When everything feels like the movies, you bleed just to know you're alive..

Well, jag kan väl knappast säga att jag måste göra som rubriken för att bevisa att jag lever. mitt liv är nämligen inte som en film, även om jag önskar det ibland, att jag bara kunde  trycka på stopp och få göra och höra nånting bra ibland.. men nu är det inte så.

jag är svinigt arg på min pappa just nu, vet inte ens om jag kan förklara hur besviken jag är på honom och hur mycket som är förstört för min del. jag tänker inte skriva mer om det, det tar för mycket på energin..

jag och mamma har kommit till ännu en tvist, den kom upp i måndags när jag hade glömt att handla mat, jag gjorde det på tisdagen istället men då var det redan för sent, vilket både är och inte är förståeligt. jag åkte till johan direkt efter stockholm så jag tänkte inte på att det var tomt i kylen hemma, vilket var dumt. men samtidigt kan alla glömma, hade mamma bara påmint mig en gång till hade jag såklart handlat, men det är för sent nu..

1 september ska jag vara ute härifrån, vart jag tar vägen är världens största frågetecken och det kommer endast tiden få utvisa, men två veckor alltså, sen tänker jag inte vara nåt besvär längre..

jag har sökt två jobb, var in på videoteket och snackade i en halvtimme och jag önskar mest av allt att jag kan få jobbet där, han gillade mig men han sa också att han hade en del systerbarn osv som han var tvungen att tänka extra på, även om han inte gillade tanken.. vi får se helt enkelt. andra jobbet var på ica matmästarn, om jag får jobbet där skulle jag nog mest bli fundersam, det kändes inte riktigt bra faktiskt..

en liten blödning har visats i mitt öga på den återkommande undersökningen, förhoppningsvis var det ingenting men är det nåt så är det väl bara att vänta och se där också, ett blint vänsteröga vill väl alla ha va, fan.

jag har bloggat i ett år  nu snart, jag hade inte tänkt fira nånting på dagen utan avsluta mitt bloggande precis här. under alla inlägg jag skrivit har jag sårat en hel del och skrivit saker som jag menar men som kanske inte är menat att komma ut till alla, vissa saker ska man helt enkelt hålla för sig själv. jag är för ärlig för sånt och tycker att man ska stå för saker man gör, för mig finns det inte mycket som är privat, jag har skrivit saker som jag anser vara problem i mitt liv, och inte för att hänga ut andra och få dom att framstå som dåliga personer. det här är min öppna dagbok där jag behöver åsikter för att veta hur jag ska ta itu med saker och ting. och istället för att tynga mina nära med mina problem och att se hur dom lessnar mer och mer ger jag fler chansen för folk att välja att lyssna eller inte lyssna. men nu är det nog. det har skapat för mycket problem då folk inte förstått i vilket syfte jag haft bloggen, det jag har försökt få mig själv att må bättre av har i slutändan bara gjort mig mer ledsen.

jag blev ingen blondinbella och tacka fan för det.

vi kör ett kul klipp som sista grej :)

so long.



Home sweet home?

Hemma från stockholmsresan. ganska skönt måste jag säga, att få sträcka lite på sig efter att ha trängts med 5 andra i en stuga i en vecka :)

grönan blev inte riktigt som jag tänkt. alla karuseller skulle åkas hade jag skrivit, meeeen, mitt på dagen fick jag en smäll i ryggen och pengarna var plötsligt borta så ett åkband + inträde á 400 pix kändes inte lika aktuellt längre, det fick gå bra ändå och det gjorde det också, ångrar dock mitt val av skor då jag haltade hela kvällenpå grund av uppsvällda fötter..
johan skippade också åkbandet när jag gjorde det men fick åka insane med olivia iaf vilket han nog blev lite glad över. dessvärre fick vi vänta cirkus 20 minuter för att någon hade spytt under åket vilket gjorde att dom var tvungen att städa lite innan dom kunde köra igång igen, fresh! ;)



fick reda på i torsdags att pappa tagit ett återfall påväg upp till piteå för sin eftervård. han hade tagit sig till luleå där han skulle byta till buss men längre än så hade han inte kommit.. jag har inte hört nånting från honom och emelie hade inte fått nåt svar när hon ringde heller, och nu är telefonen antagligen död, avstängd är den iaf.. vad han gör har vi alltså ingen aning om, antingen är han kvar i luleå eller så är han i offne antar jag, vi vet inte iaf och det är det absolut värsta, vilket jag också sa till honom när vi var upp till piteå på träffen, vad han tänker nu är väl ungefär ett lika stort frågetecken som det jag har i min skalle.. men fan.

det ska sökas jobb nu iaf, imorrn bär det av på lite diverse butiker med en rad personliga brev, spännande? inte särskilt..

/


Well well well...

Jag är världens sämsta bloggare, men jag njuter av semestern och går på grönan idag istället, alla karuseller ska åkas :)

/

Okej okej...

Så, årets yra är över och just nu sitter jag i en säng i stockholmstrakten :)

man kan väl säga att gaga var det absolut bästa under alla tre dagarna och jag ogillar mig själv lite eftersom jag bara såg ungefär 4 låtar med henne för att senare gå mot timbuktu som visade sig vara lite mindre bra just i år, vilket var triiist såklart.. stod längst fram på petter gjorde jag iaf, tryckt mot gallret försökte jag sjunga med till dom låtar jag kunde vilket visst inte var så många, jag tycker nämligen inte att petter är den bästa av dom bästa i hiphop-världen, men han var helt okej ändå :)

vi åkte ner till stockholm idag iaf, fullproppad bil tog vi oss ner på ungefär 7 timmar, och både jag emelie och olivia sov större delen av tiden vilket känns ganska bra nu, lär nog ta ett tag att somna ikväll känns det som :)

imorrn blir det en fika med alla kusiner på stan vilket ska bli skiiiiitkul! jag minns inte när jag träffade dom sist så det blir nog lite spännande :)

nu ska jag ringa och försöka få ner johan imorrn :)

PUSS!


RSS 2.0