag sa till stina att det var okej, och att det inte var för att jag var ledsen, men vafan, det är klart man blir ledsen när man hör det, och tänker på sånt man inte ska tänka på, och jag mådde faktiskt bra innan, och jag kände att jag inte skulle må dåligt när jag inte ville, så nu har jag peppskivan på igen, och det känns bra, ja :)

stina har precis åkt, usch vad roligt vi haft, har spelat rebubbled, blivit irriterad och skrattat sönder magarna, haha.
jag känner mig ganska borta i krokom vilket gjorde att vi tog världens omväg till krokom när jag trodde det skulle gå fortare, men det var trevligt med promenad :):)

livet går vidare..

/L


Smile

Stina är påväg hit, om cirkus 15 minutas är hon här den tokan :)
jag ska bjuda på lunch, haha, för det första kan jag inte laga mat, och sen har jag inte nån mat hemma heller som jag skulle kunna försöka med, köttbullar hade vart okej, men det finns inte :P så vi får se hur och vad det blir :)

jonna och annichen var här på fika igår, myspys, vi snackade massa massa massa skit och lättade våra hjärtan lite :)
utgång på fredag med dom kanske, hippietema, så jag kanske får klä ut mig lite iaf :):)

mådde skit imorse när jag vaknade, bara ont i magen, och började gråta med min deppskiva ett tag, men sen kände jag att det inte funkade och att jag inte ville länge, så nu är PEPPskivan på högsta volym istället och det är mycket roligare, det är skönt med deppskivor ibland, men det blir nästan jobbigt i längden :P just nu är det Säkert-vi kommer att dö samtidigt du och jag, haha, känns väl inte jättepepp på låttiteln, men den är verkligen pepp pep pepp, melodin gör den bara så bra, texten är också kanoners! och ultimate you med lindsay lohan, haha, det finns SÅ bra musik som gör en glad :D
jag märkte igår dock att det finns betydligt fler depplåtar då jag fick välja bort några för att få plats på skivan, men det gör inget, finns det tillräckligt med pepplåtar för att göra en skiva räcker det :)

:)
/

vilken härlig dag, shalalala

jag vaknade imorse och grät efter att jag sett nåt som gjorde mig så arg och ledsen på samma gång, usch vad less jag blev, jag bad jonas om en sak innan jag åkte, och inte ens det kan jag få..

jag och emma var på storsjöbadet, woho :) åkte massa kanor och hade skoj skoj :) sen åkte vi till gabbis och skrattade av oss, pratade om alla galna turer man haft med slalom, hur man ramlat och haft sig, haha

vi var även på skolan och hämtade tillbaka våra vattenpistoler som hade beslagtagits under våra roliga studenttider, det var också kul, och helt rätt, haha

innan vi begav oss hemåt åt  vi en mysmål på max med solnedgången framför :P

det har vart en kanondag verkligen, jag lyssnade till och med på good charlotte på maxvolym när jag åkte hem, haha, gamla godingar det där, och musik man kan skrika till är alltid bra, nu är allt inte fullt lika bra igen dock, och det är sånt här som är jobbigt, när jag inte vet hur min kropp reagerar hela tiden, bland annat därför jag inte följde med på hockeyn ikväll, vill inte börja gråta mitt i matchen liksom..

jonna och annichen kommer nog hit sen ikväll och dricker varm oboy med mig och snackar skit, kan behövas :)

jag har dom mest underbara vännerna, det går inte att komma ifrån :):)

PUSS!


Fragile

hemma igen, jag vet inte alls hur jag känner, jag tror inte jag känner nånting, en klump i magen har jag, men jag vet inte vad den gör där, om det betyder att det är skönt att vara hemma eller om jag bara saknar.
allt kommer att bli bättre, det säger alla, och det förstår väl jag också, men just nu är allt verkligen skit, hur kunde det bli såhär..?

jag vet inte vart jag har mig själv längre, hela jag är bara ett stort frågetecken..

jag har den höstdepp jag aldrig fick idag, nog är det höst fortfarande men det känns snart mer mot vinter, men det spelar ingen roll, hade jag redan haft en skulle jag ha haft en till, och death cab, maria mena och secondhand serenade som vanligtvis hade spelats har nu bytts ut mot lite whitney houston, aerosmith, celine dion, faith hill, och andra som jag verkligen inte borde lyssna på, men jag behöver det tror jag.. patetisk man kan känna sig ibland verkligen, det finns så många som har det värre och ändå sitter jag här och vill dö några dagar..

I hope life treats you kind,
And I hope you have all you've dreamed of
And I wish you joy and happiness
But above all this, I wish you love


/


Kunde inte må mycket sämre...

jag ska flytta hem igen.. jonas och jag pratade igår och kom fram till att det är det bästa, allt  har gått  så fort och vi är inte glada längre. jag trodde att allt skulle kännas mycket bättre när vi hade pratat och att jag äntligen skulle känna nån slags lättnad, men jag mår bara sämre, jag tror aldrig att jag mått såhär dåligt. jag trodde jag hade slut på tårar, men nu har jag gråtit sen jag vaknade halv åtta imorse och det är först nu jag börjar känna lite lugn i kroppen, men så fort jag kollar mig i spegeln vet jag att jag kommer börja tjuta igen, eller när jag pratar med någon, och jag känner att jag både måste ringa emma och mamma och prata av mig lite och förbereda dom på att jag kommer hem inom ett par dagar..

jag trodde verkligen inte att det skulle bli såhär, för mindre än en månad sen skrev han dom mest underbara smsen som jag aldrig trodde en kille kunde skriva och för en vecka sen sa han för första gången att han älskade mig, och nu sitter jag här, alldeles svullen i ögonen och med en klump i halsen och med magen så ond att jag vill spy, det trodde jag aldrig.. jag bad till och med mamma skicka ner mitt cv, där jag hade skrivit i mitt personliga brev att jag äntligen, efter mycket funderingar, hade bestämt mig för att stanna i sigtuna, jag kan inte förstå att jag bara för några dagar skrev det och bad mamma skicka ner det så jag nu under måndag och tisdag kunde åka till märsta och lämna in det lite här och var.. 

jag kanske borde vara lycklig nu, men jag tror inte att jag kommer vara lycklig hur jag än gör, nu flyttar jag hem och vet mycket väl hur mycket jag kommer sakna jonas, och att jag kommer må dåligt och gråta över det många gånger, men är jag kvar här är vi inte glad nån av oss och det gör mig ju inte lycklig heller, så jag antar att det här är för det bästa, att få lite distans på allt och känna efter hur vi verkligen känner. jag vet dock mycket väl hur jag känner och det är inte bara för att jag ska som jag gråter, jag vet hur jag känner och att mina känslor för honom är 100% äkta, men det är jonas det hänger på, jag vet inte alls vart jag har honom, och jag tror att han vet mer än vad han säger, och jag önskar bara att han pratade med mig. men nu är det som det är och jag kan inte göra mycket mer än att berätta för honom hur mycket han betyder för mig.

jag tror jag vill hem så fort som möjligt egentligen, eftersom vi inte pratar med varandra känns det mest onödigt att jag stannar, och att vi börjar tycka mindre om varandra, vilket jag inte vill ska hända, så jag borde bara åka hem och börja jobba och försöka fortsätta leva, men hur ska jag kunna leva i krokom? det hade varit en grej om jag hade flyttat hem till min lilla lägenhet, som jag sa upp för att jag skulle flytta ner hit, men nu ska jag alltså flytta hem och det kan ju inte kännas värre, jag klarade knappt av två veckor hemma nu, och nu ska jag verkligen bo där. 

sen ska jag behöva berätta att jag flyttar för barbro och c/o också, känns ju inget vidare det heller, och jag känner att jag kommer börja gråta igen. jag skulle egentligen vilja att jonas berättade allt det, men det känns fel också, jag kan ju inte bara sticka..

vi får se hur allt löser sig, nu måste jag försöka få i mig nåt i min illamående mage

/

The Strangers

poppade en påse popcorn igår och kröp ner under täcket för att titta på filmen jag hade fixat i mörkret. det gick en halvtimme innan jag gick över till gossip girl och 90210, haha, usch vad läskigt det kan vara att titta på film själv :P sen var den inspirerad från verkliga händelser också har jag för mig så det kändes väl inte helt rätt :P ska försöka titta på den ikväll igen, eller så spar jag tills jonis är hemma, så jag kan bita tag nåt om jag blir rädd ;)

nej nu ska jag ut och gå :)

Later!

RSS 2.0